Luonnollinen rusketus

*Kaupallinen yhteistyö Tanrevel

Näinä kotipäivinä ei ihan aina jaksa tarttua meikkeihin, vaikka pyrinkin mahdollisimman usein niin tekemään. Itselläni käynnistyy päivä jotenkin ihan eri tavalla ja se ei tunnu täysin ”normaalilta” kotipäivältä(joka tässä tilanteessa on rikkaus😀), jos ehostaa itseään edes vähän. Mulle itselleni pieni päivetys kasvoissa on jo jonkinlainen meikki itsessään, sillä kasvot näyttävät paljon raikkaammilta silloin. Itseruskettavaa, poskipunaa, huulikiilto ja kotilook näyttää jo siltä, että olisit tehnyt muutakin kuin tuijottanut putkeen kaikki Ex on the beach -jaksot.

Sain muutama kuukausi sitten testiin Tanrevelin itseruskettavan. Suihkurusketusnestettä laitetaan höyrypohjaiseen laitteeseen, joka antaa luonnollisen ja tasaisen rusketuksen 4-5 päiväksi. Levitys vie ainoastaan sen pari minuuttia. Mä itse olen täydellisen koukussa tähän. Kuinka helposti voikaan saada tasaisen ja kivan värin!

Väri käy kaikille ihosävyille sekä koostumus sopii myös herkkäihoisille, koska väri on 100% vegaaninen.

Käyttö:

Kääntele Tanrevel-nestepulloa rauhallisesti ylösalaisin noin 3-4 kertaa. Älä sekoita niin voimakkaasti, että neste vaahtoaa. Poista kansi Tanrevelin takapuolelta, pullon yläosasta. Tanrevel täytetään tästä kohdasta. Täytä Tanreveliin haluttu määrä nestettä ja sulje kansi.

•Ennen ensimmäistä rusketuskertaa kannattaa kuoria iho, jotta tuote imeytyy paremmin ja lopputulos on tasaisempi.

•Suihkuta 10-15cm etäisyydellä kasvoistasi n. 1-2minuutin ajan

•Jos haluat tummemman värin, voit tehdä useamman kerroksen. Odota kuitenkin ensin, että ensimmäisen kierroksen koostumus on asettunut.

•Lopputuloksen ylläpitämiseen riittää 1minuutin suihkutus kerran päivässä


Koodilla Sieppi20 -20% alennusta.❤️ Tässä suora linkki.

xo Sar

 

No Comments

Post A Comment