Arkimeikki

Kyselin teiltä muutama päivä sitten Instagramissani varovasti, että millaista somesisältöä haluaisitte tällä hetkellä. Tilanne on niin poikkeuksellinen, joten en ollut varma, olisiko nyt hyvä hetki postata oikein mitään. Tilanteesta huolimatta toivoittekin paljon somesisältöä; meikki- ja hiusjuttuja, treeni- ja ruokavinkkejä, sisustukseen liittyviä postauksia ja Q&A tyylistä sisältöä. Yhtä asiaa ette halunneet; mitään, mikä liittyisi koronaan. Yritän tulevien viikkojen aikana tehdä parhaani ja luoda monenlaista sisältöä. Tällä hetkellä tuskin pahoitatte mieltänne, jos kuvat eivät ole viimeisen päälle harkittuja – vaan tärkeämpää on ehkä se, että tuottaa sisältöä.

Tein pitkästä aikaa todella vanhanaikaisen meikkipostauksen tänne blogiini eli luettelin yksinkertaisesti vain tuotteet, joita käytän yleensä arkimeikissäni. Ehkä pitäisi vain reippaasti palata takaisin niihin aikoihin, kun kuviin ei käytetty ikuisuuksia ja postauksia tehtiin fiiliksen mukaan päivän asusta aina sinne mitä tein tänään -kirjoituksiin asti!😍

Meikkipohja:

Meikkivoide: Lancome Teint Miracle (sävy 04)

Stick: Anastasia Banana Stick Foundation

Puuteri: bareMinerals, illuminating mineral veil

Varjostukset: MAC, GIVE ME SUN! Mineralize skinfinish natural poudre

Poskipuna: MAC, HUSHED TONE

Highlight: MAC, HYPER REAL GLOW, FLASH + AWE

Silmät:

Luomiväri: MAC, WOODWINKED

Ripsiväri: MAC, EXTENDED PLAY GIGABLACK LASH

Kulmat: Anastasia, DIPBROW, medium brown

Huulet: Clarins, Instant Light, Eclat Minute (sävy 06)

Suihke(finishing mist): MAC, PREP+PRIME GOLDLITE FIX+

xo Sar

No Comments

Post A Comment