Dreamsea Surf Camp -majoitus Balilla

Uluwatussa meillä oli kolme eri majoitusta. Yksi oli tosiaan se Toraja Bambu, toinen Gravity(josta tein jo vuosi sitten postauksen) ja kolmas tämä Dreamsea Surf Camp, jossa en ollut aikaisemmin käynytkään. Paikka oli todella kaunis ja tunnelmaltaan erittäin rauhallinen. Meillä oli oma huone pienellä parvekkeella suoraan merelle, joten maisemat olivat henkeäsalpaavat. Aamulla sai herätä meren kohinaan ja illalla aallot uinuttivat unille – parempaa paikkaa ei osaisi edes toivoa.

Ainoa pieni miinuspuoli oli valtavat portaat, joita sai kävellä edestakaisin, jos halusi olla muuallakin kuin huoneessa(😀). Tosin  kaikkien näiden rantaranujen jälkeen pieni porrastreeni ei ollut pahitteeksi. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja matkalaukut hoituivat kätevästi paikasta a paikkaan b heidän avustuksellaan (lue: sai kävellä yksin vain käsilaukun kanssa).

Mitä mä tässä höpöttelen – kuvat puhukoon taas puolestaan!

xo Sar

1 Comment
  • Ellinoora Holmström
    Posted at 15:36h, 31 tammikuun Vastaa

    Oon seurannut sun Balin matkaa enemmän Instagramin puolella ja täytyy kyllä sanoo, että ihanissa paikoissa ootte majoitteneet ja kaikki ne aamupalat… NAM!

Post A Comment