Ihan Balilla

Vuosi sitten pamahdin tänne Balille melko rikkinäisenä ihmisolentona. Tutkiskelin elämääni, ajatuksiani ja ennen kaikkea itseäni. Kävin isoja kysymyksiä läpi päässäni ja yritin etsiä niihin epätoivoisesti vastauksia. Kuukauden aikana kuitenkin huomasin, että ehkä just nyt tässä hetkessä ei ole niiden aika. Vastaukset löytyvät varmasti palapelin tavoin omille paikoilleen tulevaisuudessa, kun annan niille tarpeeksi aikaa ja tilaa. Nyt olisi tärkeää keskittyä itseensä ja oman onnellisuuden rakentamiseen. Minähän keskityin, ja täysillä keskityinkin.

Takana on elämäni vuosi. Halusin palata tänne takaisin, koska onnellisenakin on välillä hyvä pysähtyä alas ja miettiä hetki elämää, piirrellä unelmia ja kysyä itseltään, mitä minä haluan?❤️

Tulen jakamaan täällä blogin puolella jonkin verran matkaani, koska ainakin hotellikysymyksiä on IG:n puolella tiputellut siihen tahtiin, että teitä selkeästi kiinnostaa! Matkamme alkoi Canggusta, josta ”hotelliksi” valikoitui tämä söpö boheemi hotelli. (Täällä yleensä kierrän kaukaa kaikki ne ”tavalliset” tai ”viiden tähden” -hotellit, koska tämä on rutkasti täynnä mielettömän kauniita piilopaikkoja!)

BoHo Canggu Boutique Hotel
xo Sar

2 Comments
 • ida ihana
  Posted at 13:56h, 12 tammikuun Vastaa

  Oi, miten viehättäviä kuvia!<3 Näyttää kyllä niin ihanalta tuo teidän hotelli, ja nam mitkä bowlit!:) Onpa kiva, kun jaat näitä, tulen varmasti seuraamaan tätä postaussarjaa, kuten monet muutkin 🙂 Ja varmasti on myös itselle kiva palata ihaniin muistoihin vuodesta ja koota niitä <3
  Mukavaa sunnuntaita,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 • Sarianna
  Posted at 12:31h, 13 tammikuun Vastaa

  Miten te/sinä liikutte sielä? Mikä on paras paikka liikkua paikasta A paikkaan B? 🤔 mietitään just matkaa Balille mut askarruttaa ku jotkut hotlat on kaukana keskelle ei mitään, mikä sinsänsa ihan kivakin kunhan pääsis liikkumaan paikkoihin 🙂

  Nauti lomasta!

Post A Comment