Sinä ihana Lontoo

*Kaupallinen yhteistyö Olympuksen kanssa

Meidän oli tarkoitus olla tämä viikko palmujen alla x-asennossa aurinkotuolissa juomassa mojitoja, mutta yhtäkkiä oltiinkin sateisessa ihmisten täyttämässä kaupungissa, jossa sana kiire sai ihan täysin oman merkityksensä. Rusketusraidat päätettiinkin säästää tammikuulle ja suunnattiin ilman mitään suunnitelmia ja odotuksia kaupunkilomalle Lontooseen. Kun kaksi jouluhullua päästää kaupunkiin, joka on täynnä mitä kauniimpia jouluvaloja ja jokaisen korttelin valtaa joulutunnelma, olisi mahdollisuus seota. Toistaiseksi olemme saaneet hillittyä itsemme ja matkalaukkujemme painorajat ovat vielä hallinnassa. Olen käynyt Lontoossa muutamia kertoja aikaisemminkin, mutta tässä vuodenajassa täällä on eniten tunnelmaa. Haaveilen täällä jo ensi vuoden Nyki-marraskuusta, koska tämä kaupunkiloma oli jotain todella siistiä. Olikohan Magic Miken teatteriesityksellä jotain osuutta asiaan? Mitään en myönnä.

Matkustelen suhteellisen paljon ja suurimmaksi osaksi reissuni ovat sellaisia, jonne täytyy selviytyä pelkästään käsimatkatavaroilla. Mikään reissuhan ei tunnu oikealta reissulta, jos sitä ei saa ikuistaa valokuvilla. Ostin ensimmäisen ”järkkärini” ylioppilasrahoilla ja totesin sen olevan aivan liian vaikea minulle. Sittemmin myin sen pois ja tilalle hankin Olympus PENin. Tämän kameran upgreidasin kesällä Olympus PEN E-PL9 -malliin ja en voisi olla tyytyväisempi. Tämä kamera sujauttaa itsensä mukaan myös käsilaukkuihin ja siksi onkin erityisen kätevä matkakamera. Itselläni on kaksi objektiivia, joita käytän sen mukaan, millaisia kuvia sillä hetkellä haluan. 45mm objektiivi on ns. blogikameran perusosa, joka mahdollistaa Bokeh-efektin luomisen kuvaan eli sumean taustan. 25mm objektiivi on enemmänkin yleisobjektiivi, joka myös mahdollistaa bokehin. Erona laajempi kulma kuin 45:ssa, joka on tarkoitettu muotokuvia varten.

Pääsen jakamaan teille mielettömän Olympuksen Black Friday -tarjouksen. PEN E-PL9 KIT -järjestelmäkamera + 45mm 1:1.8 -huippuobjektiivi kaupan päälle yhteishintaan 499€ (Norm. 858,00 €) – eli huikea – 40% alennus! Tarjous on voimassa vain Olympus Shopissa Black Friday – viikonloppuna TO 28.11. – SU 1.12.  Tästä pääset suoraan tarjoukseen.

Nämä kaikki matkakuvat on otettu kyseisellä kameralla! Hetkiä ja tunnelmia, joihin haluaa palata vielä reissunkin jälkeen.❤️

Kiitos Lontoo. Ehdottomasti tänne on tultava uudelleen.

xo Sar

2 Comments
 • Milppu
  Posted at 20:35h, 28 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia! ☺️ Onks sulla jotain suosituksia lontooseen? – ollaan lähdössä viikonloppuna reissuun poikaystävän kanssa ja varsinkin ravintolat kiinnostaa!

 • ida ihana
  Posted at 22:53h, 01 joulukuun Vastaa

  Oi, kuink akiva oli fiilistellä tätä!:) Me lähdetään poikaystävän kanssa reilun viikon päästä Lontooseen, ja ainakin jouluvalot, Winter wonderland ja ehkä Lumiukko-esitys on ohjelmassa, parasta!!<3
  Kiitos postauksesta ja mukavaa viikkoa!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Post A Comment