Joulu marraskuussa

Jos pitäisi valita vuodesta joku kuukausi, jonka saisi viettää tuplana(nyt ei puhuta niistä vodkasoodista), se olisi ehdottomasti joulukuu. Tästä ajatusleikistä ryhdyin vakaviin toimenpiteisiin ja vähitellen huomasin, että olohuoneestani olikin rakentunut ihan yhtäkkiä ja täysin vahingossa joulumaa!

Marraskuu on muutenkin kuukautena vähän sellainen, josta kukaan ei oikein pidä. Ihmetellään, miksi sellainen pitää edes olla olemassa. En itsekään osannut sitä aikoinaan arvostaa, kunnes tajusin, että sen koko kuukauden voi pyhittää myös joululle. Marraskuu valmistellaan joulua ja joulukuussa nautitaan itse tunnelmasta. Musta tuntuu, että tänä vuonna en edes tunne käsitettä joulustressi. Ja jos tunnen, täällä joulumaassa sen unohtaa aika nopeasti.

Muutama vuosi sitten luin myös artikkelin, jossa kerrottiin, että ne jotka aloittavat joulun aikaisemmin, ovat onnellisempia ja elävät pidempään! Eli nyt viimeistään suosittelen ryömimään sinne vintille hakemaan niitä joulukoristeita. Ne on liian kauniita sinne laatikkoon.


Tunnelmallista marraskuuta!

xo Sar

1 Comment
  • Charlotta Takkula
    Posted at 17:10h, 22 marraskuun Vastaa

    Niin ihana joulusisustus! <3 Ite aloitan kans perinteisesti joulunodotuksen marraskuussa. 🙂 Odotan 1.11. melkein yhtä paljon kuin 1.12, koska silloin mulla on lupa laittaa joulukuusi pystyyn. 😀

    x Charlotta
    http://www.charlottaeve.com/fi

Post A Comment