Bohemian decor: olohuone

Muutosta alkaa olla jo hetki aikaa, mutta vieläkään kaikki tavarat eivät ole löytäneet paikoilleen. Muutamat uudet huonekalut olen joutunut myös hommaamaan, kun neliöitä on entiseen asuntoon verrattuna vähän enemmän. Ja mulle kun ei mitkään uudet huonekalut käy, vaan haluan, että niissä näkyy ”ikä” ja se rosoisuus, niin sekin on tuonut omat haasteensa. Olohuone kuitenkin löysi lookkinsa aika nopeasti,  joten ajattelin, että jaan teille sieltä muutamat kuvat, kun kerrankin saatiin aurinkoa.

Olen kyllä myös vähän sellainen tyyppi, että itse sisustus ei ole koskaan täysin valmis, vaan se on enemmänkin sellainen ikuisuusprojekti, joka vaihtelee vuodenajan ja fiiliksen mukaan. Halusin tehdä tästä uudesta kodistani sellaisen, että sieltä olisi vaikea lähteä pois. Kesän viiletin pitkälti kaikkialla muualla kuin kotona, joten loppuvuoden agendana on yrittää asettua enemmän kotiin. Viettää rauhallisia koti-iltoja, sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä sitä, että just nyt on kaikki tosi hyvin.❤️

Valkoinen rahi & puiset kynttilänjalat: Zoco Home

Matto: Layered

Sohva: Jotex

Lamppu: BYPIAS

Rottinkituoli: Ikea

Marmorinen pöytä & seinäkynttilät: Kirpputori

Olohuoneen pöytä: Isän käsialaa

Roikkuva kukkateline: Meksikon rantakauppias

Tyynyt: Jotex, Bobbis

(Ruokapöydän tableteista olette kyselleet paljon. Omani ovat Balilta, mutta huomasin myös, että Zoco Home myy niitä. Itselläni on siis kaksi tablettia päällekkäin.)

ps. Jos sisustusjutut kiinnostaa enemmän, muistattehan ottaa seurantaan IG:ssä mun oman sisustustilin, Semihimaan.

xo Sar

1 Comment
  • Maija
    Posted at 17:08h, 24 lokakuun Vastaa

    Kaunis koti sulla! Onnea 🙂

Post A Comment