Vaateleikkejä

*Kaupallinen yhteistyö Sokos kanssa

Mulle kevät tuli tänä vuonna vähän yllättäen eteen. Olen puhunut paljon siitä, että aika on mennyt Lintsin nopeimman vuoristoradan tavoin eteenpäin ja kyydissä on välillä ollut vähän liiankin vaikea pysyä. Ihanaa elämä on ollut, mutta aika ajoin todella hektistä ja kotona olen käynyt vain aina kääntymässä. Kotini muistuttikin pitkään jotain pesulapalvelua, koska mitään muuta en täällä tehnytkään. Matkalaukku tyhjeni ja täyttyi uudestaan. Nyt olen vihdoin asettunut taas kotiini ja pyykkivuoristakin selvittiin. Oma sohvannurkka tuntuu tällä hetkellä itselle joltain Malediiveiltä – niin ihanaa se on.

Kun olen purkanut matkalaukkuja, olen myös samalla tehnyt kevätsiivousta vaatekaappiini(kyllä, äiti saat olla ylpeä). Vihasin ennen koko kevätsiivous-sanaa, mutta näin aikuisiällä oppinut arvostamaan sen jälkeistä fiilistä. Kun kevättä kohti painellaan, se tarkoittaa myös samalla tietenkin pientä vaatekaapin päivitystä.

Sokoksella on tällä hetkellä meneillään Muotiviikko 8.-14.4, jolloin esimerkiksi kaikista paidoista, neuleista ja bleisereistä saa -20% alennusta. Se tarkoitti taas siitä, että vaatekaappini yläosat saivat pienen keväisen uudistuksen Sokoksen vaatteiden myötä. 

Mulle itselleni on jotenkin helpottava ajatus, että kaikki ne ”tarvin nämä nyt” -asiat löytyisivät saman katon alta. Sokoksella tämä on mahdollista. Tein itselleni pienen leikkimielisen testin tämän yhteistyön myötä ja katsoin kellosta, kauan minulla menee ”asut eri tilanteisiin” -haasteeseen aikaa.😉 Tämä olikin ehkä jopa vähän liian helppo haaste ja vaikeuksia tuotti lähinnä se, mihin päätöksiin päädyn. Hyviä vaihtoehtoja oli paljon ja tunnetusti niiden päätösten tekemiseen menikin sitten eniten aikaa. Mun valinnat näytti tältä:

Kotimeininki

Löysät ja rennot vaatteet ovat ehdottomasti kotipukukoodini avainsanat. Ja okei, tää oli ehkä vähän sitä ”parempaa”, mutta ei mua haittaisi yhtään näyttää kotona aina tältä.

Vapaa-aika

Värikkäät kevyet neuleet toimivat näin keväällä erinomaisesti. En pistä pahakseni, että asu on samalla kaunis, mutta myös mukava päällä! Kertooko tämä siitä aikuistumisesta?

Rennompi bisnesmood

Tämä oli heittämällä yksi lempparilookeistani. Ei tällä ehkä siellä toimistossa istuta, mutta viikonloppumeininkihin just hyvä.

Sitä fiinimpää

Jos mun pitäisi laskea kaikki jakut, mitä kaapistani löytyy, määrä olisi aika iso. Nämä ovat siis itselleni pieni heikkous. Mut kattokaa nyt, onhan ne tyylikkäitä!

Siepin niksinurkka: Lookin saa vaihdettua nopeasti esimerkiksi vaihtamalla pelkän jakun ja aurinkolasit.

Mä rakastan itse kokomustia vaatteita ja nyt huomasinkin ilokseni, että käytin aika reilusti värejä. Se johtunee varmasti siitä, että Sokos oli niitä täynnä. Värikästä viikkoa jengi!❤️

psst.. Osana Sokoksen muotiviikkoa lauantaina 13.4. järjestetään Oulun Sokoksella suuri muotinäytös, joka striimataan kaikissa Sokoksissa ympäri Suomen.

xo Sar

 

 

 

 

 

3 Comments
 • Laura Salo
  Posted at 11:58h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tuo pinkki verkka-asu on ihan super kiva ja noi pökät valkoiset crop-teepparin ja tennarien kanssa vois olla mun kevään luottoasu 😀

  <3:Laura
  http://www.progressio.fi

 • Ida ihana
  Posted at 06:28h, 10 huhtikuun Vastaa

  Tuo vihreä neule on ihana!!:) ostin juuri eilen keltaisen puuvillaneuleen, ja oli kyllä niin vaikea valinta oli vihreän ja sen välillä 😀 Ihanaa, kun keväisin myös pukeutumiseen tulee taas enemmän värejä (itsellä niitä toki on yllä ympäri vuoden…)

  Ida
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 • Tyylimanuaali
  Posted at 00:05h, 16 huhtikuun Vastaa

  Ihana tuo vihreä neule! Nuo kaikki lookit kelpaisivat kyllä vaikka juhliin, sen verran tyylikkäitä ovat.
  Odotan innolla uutta mallistoasi.

Post A Comment