Koh Kood (Koh Kut) – paratiisi Thaimaassa

*Pr-matka / Turkish Airlines & Tourism Thailand

Oon käynyt Thaimaassa useita kertoja ja minusta on pitkään tuntunut jo siltä, etten löydä sieltä enää mitään ”uutta”, mutta silti sinne aina matkustaa varman lämmön perässä. Mielipiteeni muuttui aika radikaalisti, kun palasin perjantaina kotiin pr-matkalta. Niiden varmojen kohteiden sijaan olinkin yhtäkkiä Thaimaan Malediiveilla – Koh Kood, mä rakastan sua!

Lennettiin Istanbulin kautta Bangkokiin, jossa vietettiin ensimmäinen yö. Seuraavana aamuna meillä lähti lento Bangkokista Tratin kentälle, josta ajoimme vielä tunnin Chanthaburiin, missä hotellimme sijaitsi. Chanthaburi oli hyvin rauhallinen, paikallisten elämää näki paljon eikä muita turisteja juuri näkynyt.

Chanthaburista jatkoimme matkaa parin yön jälkeen Laem Sokin satamaan, josta laivamatka Koh Koodille kesti vajaa pari tuntia. Jos Chanthaburi ei kiinnosta, Tratin kentältä suoraan satamaan on noin tunnin ajomatka.

Thaimaan Malediivit

Koh Kood sijaitsee Kambodzan rajan lähellä ja voi olla monelle kokeneellekin Thaikku-kävijälle tuntematon paikka. Saari vaikutti vielä ainakin ”koskemattomalta” ja ei-kaupalliselta. Kirkasta vettä, valkoista hiekkaa ja zen-fiilistä. Koh Koodin rannat kuuluvat Thaimaan hienoimpiin rantoihin ja siitä ei ollut mitään epäilystä. Jos etsit siis rauhallista paratiisisaarta, tämä on just sun paikka. 

Nosta käteistä valmiiksi, sillä koko saarella on muistaakseni vain yksi automaatti. Käy ihastelemassa vesiputouksia. Ui ja snorklaa. Nautiskele luonnosta ja rauhasta. Iltaelämän voi suosiolla jättää väliin, kun sellaista siellä ei juurikaan ole.  Nauti ja rentoudu. Stressi on sen loman jälkeen unohdettu käsite.

Hotellit:

Chanthaburi, Maneechan Resort

Koh Kood, High Season Pool Villa & Spa

xo Sar

 

2 Comments
 • Mirva Vilokkinen
  Posted at 19:28h, 18 maaliskuun Vastaa

  Ihan mielettömän upeen näkönen paikka 😍 Oli varmasti ihana ja rentouttava loma 🧚‍♀️

 • Tanja Saulamo
  Posted at 22:01h, 18 tammikuun Vastaa

  Kivoja kuvia!
  Saanko kysyä että mikä oli toi hotelli omalla uima-altaalla, Koh Koodilla?

Post A Comment