México

”Lähdetäänkö Meksikoon? Saatais viimeiset paikat huomiselle lennolle.” Tällainen viesti napsahti puhelimen näytölle torstai-iltana.

12 tuntia myöhemmin oltiin matkalla lentokentälle hiukan epätodellisin fiiliksin siitä, millainen kohde meitä ylipäätään edes siellä odottaa. Hotelli varattiin Kallio-Stockmann automatkalla edellisenä iltana, kun käytiin vaihtamassa matkarahaa ja ostamassa ne matkakokoiset shampoot, joita hima on täynnä ja joita ei silti koskaan tarvittaessa löydä. Katsottiin toisiamme lähtöselvitystiskillä ja naurahdettiin, miten me ollaankin tällaisia. Onneksi on ystävä, joka on yhtä hullu.

Siitä seuraavat 12 tuntia vietettiinkin koneessa aika kivuttomasti(kiitos Finskin suoran lennon) ja hotelliin päästyämme etsittiin kultaisten rannekkeiden kanssa mieluista ravintolaa All inclusive -tarjonnasta.

Viikko Meksikossa, ihanaa.

Ensimmäiset päivät olivat yllättävän kylmiä ja aurinkotuolit saatiin jättää niille sitkeille eläkeläisille, jotka pyyhkeen alla lukivat kirjaa tai pelasivat korttia puolisonsa kanssa. Me treenattiin, tehtiin töitä ja fiilisteltiin ylipäätään sitä, että tässä nyt yhtäkkiä ollaankin muualla kuin Stadissa. Muutaman kylmän päivän jälkeen aurinko tuli takaisin ja loppureissu nautittiin mitä upeimmista ilmoista.

Millainen Puerto Vallarta sitten oli?

Se oli kaunis, meksikomainen, erilainen ja all inclusive -painotteinen. Värikkäitä taloja, kauniita rantoja, ihanaa rantakatua ja rentoa fiilistä. Paikka, jonne en enää menisi takaisin, mutta paikka, joka tarjosi kaiken sen, mitä sieltä lähdettiinkin etsimään. Itse México jäi vielä itselleni pieneksi kysymysmerkiksi, joten haluan ehdottomasti matkata sinne uudestaan ja nähdä muitakin paikkoja.

Sain myös lukuisia viestejä, miten mä voin _taas_ olla matkoilla.

Olen aikaisemmin jo maininnut siitä, että olen siinä suhteessa onnekkaassa asemassa, että pystyn ottamaan työni mukaan oikeastaan minne vaan. Elämäntilanteeni muuttui viime syksynä niin paljon, joten musta on pitkästä aikaa tuntunut hyvältä elää elämää vain itselleni ja tehdä sellaisia asioita, mitä mä itse haluan. Mennä ja tulla miten vaan, miettimättä mitään tai ketään muuta. Jos mulla on mahdollisuus lähteä Meksikoon, niin mielelläni sen teen. Jotkut säästää omaa asuntoa varten, mä katson mieluummin, mitä maailmalla on tarjota. Onneksi meistä jokainen saa käsikirjoittaa oman elämänsä sellaiseksi, mikä itselle parhaalta tuntuu.

xo Sar

11 Comments
 • Ässä
  Posted at 03:52h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mikä on eteläisin paikka jonne oot matkustanut? Mikä vastaavasti pohjoisin?

 • Vittujoo
  Posted at 13:49h, 05 maaliskuun Vastaa

  Ai sulla raukalla meni kommentti niin tunteisiin, että piti ihan avautua paskalehden sivuilla ja netota silläkin?? Meinasin kuolla nauruun! Osu ja upposi! Vedä vittu päähän.

  • Juuli
   Posted at 08:16h, 07 maaliskuun Vastaa

   Voi sua parkaa, taitaa olla aika paha olo itsesi kanssa 🙁

   Upeita kuvia Sara! x

 • jan
  Posted at 14:13h, 05 maaliskuun Vastaa

  ”Jotkut säästää omaa asuntoa varten, mä katson mieluummin, mitä maailmalla on tarjota.”

  Loistavaa!

 • Nanna
  Posted at 19:45h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mikä saa ihmisen käyttäytymään noin kuin toinen postaaja?Kommentista huokuu vihaa,ilmeisestikin täysin vierasta ihmistä (saraa) kohtaan.Todella sairasta ja surullista.
  Kiva matkapostaus tämä:)

 • Laura Hattunen
  Posted at 19:48h, 05 maaliskuun Vastaa

  Älä missään nimessä ota todesta (niinkuin et varmaan otakaan) noita älyttömiä kommentteja! Oot aivan ihana ihminen ja kauniskin! Ja mitä kuvia ja ideoita omaa tulevaa matkaa varten, aiheutat mulle valinnan vaikeuden! 😀
  Ihanaa viikon alkua! 🙂

 • Annikki
  Posted at 21:18h, 06 maaliskuun Vastaa

  Voi Sara! Katsoin just sun haastiksen Vappu ja Marja Livessä ja halusin tulla vain kertomaan, että olit ihanan herkkä ja samaistuttava! En tiedä, oliko tunteiden näyttäminen suunniteltua vai ei, mutta voi että – tollasia haastiksia lisää. Oot rohkea! Harmi, että oot tosiaan joutunu ottamaan sun ig:n kommentointimahdollisuuden pois käytöstä. Toisaalta ymmärrän ihan täysin, en mäkään jaksais joka päivä saada paskaa niskaani. Luulenpa, että moni, kellä ois positiivista sanottavaa, jättää herkästi kommentoimatta kun taas ne haukkujat kokevat elämäntehtäväkseen sun mielen pahottamisen. Ihan jo siksikin halusin kertoa, että täällä ainakin yksi joka toivoo sulle pelkästään kaikkea hyvää.

 • Nainen 25v
  Posted at 02:53h, 07 maaliskuun Vastaa

  Voi että sie olet ihana ja samaistuttava tyyppi, sun haastis Vappu ja Maria livessä oli ihana! Et oo ansainnu mitään sitä paskaa mitä saat, ja ne kommentit on aivan hirveitä, ihmiset on hirveitä ja ilkeitä. Mut oo sie sellanen ku oot, mie ainaki ihailen ja fanitan sinua aivan täysillä!❤️ Ihmiset on katteellisia ja selkeästi ei järjissään!

 • Melissa
  Posted at 12:51h, 07 maaliskuun Vastaa

  Katsoin eilisen haastattelusi Vapun ja Marjan ohjelmassa ja tuli todella paha mieli sun puolesta. Arvostan sitä, että puhut avoimesti kokemastasi kiusaamisesta, koska se on erittäin tärkeä aihe suomalaisessa yhteiskunnassa. Luulen, että suurin osa negatiivisista kommentoijista ei ole kohderyhmääsi ja eksyvät blogiisi ja instaasi iltapäivälehtien otsikoiden kautta. Mulla on käsitys, että iltapäivälehdet ei kysele lupia tai edes ilmoita etukäteen kun nappaavat julkkisten somesta uutisia. Kun ottaa huomioon sen, että Suomessakin on kymmenittäin bloggaajia ja somettajia joiden sisältö on matkustus- ja ulkonäköpainotteista, on suhun kohdistuva negatiivinen palaute vaikea ymmärtää. Muiden somekanavissa en ole törmännyt mihinkään vastaavaan, mutta heitä ei näy samoissa määrin myöskään iltapäivälehdissä. Mun mielestä olisi erittäin tärkeää nostaa esiin myös median vastuu, jos he jatkuvasti nostavat esiin yhtä ihmistä ja tätä kautta vetävät kaikki katkerat ja vihaiset ihmiset sun sivustoille. Sitten kun nämä katkerat ihmiset ovat purkaneet pahaa oloaan sun kommettiboksiin, on siinä taas uusi klikkiotsikko, jota media voi hyödyntää. Eli mun silmissä he hyötyvät susta ja suhun kohdistuvasta raivosta aivan tietoisesti ja tavallaan ruokkivat sitä saadakseen lisää sisältöä.

  Itse olen alusta asti tykännyt susta ja tuottamasi sisältö on laadukasta ja kiinnostavaa. Lisäksi vaikutat todella mukavalta ja herttaiselta ihmiseltä. Älä siis missään nimessä anna kiusaajien kiusata sua hiljaiseksi. Saamasi vihakommentit eivät johdu susta, vaan sä olet joutunut häiriintyneiden ihmisten maalitauluksi. Muista keskittyä omaan hyvinvointiisi äläkä anna inhottavien kommenttien muuttaa käsitystäsi itsestäsi. Täällä ruudun takana on valtava määrä ihmisiä, jotka arvostaa sua ja toivoo sulle pelkkää hyvää. Ihanaa kevättä sulle, pysy vahvana <3

  • RRR
   Posted at 13:09h, 07 maaliskuun Vastaa

   Aamen! Hyvä kommentti!

 • Roosa
  Posted at 11:07h, 17 maaliskuun Vastaa

  Ihana postaus!😍

Post A Comment