Bubblehotel, Bali

Yksi reissun odotetuimpia juttuja on ollut majoituksen suhteen Bubblehotel. Varatessani sitä en ehkä  kunnolla ajatellut, millainen kokemus siitä todella tulisi. 

Itse kohteeseen ei pääse autolla, vaan sinne on noin 30 minuutin kävelymatka(lue: fläbäreillä luistelu mutaista vuorenrinnettä alaspäin). Isot matkalaukut saimme jättää säilytykseen ylös, joten pakkasimme pienempään laukkuun vain yöksi tarvittavat kamat mukaan. Vaellus itse kohteeseen oli jo aikamoinen kokemus siinä helteessä ja varsinkin niillä poluilla. Puolen tunnin haikkaukseen jälkeen saavuimme itse kohteeseen hiestä märkänä. 

Kupla oli siis todella muovinen kupla keskellä ”ei mitään”. Pienen paniikin sain jo heti alkuun apinoista, kun he olivat vähän liiankin tuttavallisia. Nopeasti pääsimme silti yhteisymmärrykseen siitä, että viettäisimme poikkeuksellisesti tämän yön heidän alueellaan. 

Kun mentiin kohti iltaa, ranta tyhjeni niistä vähäisistäkin ihmisistä ja jäljelle jäi vain Bubblehotellin asiakkaat. Oli tosin mukava ajatus, että emme olisi ihan täysin kaksin sillä rannalla yötä, vaan vieressä olisi myös ”naapureita”. Henkilökuntaa ei yön aikana olisi missään.

Kuuden jälkeen saatiin hotellin henkilökunnalta aikaisemmin sovittu pizza- ja viinilähetys, joka tuntui lottovoitolta siinä vaiheessa iltaa. Auringonlasku oli kuin suoraan jostain postikortista. Ilta oli kaunis ja ikimuistoinen.


Kuplassa ei siis oikein voinut viettää aikaa kuin vasta myöhään illalla, kun aurinko oli laskenut. Ilma ei enää ollut niin tuskainen kuin päivällä, mutta tiesimme molemmat, ettemme tulisi mitään maailman parhaimpia unia siellä vetämään. Yöstä tuli myrskyisä ja sateinen, joten yöunet todella jäivät vain muutamaan tuntiin. Välillä tuntui, että lähtisimme kuplan mukana lentoon.

Aamun aloitimme joogalla auringon noustessa ja keräilemällä simpukoita tyhjältä rannalta. Sen jälkeen aloitimme vaelluksen takaisin sivistyksen pariin.😉

Tämä oli jotain sellaista, mitä on vaikea selittää, vaan se pitää itse kokea. Kertakaikkiaan upea kokemus.

xo Sar

1 Comment
  • Hanna
    Posted at 14:35h, 28 tammikuun Vastaa

    Moikka!
    Jäin miettimään turvallisuutta kuplahotellin suhteen.. oliko siitä mitään puhetta/ohjeita hotellilta? Onko ranta ns. suljettu eli sinne ei pääse ulkopuolisia yöllä? Onko esim. vartijoita rantojen päissä, vaikka itse rannalla ei henkilökuntaa yöllä olekaan? Kiitos jos ehdit vastata 😊

Post A Comment