Hideout, Bali

Piilopaikka keskellä kauneinta Balia

Kuten olen tainnut jo aikaisemminkin mainita, että nykyisin etsin hotellit/majapaikat useimmiten Instagramin kautta. Yleensä silloin löydän ne kaikista uniikeimmat kohteet, joita ei välttämättä edes sieltä Bookingista olisi löytynyt.

Tämä matka oli tiedossa jo pitkään, joten majoituksia pääsin varailemaan jo kesällä. Ja onneksi niin, koska näitä tuskin olisi ihan parin viikon varoitusajalla saanut(puhumattakaan tästä Hideoutista, josta vapaat yöt löytyy vasta kuukausien päästä).💚 Jokainen majapaikkamme on ollut erityisen kaunis ja viihtyisä, mutta tähän mennessä ykköseksi nousee tämä ”piilopaikka” vähän kauempana niistä Balin suosituimmista kohteista. Täällä näkee sitä aidointa Balia, joka on erityisen kaunista.

Hideoutissa on kolme erillistä majaa: Beehive, Bali ja Lightroom, jossa me siis yövyimme. Hinnat lähtevät reilusta satasesta neljään(?) sataan yöltä. Lightroom on näistä uusin ja ”pienin”, mutta aivan mielettömän ihana. Varaukset tehdään Airbnb:n kautta, jossa kerrotaan selkeästi, että kyseessä ei ole siis hotelli. Majapaikka on luonnon keskellä, joten erilaiset öttiäiset kuuluvat pakettiin mukaan.😉

Mä otin tämän kahdeksi yöksi, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Majoituspaikka antaa scootterit käyttöön, joten ”välipäivän” vietimme kierrellen upeita paikkoja. 

Tämä oli ehdottomasti ikimuistoinen kokemus. Jos vietätte Balilla enemmän kuin viikon, suosittelen tsekkaamaan tämän mestan. Ubudista tänne ajaa about puolitoista tuntia.

xo Sar

 

4 Comments
 • Harri Pohjalainen
  Posted at 10:26h, 12 tammikuun Vastaa

  Hieno paikka. Varmasti mukavaa aikaa. Onko muuten niin, että et lue Insta kommentteja lainkaan?

 • Laura T
  Posted at 14:30h, 12 tammikuun Vastaa

  Tää on kyllä niin törkeen kaunis paikka että jos Balille vielä palaan, niin ehdottomasti ainakin yks yö täällä yövyttävä!

  Xoxo,
  Laura || afinnontheloose.com

 • Timo
  Posted at 21:50h, 12 tammikuun Vastaa

  Vaimon kanssa olemme myös ”camel boots” reissaajia. Varaamme netistä ja kartamme seuramatkoja. Olemme löytäneet upeita paikkoja ja kokeneet ainutlaatuisia hetkiä.

 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 14:16h, 14 tammikuun Vastaa

  Moi Sara,
  Ihana majoituspaikka! Niin hyvät vibat lähtee tuolta. Olisikin mielenkiintoista jos voisit joskus tehdä erillisen postauksen kaikista ARIBNB majoituksistasi.

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Post A Comment