Mikä mikä maa

Huomenta sunnuntaityypit. Täällä aamu alkoi pannukakuilla, äänikirjalla ja auringolla. Näin suomalaisena en tietenkään voi pelkästään hehkuttaa tätä aamua, vaan joudun myös kertomaan, että ilmastointilaitteet pauhaavat täällä öisin aivan omassa elementissään ja synnyttävät kurkkukivun sekä aamiainen oli tänäkin aamuna 45minuuttia myöhässä. Selvittiin kuitenkin tästä aamusta.

Sain Instagramiini kommentin, joka kuului about näin: ”Ei taida ainakaan olla mainosmatka, kun noin salainen kohde on.” Salainen? Olen tykittänyt kuvia Instagramiini sen verran paljon, että edes oma äitini ei ole kysynyt matkani aikana, mitä mulle kuuluu, kun on voinut katsoa päiväni minuuttiaikataulun suoraan somesta.

Merkitsen aina kaupalliset yhteistyöt ja sponsoroidut matkat postauksiini ja sellaisia ei ole kuvissani nyt näkynyt. Tarkoitukseni ei ole ollut myöskään ”salata” kohdetta, mutta mulla on itselläni jotenkin kivempi ja vapaampi fiilis matkoilla, kun en kerro sillä hetkellä hotellini nimeä tai sijaintia. Täällä matkaajat ovat varmasti myöskin tunnistaneet kohteen lisäämistäni kuvista. Jos haluaisin jostain syystä salata reissuni täysin, feedistäni ei loogisesti tällöin löytyisi myöskään matkakuvia. Kuvieni takana ei ole siis salarakas, vaan ihana ystäväni Rosanna, joka lähti matkalle mukaan lyhyellä varoitusajalla.❤️

Olen tällä hetkellä siis Balilla. Vietin joulun täällä kolme vuotta sitten ja silloin päätin, että tänne olisi tultava vielä joku kerta uudestaan. Yleensä tykkään enemmän vaihtaa kohteita kuin seikkailla samoissa mestoissa uudelleen, mutta tässä Balissa oli jotain sellaista, mikä veti mua takaisin. Tosin sen voi selittää myös se, että kolmen vuoden takainen reissu oli niin onnistunut kaikin puolin, eikä silloin ehditty ihan kaikkea näkemään, joten halusin päästä vielä kiireettömällä ajalla nauttimaan tästä maasta toistamiseen. Ja kyllä, rakastan tätä paikkaa nyt vielä enemmän.

En ollut vielä joulukuussa varma, että tulenko tekemään tätä matkaa lainkaan. Kaikki oli siis buukattuna ja olin suunnitellut tätä useita kuukausia. Onneksi päätin lähteä, vaikka tästä erilainen matka tulikin. Kaikki majoitukset olen löytänyt Instagramin kautta ja ne ovat varattu useita kuukausia aikaisemmin, koska lyhyellä varoitusajalla näitä paikkoja olisi ollut mahdotonta saada. 

Päivitän someani ahkerasti koko reissun ajan, koska näissä maisemissa kamera on täysin mahdotonta yrittää pitää poissa. Pyrin päivittämään myös blogiani ainakin pari kertaa viikossa, mutta meen täällä aikalailla kuitenkin fiiliksen mukaan. Jostain syystä matkoilla mulla tulee sellainen kirjoitusstoppi päälle ja aivot raksuttelee kaiken maailman muita hassuja ideoita ja unelmia, mitä haluaisin päästä työstämään Suomeen palatessa. Nyt vakavassa harkinnassa ovat niinkin pienet asiat kuin oma sisustusliike ja kahvila. Jep.

Tässä kuitenkin vielä pieni kuvapläjäys paikasta, jossa uuden unelmakartan syntymiseen menee vain muutama hassu päivä:

xo Sar

 

14 Comments
 • Linda
  Posted at 10:52h, 06 tammikuun Vastaa

  Upeita kuvia, nauti lomastasi!
  Millä muokkausohjelmalla muokkailet kuviasi?

 • Sini Mikkola
  Posted at 11:16h, 06 tammikuun Vastaa

  Aivan ihana tuo sisustuskauppa! Kumpa pääsisin itsekin sinne shoppailemaan 🙂

 • Teresa Jasmin
  Posted at 13:40h, 06 tammikuun Vastaa

  Aijotteko pitkään olla reissussa? 😊 Itse 3 kertaa Balilla olleena tiedän hyvin tuon kaipuun takaisin sinne, varsinkin kun sun kuvia kattoo niin tekis mieli matkata taas uudestaan! 😂 Mukavaa reissua teille molemmille ❤

 • Hannu
  Posted at 15:59h, 06 tammikuun Vastaa

  Mietin?
  Mistä kumpuaa tuo kauniiden kuvien/maisemien filtteröinti noin luonnottomiksi?
  Kuvasi ja Sinä riität ihan ilman muokkaustakin.

 • Marjaana
  Posted at 18:22h, 06 tammikuun Vastaa

  Voi pliis perusta sisustuskauppa, ainakin verkkokauppa! Ja sinne ihania boho tyylin tuotteita, Indonesiaa, Meksikoa, Marokkoa jne. 🙏 Alkaa jo kyllästyttää nää skandinaavisen tyylin kaupat ja myös maalaisromantiikka… Kaipaan puuta, kiveä, rouheutta, aitoutta. Hirveästi ei ole valinnanvaraa suomalaisissa verkkokaupoissa.

 • Noora
  Posted at 18:26h, 06 tammikuun Vastaa

  Niin ihana katsella näitä kuvia, aivan upeita! Sulta kysytään tätä varmaan jatkuvasti, mutta millä muokkaat sun kuvat? 😍

 • Sanna
  Posted at 18:40h, 06 tammikuun Vastaa

  Mä voin sit tulla sun kahvilaan töihin 🙂 meillä on sun kanssa samanlainen sisustusmaku. Ihanaa lomaa! Tosi hyvä, että lähdit reissuun, vaikka se oli toisenlaiseksi suunniteltu alkujaan. Sulla ei hetkeen ole ollut noin levollista hymyä kasvoilla kuin nyt. Ihana ystävä sulla, kun noin vain lähtee reissuun mukaan. Elämän tärkeimpiä asioita on parhaat ystävät. Inspiroivaa vuotta sulle, Sara <3

 • Sannu
  Posted at 18:51h, 06 tammikuun Vastaa

  Okei,nyt kerrot… Mä oon jo pitkään ollut kateellinen sun kuville mut nyt mitta on täynnä ja pakko laittaa viestiä… Millä sä muokkaan sun kuvat? Koska siis nää on vaan ihania❤️❤️❤️

 • Tuuli
  Posted at 21:37h, 06 tammikuun Vastaa

  Aivan täydellisessä paikassa lomailette – nauttikaa!😍
  Ja pakko pyytää, voisitko tehdä matkan jälkeen jonkin näköstä Bali tips-postausta näistä kaikista paikoista ja mestoista missä ootte käyny? Suunnitellaan just matkaa, ja sun ja Rosannan päivitykset on kyllä vaan varmistanu sitä että Indonesiaan on suunnattava 😍
  Ihanaa loppulomaa❤️

 • Maija
  Posted at 21:43h, 06 tammikuun Vastaa

  😍😍😍Vau! Ihanaa reissua !

 • Julia
  Posted at 13:12h, 07 tammikuun Vastaa

  Moikka Sara! Aivan ihanaa reissua sulle <3 Itse kanssa haluaisin matkustaa Balille, vaikuttaa niin ihanalle ja rentouttavalle paikalle! Vähän hasu kyssäri, mutta ootko nähnyt matkoilla kauheasti isoja hämähäkkejä? Mulla on aivan kamala hämähäkki pelko ja pelkään että jos tuonne lähtisin, niin en pystyisi yhtään olemaan jos siellä niitä menisi jatkuvasti 😀

 • Pinja
  Posted at 13:51h, 07 tammikuun Vastaa

  Bali antaa kyllä parastaan, onneksi lähdit reissuun!
  Sivukysymys: saako noihin riippukeinuihin ja muihin ”hyviin instaspotteihin” jonottaa ja mitä kautta otat selvää parhaista IG -locaatioista?

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

 • Tiina K
  Posted at 11:24h, 09 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia! Nauti lomasta 🙂

  https://nouw.com/tiinak

 • Anni
  Posted at 12:27h, 11 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia! Mistä tuo ihana leopardikuvioinen mekko/jumpsuit/joku? <3

Post A Comment