Pikkujoulurusketus

*Kaupallinen yhteistyö BT Cosmetics

Heippa!

Täällä ollaan taas. Tämän viikon tosiaan vietin Tampereella kuvauksissa ja ajattelin, että ehdin siellä hotellikoomassa iltaisin napsutella tänne joulujuttuja. Päivät olivat lyhyemmillään noin kaksitoistatuntisia ja siihen päälle vielä sovitut yhteistyöt, niin täytyy myöntää, että iltaisin ei tullut hirveästi joulua ajateltua. Mutta nyt meikäläinen on taas bäk in bisnes. On ollut kyllä ikävä tätä mun joulukotia. Huomenna purkaan laukut ja virittäydyn uudelleen tähän joulukuplaan. Enää yksi kokonainen viikko ennen pääpäivää, joko siellä ollaan valmiina? Ihanaa!

Jaoin Instagram-stoorissani muutama päivä sitten mun itserusketus-metodeja. Ajattelin, että se olisi mukava vinkki näin pikkujoulujen alla, kun päälle löytyy muutakin kuin sitä kokomustaa päästä varpaisiin.

Olen itse käyttänyt näitä Jet Set Sunin itseruskettavia nyt yli vuoden. Nämä levittyvät kätevästi, kuivuvat nopeasti, eikä näissä ole itseruskettaville ominaista hajua. Näytin mm, miten rusketuksen saa tehtyä suoraan meikin päälle(!!!). Siihen tuo spray on ihan mielettömän hyvä. (Instagramini Kohokohdista löytyy vielä stooria tuon sprayn laitosta.)

Pikkujoulut, UV, mitä näitä nyt on – tämä on teidän lookin salaisuus! 😉

Koodilla SARA saatte -10% tuotteista tämän linkin kautta https://www.btcosmetics.fi/ .

Ps. Tämä oli sellainen yhteistyö, mitä heille itse ehdotin, koska halusin ehdottomasti jakaa teillekin  nämä super-tuotteet!

xo Sar

 

No Comments

Post A Comment