Luukku 9 – kaakaopussit

Nämä kaakaopussit vilahtivat Instagramissani jo muutama viikko sitten ja näistä tuli paljon kyselyitä. Nämä ovat mielestäni söpö lisä, jos haluaa antaa jotain extraa joulukortin lisäksi. Leikkaamalla pussin pään, koko setin saa kaadettua suoraan kuumaan maitoon ja näin jouluinen kaakao on valmis.

Pussit taittelin ja teippasin itse sellofaanista. Muistathan laittaa sen kunnolla kiinni, jotta kaakaojauho ei pääse omille teille.😉

Kaakaopussista löytyy:

Kaakaojauhetta (yllätys!!)

Pieniä suklaapaloja

Pieniä vaahtokarkkeja

Googlasin tässä noita valkoisia karkkeja, joista löytyy pinkkejä raitoja ehkä vartin ja tulin siihen tulokseen, että luovutan. En siis muista niiden nimeä. Mutta siis, just niitä karkkeja – kyllähän te tiedätte.

Ehkä pientä kisaväsymystä havaittavissa, kun vedellään tässä Onnenpyörän kuvauksia samaan aikaan. Ensi viikolla ei liiemmin ylimääräistä aikaa ole, mutta toivottavasti ehdin saada silti luukut täytettyä!

Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!

xo Sar

.. ja tiedättekö mitä! Ne on Polkka-karkkeja!😍 Jee!

 

1 Comment
  • Emmi
    Posted at 11:40h, 10 joulukuun Vastaa

    Polka-karkkeja! 🙂

Post A Comment