Luukku 5 – mokkapalat tonttulakilla

Suklaajoulukalenterin paras osuus on se, että sen saa avata jo heti aamulla, koska #suklaabest. Tällainen virtuaalikalenteri elää näköjään ajan mukana, joten suotakoon se tälle prokkikselle. Seuraavat päivät nimittäin menevät erittäin kiireisissä merkeissä, mutta viimeistään ennen keskiyötä tänne pirskahtelee joulufiilistä.

Tässä pientä piristystä niihin normaaleihin mokkapaloihin (vai miksi ikinä te jokainen niitä kutsuttekaan).

Pursottakaa kermavaahtoa kuorrutuksen päälle, lisätkää mansikka hatuksi ja sokerikuorrutteella viimeinen silaus tälle söpölle leivonnaiselle. Super-iisi ja huonompikin leipoja handlaa tämän – kokeile vaikka!❤️

(Itse mokkaneliön ohjetta en alkanut täällä jakamaan, koska netti on niitä täynnä ja ehkä teistä moni tekeekin sen jo ulkomuistista.)

xo Sar

No Comments

Post A Comment