Luukku 4 – itsetehty jääcooleri

Virittelin perjantainayönä tätä erikoisuutta tunkemalla kultanauhaa shamppiscoolerini veden sisään, kun ystäväni kysyi, että mitä ihmettä minä oikein teen. ”Siitä tulee hieno! Venaa vaan huomiseen!” Kieltämättä tämän tekeminen näytti siltä, että tästä ei nyt ainakaan Kemin lumilinnaan taideteoksia tehdä, mutta omaksi yllätyksekseni sain siitä loppujen lopuksi upean jääcoolerin aikaan!

Jääcooleri

Täytä pieni sanko/shamppiscooleri(jos omistat sellaisen hyvällä tsägällä) 2/3 vettä ja jäädytä se.

Ota jäätynyt sanko pakastimesta ja laita keskellä jokin astia, mikä kestää jäätymisen ja johon mahtuu myöskin pullo, minkä aiot siihen laittaa myöhemmin tarjottavaksi. Täytä astia kivillä (minä täytin sen puolestaan parsapusseilla). Tämän jälkeen täytä coolerin reunat vedellä ja lisää haluamasi koriste veden sisään. Itse käytin Juhlamaailmasta ostettua kultaista nauhaa.

Jäädytä.

Irroita keskelle kiinni jäänyt astia lämpimällä vedellä. Tämän jälkeen kaada cooleri nurin päin ja kaada päälle lämmintä vettä, jotta itse sanko lähtee myöskin pois.

Laita jääcooleri syvän lautasen päälle, koska sulatessaan päästää vettä.

Juomavinkkinä tämä Glöetin glögiskumppa! Uskomattoman ihana joulujuoma pikkujouluihin.❤️

 

Taiteilin vielä jokaiseen skumppalasiin kultaiset glitterireunat. Dippasin lasin pään munan valkuaiseen ja ripottelin ympärille leivontaan käytettävää glitteriä(Juhlamaailma).

xo Sar

 

6 Comments
 • Johanna
  Posted at 15:18h, 04 joulukuun Vastaa

  Mahtava idea ja sopii käyttää monissa eri juhlissa! Kiitos tästä vinkistä ja ohjeesta ❤️ Mitä filtteriä käytät kuviin, että niissä on tuollainen lämmin ja kaunis tunnelma?

 • Ässä
  Posted at 17:03h, 04 joulukuun Vastaa

  Hauska ja erikoinen idea! Yritän kovasti miettiä miten voisin soveltaa tuota, kun ei oikein ole varsinaiselle jääcoolerille käyttöä. Innolla odotan seuraavia luukkuja.

  • Sara Sieppi
   Posted at 10:09h, 05 joulukuun Vastaa

   Joulupöytään tuohan on oikein ihana idea 🙂

 • Petra
  Posted at 06:58h, 05 joulukuun Vastaa

  Mielettömän hieno, sulla on tosi upeita ideoita.
  Luin sun instan kommentointia, älä välitä yhdenkään idiootin kommenteista mitään, oot upee!!
  Ihanaa joulunaikaa!!

  • Sara Sieppi
   Posted at 10:08h, 05 joulukuun Vastaa

   Kiitos paljon Petra! Ihanaa joulunaikaa sullekin!

 • Sari
  Posted at 12:29h, 05 joulukuun Vastaa

  Niin ihana idea tämä joulukalenteri! Innolla odotan aina joka päivä uutta postausta, sillä oon myös melkoinen jouluhöpö ja elän ja hengitän sun tavoin tällä hetkellä JOULUA. <3 <3 <3 Vuoden ehdottomasti parasta aikaa! Tuo kuvien sävymaailma on upea, niin lämmin ja kultainen, tekee kuvista vieläkin jouluisempia, tykkään tosi paljon.

  Nautitaan tästä ajasta täysillä!

Post A Comment