Luukku 1 – juustometsä

Täällä se nyt on. Mun uusi blogi. Kuten aikaisemmassa postauksessani taisin jo mainita, että tuntuu ihanalta ja vapauttavalta aloittaa täällä kaikki ”alusta”. Viime kuukausina postausten sävy on ollut ehkä kaikkea muuta kuin sitä pinkkiä ja vaahtokarkkeja, mutta eihän elämä aina sellaista voi ollakaan. Tällä hetkellä fiilikset ovat kuitenkin joulussa ja meikäläisen suupielet helottavat 24/7 sellaista hymyä, että näin vaivaannuttavaa ei ole edes Kaunareissa nähty. Mutta pitäähän silloin olla iloinen, kun siltä tuntuu. Elämä joulukuusen kanssa on ihanaa.

Olen varmaankin tehnyt sulle ja ainakin niistä lukuisista lamppuostoksista päätellen Clasun myyjille selväksi, että mä siis rakastan joulua. Joulukuussa elän ja hengitän sitä, siis joulua. Ajattelin tämän jouluintouden keskellä laittaa blogiini joulukalenterin pystyyn, koska miksi ei ja totta kai. Jaan täällä joka päivä jotain jouluun liittyvää. Välillä se voi olla jotain tosi hassua ja helppoa, mutta kaiken takana on silti ollut ajatus, mistä mä olen ollut itse innostunut.

Tänään se on juustometsä. Kasoittain juustoja, hilloja, pähkinöitä, glögiä, viiniä ja paras ystävä. Tällainen ilta ei voi olla epäonnistunut. Onko sulla jokin sellainen frendi, jota sun on pitänyt nähdä, mutta tässä nyt on ollut vähän ”kaikkea”? Ensi viikolla järjestä hänelle aikaa kotonasi. Tämä olkoon myös sinun luukkusi nro 1.


Itse käytin tässä Valion Keisarinna juustoa, koska pakkauksessa juusto oli juuri oikean muotoinen, joten se oli helppo muokkaa kuusimuotilla mieleisekseen.

Ihanaa joulukuuta tyypit! Oon tosi onnellinen teistä.

ps. Onko teillä jotain toiveita, mitä haluaisitte luukuista paljastuvan? Pääpaino tietysti siinä joulussa.❤️

xo Sar

2 Comments
  • Jaana Paananen
    Posted at 14:10h, 03 joulukuun Vastaa

    Hei, tuleekohan tämä liian myöhään, kun postauksissa on jo uudempiakin. Mutta siis näyttää aivan ihanalta!!! Just sellainen joulupiknik, mikä itselläkin ollut toteutettavien listalla tälle joulukuulle. Ja se kyssäri: Eli mitä on tuo siemen näkkäri(?) Näyttää hyvältä. Itse oon testaillut kaupoista löytyviä siemennäkkäreitä ja ihan sitä täydellistä ei ole löytynyt vielä. Tuo näyttää lupaavalta….

  • Elli Järvi
    Posted at 19:07h, 03 joulukuun Vastaa

    Postaus talvitakeista! Itsellä uusi talvinen villakangastakki hakusessa, eikä vielä ole löytynyt mieleistä

Post A Comment