Muutoksia

Aina ennen minusta tuntui siltä, että loppuvuosi mateli eteenpäin ja joulukuu ei tahtonut tulla sitten millään. Kesällä sitä aina perjantaisin havahtui siihen, että eikö me ihan just viikonloppua vietetty ja taas se on edessä. Tänä vuonna asiat ovat olleet toisin. Tuntuu, että en ole pysynyt viikkotahdissa lainkaan mukana, koska harmaat päivät ovat kiilanneet ohi ja yhtäkkiä on ollutkin taas Love Islandin vuoro. Päivät toistavat itseään kaikesta erilaisuudesta huolimatta. Motivaatio ei ole oikein minkään suhteen kunnossa(paitsi klo 22 olen aina täpittänyt nätisti tv:n ääressä) ja tekisi mieli painella paikasta toiseen otsalamppu päässä, jotta näkisi tämän maailman vähän kirkkaammin.

Laitoin pienen stopin marraskuulle ja lähdin katsomaan aurinkoa. Toistaiseksi tämä on ollut paras päätös sitten ”nää ystäviä enemmän viikolla” jälkeen. Täällä aika matelee ja kaamosmasennus jäi Helsinki-Vantaan check-in -tiskille. Enkä muuten ole ennen rakastanut marraskuuta yhtä paljon kuin esimerkiksi tänään.

Tämän reissun lisäksi marraskuussa tapahtuu muutakin. Blogini nimittäin vaihtaa pian osoitetta. Hassua, mutta tuntuu siltä, että tällainen ”uuden alku” täällä blogimaailmassakin on enemmän kuin tervetullutta vaihtelua. Elämäni on muuttunut viime kuukausina täysin ja tuntuu, että uudella alustalla pystyn aloittamaan kaiken puhtaalta pöydältä(lupasin itselleni, etten käytä noita sanoja enää ikinä – hyvin meni). Uudet sivut, uusi banneri, uusi taustajoukko takana – ihan kuin vaihtaisin työpaikkaa. Sitähän se toki onkin, ja siksi se varmaan tuntuukin itselleni isolta jutulta.

Toivottavasti saadaan muutettua blogi pian, koska edessä häämöttää jo uhkaavasti lempikuukauteni joulu. Ja kyllä, silloin aion kertoa täällä niistä itsetehdyistä kranasseista kuin siitä epäonnistuneesta suklaakakustakin. Joulukuussa minulla on siis teille paljon asiaa! Laadusta en uskalla kuitenkaan ottaa vastuuta. Toivottavasti täällä on muitakin jouluihmisiä?

Nyt pulahdan altaaseen.

Kuullaan pian.

Kuvat: Laura Karppanen, muokkaus: minä

xo Sar

10 Comments
 • Veera
  Posted at 11:22h, 14 marraskuun Vastaa

  Oot niin symppiksen olonen tyyppi ja kirjotat tosi taitavasti 🙂 ja täällä ainakin yksi jouluihminen hep!

  • sarasieppi
   Posted at 12:57h, 14 marraskuun Vastaa

   Voi kiitos Veera! Ja mahtavaa! Jaetaan joulukuussa täällä yhdessä joulufiiliksiä sitten😍

 • Piia
  Posted at 11:51h, 14 marraskuun Vastaa

  Joulua odotellessa! nauti auringosta. ☺

  • sarasieppi
   Posted at 12:57h, 14 marraskuun Vastaa

   Kiitos Piia, mä nautin!❤️

 • Elisa
  Posted at 12:16h, 14 marraskuun Vastaa

  En koskaan ole uskaltautunut kommentoimaan kenenkään postauksia, mutta nyt oli pakko! Olen itsekin eronnut syksyn aikana ja pystyin niiiin hyvin samaistumaan tuohon mitä kerroit viikko rytmissä pysymisestä. Välillä on ihan naurattanut kun on havahtunut siihen että todella Love Island määrittelee viikon kulkua ja nekin kaksi päivää jolloin sitä ei tule kuluu silmän räpäyksessä ja yhtäkkiä onkin taas jo tiistai klo 22. Ihanaa huomata, ettei ole ainut jolla on ollut niin sanotusti ”ote kadoksissa” . Mahtavaa että uskallat kertoa tänne blogiin ja instagramin puolelle rehellisesti elämästäsi, erityisesti tänä syksynä on löytänyt paljon samaistuttavia asioita ja on ollut hienoa huomata miten aidon kuvan itsestäsi annat ja sitä kautta inspiroit muitakin. Ihanaa joulun odotusta!

  • sarasieppi
   Posted at 13:00h, 14 marraskuun Vastaa

   Ihana kuulla, että olet löytänyt samaistuttavia asioita. Toki surullista, että parisuhteesi päättyi syksyllä. Onneksi joulukuu häämöttää, niin tehdään siitä hyvä kuukausi! Se ei saa mennä ohi😉

 • Mira v
  Posted at 12:35h, 14 marraskuun Vastaa

  Mä kuuntelin yhtenä päivänä (Okei, useampana! 😂) jouluradiota autoa ajaessani. Ekat tortut on myös leivottu, haluisin kokeilla sitä uutta lumihiutale tortuntaittelua. Yleensä nää uudet jutut vaan ei mee niinku strömssössä.

  • sarasieppi
   Posted at 13:01h, 14 marraskuun Vastaa

   Oho Mira! Siellä on lähdetty jo ihan kunnolla liikenteeseen joulun kanssa, mahtavaa!😍 Tuota vauhtia varmaan on jo kuusikin jo pian sisällä. Joulu on kyllä ihanaa aikaa.

 • Anni
  Posted at 21:15h, 14 marraskuun Vastaa

  Menee vähän asian vierestä, mutta siis pakko kysyä että mikä on tuo ihanan värinen huulijuttu huulillasi?!

 • Roosa
  Posted at 13:11h, 15 marraskuun Vastaa

  Missä maassa lomailet?😍

Post A Comment