Vakuutuksia ja nutellaa – aikuisten elämää(kö)

*Kaupallinen yhteistyö. OP Nano

Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy

Tätä postausta kirjoittaessani pyörin maisemissa, josta aikoinaan muutin sinne suureen Helsinkiin. Tämä kaupunki tuo aina muistoja mieleen nuoruudesta.

Jos saisin kelata aikaa hiukan taaksepäin ja sanoa sille ”Minä haluan nyt itsenäistyä” -Saralle jotain terveisiä, se olisi varmasti, että pysy nyt hyvä nainen siellä kotona, jos sellainen mahdollisuus vielä on.

Näin aikuisiällä tuntuu hassulta, että sieltä kotipesästä vanhempien luota on ihan järkyttävä kiire sinne omaan koppiin. Sitä jotenkin kai unohtaa kaikki ne velvollisuudet ja laskut. Vanhempien luona asuessa koti oli koko ajan siisti, lämpimiä ruokia ilmestyi pöytään jopa kaksi kertaa päivässä, pyykit peseytyi kuin itsestään sekä kaiken maailman muita askareita ehdittiin hoitamaan sen kahdeksan tunnin työpäivänkin jälkeen. Millaisia supervoimia noilla äideillä ja iseillä oikein on? Tätä asiaa en ole vieläkään osannut ratkaista.

Teini-Saran päässä viirasi ja pahasti, kun hän halusi jostain syystä muuttaa viiden tähden hotellista siskonsa kanssa ensimmäiseen omaan asuntoonsa jo ennen ylioppilasjuhlia. Sitä kai vaan ajatteli, että ei ne aikuisten asiat vielä meitä kosketa. Riittää, kun siirtää nuo vaatteet ja meikit.

Äkkiä todellisuus tuli vastaan ja ymmärrettiin, että sen vuokran ja nugettien lisäksi kuluihin pitäisi laskea sekä vesi, sähkö että vakuutus(MIKÄ?!). Vakuutus oli aina tuntunut jotenkin tosi vastenmieliseltä ja ärsyttävältä. Mun pitää siis maksaa siitä, jos jostain syystä kaatuisin tai jättäisin hellan päälle. Really? Teini-Sara ei tiennyt elämästä kyllä mitään.

Vakuutus on pelastanut minut aikuisiällä monesta tilanteesta ja nyt viimeistään ymmärrän, kuinka tärkeä se onkaan. Kuukausi sitten muutin uuteen asuntoon ja niiden sisustusjuttujen lomassa ensimmäisenä hankintalistalla oli kotivakuutus (jopa ennen sitä Peikonlehteä!). Tuntuu ihanalta huomata, että kyllä tässä selvästi ollaan jo aikuisia, kun näin järkevästi ja fiksusti osaa ajatella. Paljon matkustavana ihmisenä kotivakuutus tuntuu myös turvalliselta. Saa olla jollain tapaa huoletta poissa kotoa, kun tietää, että asiat siellä ovat koko ajan turvattu.

Nykyään on onneksi olemassa uudenlainen OP Nano, joka tarjoaa stressittömän, helpon, edullisen ja nopean vakuutuspalvelun. Kaikki asiointi tapahtuu netissä tai sillä sun luurilla, joten painajaiset niistä konttorijonoista saa unohtaa täysin. Vakuutuksessa ei ole mukana mitään turhaa ja maksu hoituu kuukausittain suoraan maksukortilta (kuinka kätevää!).

Pääsen jakamaan teille lukijoilleni uniikin linkin http://vlt.me/.2t395 , jonka kautta saatte 1kk maksuttoman kotivakuutuksen OP Nanolta. Omat kustannukseni vajaan 50neliön asunnossa olisivat noin 10euroa, joten arvaatteko, kuka vaihtoi myös kotivakuutuksen äsken! Tällaisena hiukan ”huonomuistisena” laskujen maksajana suoraan kortilta menevä maksu on enemmän kuin meikäläisen mieleen.

Kun asiat kotona ovat kunnossa, voi olla levollisin mielin siellä sohvan nurkassa Nutella-purkki kainalossa tai auton ratissa vaihtamassa maisemaa. Pitäkää huoli kodistanne.❤️

xo Sar

10 Comments
 • Tarja.A
  Posted at 18:17h, 29 lokakuun Vastaa

  No nyt on mullakin kotivakuutus, kiitos Sara!
  Hyvä tietää, että maksu hoituu, vaikka itse unohtaisikin koko jutun. Tää sun postaus tuli niin sopivaan kohtaan, että oli pakko tarttua siihen heti.
  Mukavaa viikkoa!

  • sarasieppi
   Posted at 12:48h, 30 lokakuun Vastaa

   Mahtava kuulla! ❤️ Ihanaa viikkoa Tarja!

 • Sohvi
  Posted at 18:54h, 29 lokakuun Vastaa

  Olipa kiva postaus<3 mistä sun ihana aamutakki on?

  • sarasieppi
   Posted at 12:49h, 30 lokakuun Vastaa

   Kiitos Sohvi! Aamutakki on mun pikkusysterin, yritän saada häneltä tiedon😉

 • Petra
  Posted at 06:22h, 30 lokakuun Vastaa

  Hyvä ja tärkeä aihe ja varmaan monet nuoret ajattelee että eihän mulle koskaan satu mitään..
  Ihania kuvia, olkkarin pöytä on hauska idea, ootko ite tehnyt/maalannut? Muutenkin näytti niin ihanan kodikkaalta ja lämpöiseltä!

  • sarasieppi
   Posted at 12:50h, 30 lokakuun Vastaa

   No näin juuri! 🙂 Pöydän on tehnyt isäni.

 • H. T.
  Posted at 11:43h, 30 lokakuun Vastaa

  No nyt on sisustus kohdallaan kun on turhat karsittu pois! Nyt sanon minäkin että hyvännäköistä! Tilaakin vaikuttaa heti olevan enemmän! Siitä aikaisemmasta sisustuksesta jäi ahdistavan tunkkainen olo mutta nyt on tilaa hengittää! Hyvä sara! Nyt voi jo uskoa että tilaa kin on lähes 50 neliötä, aikaisempi sisustus antoi vaikutelman että kaikki on puristettu yhteen ahtaaseen huoneeseen! Ei samaksi huoneeksi uskoisi.

 • Ansku
  Posted at 17:08h, 31 lokakuun Vastaa

  Oot niin symppiksen oloinen, tykkään kovasti sun jutuista!
  Kyselinkin jo aiemmin, että voisitko joskus tehdä meikkituutorin tänne blogiin? 🙂

 • Riikkis
  Posted at 10:11h, 01 marraskuun Vastaa

  Kiva että puhut vakuutuksista, ne on asia mitä monet ei usein ajettele ja sitten kun se onnettomuus on jo sattunut niin on vähän liian myöhäistä alkaa hankkia vakuutusta!

  Tän lisäksi haluaisin kysyä että mistä oot hankkinut ton seinällä olevan hyllyn? Se on ihana! Muutenkin sun sisustus on niin kaunis <3

 • R
  Posted at 17:58h, 01 marraskuun Vastaa

  Tärkeä aihe! Vakuutukset on välttämättömiä 🙂 ja sun kämppä on upea, goals! Mistä tuo matto on peräisin ?

Post A Comment