”Silmäsi eivät hymyile”

Hei te ihanat,

Mulla on ollut lähiaikoina jotenkin tosi iso kynnys raapustaa tänne mitään sen henkilökohtaisempaa. Kuten suurin osa teistä lukijoistani tietää, elämäni on muuttunut lähiaikoina ihan valtavasti ja ehkä senkin takia pelottaa kertoa täällä mitään. Kaikki on niin uutta ja erilaista yhtäkkiä. Olen ollut täällä aina tosi avoin ja haluaisin olla jatkossakin, mutta joku minussa tällä hetkellä jarruttaa kaikkea sitä, mitä haluaisin teille antaa.

Kun tein postauksen koskien uutta elämäntilannettani, sain todella paljon viestejä samassa elämäntilanteessa olevilta ihmisiltä. Tulisiko minun kirjoittaa siis enemmän oikeista fiiliksistäni tällaisen uuden muutoksen jälkeen? Eropäiväkirja itsessään kuulostaa aika kauhealta ajatukselta, mutta sellaiseltahan se tulisi kaikkien silmiin näyttämään. Siellä se Sieppi taas avautuu kaikesta – oi luoja sentään, olis jo hiljaa.

Pointtini oli kai tässä tekstissä kertoa siitä, että rakastan blogin kirjoittamista, mutta välillä tuntuu siltä, että pitäisi olla vaan yksin omien ajatusten kanssa. Vihaan sellaisia liirumlaarum-blogeja, joissa ei anneta itsestään mitään. En halua kirjoittaa uudesta neuleesta, jonka löysin viime viikolla tai siitä hemmetin kääretortusta, jonka leivoin toissapäivänä. Mutta jos en pysty kirjoittamaan itsestäni, pitää kai ottaa neule- ja kääretorttukortit esiin.

Eli siis, pahoittelut, kun täällä ollaan vähän jumissa. Tällainen muutos vie näköjään aikaa. Yritän murtaa vähitellen tuota parin metrin suojamuuria, joka ilmestyi tuohon muutama kuukausi sitten ja tulla esiin taas Sarana. Niin ne väittää, että aika parantaa haavat.

”Silmäsi eivät hymyile, eli et ole aidosti iloinen.”

– Pahoittelen. En haluaisi kuvissa itkeä.

Nauttikaa syksystä. Sitä ei ole tehty hukattavaksi.

xo Sar

40 Comments
 • Maiju
  Posted at 16:08h, 18 lokakuun Vastaa

  Onko mitään mahdollisuutta, että palaisitte Roopen kanssa yhteen? Voimia hurjasti, oot super ❤

 • Niina
  Posted at 16:16h, 18 lokakuun Vastaa

  Hei Sara, ei me niitä kääretorttuja haluta vaan sut, aidon, ihanan, sydämeltään lämpöisen Saran. Olet kaunis sisältä ja toki ulkoakin ja pysy aina sellaisena, vaikka elämä kohteleekin nyt kovakouraisesti. Exäsi ei ymmärtänyt hyvän päälle ja menestys on tainnut muutenkin kihahtaa pahasti ”koohottajalle” päähän, joten tervemenoa. Vielä kohdallesi osuu se oikea, aito rakkaus, jonka ansaitset! Joku, joka osaa arvostaa sinun panostustasi kotiin ja parisuhteeseen. Joten, nyt vain pää pystyyn, sinä olet ihana ja sinun juttuja on aina niin piristävä lukea. Kiitos, että olet juuri tuollainen kuin olet. Ihanaa syksyä, vielä jonain päivänä se aurinko paistaa!

 • Tiina
  Posted at 18:30h, 18 lokakuun Vastaa

  Ole vain oma itsesi ja suret niin kauan kuin siltä tuntuu. Jätä lukematta kohu-otsikot, jos mahdollista, ja turvaat vain niihin kaikkein läheisimpiin. Kyllä se siitä, pikku hiljaa…

 • Petra
  Posted at 19:18h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi sinä ihana! Kaikki jolle on joskus tapahtunut jotain vastaavaa, tietää että vain aika auttaa..anna sitä itsellesi ja huomaat jossain kohtaa että ei enää tunnu niin pahalta.
  Äläkä ikinä välitä mitä jotkut idiootit kirjoittaa tänne. Sä oot just tuollainen, omine mielipiteinesi ja ajatuksiesi kanssa. Uskon että olet roolimalli monelle olemalla upea, kaunis ja itsenäinen nainen. Ihanaa loppuviiikkoa!

 • Karo
  Posted at 19:25h, 18 lokakuun Vastaa

  Vaikutat ihanalta ihmiseltä! Mukava lukea sinun blogia, kirjoitat kauniisti ja sun herkkyys koskettaa..

 • Paula Vastamäki
  Posted at 19:29h, 18 lokakuun Vastaa

  Minusta sinä olet nyt ainut kertainen ihminen!Olet aito❤️Olen joskus arvostellut sinua, en olisi, jos olisin tiennyt mitä elämässäsi silloin kävit läpi! Pyydän sydämestäni anteeksi sinulta,tein olosi vielä pahemmaksi, anteeksi!?❤️🤗Ole vaan aina aito Sara, olet todella ihana ihminen,omana itsenään. PS. Älä ota Roopea takaisin,ei ole arvoisesi ihminen!Ota Kurosen Sami, teillä on paljon samoja elämän arvoja! Olette vähän samanlaisia🤗❤️ terveisin, Mumma Salosta👍🌞

 • Johanna
  Posted at 19:54h, 18 lokakuun Vastaa

  Täytyy sanoa, että aivan ihania kuvia ja takki. Saako kysyä mistä olet löytänyt? 😊

 • -Marika
  Posted at 20:10h, 18 lokakuun Vastaa

  Kirjoita ihmeessä tuntemuksistasi rohkeasti. Ihan varmasti riittää niitä, jotka pystyvät samaistumaan tilanteeseesi. Samalla pääset itse käsittelemään rankkaa kokemustasi, on vain itsestäsi kiinni miten rohkeasti haluat avautua. Tuodessasi esiin aidosti tunteitasi ja kokemaasi, annat monelle ymmärrystä siitä, että sinäkin olet vain ihminen. Omalla esimerkilläsi näytät, että tämä kuuluu elämään ja vaikeistakin asioista voi puhua, haastavistakin kokemuksista selviää. Tsemppiä kaiken keskelle 💕

 • Sohvi
  Posted at 22:23h, 18 lokakuun Vastaa

  Hei Sara! Vaikutat kiltiltä ja ihanalta ihmiseltä – muistathan eron keskellä pitää huolta itsestäsi <3 voimia syksyyn!

  • sarasieppi
   Posted at 14:35h, 22 lokakuun Vastaa

   ❤️

 • Oona
  Posted at 22:36h, 18 lokakuun Vastaa

  Hei Sara!
  En ennen pitänyt sua kovin kiinnostavana tyyppinä. Nyt viimeisen vuoden aikana oot kuitenkin osoittanut enemmän persoonallisuutta kuin koskaan aiemmin, ja se on saanut sut erottumaan hyvällä tavalla. Se, miten et hyväksynyt epäreilua haastattelua mukisematta, tai koomikon irvailua sun tv-työstä, oli ihan mahtavaa. Oot oma henkilösi etkä selvästikkään pelkkä sievä naama. Musta ois mahtavaa jos jatkaisit sillä linjalla, että ilmaiset itseäsi pelottomasti. Bloggaaminen on sun työtä ja sun pitäis saaha kirjottaa siitä mistä haluat.
  Hyvää syksyn jatkoa sulle! Seuraan sua tulevaisuudessakin mielenkiinnolla jo senkin takia, että sulla on tosi inspiroiva sisustustyyli!

  • sarasieppi
   Posted at 14:35h, 22 lokakuun Vastaa

   Kiitoksia Oona kivasta viestistä!❤️

 • Lena
  Posted at 23:01h, 18 lokakuun Vastaa

  Sä oot ihana. Jaksamista ja kaikkea hyvää!

  • sarasieppi
   Posted at 14:35h, 22 lokakuun Vastaa

   Lena!❤️

 • E
  Posted at 23:11h, 18 lokakuun Vastaa

  Hei Sara. Tiedän fiiliksen. Itse oon asunut toisella puolen palloa viimeiset about kolme vuotta ja nyt meni parisuhde alta eli paluumuutto takaisin Suomeen edessä. Ei oo tiedossa duunia, ei kämppää, ei edes sitä mihin kaupunkiin oon muuttamassa… Näin se elämä heittelee, itkettää koko ajan niin paljon etten tiedä miten päin olis. Halusin vaan tulla sanomaan että samassa veneessä ollaan, tsemppiä sinne <3

  • sarasieppi
   Posted at 14:35h, 22 lokakuun Vastaa

   Tsemppiä sinne myös ihan valtavasti!❤️

 • Laura
  Posted at 23:42h, 18 lokakuun Vastaa

  Pidin vuosia taukoa blogien lukemisesta, koska suosikkini alkoivat vaikuttaa juuri sellaisilta liirumlaarum-palstoilta. Sinun kirjoituksistasi on kuitenkin löytynyt asiaa ja tekstistä paistaa ihan oikea ihminen joten tätä luen ainakin. Anna itsellesi aikaa, elämä on loppujen lopuksi turhan lyhyt elää muiden kautta <3

  • sarasieppi
   Posted at 14:34h, 22 lokakuun Vastaa

   ❤️

 • Ässä
  Posted at 23:57h, 18 lokakuun Vastaa

  En ole rekisteröitynyt instagramiin joten laitan kommenttini tänne: sulla oli hauska ja maanläheinen kuvateksti tänään julkaisemassasi instakuvassa.
  Hyvää viikonloppua!

 • koti-isi
  Posted at 06:46h, 19 lokakuun Vastaa

  Ihminen saa itkeä ja osoittaa tunteitaan.

 • Jari
  Posted at 07:02h, 19 lokakuun Vastaa

  Pääsee paljon helpompaa kertoa kaikki Anteeksi että olen olemassa

 • Piitu
  Posted at 08:47h, 19 lokakuun Vastaa

  Oon sitä mieltä et muurit alas ja eropäiväkirjaa esiin! Sulla on hyvää huumoria joten blogin tyylisuunnan muuttaminen hetkeksi ei haittaa mitään. Joskus kysyin sulta et mitä semmosta elämässä sulla on ollu minkä tiimoilta voisit olla vertaistukena toisille ja tässä on se kohta nyt.

  • sarasieppi
   Posted at 14:34h, 22 lokakuun Vastaa

   Pidän tämän mielessä Piitu. 🙂

 • TP
  Posted at 09:08h, 19 lokakuun Vastaa

  Sara, tsemppiä ja paljon ihania asioita päiviisi! Olet mahtava! Ja kyllä kuvissakin saa itkeä, saa näyttää miltä tuntuu. Näin sun stoorinsa hetki sitten kuvan, jossa sulla oli kyyneleitä, se todella pysäytti. Olisi ollut ihana vain halata ja sanoa, kyllä se siitä. Kaikki se mitä koet on suurta ja vie kauan aikaa toipua. Ole itsellesi armollinen <3 ihanaa syksyä!

  • sarasieppi
   Posted at 14:34h, 22 lokakuun Vastaa

   Ihana viesti, kiitos!❤️❤️

 • Sirpa kankola
  Posted at 10:18h, 19 lokakuun Vastaa

  Hei, olet todella kaunis ja hymyäsi on kiva katsella. Mutta ole oma itsesi. Itse hymyilen paljon vaikka haluaisin itkeä koko ajan, suruja on monenlaisia, peitän hymyllä kyyneleet. 😍 Jaksamisia, olet nuori ja kaunis!!!! 😀😀😀😀

  • sarasieppi
   Posted at 14:33h, 22 lokakuun Vastaa

   Kiitos Sirpa. 🙂

 • Helmi
  Posted at 16:07h, 19 lokakuun Vastaa

  Sara olet aivan ihana ja upea persoona. Haluan lähettää sinulle paljon voimia! Ymmärrän, että tuntuu vaikealta tämmöisessä tilanteessa antaa kaikkea itsestäsi maailmalle, mutta ole rohkea ja tee se. Monet ihmiset, kuten myös minä käy läpi samoja asioita. Itsellä neljän vuoden suhde takana, ja joka päivä vaan itkettää. Vaikka monia kuukausia on jo mennyt… Sinun avautumiset voisivat olla hyvää vertaistukea. Voimia tulevaan! Ihailen sinua niin paljon.

  • sarasieppi
   Posted at 14:33h, 22 lokakuun Vastaa

   Tsemppiä kovasti myös sinulle.❤️

 • Laura
  Posted at 17:15h, 19 lokakuun Vastaa

  Hei Sara,
  Pakko todeta heti alkuun, ettei tämä vuosi 2018 ole varmastikaan ollut helppo hyvistäkin hetkistä huolimatta. Julkisuudessa eläminen & omana itsenään oleminen ei ole helpoin yhtälö – kaikki sanomasi saatetaan kääntää sinua vastaan tai alkuperäistä tarkoitustasi vääristellä. Parisuhteen päättyminen ja uuden ”elämän” aloittaminen ei ole mitenkään helppoa. Mutta haluaisin silti muistuttaa, etteivät mitkään hyvät asiat tule helpolla, niitä ei meille elämä vaivattomasti ojenna. Toivottavasti pystyt kokemaan tämän uuden alun hyvänä asiana, vaikka se kovasti nyt satuttaakin. Vaikutat olevan aito, herkkä persoona. Olet varmasti rakastava ihminen ja ansaitset sellaisen kumppanin rinnallesi. Toivon sinulle lämpöisiä syysiltoja, ihania hetkiä rakkaidesi kanssa, kauniita kynttilöitä ja niiden tunnelmointia konvehtirasian kera, itseesi rakastumista, sekä kaikkien tunteitesi hyväksymistä. Joku kaunis päivä kaikki tuntuukin yhtäkkiä kevyemmältä. ❤️ Ole jatkossakin ihan vaan Sara, älä välitä siitä mitä muut sinusta ajattelevat, tai niistä jotka ikävillä tapahtumilla mässäilevät. ”Kauniisti itsevarma”. 💋

  • sarasieppi
   Posted at 14:33h, 22 lokakuun Vastaa

   ❤️

 • Heli
  Posted at 18:54h, 19 lokakuun Vastaa

  Kirjoittaminen voi olla terapeuttista. Joillakin toimii, toisilla ei. Olemmehan yksilöitä.

  • sarasieppi
   Posted at 14:32h, 22 lokakuun Vastaa

   Totta puhut! 🙂

 • Virpi
  Posted at 01:31h, 20 lokakuun Vastaa

  Kirjoita intuitiolla, tunnet kirjoittaessasi mikä tuntuu oikealta sanoa ja kirjoittaa. Ole rehellinen, ennen kaikkea itsellesi. Älä missään vaiheessa yritä olla joku muu, toisenlainen Sara, kuin mitä olet. Minun mielestäni on hienointa lukea kun ihminen, kirjoittaja, on auki. Kirjoittaa sydämestään ja sielustaan. Mutta sen valitset ja suodatat intuitiolla, mitkä asiat tuntuvat hyviltä tai huonoilta tuoda julkisuuteen. Kaikkea hyvää sinulle tähän elämänvaiheeseesi. Kirjoittaminen helpottaa.

  • sarasieppi
   Posted at 14:32h, 22 lokakuun Vastaa

   ❤️

 • Anna
  Posted at 21:38h, 20 lokakuun Vastaa

  Smile though your heart is aching
  Smile even though it’s breaking
  When there are clouds in the sky, you’ll get by
  If you smile through your fear and sorrow
  Smile and maybe tomorrow
  You’ll see the sun come shining through for you❤️

  • sarasieppi
   Posted at 14:32h, 22 lokakuun Vastaa

   ❤️

 • Riikkis
  Posted at 21:23h, 22 lokakuun Vastaa

  Voimia Sara. Minusta on hienoa että uskallat näyttää kuka oikeasti olet ja et esimerkiksi hiljaisesti hyväksynyt haastattelua jossa sinua kohdeltiin epäreilusti. Tästä huolimatta ymmärrän että avautuminen on rankkaa, ja jos tuntuu että et jaksa postailla kuin kääretorttureseptejä niin niitä sitten vaan kehiin 🙂

 • Remi
  Posted at 11:41h, 26 lokakuun Vastaa

  Moi
  Onko sulla hammaslaminaatit?

  • sarasieppi
   Posted at 12:58h, 27 lokakuun Vastaa

   Hei! Ei ole laminaatteja.

Post A Comment