Makuunurkkaus

Eilen jaoin jo Instagramissa kuvan ”makuuhuoneestani”, mutta halusin tehdä vielä kattavan postauksen kaikesta siitä, mitä tuo pieni kolo pitää sisällään. Teiltä tuli iso määrä kysymyksiä, kiitos niistä!❤️

Ne, jotka seurasivat minua jo vuosia sitten, saattavat muistaa, että sisustukseni on kokenut aika ison muodonmuutoksen. Hopeiset kynttilänjalat ovat vaihtuneet kasveihin ja glitter-tyynyt maanläheisiin väreihin. Olen aivan täysin hullaantunut boheemista tyylistä ja nyt tuntuu siltä, että niiden kaikkien kokeiluiden jälkeen, oma tyyli on alkanut vihdoin löytyä.

Inspiraatiota kaikkeen saan Pinterestistä ja omasta mielikuvituksesta. Rakastan kaikkea vanhaa ja kulunutta. Jos jotain saan tehtyä itse, koen onnistumisen tunteita. Tästä pienestä makuuhuoneesta on tullut ehkä kotini yksi kivoimmista paikoista. Sen tunnelma on niin rauhallinen, että löydänkin itseni sieltä liian usein päikkäreiltä niiden kotitöiden sijaan.

Vanhat matkalaukut: Habitare-messujen antiikkiosasto ja Korentotori. (Jos pidätte vanhoista huonekaluista, käykkää tsekkaa FB:ssä tuo kyseinen paikka. He kuljettavat myös Helsinkiin ja heillä on aina ihana asiakaspalvelu.❤️)

Matala rahi: Ikea

Kultainen peili: VIND-peili, Jotex

Lamput: Mallory-ikkunavalaisin, Ellos

Vasemmanpuoleinen kukkalaatikko: Granit, kiinnitys tuunattu itse juuttinarulla (juuttinaru Stockmann)

Oikeanpuoleinen juuttiamppeli: Stockmann

Sen sisällä oleva juuttikori: Jotex

Kasvit: Plantagen, Stockmann

Tummanvihreät vuodevaatteet: Jotex

Päiväpeite: Roselynn, Ellos

Yöpöydät: pölkky (Serkkuni tekemät)

Pieni maljakko: Jysk

Koristetyynyt: Jotex & Ellos

Tänään vielä pitäisi hypätä loppujen laatikoiden kimppuun. Miksi ne eivät lopu ikinä? 😀

Ihanaa sunnuntaita teille!

xo Sar

38 Comments
 • Maria
  Posted at 13:27h, 14 lokakuun Vastaa

  Onpa raikas! Jollain tavalla tosi seesteinen. Itsekin suosin enemmän maanläheistä, kun vielä kotikotona käytin kaikkea kimaltavaa ja Glitteristä 😄 mies yleensä vain nyökyttelee jos jotain löydän, hän ei niinkään välitä sisustamisesta (jostain kumman syystä).

  • sarasieppi
   Posted at 14:10h, 14 lokakuun Vastaa

   Joo, kun glitterit raivasi pois niin tunnelma vaihtui kyllä täysin.😊 Hehe, no sehän on vaan hyvä. Ei tarvi kysyä sitten lupia!

   • Maria
    Posted at 10:50h, 19 lokakuun Vastaa

    Tykkään siitä miten sulla on tosi rauhallinen värimaailma siihen verrattuna, mitä välillä taas kaikissa lehdissä ei ole… En ymmärrä kun punaista oranssia ja keltasta pitää iskeä joka paikkaan.

 • j
  Posted at 13:29h, 14 lokakuun Vastaa

  Boheemia tyyliä ja rauhallista tunnelmaa rikkoisi sopivasti, kun pamauttaisit kirveen pystyyn toiseen noista pölkyistä. Moottorisaha olisi sähköisenäkin mauton ja overkill. 🙂

  Kuvat on cool!

 • -krisna
  Posted at 14:05h, 14 lokakuun Vastaa

  On kyllä ihanan näköistä! Tosi kodikasta.

  • sarasieppi
   Posted at 14:07h, 14 lokakuun Vastaa

   Kiitos!💚

 • Petra
  Posted at 16:33h, 14 lokakuun Vastaa

  Ihanan näköistä! Sulla on silmää sisustaa!
  Muutenkin pakko kirjoittaa pari riviä, kun ekaa kertaa komnentoin sun blogia. Oot huipputyyppi ja rohkeasti oma itsesi. Jatka samaan malliin, mä jatkan sun blogin lukemista 🙂 ihanaa syksyä!!

 • a.marita.c
  Posted at 21:17h, 14 lokakuun Vastaa

  Yli 20 vuotta alalla olleena en voi olla kommentoimatta tuota sisustustasi. Tulee vaikutelma ettet osaa karsia. Sisustuksessa tulee ottaa huomioon käytettävissä olevan tilan koko, joka näyttää olevan melkoisen rajoitettu. Kun pieneen tilaan tungetaan kaikkea mahdollista, tulos on katastrofi jasinänsä mukavat esineet syövät huomiota toisiltaan. Vähemmän on enemmän tässäkin asiassa. Lisäksi korkeat huoneet sanelevat omat vaatimuksensa, vaikutelma lysähtää, kun huoneen alaosa on ahdettu täyteen tavaraa. Joko neliöitä reilusti lisää tai tavaramäärää vähemmäksi!

  • sarasieppi
   Posted at 21:54h, 14 lokakuun Vastaa

   Voi kuule, tämä on minun kotini. Laitan tänne just niin paljon tavaraa kuin itse haluan. Rakastan tätä!❤️ Mielestäni sulta vähän asiaton ja turha kommentti.

   • a.marita.c
    Posted at 02:24h, 15 lokakuun Vastaa

    Jos julkisesti esittelet kotiasi on syytä myös varautua julkiseen arvosteluun. Jos et kestä kommentteja, vetäydy julkisuudesta ja pidä kotisi ovet kiinni, se on niin helppoa. Vaikutat aika lapselliselta ja tunnut omaavan melkoisen heikon itsetunnon, kun et kestä minkäänlaista kritiikkiä. Kritiikkihän ei välttämättä ole pahansuopaa.

    • sarasieppi
     Posted at 13:16h, 15 lokakuun Vastaa

     En vaan oikein vieläkään ymmärrä, mikä tuollaisten kommenttien tarkoitus on. Ilmeisesti olet vielä vanhempi aikuishenkilö, kun sanoit olleesi alalla niin monta vuotta, joten todella kiinnostaa kysyä, mikä saa sinut arvostelemaan toisten kuvia ylipäätään? Ei, näiden vuosien jälkeen itsetuntoni on kyllä aika vahva, joten siitä ei tarvi olla huolissaan. 😉

     • a.marita.c
      Posted at 13:37h, 15 lokakuun

      Voi tuota itsepetoksen määrää… Käytöksesi, jatkuva puolustuskannalla olo sekä se, ettet siedä yhtäkään omasta kannastasi poikkeavaa mielipidettä, kertovat kyllä korutonta kieltään siitä itsetunnosta tai paremminkin sen puutteesta.
      Mutta niin tai näin, toivotan sinulle hyvää jatkoa ja toivon myös sitä , ettet saa astmakohtausta tuolla pölypesässäsi…

     • sarasieppi
      Posted at 15:08h, 15 lokakuun

      Kaikesta huolimatta hyvää syksyn jatkoa sinulle ja positiivista mieltä! 🙂

    • Milla
     Posted at 23:33h, 22 lokakuun Vastaa

     Herranen aika mikä tampio olet. Hävettää sun puolesta ihan oikeesti. Alalla olet varmaan ollut, tavaroita kantamassa ja siivoamassa muiden jälkiä. Silmää sisustamiselle ei näköjään ole. Ilkeä ihminen olet. Et uskalla laittaa linkkiä omaan kotiisi, siihen matalaan hehtaarihalliin 😉

   • Piitu
    Posted at 21:46h, 15 lokakuun Vastaa

    Samaa mieltä! On just hyvä noin ja ihanan näköinen!!

   • Roosa80
    Posted at 17:24h, 24 lokakuun Vastaa

    Hieno koti Sara 👌 Sisustuksessakin tyylisuuntauksia on monia. Miksihän alalla 20 vuotta ollut haluaa tuputtaa omaa näkokantaansa tänne. Et kai Sara ole pyytänyt häneltä neuvoja tai ole hänen asiakkaansa? Tasapuolisuuden nimissä tämä abc marita olisi voinut linkata oman nettisivunsa tähän, jotta oltaisiin voitu vastavuoroisesti antaa palautetta hänelle. Ei ihmiset alan sisälläkään ole samaa mieltä asioista. Toiset tykkäävät tavaranpaljoudesta ja toiset minimalismista ja paljon löytyy siltä väliltä.

 • Tuulia
  Posted at 08:42h, 15 lokakuun Vastaa

  Mielenkiintoista. En muista, koska olisin pysähtynyt näin pitkäksi aikaa tutkimaan sisustuskuvia.

  Todella onnistunut kokonaisuus, lempeän vangitseva. Toivottavasti jatkoa seuraa.

  • sarasieppi
   Posted at 13:13h, 15 lokakuun Vastaa

   Kiva kuulla Tuulia! 🙂

 • Raikuli
  Posted at 11:09h, 15 lokakuun Vastaa

  Käytännön ihmisen 1. ajatus: pölyjä saa pyyhkiä paljon ja kukkia viedä suihkuun. Tai sitten ei ole pölyallergiaa. Vuodevaatteet kun tuppaa aina pölyttämään, vaikka miten niitä pöyhii ja lakanoita mankeloi. Mutta kuten totesit, sinun makkari.☺

 • Ässä
  Posted at 12:46h, 15 lokakuun Vastaa

  Pienenkin tilan saa viihtyisäksi kun on vähän luova. Mä tosin en uskaltais nukkua noiden kukkien alla, pelkäisin koko ajan että ne putoaa päähän 😀 mut pääasia että itse tykkäät.

  • sarasieppi
   Posted at 13:17h, 15 lokakuun Vastaa

   Haha, onneksi koukut ovat tukevasti tuolla kiinni! 😀

 • Sanni
  Posted at 14:16h, 15 lokakuun Vastaa

  Ihanan näköistä. Keittiöstäkin saa laittaa vielä kuvaa. 😀
  Tsemppiä Sara sulle syksyyn 🙂 Kohta se joulukin sieltä tulee. 😉

  • sarasieppi
   Posted at 15:09h, 15 lokakuun Vastaa

   Kiitos Sanni!❤️ Mä laittelen, kun saan viimeiset laatikot sieltä pois.😉

 • Eija
  Posted at 08:15h, 16 lokakuun Vastaa

  Ihana, lämmin ja kotoisa. Hyvä maku sinulla.
  Ei uskoisi, että alalla 20 v ollut kommentoija on siis jo ikäihminen ja käyttäytyy kuin kateellinen teini..huh.

 • Vee Koo
  Posted at 10:54h, 16 lokakuun Vastaa

  Kannattaa varmaan muokata ”bloggaajan esittely”- tekstiä täältä sinun blogistasi… ”Poikaystäväni esittelee minut lappalaiseksi” särähtää vähän nykyisen elämäntilanteen huomioiden 😀

 • Eve
  Posted at 22:39h, 17 lokakuun Vastaa

  Kyllä olisi elämä tylsää jos kaikilla olisi samanlainen koti🤣 Eli jokainen tehköön kodistaan just sellaisen kun haluaa. Enkä ymmärrä mitä mielihyvää kukaan saa mollatessa toisen kotia. Luulisi varsinkin alalla olevien ymmärtävän taiteellista rikkautta ihmisissä ja olevan visuaalista silmää kaikenlaisille ideoille. Eikö jo lapsuudessa pitäisi oppia hyvät käytöstavat ja toisten huomioimista ja kunnioittamista. Itse tykkään erityisesti vihreästä pussilakanasta, nice😊

 • Heidi
  Posted at 20:34h, 18 lokakuun Vastaa

  Oi miten ihana makuuhuone! Herää mielenkiinto nähdä muutkin huoneet ja nurkkaukset…Vaadin heti lisää kuvia! 😊

 • Johanna
  Posted at 19:44h, 19 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana tyyli ja sisustus. Itselläni myös alkanut samansuuntaista muutosta näkyä kotona, liika kliinisyys poistuu.Itse olen jo vähän vanhempi, mutta eka oma koti oli tätä tyyliä, joten voisi sanoa, että olen ”palaamassa juurilleni”
  Koti sisustetaan itseä varten, jotta siellä on hyvä olla, ja sinun kotisi näyttää juuri siltä, hyvän olon pesältä.
  Jos joskus palkkaisin jonkun sisustamaan kotiani, ottaisin ehdottamasti mieluummin sinut, kuin alalla kauan olleen ammattilaisen, jonka kanssa maku ei mene yksiin.

 • Riikkis
  Posted at 21:15h, 22 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana sisustus! Taidan hankkia itse samanlaiset lamput, ne on niin ihanat. Voisit oikeesti Sara sisustaa ammatiksesi, sulla on selvä lahja alalle!

 • Elisa
  Posted at 21:42h, 22 lokakuun Vastaa

  Tuo vihreä pussilakana tekee tuosta kokonaisuudesta täydellisen!

 • Kristiina
  Posted at 10:20h, 23 lokakuun Vastaa

  Ensimmäinen kommentti minulta. Olet saanut asunnostasi mukavan näköisen ja kodikkaan. Tiedän mistä puhun, sillä olen todennäköisesti asunut vuosikymmeniä sitten samassa asunnossa tai ainakin samassa linjassa. Tunnistin ”olohuoneen” ikkunoista, jotka olivatkin ihanan namuja jo silloin joskus. Hienoa oli myös se, etteivät naapurit muista taloista kurkistelleet sisälle, koska ympärillä oli niin paljon avaraa tilaa. Hyvät yhteydet ympäri kaupunkia ja hauska kaupunkelämä lähellä olivat silloinkin mitä parhaimmat sinkkutytölle. Itse vietin silloin eräitä parhaimmista vuosistani siellä. Onnea uuteen kotiin ja nauti nyt elämästäsi.

 • Mummeli
  Posted at 18:28h, 23 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana makuusoppi. Arvostelijat jääköön omaan arvoonsa, kateus on kamala tauti.

 • Vilma Josefiina
  Posted at 10:53h, 25 lokakuun Vastaa

  Sara, tää sun makuuhuone on ihan tajuton! Siis niin ihanasti sisustettu. Jos joku arvostelee, on se heidän häpeä. Minä ainakin aijon ottaa mallia sinun makuuhuoneesta omaani sisustaessa. Sulla on selvästi silmää!<3

 • Amanda juutilainen
  Posted at 07:01h, 28 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana koti! Suoraan kun jostain sisustuslehdestä. Persoonallinen ja sellainen jossa voisi hyvin kuvitella saavani hyvät yöunet. 😊
  Minulla itsellänikin menossa aikakausi muuttaa koti kliinisen valkoisesta persoonallisemmaksi ja kotoisammaksi
  . Ei ole helppoa, en tiedä mistä aloittaa.
  tuntuu ettei koti anna tällä hetkellä mitään kun puuttuu persoonallisuus, ihankun koti olisi lavastettu edustusta varten vaikka kodin pitäisi kutsua viihtymään. Ehkä heitän kirppiskierroksen ja rupeen tuomaan kotiini juuri näitä tarinoita omaavia esineitä.
  Vielä kerran, kaunis koti. Ja susta tulis hyvä sisustussuunnittelija 🙂

 • Itä-suomen iita
  Posted at 17:53h, 31 lokakuun Vastaa

  Sikahyvä idea toi muratti korissa ja naruissa! Ens kesänä ehottomasti terassille, koska minäkään en uskaltais nukkua sen alla :,D

 • Ilona
  Posted at 09:35h, 09 marraskuun Vastaa

  Sun koti on tosi kaunis, nyt mäkin haluun vaihtaa hopeiset kynttilänjalat kasveihin:)

  • sarasieppi
   Posted at 07:39h, 14 marraskuun Vastaa

   Kiva kuulla Ilona, kiitos!❤️ Kasvit tuo ihanasti raikkautta!

 • Ilmari47
  Posted at 05:16h, 15 marraskuun Vastaa

  Ilmari47, 20181115
  Hei Sara Sieppi, tervehdys sinulle! Olen ihaillut jotenkin ylimaalista kaunettasi siitä lukien, kun olen televisiosta sinut tunnistanut. Kasvojasi voisi katsoa lumoutuneena vaikka kuinka pitkän ajan! Sinun sielunelämäsi on tietenkin hyvin pitkälti salattua meiltä ulkopuolisilta, mutta uskon, että sieltäkin löytyy kauneutta runsain mitoin. Tätä hyväntahtoista näkemystäni peilaten tulee mieleeni eräs jo taka-alalle siirtynyt tilanne, jossa sinä Sara pahoitit mielesi, kun eräs kirjoittaja (a.marita.c) ammattilaisena antoi sinulle sisustukseen liittyvää kommetointia makuunurkkauksesi suunnittelullisesta toteuksesta. Loukkaannuit siitä perin juurin. Sen ymmärrän täysin, olit nähnyt paljon vaivaa kerätessäsi tavaroita tilaan varoja ja energiaa säästämättä. Tulos on verrattuna perinteisiin makuusoppitoteutuksiin verrattuna aivan suloinen. Mutta sitten tulee tämä sinun suhtautumisesi ja vastahyökkäyksesi sinua maltillisesti arvostellutta a.maria.c:tä kohtaan. Miksi alennuit sellaiseen? Etkö tullut ajatelleeksi, että arvioinnissa olisi jopa voinut olla jotakin hyödyllistä sanomaa sinulle? Jyrkkä reagointisi viestitti, että sinulla on ongelmia oman persoonallisuutesi kanssa. Tämä käsitys minulle on tullut sinusta jo silloin kun taannoisessa, muistaakseni uimiseen ja ehkä hengenpelastukseen liittyvässä TV-ohjelmassa, kun et mitenkään voinut tyytyä ohjelman toimitsijoiden tekemiin päätöksiin tietyssä vaiheessa, vaan ryhdyit inttämään ja se sitten jäi minun mieleeni persoonallisuutesi piirteenä. Kaikilla meillä on hyviä ja huonoja peroonallisuuden piirteitä, ehkä voimme yrittää kehittää niitä hyviä. Mielestäni a.maria.c:n kommentti ei ollut alunperin pahantahtoinen, muttä vastareaktiosi Sara, sai hänetkin provositumaan ja kiristämään kirjoitustaan. Mainittakoon vielä, että komppaan a.maria.c:tä hänen mielipiteestään ja tunnistan, että kysymysessä on sivistynyt, ammattitaitoinen henkilö, mutta arvotan myös sinua Sara, toivon, että vuosien karttuessa näkemyksesi laajentuu.
  Rakkain terveisin, 50 vuotta suunnittelun ja designin parissa työtä tehnyt 71 vuotias karpaasi.

Post A Comment