Hei lokakuu

Aikaisemmasta blogikirjoituksestani on nyt melkein vajaa pari viikkoa ja sainkin muutamia viestejä, että olenko lopettanut koko blogin kirjoittamisen. En. Viime postaukseni oli itselleni todella vaikea ja raskas, joten halusin tietoisesti ottaa sen jälkeen aikaa itselleni. Vaikka olenkin jo maininnut, että kirjoitus ei syntynyt sinä päivänä, päätöksestä puhumattakaan, jännitin sen julkaisua erittäin paljon. Kun painoin enteriä, oloni oli kevyempi.

Haluan kiittää koko sydämestäni teitä ihania lukijoita tsemppaavista kommenteistanne. Viime viikkoina niitä on tullut paljon, enkä valitettavasti ole ehtinyt niihin kaikkiin vastailemaan. Sain myös yllättävän paljon viestiä samassa elämäntilanteessa olevilta ihmisiltä, joten paljon voimia myös teidän viikkoihin.❤️

Tämän kahden viikon aikana on tapahtunut paljon. Suurimpana niistä varmaan on uuteen asuntoon muuttaminen, josta yritän rakentaa itselleni pala palalta uutta kotia. Tulevat blogitekstit tulevatkin varmaan käsittelemään jonkin verran kaikkea tätä tunnekuohua, mitä käyn tällä hetkellä läpi. Olisi helpompaa varmasti sanoa täällä, että kaikki on tosi hyvin, mutta haluan pitää blogini rehellisenä. Sellainen se on aina ollut.

Elämässäni alkaa uudet tuulet ja uskon, että niihin totutteleminen vie hetken aikaa. Uuden elämäntilanteen myötä minulla on varmasti entistä enemmän höpöteltävää tänne, koska jokainen päivä tuntuu tällä hetkellä jotenkin tosi erilaiselta.

Kaikesta huolimatta, tuntuu hyvältä olla taas täällä.

Kuvat: Laura Karppanen, editointi: minä

xo Sar

12 Comments
 • Maria
  Posted at 14:59h, 01 lokakuun Vastaa

  Tsemppiä tulevaan! Pala palalta kaikki varmasti alkaa nyt mennä paremmin 🙂 oli tosi harmillista lukea siitä, miten huonosti asiat on olleet jo pidemmän aikaa, joten vaati paljon voimia lähteä pois. Ulkopuolisille kun näytti, että suhteenne kukoistaa – varsinkin vielä vuosi sitten.

 • Tiina
  Posted at 16:37h, 01 lokakuun Vastaa

  Pus och kram! Usko, että elämä kantaa ❤️.

 • Karoliina
  Posted at 19:11h, 01 lokakuun Vastaa

  Moi! Vaikutat mukavalta, empaattiselta, herkältä, älykkäältä ja huumorintajuiselta ihmiseltä. Ihmettelen miksi saat niin paljon ilkeilyä osaksesi.. ihmisten paha olo tai kateusko niin purkautuu.. ? Kaikkea hyvää jatkoosi ja aurinkoa!

 • Anna
  Posted at 20:22h, 01 lokakuun Vastaa

  moi!

  olen itse vastaavassa tilanteessa ja arki on ollut valilla todella raskasta ja erilaista. Kuulisin mielellani mitka asiat ovat auttaneet sinua eteenpain. Itsella on ollut tosi voimaton ja toivoton olo ollut ja valoa on ollut vaikea loytaa. Se tunne kun luulit pystyvasi luottamaan toiseen mutta tajuat kaiken olleen pelkkaa kusetusta, on ollut todella raskasta.

  tsemppia sinulle Sara! Kiitos, etta pystyt olemaan aito kaiken taman keskella!

 • Ässä
  Posted at 22:57h, 01 lokakuun Vastaa

  Lokakuusta puheen ollen, onko sulla mitään to do -listaa nimenomaan syksylle, niin kuin aiemmin oli kesälle?

 • Pauliina
  Posted at 09:50h, 02 lokakuun Vastaa

  Niin kliseistä kuin onkaan, päivä kerrallaan. Itsellä ollut takana rankempi ero, joka sitten loppujen lopuksi venähti vuoden mittaiseksi erosta selviytymiseksi. Ulospäin kaikki näytti hyvältä, mutta sisällä pysyin vaivoin kasassa. Vaikea edes ajatella kuinka vaikeaa tuo kaikki on, kun joutuu vielä julkisuudessa noita asioita käymään läpi. Voimia ja jaksamista, kyllä se siitä sitten. Itse ainakin ajattelen että kaikella on tarkoituksensa, joten varmasti myös tällä on sulle <3. Olet vahva ihminen, mutta ei sunkaan tarvitse kaikkea kestää. Ota oma aika ja tee just niitä juttuja joita itse tarvitset.

 • Ann
  Posted at 09:56h, 02 lokakuun Vastaa

  Hyvä ratkaisu!
  Mitä se jätkä kuvittelee olevansa. Onkohan noussut päähän.
  Kukaan, ei kukaan nainen saa nöyryyttää itseään tuollaisen kaverin kelkassa!!

 • Tuula
  Posted at 10:48h, 02 lokakuun Vastaa

  Kiva er tulit takaisin. En juurikaan oo blogeja lukenu, mut sun ”höpötyksiä” on kiva lukea 🙂 Ihanaa ja valoisaa syksyn alkua sulle Sara 😍

  • sarasieppi
   Posted at 20:49h, 03 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla Tuula!❤️

 • lunni
  Posted at 14:38h, 02 lokakuun Vastaa

  Tuut putoamaan aina tassuillesi. <3

 • Lena
  Posted at 00:06h, 03 lokakuun Vastaa

  Ihana Sara, paljon tsemppiä ja kiitos blogista 😊

 • Karza
  Posted at 20:19h, 06 lokakuun Vastaa

  Hyvä, että oot ottanut aikaa itsellesi. Hyvä hyvä ja täällä me lukijat pysytään. Ja toivotaan sulle kaikkea parasta. Elämä kantaa 🙂 jospa saadaan vaikka kuvia uudesta kodista enemmänkin. Ja sisustus ideoita!

Post A Comment