Mitä teen työkseni?

Olen viime aikoina saanut normaalia enemmän kyselyitä siitä, mitä minä oikein teen työkseni. Aitoa ihmetystä on myös herättänyt se, miten voin tienata jokaisella Instagram-kuvallani.

Ei, en tienaa jokaisella selfiellä, sisustuskuvalla, matkakuvalla tai edes sillä ruokakuvalla. Yhteistyöpostaukset ovat selkeästi merkittyjä ja niiden takaa usein löytyykin monia tunteja työntekoa. Palavereita yritysten kanssa, kuvaamista, editointia, suunnittelua, kirjoittamista, tuotekokeiluja sekä postauksen jälkeen vielä raportointia ja laskutusta.

Työnkuvaani siis tällä hetkellä kuuluu mm. tämän blogin kirjoittaminen, josta saan kuukausipalkkaa lukijamääräni mukaan. Tämän lisäksi teen blogissani yhteistöitä, joista saan erillisen palkkion blogini kuukausipalkan päälle. Tämän lisäksi teen yhteistöitä myös Instagramissani, jolloin yhteystyöhinta määräytyy sen mukaan, montako postausta se sisältää, kuuluuko siihen esimerkiksi Instagram-stooreja ja onko se mahdollisesti pidempi yhteistyö, joka saattaa sulkea silloin myös muita kilpailevia yrityksiä pois. Instagram on siis työtäni, joten haluan näyttää siellä edustavalta ja hyvältä. Eihän esimerkiksi palavereihinkaan perinteisesti mennä niissä kotiverkkareissa ja tukka pystyssä. Tämän lisäksi teen pr-keikkoja erilaisissa tapahtumissa ja messuilla, kuvauksia ja myös tv-töitä jonkin verran. Meikkikeikkoja teen satunnaisesti ja microblading-koulutuksen käyneenä haaveilen myös siitä, että pääsisin mahdollisesti pian toteuttamaan myös sitä.

Eli kiitos kysymästä, kyllä minä olen se henkilö, joka kustantaa omat ulkomaanmatkansa ja muutenkin oman elämänsä – tietysti. En ole koskaan elänyt kenenkään siivellä, enkä ole koskaan antanut kenenkään maksaa ulkomaanmatkojani (ellei se ole ollut töiden parissa tehtävä kuvausmatka). Minulle on aina ollut tärkeää tienata itse omat rahani.

Aikoinaan olen tehnyt tarjoilijan hommia kuuden euron tuntipalkalla, siivonnut kouluja ja tehnyt puutarhatöitä. Olen myös parikin kertaa ollut kesällä leipomossa töissä, jossa käteen sain kahden viikon kovan työnteon jälkeen kaksisataa euroa. Sittemmin löysin kassatyön, jossa viikonloppu- ja iltalisät hymyilyttivät niin paljon, että viihdyin siinä työssä useamman vuoden. En ole koskaan vierastanut työntekoa, vaan ollut enemmänkin iloinen siitä, että olen saanut työpaikan ja mahdollisuuden tehdä töitä. Kaikille niitä ei edes ole tarjolla.

Toden totta, ei minulla käynyt pienessä mielessänikään silloin lukioikäisenä siellä opon penkillä istuskellessani, kun puntaroin vaihtoehtoja siitä, mitä haluaisin isompana tehdä, että tällainen työ voisi joskus olla mahdollista. Voin myöntää, ettei matka ole ollut helppo, eikä se ole tullut ”tuosta noin vaan”. Tämän työn eteen on tehty paljon töitä, jotta tämä voisi ylipäätään edes olla mahdollista. Antaahan tämä omanlaista vapautta, mutta ihan oikeaa työtä tämä on, vaikka en kahdeksasta neljään siellä toimistolla istukaan. Olen yrittäjä siinä missä kuka tahansa muukin yrittäjä.

Tämä on uudenlaista työtä ja siksi tätä on ihmisten ehkä välillä vaikea ymmärtääkin. Jos kasvatan joskus itse lapsia, niin ehkä hekin tekevät joskus sellaista työtä, mitä tänä päivänä ei edes vielä tiedetä.

Maailma muuttuu ja ammatit muuttuvat sen mukana, joten päivitetään mekin niitä vanhanaikaisia käsityksiä.❤️

xo Sar

43 Comments
 • R
  Posted at 14:47h, 14 syyskuun Vastaa

  Hyvin Sara kirjoitettu. Työelämä, työtavat, yrittäjyys on muuttunut vuosien aikana. Annetaan jokaisen tehdä itselle tärkeitä asioita ja nauttia työstä.Yrittäjyys ei ole koskaan helppoa-se tosiaan vaatii pitkäjänteisyyttä, lukuisia kontakteja.. Tsemppiä sinulle!sinua (myös Roopea)on ilo seurata. Toivottavasti joskus yhteisprokkiksia teillä myös 😊

 • Saara
  Posted at 15:05h, 14 syyskuun Vastaa

  Hieno postaus yrittäjyydestä. Itse teen sairaanhoitajan tehohoito työn ohella täyteainehoitoja, ja miten ihanaa tehdä välillä jotain sellaista työtä, jossa ihmiset ovat onnellisia, ja kiitollisia työstäni. Tehohoito rinnalla on ajoittain henkisesti todella raskasta, kuolemaa ja toivottomia ihmiskohtaloita.
  Tähän sinun juttuusi liittyen olen saanut mainoksistani paljon positiivisen palautteen rinnalla myös negatiivista. Ei ymmärretä, että maailma muuttuu ja hoitomenetelmät kehittyy, menemättä äärimmäisyyksiin. On ilo lukea rohkeista naisyrittäjistä, jotka ennakkoluulottomasti tekevät sitä mitä sydän sanoo. Hyvä me <3

 • Sara-Marie
  Posted at 15:59h, 14 syyskuun Vastaa

  Tosi hyvä kirjoitus!
  En ymmärrä miksi et sanonut näitä asioita EVS-livessä.

  • Hanna
   Posted at 18:39h, 14 syyskuun Vastaa

   Samaa mietin! Olisi ollut loistava tilaisuus kertoa ja juuri tästä Maria siellä kysyi.

  • Mikaela
   Posted at 11:06h, 16 syyskuun Vastaa

   Kyllä siinä tilanteessa menisi moni puihin. Jos Maria olisi vilpittömästi kysynyt että hei mitä teet työkseksi, sen sijaan että arvostelevasti kommentoi Saran työtä kysymyksien lomassa. Ei kaikkien tarvitse olla sanavalmiita ja ”bossladyja”, itsekin usein kiperien tilanteiden jälkeen mietin että hitsi miksi en sanonut näin, mutta tilanteessa ei vain pysty. Jos Maria huomattuaan Saran hämmenyksen olisi muuttanut haastattelu tyyliän vähän arvostavammaksi, olisi Sara ehkä voinut kertoa juuri tämän mitä blogissa nyt avasi.

   • sarasieppi
    Posted at 19:21h, 16 syyskuun Vastaa

    Kiitos Mikaela tästä!

 • Mirva vilokkinen
  Posted at 16:20h, 14 syyskuun Vastaa

  Todella hyvä teksti 😊 Selkeytti varmasti monia, myös mun ajatuksia ja lisäsi entistä enemmän omia haaveita siitä että ehkä jonain päivänä itsekin saan tehdä some työtä 😍 Sua on ilo seurata ja susta saa hyviä inspiraatioita, kiitos siitä!

  • sarasieppi
   Posted at 19:29h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon Mirva❤️

 • Maija
  Posted at 18:02h, 14 syyskuun Vastaa

  Kiitos kauniista instakuvista! Pari iltaa sitten otin oikein asiakseni selata aurinkoisia ja hymyileviä kuvia. Ja sain inspiraatiota sekä hyvää mieltä omaan mammalomaarkeeni. Tsemppiä ja mukavaa syksyä!

  • sarasieppi
   Posted at 19:28h, 16 syyskuun Vastaa

   Ihana kuulla Maija!! Mukavaa mammalomaa😘

 • Sanna
  Posted at 18:38h, 14 syyskuun Vastaa

  No nyt oli kerrankin asia tekstiä mitä teet työksesi. Mielenkiintoista ja hyvin kirjoitettu! On some hommat niin uutta vielä ettei niitä ymmärrä suht nuoret 😀 Tämän kun oisit antanut tulla suustasi kun Veitola Maria kysy mitä mun pitäs susta tietää.

 • Hannis
  Posted at 19:55h, 14 syyskuun Vastaa

  Juuri näin, ylpeästi kerrot siitä miten elätät itsesi ja totta kai sen ymmärtää että aina on kateellisia ja uutta pelkääviä ketä ei voi ymmärtää nykymaailmaa. Mutta kiva kun teet tätä arkista puoltakin tutuksi ettei ihmiset oikeasti luule että otat kuvan ja rahaa vaan tulvii 😀 Ilmaisia lounaita ei ole ja hyvä että ihmiset ymmärtävät tämän myös sinun kohdalla että näet oikeasti vaivaa palkkapussisi eteen. Ja ihailen sitä että etenkin naisena et pelkää panostaa itseesi kun sen omalla työllä ansaitset. Toivottavasti mahdollisimman moni nainen antaa sullekin arvoa työstä, ei se maailma muuten muutu jos me naiset jatkuvasti dissataan toisiamme ja miehet sen sijaan vaan porskuttaa ja lyövät saunailloissa toisiaan selkään että hyvin tehty. Haluisin vielä sanoa että viime vuosina olet jotenkin vielä enemmän kaunistunut, se itsevarmuus on se mikä susta näkyy ja osaltaan tekee vielä kauniimman, kauniin kuoren lisäksi.

 • Kata
  Posted at 19:56h, 14 syyskuun Vastaa

  Blogeja paljon lukeneena, ei tullut yllätyksenä sun työnkuva. Lyhyesti sanottuna oot siis yrittäjä, rautainen ja kokenut some-ammattilainen, vaikuttaja, mainosten ja kampanjoiden suunnittelija ja toteuttaja. Ihan mahtavaa duunia, ja oot siinä vielä hyvä! Tsemppiä kuitenkin kaiken tän pyörityksen keskellä, saisitpa vielä uuden puheenvuoron jossain ajankohtaisohjelmassa, missä tuotais nää asiat esiin näin niinkuin tässä tekstissä kirjoitit. 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 19:28h, 16 syyskuun Vastaa

   ❤️

 • Niina
  Posted at 21:09h, 14 syyskuun Vastaa

  Pakko kommentoida, että en voi edes ymmärtää mistä jotkut on kohisseet työsi suhteen. Tuntuu, että nykysin on niin
  monia ihmisiä jotka elättävät itsensä bloggaajana, että luulisi sen olevan jo melko normaali juttu ja muutenkin muistan nähneeni somessa, että olit esim toissa kesänä kuvausmatkalla Italiassa. Luulisi porukan ymmärtävän, että siitäkin maksetaan. Tsemppiä sulle. Vaikutat tosi hyvältä kirjoittajalta ja myös seuraajamääriesi perusteella olet tehnyt työsi hyvin. 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 19:27h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos mukavasta viestistä!❤️

 • Hanna
  Posted at 21:13h, 14 syyskuun Vastaa

  Hyvä teksti! 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 19:27h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitti Hanna!❤️

 • Ellen
  Posted at 21:18h, 14 syyskuun Vastaa

  Kirjoitat asiaa ja kauniisti. Ihanaa syksyä sinulle Sara!

  • sarasieppi
   Posted at 19:27h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos Ellen! Samoin sinulle🙂

 • JH
  Posted at 22:44h, 14 syyskuun Vastaa

  Onhan se ihmeellistä, että jotain kiinnostaa niin älyttömästi, mitä joku toinen tekee työkseen. Whatevs ihan oikeasti. Itse toivon toisinaan, että ”voisin tehdä sitä duunia mitä tuokin ”, mut totuushan on se, että täällä meillä monella on se mahdollisuus tehdä mitä haluaa, kun tarpeeksi yrittää/odottaa. Mutta it is what it is. Ei se ainakaa multa oo pois kuinka hyvin joku muu menestyy 🤷🏼‍♀️

 • E
  Posted at 11:20h, 15 syyskuun Vastaa

  Vaikutat jalat maassa olevalta somen perusteella, jatka vaan samaan malliin ja irvailijat irvailkoon. Mukavaa syksyä! 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 19:26h, 16 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon! Ihanaa syksyä sullekin🙂

 • Ihmettelen
  Posted at 16:36h, 15 syyskuun Vastaa

  Näin kauanko meni miettiessä, että osasit työsi selventää?.. olisit kertonut tämän tv.ssä jos se näin selvää on.

 • Essi
  Posted at 17:18h, 15 syyskuun Vastaa

  Miksi ihmeessä et näin vastannut Marialle, kun hän suoraan sitä sinulta kysyi? Ja sinä muuten kaunistut vaan koko ajan 😁

  • sarasieppi
   Posted at 19:26h, 16 syyskuun Vastaa

   Kirjoitin postauksen jo aikaisemmin koskien kyseistä haastattelua.

   Kiitos!

 • Marja Toivonen
  Posted at 09:42h, 16 syyskuun Vastaa

  Hei.
  Älä viitsi enää enemmän selitellä, teet itsestäsi oikeasti vaan tyhmemmän oloisen.
  On aivan selvää että käytät ainoastaan luojan sulle suomaa ulkonäköä hyväksesi, mutta sitten julkaiset lähes joka kuvassa kuvia joissa vilkkuu tissivakosi tai takapuolesi, niin se antaa sinusta tosi halvan kuvan. Sitten sä selostat monissa kuvissa ihme asioita, kuten Vientolassa nähdyssä ”heräsin just” -kuvassa. Sorry, mutta kukaan joka on just herännyt ei näytä siltä; hiukset asennettuna ja meikit vilkkuen.
  Sen lisäksi taloussotkusi, niin ei se kyllä anna sinusta kovin terävää kuvaa ! Kävin katsomassa verotustietojasi, ja ihmettelen suuresti millä ilmeellä pystyt maksamaan asumisesi, elämäsi muuten ja sen lisäksi kaiken luksuksen ?!
  Miten kuvittelet pystyväsi elättämään itsesi 5 vuoden päästä, ilman ammattikoulutusta ? Ei monikaan katsele tissivakoasi kun olet hieman vanhempi ! Olet jo nyt lihonut paljon missivuosiesi mitoista ! Onko suunnitelmasi se että jätät aina laskuja maksamatta ja porskutat vaan menemään eteenpäin ? Vai onko Roope luvannut maksaa elämäsi ?
  Sorry että kerron totuuksia mitä minä ja monet tuttuni puhumme sinusta. Laitat itsesi alttiiksi arvostelulle kuviesi ja sinusta tehtyjen juttujen myötä.

  • sarasieppi
   Posted at 19:24h, 16 syyskuun Vastaa

   Jos tarkoituksesi oli pilata päiväni tällä kommentilla, niin et onnistunut siinä. Tuli tosi surullinen olo sun puolesta, että pystyt jollekin lähettää tällaisen viestin. Toivottavasti minun ei tarvitse kuulla sinusta enempää!

   • Täti-ihminen
    Posted at 11:24h, 24 syyskuun Vastaa

    Kyllä se on kummallista,millaista sontaa joutuu julkisuudessa elävä ihminen kuuntelemaan!Jatkuvia solvauksia ja haukkumisia.Jo tämä kertoo,että olet vahva ihminen.
    Iloista syksyä sinulle Sara,kaikki kääntyy parhain päin!

  • Hartsu
   Posted at 00:31h, 18 syyskuun Vastaa

   KuulEs ”Marja” Some on nykyään työtä siinä missä esim lehtiartikkelit. Jos et edes tiedä faktoja toisesta ihmisestä miksi kommentoida. Et ole tainnut selvittää että Saralla on myös meikkaajan koulutus ja tässäkin artikkelissa kirjoitti myös microbladingeistä. En minäkään aina kaikkia ihmisten kuvia ymmärrä tai mitä toisten ammattiin kuuluu mutta mitä se pitäs mua tai sua liikuttaa millä kukakin rahansa ansaitsee. Hyvä että ansaitsee! Tosta typerästä ulkonäön arvostelusta en ees sano mitään… Hienoa SARA että oot löytänyt oman juttus! Tsemppiä!

  • Petra
   Posted at 00:54h, 18 syyskuun Vastaa

   En Saran elämää seuraa muuta kuin silloin tällöin iltapäivän lehtien kansista, mutta huvikseni luin ensimmäistä kertaa nyt blogia sattuneista syistä Veitola härdellin jälkeen. Tämä sun kommentti, Marja, sai mutkin pohtimaan millasta paskaa Sara tai kuka tahansa muu julkisuudessa näkyvä ihminen joutuu uransa varjopuolina kattelemaan.

   Surullista Marja, että sulla on tässä lyhyessä elämässä aikaa tutkia Saran elämää näinkin syvällisesti ja, että tuntemattoman ihmisen elämä liikuttaa sua noinkin paljon. Se miten Sara elättää itsensä viiden vuoden päästä, ei onneksi ole sun huolenaihe ja uskon, että varmasti erittäin hyvin. Tätä päivää kun sattuu olemaan influenssereiden kovat palkat, pystyitpä sä hyväksymään sitä tai et. Enemmän huolettaa miten sä ja sun verenpaine pärjäätte tässä sosiaalisen median yhteiskunnassa – se kun ei tule siitä mihinkään hetkeen muuttumaan.

   Säälittävää on taas, että koet olevasi parempi ihminen tissivako pyllykommenteilla ja alennut kommentoimaan jonkun painoa, vaikka julkisuudessa esiintyykin. Onhan se tietty kummallista, että tässä 7 vuodessa mitä Saran missivuodesta on vierähtänyt aikaa, kroppa on muuttunut ja naisellistunut. Herää tähän päivään. Ihan mielenkiinnosta haluaisin nähdä sun kuvan tähän rinnalle kerta näinkin kovilla sanakäänteillä koet voivasi ihmisiä dumata. Itse kun tätä mietin niin Saran kroppa on nuorille täydellinen esimerkki. Upea kroppa, eikä nälkiintynyt syömishäiriötä huutava esimerkki, mitä näkee niitäkin kasvavissa määrin. Se, että on julkisuudessa tai julkaisee itsestään kuvia kaikkien nähtäville, ei anna oikeutta noin lapselliseen käytökseen, vaikka niin varmasti itsellesi uskottelet.

   Sun tekstistä huokuu kateus ja jonkinlainen riittämättömyys itseäsi kohtaan, vaikket sitä varmasti itse mainitsemiesi ”tuttaviesi” kanssa edes huomaa. Noin rumaa sielua tuskin kukaan katselee kovin pitkään, että tsemppiä todella omaan elämääsi ja sen tyytymättömyyden täyttämiseen.

   Oksettaa edes lukea noin sisäisesti ruman ihmisen raapustamaan, muka realiteetteja tykittävää ”palautetta”.

   Jos sun vanhemmat ei ole sua opettanut tai näköjään edes tarpeeksi rakastanut, niin annan ilmasen vinkin, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mielummin hiljaa. Sun ei kuitenkaan pakko ole Saran elämää seurata yhtään mitenkään jos noin nostaa verenpainetta.

   Että tsemppiä Sara tällästen apinoiden kommenttien lukuun ja niiden vähän väliä ignoraamiseen!

   • Satunnainen selaaja
    Posted at 22:17h, 20 syyskuun Vastaa

    Ihana, että joku jaksaa tuoda järjen ja hyvyyden ääntä tällaisten ilkeilyjen keskelle!

    Saralle iloa ja valoa! Samaa mieltä aiemman kommentoijan kanssa, että kaunistut koko ajan, olet karismaattinen ja selkeästi koko ajan vahvemmin omalla polulla askel askeleelta. Jään odottamaan minne tiesi vie ja mitä näemme tulevina vuosina! Rohkeutta, ota vain vahvasti oma tilasi ja aikasi missä vain liikutkin ja keitä vain kohtaatkin.

    Niin ja Saran meikki-, vaate- ja hiustyylejä tosi kiva seurata! Oma tyylini ihan toisenlainen. Pysyn täältä sentäs vähän kärryillä trendeistä ja jutuista ja näkee erilaista 🙂

  • Nea
   Posted at 10:41h, 21 syyskuun Vastaa

   Apua tää Marjan kommentti oli kyllä surullinen… ja nimenomaan tulee surullinen olo Marjan puolesta, selkeestikään hänellä ei oo kaikki hyvin elämässä. En ymmärrä miten Saran työ ja Saran kuvat voi mennä jollakin noin pahasti ihon alle, että siitä pitää tehdä julkinen valituskommentti, ehkä omasta elämästä puuttuu se sisältö. Lisäksi pakko vielä mainita, että en kyllä itse muista nähneeni Saran takapuolta ig:ssä.. :DD kateus on rumaa

 • Tuula
  Posted at 10:45h, 16 syyskuun Vastaa

  Hyvin taas kirjoitettu; hyvä Sara 😎

 • ..
  Posted at 12:21h, 16 syyskuun Vastaa

  Moi! NYT oli oikeasti viisas postaus!!! Veitolan showta katsoessa täytyi vaan facepalmata, kun et osannut yhtään kertoa mitä teet, ja tuli fiilis että häpeät sitä itsekin ja menit ihan mukaan siihen että ”olen vaan someheruttelija”.

  Nyt on oikeanlaista asennetta ja leuka sopivasti noussut pystyyn. 🙂 eli ens kerralla, kun joku kysyy, niin hyvä jos osaatkin vastata ylpeänä olevasi nuori naisyrittäjä. Jollaisia mm veitolakin kovasti on arvostavinaan. Heillekin vaan tulisi kertoa, että huomaatko olevasi vanhanaikainen, nykyään työt voi olla erilaisia..

  Muista, että ole ylpeä siitä mitä teet. Jos et ole, niin teet todennäköisesti jotain väärää. Ainahan omaan tekemiseen on jotkut perustelut, ja joskus ne on hyvä osata tuoda julki. Kuten nyt teit.

  • sarasieppi
   Posted at 19:20h, 16 syyskuun Vastaa

   Tein jo aikaisemmin postauksen kyseisestä haastattelusta. Käy lukemassa se ja jos on vielä sen jälkeen jotain kysymyksiä, niin vastaan mielelläni.🙂

 • Jonna
  Posted at 14:45h, 17 syyskuun Vastaa

  Tosi hieno kirjoitus ja ihanaa että sinulle on tärkeää tienata omat rahasi! Annat hyvää esimerkkiä nuorille 🙂

  Se mikä ärsyttää, on se että ihmiset tuomitsevat ulkonäön tai instagram kuvien perusteella ihmisiä. Nimimerkillä olen itse kokenut kovin paljon ennakkoluuloja oman ulkonäköni takia esimerkiksi korkeakoulu opinnoissa. ”Saitko sä muka niin hyvän arvosanan” tai ”pääsetkö muka heti ensimmäisellä yrityksellä sisään”. Tykkään laittautua ja rakastan muotia, se ei tee minusta millään tavalla tyhmempää tai vähempi arvoista!

  Tsemppiä syksyyn sinulle! Muista, että olet täysi kymppi itsellesi ja läheisillesi. Muulla ei olekaan väliä.

 • Ässä
  Posted at 14:51h, 17 syyskuun Vastaa

  Olipa mielenkiintoista lukea tämä postaus. Some ammattina on vielä niin uutta, ettei sitä taideta ymmärtää, ihan niin kuin itsekin totesit 🙂 ja mitä kaikkea tulevaisuus sitten tuokaan.

  Olisiko sulla antaa mitään neuvoja sellaisille ihmisille, jotka haluaisivat esim. ammattibloggaajiksi?

 • Laura
  Posted at 15:00h, 17 syyskuun Vastaa

  Hei, minun ei ole tapana kommentoida kenellekään, mutta jotenkin Maria Veitolan shown jälkeen on ollut mielessä, että haluan niin tehdä. Mielestäni olet ihana, aito ja näyttävä nuori nainen ja haluaisin sanoa, että ole juuri sellainen kuin olet ja viis veisaa ikävistä kommenteista. On nimenomaan todella vanhanaikaista olla näkemättä työtä, jota teet, työnä. Pidä lippu kaikilta osin korkealla ja anna palaa, saat olla juuri sellainen kuin olet!

 • Julia
  Posted at 15:01h, 17 syyskuun Vastaa

  Kaikille ihmisille työ sosiaalisen median puolella ei ole hirveän tuttua. Sääli sinäänsä. Tämänkaltaiset henkilöt eivät ymmärrä somessa työskentelevien olevan oikeita yrittäjiä. Kaikki ei istu toimistossa maanantaista perjantaihin klo 8-16 :).

 • Juha
  Posted at 16:56h, 17 syyskuun Vastaa

  Nämä sanat on ihan pakko kommentoida nyt. Olen kauan jo ollut sitä mieltä, että olet Sara paitsi ainutlaatuisen kaunis, myös harvinaisen sympaattinen nuori nainen. Tulin katsoneeksi EVS-ohjelmassa sen jakson, jossa olit haastateltavana. Katsoin haastattelun etenemistä tuntien vastenmielisyyttä siksi, että minunkin mielestäni Veitola oli hyvin provosoiva ja kyseli sellaiseen sävyyn, joka on vierasta aikuisille ihmisille, jotka kunnioittavat toisiaan. Kun sitten sain tietää, mitä siitä haastattelusta ajattelit, tein päätökseni. Olen pitänyt EVS ohjelmaa pinnallisena hömppänä jo ennenkin, mutta nyt mittani oli täysi. En aio katsoa enää ko. ohjelmaa ja sen itseään ja egoaan kilpaa pursuavia juontajia! Onneksi on olemassa vielä sellaistakin tv-journalismia, jossa on pyrkimystä jonkinlaiseen tasoon.

  Tänään luin parisuhteesi päättymisestä. Kun ihminen sulkee elämässään edellisen sivun ja luvun, on aika aloittaa uuden luvun kirjoittaminen. Sinä olet vahva ja päätös on ilmeisesti sinun. Kaikelle on aikansa.

  Toivotan sinulle kaikkea mahdollista hyvää ja onnea elämääsi. Aion tästä lähtien myös seurata blogiasi 🙂

 • Juha
  Posted at 19:29h, 18 syyskuun Vastaa

  Sara,

  Sun työ tv:ssä ja sosiaalisessa mediassa on meille monelle ”tavikselle” uutta ja ihmeellistä. Ihmisen on vaikea ymmärtää, että menestyä voi muullakin tavalla kuin kaupan kassalla, lapioimalla tai siivoamalla. Silti sun tie ei ole ollut helppo eikä ole työ ole vähempiarvoista – päinvastoin. Yksi kuva instassa on vain sekunti päivästä, se ei kerro koko totuutta ja työmäärää mitä sen eteen on tehty.

  Jokainen meistä voi tehdä ”normaalia” työtä, mutta harvasta on sosiaalisen median malliksi. Sä oot upea nainen ja pystyt moneen asiaan mihin me muut ei pystytä.

  En voi käsittää kaikkia törkeyksiä mitä susta puhutaan. Sähän oot Miss Suomi – Suomen kauneimmaksi valittu. Tämän lisäksi oot vain kaunistunut vuosien myötä. On ihan turhaa syyttää sua naisen vartalon seksualisoinnista tai että olisit huono malli nuorille. Sä oot kaunis nainen ja sulla on upea vartalo. Jos nyt tissivako näkyy kuvissa, niin mitä sitten? Netti on täynnä alastonkuvia, niihin verrattuna sun kuvat on erittäin siistejä ja olet terve malli nuorille.

  Tuntuu pahalta kun sanoit, että sua vihataan. Ei sua oikeasti vihata, ihmiset on vain kateellisia kun oot nuori, kaunis ja menestynyt. Ole saavutuksistasi ylpeä! Ja muista, että muutaman ”vihaajan” lisäksi sulla on tuhansia ihailijoita!

  Tsemppiä töihin ja uusiin haasteisiin. Olet todella upea nainen ja valloittava persoona!

 • Tessa
  Posted at 12:15h, 25 syyskuun Vastaa

  Tosi hyvä postaus ja arvostan sun rehellisyyttäsi. Jokainen työ on tärkeä, mutta kun alkaa olla työkokemusta niin tekee sellaisia asioita jotka tekee onnellikseksi. 🙂

Post A Comment