Järvisydän – paratiisi keskellä metsää

Sain viikonlopun aikana ison määrän kyselyjä meidän getaway-viikonlopusta!

”Missä tällainen paikka oikeen on?”

Kyseinen paikka siis sijaitsee Rantasalmella. Ja kyllä, itsellenikään tämä Rantasalmi ei aikoinaan kertonut paljoakaan, mutta Saimaa antaa jo paljon osviittaa. 😉 Sinne keskelle metsää on siis rakennettu ihan oikea paratiisi, Järvisydän. Kuinka siistiä!

Ensimmäisen kosketuksen Järvisydämeen sain missikiertueellani, johon meidän limusiini kurvasi yhdeksi yöksi. Pohjoisen ihmisenä tämä paikka teki minuun silloin jo lähtemättömän vaikutuksen ja olin varma, että tänne on päästävä vielä uudelleen. Viime kesänä sain tehtyä vihdoin uuden reissun kyseiseen paikkaan ja se olikin muuttunut sinä aikana valtavasti. Nykyisin tämä paikka tunnetaan ehkä parhaiten juurikin siitä Järvikylpylästä, jota ei vielä silloin 2011 ollut, kun siellä ensimmäisen kerran vierailin. Nyt taas reilun vuoden jälkeen oli päästävä kokemaan se zen uudelleen, jonka tuo paikka tarjoaa.

Me vietettiin yö Shirlyn kanssa ”boathousessa”, josta sainkin lukuisia viestejä. Tämä yksilö on tullut vasta noin kuukausi sitten, joten sen takia sitä ei ilmeisesti taida löytyä heidän nettisivuiltaan vielä lainkaan – kannattaa siis rohkeasti ottaa itse paikkaan yhteyttä, jos sellaisesta on kiinnostunut.

Järvisydämestä löytyy useita huviloita, hotellihuoneita ja myös uusimpina tulokkaana ovat maisemasviitit.

Paikka tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja vuodenaikojen mukaan. Nyt siellä oli mahdollisuus maastopyöräillä, suppailla, joogata, veneillä tai sitten vaan olla ja nauttia luonnosta tekemättä mitään erityistä. Sekin on välillä tosi kivaa.

Päästiin perille Shirlyn kanssa vasta myöhään perjantaiyönä, mutta silti tuntui siltä, että tämä viikonloppu olisi kestänyt paljon pidempään. En edes muista, milloin olisin ollut niin rentoutunut jonkun viikonlopun jäljiltä. Tuonne on palattava kyllä ehdottomasti taas uudelleen. Yksi Suomen kauneimpia paikkoja. Tuolla ei myöskään tunneta käsitteitä ”kiire” ja ”stressi” – best!

Ps. Pöksyjäkin saa näköjään jättää kuivumaan minne tahansa. Rento meininki.

xo Sar

11 Comments
 • A
  Posted at 17:31h, 10 syyskuun Vastaa

  Onko tää yhteistyö-/mainospostaus?

  • sarasieppi
   Posted at 18:05h, 10 syyskuun Vastaa

   En ole saanut tästä rahallista korvausta. Sain Instagramin kautta paljon kyselyitä, joten sen takia päätin avata tätä viikonloppua myös täällä.

 • Usa
  Posted at 17:34h, 10 syyskuun Vastaa

  Sul on kyl liikaa kaikkee kaupallista yhteistyötä ollaksesi järkevä blogisti. Rupee vähä ärsyttää ku mainostat kaikkee mitä eteen tulee

  • sarasieppi
   Posted at 18:06h, 10 syyskuun Vastaa

   Hassua kuulla, koska edellisen rahallisen yhteistyön olen tehnyt blogissani kesäkuun puolessa välissä. 🙂

 • J
  Posted at 18:30h, 10 syyskuun Vastaa

  Moikka! Paikka näyttää kyllä ihan super upealta ja olen haaveillut siitä pitkään. 😍 Osaatko sanoa, millainen hintataso kyseisessä hotellissa on majoitusta, ruokailua ja aktiviteetteja ajatellen? 🙂

 • Iina
  Posted at 22:10h, 10 syyskuun Vastaa

  Hieno paikka varmasti! Sait kuitenkin majoituksen ilmaiseksi, joten kyllähän sitä kannattaa kehuakin! Kateellinen vain olen 🙃

 • Riitta Iivonen
  Posted at 11:35h, 12 syyskuun Vastaa

  Hyvä Sara kun kerrot ko.paikasta!!Meitä on paljon jotka haluamme Järvisydämelle menestystä.Paikalla pitkä historia ja paljon tekemisen meininkiä!!

 • Annika
  Posted at 07:57h, 13 syyskuun Vastaa

  Toi on ihan paras paikka! Ja boathouse vaikutti upeelta, oispa kiva kokea 🙂

 • Pasi
  Posted at 11:16h, 15 syyskuun Vastaa

  Jarvisydan on hieno paikka, kavin pari kertaa monta vuotta sitten. Sina ja Shirley olette Suomen isoimmat julkkissymppikset, sovitte hyvin yhteen.

 • Liisa
  Posted at 08:24h, 18 syyskuun Vastaa

  Hieno paikka tämä järvisydän, pitäisi joskus käydä. ”Hermon lepuutus paikka”.

 • Mira V
  Posted at 10:04h, 26 syyskuun Vastaa

  Onpas ihania kuvia! Oon miettinyt, että ois joskus kiva mennä tonne, mutta firman omilla sivuilla on niin vähän kuvia, että oikein innostuisi. 😜Luonnon keskellä rentoutuu jotenkin ihan erilailla kuin muualla. 😊

Post A Comment