Kuulumisia

Valehtelisin, jos väittäisin, että viime päivät olisivat olleet minulle helppoja.

Sain haastattelun jälkeen useita viestejä, miten voin ja miten minä itse koin kyseisen haastattelutilanteen. Halusin jakaa omat fiilikset yhteisesti teille kaikille, sillä miksi niiden olisi pitänyt olla jokin salaisuus? Kirjoitanhan mä täällä blogissa välillä siitäkin, kun ei ole edes mitään sanottavaa tai että tämä kesä oli ehkä kamalin ikinä. Tämä on minulle paikka, missä pääsen avaamaan omat ajatukseni ja fiilikseni, suorasti. Siksi minä tätä teen.

Jokainen kommentti koskien aikaisempaa blogipostaustani ei ole vielä julkisena, mutta käyn niitä vähitellen läpi. Haluan kiittää teitä kaikkia lukemattomista viesteistä. Niitä on tullut satoja. Kiitos.

Minulla ei ole sen enempää sanottavaa enää kyseiseen asiaan, enkä ole sitä oman blogipostaukseni jälkeen kommentoinutkaan enää missään lukuisista median yhteydenotoista huolimatta. Minulla elämä jatkuu.

Viikonloppuna sain surullisia uutisia koskien lähisukulaisiani, joten ajatukset ovat pyörineet heidän jaksamisessaan. Se pysäytti minut taas ajattelemaan ja pohtimaan, mikä tässä elämässä onkaan tärkeintä. Elämä osaa olla välillä tosi haurasta. Pitäkää läheisistä ihmisistä kiinni. Jos välimatkaa on liikaa, tarttukaa siihen puhelimeen ja kysykää kuulumiset. Joskus niiden kuulumisten kysyminen voi olla liian myöhäistä.❤️

xo Sar

17 Comments
 • helvi
  Posted at 19:56h, 04 syyskuun Vastaa

  Voimia Sara sinulle❤

 • Minävain
  Posted at 21:44h, 04 syyskuun Vastaa

  Moi! Mun mielestä sinä hoidit haastattelun tilanteeseen nähden hyvin. Mun mielestä Mariasta paistoi läpi kateus. Mut en sen sijaan voi ymmärtää, miten sinulle tulee noin yllätyksenä että millainen Maria on? Mä en seuraa ohjelmaa, enkä tunne häntä. Mutta luulisi että sinulla on jonkinlainen kuva. Mutta haastattelun vedit tilanteeseen nähden hyvin, mutta nyt.
  Herää vaan edelleen kysymys että millä sinä elätät itsesi ja mitä oikeasti teet työksesi? Etkö olisi voinut tehdä rehellisen postauksen ja korjata ja kertoa että kuka sinä olet ja mitä haluat edustaa? Tai kertoa enemmän työstäsi? Okei oot some ammattilainen. Eikä jokaista käännettä tartte päivittää. Tuntuu vaan nyt et tuosta jäi enemmän aukkoja. Sen sijaan että hämmästelet mitä olis pitänyt tapahtua tai mitä kulisseissa on sovittu tai kerätä sääliä, ainakin tämä viimeinen postaus. Ympäripyöreää, tylsää tekstiä.

 • Ansguli
  Posted at 21:48h, 04 syyskuun Vastaa

  Olet sydämellinen ja syvällinen nainen <3 Paljon voimia sinulle, olet niin oikeassa, useammin pitää läheisiään muistaa.

 • Karza
  Posted at 22:30h, 04 syyskuun Vastaa

  Mitä jos otat lomaa tästä kaikesta? Voisi tehdä hyvää ja varmaan someduunistakin saa olla lomalla. Voimia syksyyn! 🙂

 • Sari
  Posted at 23:04h, 04 syyskuun Vastaa

  Voimia, olet ihana nuori ja kaunis nainen. Itse en ole kyseistä haastattelua nähnyt, koska en katso kyseistä ohjelmaa, juuri haastattelijasi takia, Roope on fiksu sekä toisesta duudista ei ole sanottavaa. Mutta älä anna toisen ihmisen olemuksen/ilkeän käyttäytymisen vaikuttaa sinuun. Ole vahva ja omanarvon tietoinen, kukaan muu ei sinua pysty määrittämään, kuin sinä itse. Pahoillani asiasta, mutta kuten mainitsit, elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Ja niihin pitää keskittyäkkin, voimia sinulle ja löheisillesi. Ja voihan olla että tuo ”haastattelujuoni” piikki oli tarkoitettu toiselle henkilölle.

 • Sanela
  Posted at 23:23h, 04 syyskuun Vastaa

  Sara, älä mieti asiaa sen enempään. Ei ole sen arvoista todellakaan, itsekin omistan merkki laukkuja lähihoitajan palkalla, kyse on siitä että, muut pönkittävät omaa itsetuntoa yrittämällä astua muiden päälle. Hoidit haastattelun hienosti, kaikki on hyviin. Olet kaunis ja pärjäät, kaiken kukkuraksi NAINEN, miehenä sinut ymmärettäisin helpommin….voi voi…ei sais olla liian kaunis..kaikkea hyvää sinulle:) osta paljon laukkuja ettei muille käy päivät tylsäksi..heh

 • Halloo
  Posted at 00:57h, 05 syyskuun Vastaa

  Minusta hoidit asian hyvin, toisin kuin Maria joka on jäänyt roikkumaan asiaan kiinni. Vaikuttaa siltä, että hän ei osaa ottaa kritiikkiä vastaan yhtään. Huomioon ottaen sen, että julkkiksille piilov*ttuilemalla ja arvostelemalla hän on noussut pinnalle (Maria-show mm. Johanna Tukiainen). Hän ei ota vastuuta omista sanoistaan, toisin kuin sinä.

 • katariina
  Posted at 08:16h, 05 syyskuun Vastaa

  Super paljon voimia! <3

 • Maarit
  Posted at 10:33h, 05 syyskuun Vastaa

  Hei Sara!
  Katsoin evs haastattelun ja mielestäni myös Veitolan tekemät kysymykset ja kommentit olivat vähätteleviä ja halveksuvia. Tuli kiusallinen olo puolestasi. Olisit sanonut Veitolalle että sinä julkaiset just sellaisia kuvia kun itse haluat ja seuraajien määrä kertoo että teet jotain oikein. Ja että käytät just niitä laukkuja mitä miellyttää. Tää ihmistyyppi on niitä jotka haluaa että kaikki eläis heidän mielen ja ajatusmaailman mukaan ja jos on erilaisia ihmisiä niin he eivät ymmärrä tätä. Kuten Veitola monet kerran sanoi ” en ymmärrä, auta mua”.
  Ymmärrän että toimittajat tekevät tiukkoja kysymyksiä mutta ammattimaista on tehdä se hienovaraisesti ja haastateltavaa kunnioittavasti. Ilman että katsojallekkin tulee kiussallinen olo.
  Zemppiä sinulle Sara ja voimia. Terkkuja Torniosta ❤

 • Maarit
  Posted at 10:36h, 05 syyskuun Vastaa

  Hei Sara!
  Katsoin evs haastattelun ja mielestäni Veitolan tekemät kysymykset ja kommentit olivat vähätteleviä ja halveksuvia. Tuli kiusallinen olo puolestasi. Olisit sanonut Veitolalle että sinä julkaiset just sellaisia kuvia kun itse haluat ja seuraajien määrä kertoo että teet jotain oikein. Ja että käytät just niitä laukkuja mitä miellyttää. Tää ihmistyyppi on niitä jotka haluaa että kaikki eläis heidän mielen ja ajatusmaailman mukaan ja jos on erilaisia ihmisiä niin he eivät ymmärrä tätä. Kuten Veitola monet kerran sanoi ” en ymmärrä, auta mua”.
  Ymmärrän että toimittajat tekevät tiukkoja kysymyksiä mutta ammattimaista on tehdä se hienovaraisesti ja haastateltavaa kunnioittavasti. Ilman että katsojallekkin tulee kiussallinen olo.
  Zemppiä sinulle Sara ja voimia. Terkkuja Torniosta ❤

 • Mia
  Posted at 14:40h, 05 syyskuun Vastaa

  Olet sara ihanan aito ihminen! ❤️

 • Marjuusa
  Posted at 15:23h, 05 syyskuun Vastaa

  Sara, Pohjoisen fiksu tyttö!
  Älä veitolaisista huoli! Moni on kommentoinut oikein näkemyksiään asiasta. En itsekään katso noita veitoja, syystä.
  Elä oma elämääsi, ole onnellinen!

 • Silmariina
  Posted at 15:46h, 05 syyskuun Vastaa

  Sara hyvä 🌟
  Nosta pääsi nöyrän ylväästi ylös äläkä anna muiden mielipiteiden tai asiattomien kommenttien satuttaa tai lannistaa Sinua. Ole avoin oma itsesi, arvosta kaikkea sitä mitä edustat ja olet 💙 mutta samalla tunne elon uniikki ainutkertaisuus sekä nöyrä asenne elämää ja sen monimuotoisuutta kohtaan.

  Veitolalla on joka ohjelmassa skaba Enbusken kanssa siitä, kumpi kohahduttaa enempi yleisöö tai laittaa vieraansa kenkkuun piinapenkkiin 👎🏼ja nyt Sinä pääsit maistamaan tätä taidottomuutta…

  Tuo julkimona reilusti framille syvällinen minäsi – nyt Veitolan lapsellisen tökerö laukkuesittelysi antoi Sinusta tosi pinnallisen kuvan – miksiköhän Veitola ei valottanut myös minuutesi toista deepimpää puolta….

  Iloa ja valoa eloosi 🌟🌟🌟- jätä moinen sotku omaan arvoonsa. Ehkä ja toivottavasti Veitolakin oppi tämän episodin kautta jotain itsestään ja kehittämisen kohteistaan toimittajana.

 • Riikka
  Posted at 17:28h, 05 syyskuun Vastaa

  Oikein paljon voimia sinulle Sara! Ihana henkilö olet, katsoin haastattelun, tokasin ääneen moneen otteeseen että ”mitä hittoa nä Maria teet, mitä nä oikein tarkoitat, mistä on kysymys, hiton hitto” ja kaikkee kirosanoja päälle. Näin sinusta, että tuli yllättäen. Menehän ihmeessä johonnin lepäämään ilman somea, se muuten tekee hyvää, olen itsekki välillä ilman somea, tulee vanhat ajat mieleen;) jospa myös miehesi olisi sun tukena. Tsemppiä tulevaan! Oon seurannut sua instassa jonkun aikaa.

 • Mari
  Posted at 22:42h, 05 syyskuun Vastaa

  Toisen vanhempani tänä keväänä menettäneenä, ymmärrän mitä mielessäsi liikkuu. On aivan sama mitä muut sinusta ajattelevat. Olet lämmin ja aito ihminen. Jokaista tulisi kohdella kunnioituksella, myös haastattelu tilanteissa. Pysy vain sellaisena kuin olet. Iloa ja valoa syksyysi toivotan

 • HerraX
  Posted at 17:42h, 06 syyskuun Vastaa

  Hei Sara,

  Mäntylä jälleen paheksuu sinua instassaan/blogissa. Taitaa olla aikalailla kateellinen 😉

  JM: ””Uhrautuminen on ihmeen yleistä nykyään, mutta kun julkisuuden henkilö ei osaa odottaa edes hieman haastavia kysymyksiä asioista, joita itse somessa jakaa… Se vaikuttaa aika omituiselta. ”

  Kysyin tuosta kommentista Jasminilta täysin asiallisia kysymyksiä, ja hän blokkasi minut samantien 😂 Ei itse kestänyt ollenkaan kysymyksiä asioista, joita somessa jakaa. Harmi, että Mäntylän itsetunto on niin huono ja käytös tekopyhää. Puheet ja teot eivät kohtaa.

  Tsemiä ja kiitos kivasta blogista.

 • Anna
  Posted at 18:39h, 08 syyskuun Vastaa

  Vaikka olin sitä mieltä, ettei Veitolan haastattelussa ollut mitään asiatonta tai Veitolalle epätyypillistä niin silti tämän kohun keskellä mietin monta kertaa mitenköhän sinä jaksat. Olivat ihmiset ”kumman puolella” tahansa niin varmasti on kummallekin osapuolelle rankkaa kun asioita noin puidaan julkisesti. Jaksamisia!

Post A Comment