EVS-haastattelu

Maanantaiaamuna Maria Veitola pyysi minua vieraakseen EVS:ään. Maria teki heti selväksi, että parisuhteesta emme puhuisi sanallakaan, vaan häntä kiinnosti yksinomaan minun urani. Millaista työtä some on? Mitä kaikkea sen taakse kätkeytyy? Mitä se vaatii ja mitä se antaa? Kerrankin joku halusi antaa minulle alustan puhua siitä, mistä minulla on paljon sanottavaa – suostuin.

Puhuimme puhelimessa pitkän tovin tulevasta lähetyksestä ja kaikki kuulosti kivalta. Tuntui mukavalta päästä vihdoin avaamaan koko tätä some-maailmaa myös oman blogin ulkopuolella, uskottavana ammattina. Odotin haastattelua todella paljon.

Ennen lähetystä kävimme lisää läpi asioita, mistä tulisimme sen nopean kahdeksan minuutin aikana puhumaan. Minulle kerrottiin kysymyksiä ja aiheita, fiilikseni oli odottava ja innostunut.

Sitten alkoi itse haastattelu.

En osaa oikein kuvailla edes sitä tunnetta, mitä kävin heti ensimmäisten minuuttien aikana läpi. Oloni oli kai sanalla sanoen hämmentynyt. En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta sanotaan näin, että millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä. Kysymykset, jotka olimme käyneet etukäteen läpi, väistivät provosoivempien tieltä.

Ymmärrän, että jos haastateltava ei annakaan itsestään mitään, on haastattelijan pakko alkaa kaivaa uutisaiheita vaikka väkisin. Mutta tällä kertaa olimme käyneet läpi aiheet, mistä puhuisimme ja olin valmis kertomaan niistä todella kattavasti. Se ei tuntunut riittävän.

Viesteissä, puheluissa ja takahuoneen läpikäynneissä Marian sävy oli todella kunnioittava. Hän vaikutti vilpittömästi siltä, että haluaa tietää, mitä se vaatii, kun henkilöllä on toistasataa tuhatta seuraajaa ja jokainen päivitys vaikuttaa siihen, mitä seuraajat ajattelevat päivittäjästä.

Välittömästi, kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui. Sovitut kysymykset jäivät ja tilalle tuli lähinnä kaula-aukkooni ja laukkuihini liittyviä kysymyksiä.

Varmasti parempi esiintyjä olisi hoitanut yllättävän tilanteen hienommin. En häpeä myöntää, että oma keskittymiseni meni siihen, että pelkäsin, mitä seuraavaksi oikein tulee. Takahuoneessa käydyssä keskustelussa ei ollut mitään vihjettä tulevasta. Luulin, ilmeisen naiivisti, että keskusteltaisiin vakavasti molemmat toista kunnioittaen. Hämmennyin ja jäädyin. Ehkä myös vähän ihmettelin, mitä mä ylipäätään tein siellä edes sitten vieraana.

Tuntui siltä, että mulle asetettiin jokin ansa. Ennen lähetystä fiilis oli lämmin ja sydämellinen, mutta kun suora alkoi, tilanne oli kaikkea muuta. Olin melko järkyttynyt, että kirjaimellisesti yksikään kysymys ei liittynyt siihen, mistä alunperin puhuttiin.

Ps. Kiitoksia teille kaikille lukuisista viesteistä.❤️

xo Sar

130 Comments
 • Sanna
  Posted at 10:04h, 31 elokuu Vastaa

  Se kyllä näkyi että menit täysin puihin. Maria kysyi siltä kantilta mitä suurin osa ajattelee, suomea ammatikseen päivittävät ovat pimpoja. Kaula-aukko oli muistaakseni kyllä ihan sun oma vastaus että pidät niistä enemmän ja tulee seuraajia vai muistanko väärin..No joka tapauksessa sun vierailu oli siellä turha, siis siltä kantilta että sen huomasin että haastattelu oli muuta kun sovittu ja susta koetettiin tehdä vaan pimpo. Ei hyvä.
  Mitähän Roope tuumasi kollegan tempauksesta..?

 • Elina
  Posted at 10:04h, 31 elokuu Vastaa

  Se oli kyllä aika ivaavaa ja julmaa sävyltään, jota et minusta oikein ansainnut.

 • M-A
  Posted at 10:10h, 31 elokuu Vastaa

  Sen huomasikin, että olit hämmentynyt. Yleensä en ko. ohjelmaa katsokaan, koska päämääränä tuntuu usein olevan haastateltavan dissaaminen jollain tavoin. Nyt halusin nähdä sinun haastattelusi ja puolestasi jäi paha mieli. Loppuosaa ohjelmasta ei sitten enää tarvinnutkaan katsoa.

 • Taru
  Posted at 10:16h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin eilisen ohjelman ja häpesin kun veitola nolasi sinut.hyvin handlasit.Maria Veitola meni boikottiin..Kiitos siitä kun jaksoit.ihana olet

 • Pikkis
  Posted at 10:17h, 31 elokuu Vastaa

  Mielestäni olit tässäkin haastattelussa samanlainen mitä monissa muissa. Hämmentynyt ja hieman paniikissa olevan oloinen. Siinä sitten yrität puolustaa ammattisi olevan vakavasti otettavaa ja todellista työtä.
  Onhan paljon ammattibloggaajia. Tosin he päivittelevät blogiaan useita kertoja viikossa.
  Somettaminen ammattina taas on vähän oudon kuuloista. Ja varsinkin, jos vähäpukeisia kuvia selitellään miten sattuu.

  Haastattelu ei nyt edes ollut mitenkään tyly. Maria kysyi juuri niistä jutuista, millaisen kuvan elämästäsi saa somen perusteella.
  Näihinkin olisit voinut vastata ilman hämmennystä… Nyt vastaukset tuntuivat hölmöltä selittelyltä ja puolustelulta.
  Aivan niin kuin monet aiemmat näkemäni jutut. Tuot aina esille saamasi törkyviesit, joita et suostu sen enempää avaamaan ja muuten selität elämäsi olevan ihan tavallista.
  Mitä se varmasti on. Kyllähän moni tajuaa, ettei somekuvat ole ”todellisuutta”, moni varmasti ihmettelee antamaasi kuvaa elämästäsi…

  • Anne Muurinen
   Posted at 11:25h, 31 elokuu Vastaa

   Juuri näin! Ihan normihaastattelu, jossa vaan et saanut sanottua mitä itse olisit halunnut. En kokenut kysymyksissä mitään ilkeää, nyt olisi ollut tilaisuus oikaista muka väärinkäsityksiä ja väärää kuvaa, mutta et sitä sitten tehnytkään. Haastateltava harvoin saa tehdä kysymyksiä.

   • Marisa
    Posted at 17:52h, 26 syyskuu Vastaa

    Minusta merkillistä ettet huomannut haastattelun negatiivisesti värittynyttä ilmapiiriä. Oletettavasti sinulta täytyy puuttua ihmiselle tärkeä kyky, eli kyky lukea toisen tuntemuksia keskustelun aikana. Sarasta selvästi näki hänen olevan hermostunut ja suru paistoi kasvoilta. Olen itse ollut samanlaisessa tilanteessa, jolloin iva toista kohtaan verhotaan ”tietämättömyyteen” ja toimitetaan alentavan hymyn keran. Juuri näin Veitola toimi haastattelussa.

 • Lara
  Posted at 10:17h, 31 elokuu Vastaa

  Saraa <3 katoin lähetystä, hienosti pärjäsit ja olit aito oma itsesi. 😊

 • Sooy
  Posted at 10:19h, 31 elokuu Vastaa

  Täytyy myös sanoa, että myös eilen evs:n katsottuani olin todella yllättynyt haastattelusta.. Ja täytyy suoraan sanoa, ettet ollut kyllä parhaimmillasi ja fiilis haastettelun jälkeen jäi vielä vahvemmin mieleen että olisit vain yksi tyhjäpäinen somettaja ja missi. Tuli tunne,että tämä olikin koko haastattelun tarkoitus.. Ja tämä on tosi harmi, kun näin ei todellakaan ole! Ja olisi ollut mieletön mahdollisuus antaa tunnustusta sille,että naiset ovat löytäneet ja tehneet itselleen uuden ammatin ja työllistäneet itsensä sen kautta. Mutta selkeästi veitolalla oli tarkoitus antaa alentava kuva sekä saada sinut näyttämään tyhmältä. Tämä tuntui vielä kamalammalta ajatella, että tapahtuu miehesi show:ssa.. Huh huh, jaksamista ja toivottavasti maria esittää jonkunlaisen anteeksipyynnön!

 • Maria
  Posted at 10:19h, 31 elokuu Vastaa

  En ihmettele. En ole ikinä siitä Maria Veitolasta pitänyt..
  Harmi että teki sulle temput…

  • Vilma
   Posted at 11:49h, 31 elokuu Vastaa

   Maria Veitola is that you?

 • Jani Haapiainen
  Posted at 10:21h, 31 elokuu Vastaa

  Haastattelusta jäi ikävän yksipuolinen kuva. Maria halusi olla itse äänessä ,eikä antanut sun kertoa some maailmasta oikastaan mitään. Näytti ainakin mulle siltä et tuskin sä olisit tuonne mennyt istumaan teilattavaksi jos olisit tiennyt mitä edessä. Tsemii Sara & ja Hyvää Viikonloppua

 • Pihla
  Posted at 10:24h, 31 elokuu Vastaa

  Välittyi sun tunteet ja hämmennys katsojille. Epämukava tilanne johon sut laitettiin oli epäreilu. Hyvä haastattelija saa irti ihmisestä ilman että menee röyhkeyksiin. Ei tuollaista vähättelyä pidä kenenkään sietää, hienosti kuitenkin hoidit homman. Tsemppiä!

 • E
  Posted at 10:36h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin eilisen lähetyksen ja täytyy myöntää, että nyt ei ollut kovin hyvä. Olen samaa mieltä, että koko pointti haastattelussa meni. Miksi Maria halusi sinut haastatteluun, siksikö jotta voisi suorastaan nöyryyttä sinua? Todella epäasiallista toimintaa. Sinusta huomasi, että olit kyllä melko hämmentynyt ja jäykkä. Kun hän esitteli sinut ennen kuin saavuit lavalle, kertoi hän muun muassa sinun vastaavan kysymyksiin millaista työtä itseasiassa teet yms. niin miten 4000 euron laukut liittyvät siihen millaista sometyö on? Loppujen lopuksi eihän sinulla ollut edes suun vuoroa puhua, kun Maria aina vaihtoi kysymystä. What?! Itse olisin mennyt aivan puihin, mutta hoidit lähetyksen omalta osaltasi loistavasti myös siihen nähden, että et ollut varautunut tuollaisiin kysymyksiin.

 • Kiiu
  Posted at 10:37h, 31 elokuu Vastaa

  En voi edes kuvitella miltä sinusta on tuntunut, jos jopa mulle, katsojalle ruudun toiselle puolelle tuli inhottava fiilis haastiksesta. Tuntui todella pahalta katsoa ja tosi harmi kuulla, että sinua on viety harhaan. Aika jännä myös, että pukeutumisesta ja merkkilaukuista lähdetään ylipäätään keskustelemaan pilkkaavaan sävyyn. Ihan kuin ne määrittelisi ihmistä jotenkin huonommaksi tai vääränlaiseksi. Maria itsekin kommentoi lähetyksessä, että jokainen nainen saa olla millainen haluaa yms. niin aika ristiriitaiseksi meni kyllä. No jokatapauksessa hoidit homman hyvin ja asiallisesti loppuun asti! Muutenkin sinua somessa pitkään seuranneena en kyllä sinua nimeäisi, jos pitäisi alkaa luettelemaan huonoja esikuvia nuorille. Tsemppiä ja ihanaa syksyn jatkoa!

 • Maria Temppu
  Posted at 10:38h, 31 elokuu Vastaa

  Maria teki kyllä ikävän tempun! Verhoutui muka yleisen mielipiteen taakse ja oli sekä epäreilu että asiaton. Sara, vaikka koet että menit puihin, niin sehän juuri todistaa miten ihminen olet. Että somemaailman siroteltu elämä ei ole todellisuutta. Ei tuollaiseen lokahommaan tarvitse mennä mukaan ja tosi hyvä että pystyit tilanteessa viileänä. Maria tässä mokasi. Ja pahasti. Et sinä.

 • Turo
  Posted at 10:38h, 31 elokuu Vastaa

  Veitola on kyllä aika käärme ja taitaa olla myös kateellinen kauniille ihmisille.

 • Mimosa
  Posted at 10:43h, 31 elokuu Vastaa

  Vaikka Maria yritti vähän provosoida jäi sinusta kuitenkin hyvä kuva (selkeästi olit hyvin hämmentynyt kysymyksistä, niin olin minäkin) vaikka itse haastattelu jäi aika lyhyeksi etkä oikein saanut suun vuoroa. Toki 8 min on lyhyt aika. Olet kuitenkin ihana♥

 • Laura
  Posted at 10:50h, 31 elokuu Vastaa

  Mariahan antoi sulle mahdollisuuden kertoa mistä olet tienannut laukku- ja skumpparahat.

  Jokaista joka on sun elämää seurannut, on varmasti kiinnostanut juuri ne asiat, mitkä Maria nosti esiin. Miten sulla on varaa elää noin leveästi, vaikka samaan aikaan alvit ja sakkomaksut ulosotossa. Ikävää toki on se, jos Maria sut sinne huijasi.

  Mietin vaan, että miten sun someurasta ois voinut saada edes oikeasti asiallisen haastattelun, kun suuri osa sun kuvista on juurikin isolla kaula-aukolla. En tarkoita tätä pahalla, vaan kannustan sua oikeasti hieman vetäytyyn näistä somehommista.

  • Pekka Puusti
   Posted at 11:32h, 31 elokuu Vastaa

   Tuli vaikutelma että itse häpeät kuviasi ja seuraajien keräilyä nudekuvilla. Jos niin on niin, miksi julkaiset tollaisia kuvia. Jos kuvissasi ja some”urassasi” ei ole mitään noloa tai hävettävää, miksei siitä saisi kysellä ja puhua? Olisit kertonut, kun kerrankin sait mahdollisuuden.

  • Ina
   Posted at 16:28h, 31 elokuu Vastaa

   ”Vaan kannustan sua oikeasti hieman vetäytyyn näistä somehommista.” Öö? Miksi ihmeessä? Nykyään on satoja, jopa tuhansia ihmisiä jotka saavat toimeentulonsa blogeista, instasta jne..
   ”Alvit ja sakkomaksut ulosotossa” muistaakseni sara jossain haastattelussa sanoi,et hänellä raha-asiat hoidossa? Ja oikeesti vittuuko se kellekkään kuuluu millä ”leveän” elämäntyylinsä maksaa. Ja toi kaula aukkojen kommentointi? Vielä toiselta naiselta? Vaikuttaa vähän kateellisten panettelulta.

 • Hanski
  Posted at 10:52h, 31 elokuu Vastaa

  Hei tsemppiä. Tuollaiseen haastatteluun ei ei tarvisi edes alentua. Näytti, että yritit olla ystävällinen ja välttää sanaharkkaa yms. myöntelemällä vain Marian pottuiluihin.
  Jäi itsellekin huono maku tuollaisesta jyräämisestä.

 • Johanna
  Posted at 10:54h, 31 elokuu Vastaa

  Olipa kyllä hämmentävä haastattelu! Tai no enemmänkin Veitolan yksinpuhelu kai se enemmän oli. Todella hyökkäävästi ja kärjistäen hän kyllä käyttäytyi sinua kohtaan. Jäi olo, että kun kissa (Roope) ei ollut paikalla, niin hiiri (Veitola) hyppi pöydille! Hän oli ehkä turhankin innoissaan ja latautunut, kun pääsi vihdoinkin haastattelemaan sua..

  Ps. Romantikko-minäni luuli, että ohjelmassa nähtäisiin yllätyskosinta, kun kuulin, että sinä olet ohjelmassa ❤️ Mut tää näytti nyt olevan valitettavasti eri luokan huijaus!

  Tsemppiä ja hyvää syksyä! Ja toivottavasti avaat vielä täällä enemmän työtäsi ja asioita, joista ohjelmassa oli tarkoitus puhua.

 • Anne Mannila
  Posted at 10:56h, 31 elokuu Vastaa

  Maria Veitola oikein nautti että sai sut nolattua.Hänen aika kärkkäät mielipiteensä tietää jokainen,mutta sitä en ymmärrä onko hänen tarkoitus tuoda itsensä ja omat idologiansa joka haastattelussa esiin.Voi antaa tilaa haastateltavalle ja hänen tarinalleen tylyttämättä ja jyräämättä.Voi kyseenalaistaa ja haastaa mutta sen voi tehdä myös toista kunnioittaen.Ja se että hän käytti hieman kuin hyväkseen sitä ettei Roope ollut paikalla on hänelle todella noloa.Olit kuin peura ajovaloissa ja Veitola nautti.Siinä se Women Power jäi jalkoihin kun oma iso ego nousi esiin.Seuraan vain ja ainoastaan niin kauan että nähdään Roopen vastine asialle.Tsempit!

 • M
  Posted at 10:58h, 31 elokuu Vastaa

  Oli kyllä niiin inhottavasti tehty, kun vielä sut sisään juontaessaan puhuu siitä mistä olitte sopineet ja ykskaks tilanne on toinen. Sä handlasit todella ikävän tilanteen kuitenkin erittäin hyvin ❤️

 • Minna
  Posted at 10:58h, 31 elokuu Vastaa

  Ihan turhaan stressaat, hyvin sä vedit. Huomasi kyllä että kysymykset pääsivät yllättämään, mutta et jäätynyt vaan vedit loppuun ammattimaisesti ja hymy huulilla. Veitolakin mielestäni teki hyvää työtä, eikä alentanut sinua tai alaasi vaikka ei välttämättä kaikesta samaa mieltä olekaan.

 • Essi
  Posted at 10:59h, 31 elokuu Vastaa

  Kävin kattomassa ton haastattelun katsomosta ja vitsit mua harmitti sun puolesta. Silti sä handlasit ton älyttömän hyvin ja annoit itestäs fiksun kuvan!

 • Mari
  Posted at 11:01h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin ohjelman ja se oli törkeän alentava. Piti ihan pilkkanaan sua. On velkaa julkisen anteeksipyynnön!

 • Jonna
  Posted at 11:07h, 31 elokuu Vastaa

  Ensimmäisen kahden minuutin jälkeen tuli olo, että yrittääkö Maria kiusata ja tehdä sinusta jotenkin naurunalaista. Ihan kauhea myötähäpeä haastattelijaa kohtaan. Mariaa olen pitänyt fiksuna ja hän on osannut tehdä mielenkiintoisia juttuja, mutta nyt meni ihan maku. Hoidit mielestäni tilanteen super hyvin, eikä tarvi olla ainakaan häpeissään.

 • Niina
  Posted at 11:08h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin jakson ja koin todella pahaa oloa puolestasi.
  Katsojankin näkökulmasta Maria oli hyökkäävä, syyllistävä ja halusi tuoda vain omaa ajatusmalliaan julki.
  Kysymykset oli epäkunnioittava ja epäreiluja sinua kohtaan.
  Mutta hoidit haastattelun haastattelijasta huolimatta ammattitaidolla!😘

 • Henna
  Posted at 11:22h, 31 elokuu Vastaa

  Haastattelun pointti jäi tosiaan hieman epäselväksi, en tiedä mikä tarkoitus Marialla tässä oli..ehkä halusi vain tylyttää sinua? Sinulla olisi ollut hyvä tilaisuus kertoa urastasi yms, mutta Maria vei hienosti tämän mahdollisuutesi typerillä jutuillaan. Fiiliksesi tarttui ruudun läpi myös minuun, ei tuntunut kivalta katsoa.. Kyllä nyt tempun teki!

 • Kati
  Posted at 11:24h, 31 elokuu Vastaa

  Ihmettelin samaa… Että miksi maria sortui puhumaan sinulle aliarvioivaan tyyliin ja ei antanut sulle mahdollisuutta kertoa oikeasti siitä mitä teet… Meni maku vaikka oon mariasta pitänyt. Todella ärsytti sun puolesta.

 • jn
  Posted at 11:29h, 31 elokuu Vastaa

  Katsojallekin tuli ahdistava olo Veitolan hyökkäävästä ja nöyryyttävästä köytöksestä. Mikä tämän tarkoitus oli? Haastattelu tuntui huonosti valmistellulta, varmaan juuri koska sitä se oli. Ihan kuin Veitola olisi ollut katkera jostain. Nyt olisi anteeksipyynnön aika.

  Muista että kaikkia ei voi miellyttää. Sinä olet positiivinen ja upea esikuva 🙂

 • Hanna
  Posted at 11:31h, 31 elokuu Vastaa

  Jos aikaisemmin olisi pitänyt valita kummasta pidän enemmän, sinusta vai Mariasta olisin vastannut jälkimmäisen.
  Mutta käsitykseni sinusta kyllä muuttui täysin haastattelun myötä. Vaikutat lämpimältä ja ihanalta ihmiseltä. Sinulla ei ole mitään hävettävää eilisen haastattelun pohjalta. Kuka tahansa ihminen olisi jäätynyt ko. haastattelussa, paitsi joku sosiopaatti joka esittää tilanteen kuin tilanteen läpi. Olet Ihana <3

 • Jenni
  Posted at 11:32h, 31 elokuu Vastaa

  Vaikka Maria tekikin vähän töykeän tempun, niin sinulla oli kuitenkin mahdollisuus vastata juuri niihin kysymyksiin mitä suurin osa varmasti miettii. Sen sijaan vedit mukaan taas samat vanhat tarinat.
  Varsinkin ammattilaissomettajana ja vuosikausia julkisuudessa olleelle henkilölle myöskään yllättävät kysymykset ei pitäisi olla niin uusi juttu että niistä noin herkästi menee jäihin.

 • Tiina
  Posted at 11:34h, 31 elokuu Vastaa

  Odotin itsekin ohjelmaa innostuneena, lähinnä juuri sinun ja Kaija Koon vierailujen takia.
  Maria Veitola on hyvin päällekäypä haastattelija ja ihmettelin itsekin, että tiesitkö varmasti mihin suostuit, kun suoraan ohjelmaan menit. Jäätymisesti näkyi kyllä ruudussa, mutta hoidit homman hyvin. Tsemppiä ja jaksamista!

 • Riikka
  Posted at 11:36h, 31 elokuu Vastaa

  Olen pahoillani puolestasi. Jouduit todella epäreiluun tilanteeseen suorassa lähetyksessä.
  Haastattelun sävy oli kaukana kunnioittavasta. Veitola oli valmiiksi miettinyt shakki-mattipelinsä. miten siinä kukaan ehtii reagoida niin kuin haluaisi kun on varautunut ihan muihin kysymyksiin. (vasta jälkeenpäin ehtii miettiä mitä olisi pitänyt napauttaa takaisin) niin kuin oikeasti haluaisi.
  Todella low blow Veitolalta.

 • Milla
  Posted at 11:36h, 31 elokuu Vastaa

  No ei tuo tuntunut olevan edes mikään haastattelu vaan Marian omien mielipiteiden kertomis tuokio.
  Ps.kyllä minusta voi olla feministi joissain asioissa eikä vaan mustavalkoisesti😉

 • Josefina
  Posted at 11:37h, 31 elokuu Vastaa

  Näin kyseisen ohjelmapätkän ja ei jäänyt kiva mieli siitä millä tavalla ja mitkä kysymykset hän sinulle esitti. Huomasi että haastattelun ei varmaan alunperin kuulunut olla sillä tavalla. Huonosti tehty marian osalta.

 • Maaria
  Posted at 11:39h, 31 elokuu Vastaa

  En ole sinua pahemmin seuraillut ja varmaankin mielipiteeni sinusta ovat olleet hieman saman suuntaisia kuin valtaosalla, jotka eivät sinua henkilökohtaisesti tunne. Pakko oli kuitenkin tänne kirjoittaa ja lähettää tsempit! Eilistä haastattelua katsoessani heräsi valtava myötähäpeä haastattelijaa kohtaan. Jos jo katsojalla oli hyvin epämukava olo haastattelun aikana kotisohvalla niin voin vaan kuvitella, miltä sinusta tuntui. Erittäin huonosti hoidettu Marialta, pisteet sinulle.

 • J
  Posted at 11:39h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin äsken jakson ja sitä oli epämiellyttävää ja vaivaannuttavaa katsoa enkä voi ees kuvitella millaista oli istua siinä penkissä. Tuntui että koko haastattelu oli tehty negatiiviseen sävyyn susta eikä edes yritetty puhua mistään positiivisesta. Mutta hoidit haastattelun todella hyvin eikä sua varmasti kaikki vihaa ❤️

 • Saara
  Posted at 11:40h, 31 elokuu Vastaa

  Hyvä haastatteluhan tuo oli. Miksi on niin vaikea myöntää mitä tekee ja miksi. Teetkö sä jotain väärää, miksi häpeät tekemisiäsi, miksi olla nolona omista kuvista jotka on itse ottanut ja julkaissut?!

 • Minna
  Posted at 11:41h, 31 elokuu Vastaa

  Todella törkeä haastattelu! Maria ei halunnut muuta kuin nolata sut, uskomatonta. Toivottavasti Roope antaa palautetua, miten kohdellaan ihmisiä ja pidetään kiinni sopimuksesta, on se sitten suullinen tai kirjallinen.

  Tsemppiä Sara!

 • SH
  Posted at 11:43h, 31 elokuu Vastaa

  Tämä on tän ohjelman juoni,provosoiva.Olet herkkä,kaunis,aito ihminen juuri sellaisenaan.Hyvin hoidit homman,selvisit näennäisesti hengissä kovasta haastattelusta.Pää pystyyn elämä jatkuu.Olet saanut paljon positiivista viestiä ohjelmasta.Koirat haukkuu….jatka omana itsenäsi.Ihmisiä ei tarvitse miellyttää ansaitakseen oikeuden omaan elämään tapaan tehdä työtä.Maria on suorasukainen toimittaja.Varmaan hyvä omalla alallaan.Tunteet ne on hälläkin.Toivon,että saatte asian sovituksi keskenänne.❤

 • Riitta
  Posted at 11:45h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin haastattelun nyt Katsomosta enkä pitänyt siitä. Veitola halusi antaa kuvan, että haastateltava on pinnallinen tyhjäpää. Olen pahoillani Sara Siepin puolesta.

 • Ville
  Posted at 11:50h, 31 elokuu Vastaa

  Veitola on tunnettu siitä että mielellään nolaa haastateltaviaan ihmisiä törkeällä tavalla, ja käyttäytyy kun koulukiusaaja ,kylmä kova kaksinaamainen ihminen.

  Tsemppiä kaunis Sara

 • Marika
  Posted at 11:50h, 31 elokuu Vastaa

  Go Sara

  Haastattelu oli näin katsojan silmistä myös äärettömän outo, heti ensi lauseesta lähtien.
  Se miten Veitolan kaltainen tv-persoona voi vierastaan aliarvioida / lytätä suorassa lähetyksessä, oli äärettömän julmasti Veitolalta tehty.
  Jäi fiilis, että Veitola haluaa omaa paremmuuttaan nostattaa sinun lynkkäämisen voimin.

  Hyvää syksyä sinulle.
  Hyvin haastattelun joka tapauksessa sait vedettyä, loppuun asti 🙂

 • Mari
  Posted at 11:53h, 31 elokuu Vastaa

  Inhottavasti tehty Marialta. Tsempit sulle Sara, jatka olemalla ihana, luonnollinen itsesi!

 • Kyynikko
  Posted at 11:54h, 31 elokuu Vastaa

  Erittäin hyvin kommentoitu. Näitä metodeja kyseinen eukkohan on käyttänyt toistuvasti ja ihmettelee miksi pidetään härskinä. Kissa pöydälle ja Maria joskus vastuuseen teoistaan? Tuskin joutuu, valitettavasti. Tsemppiä.

 • Tiia
  Posted at 11:57h, 31 elokuu Vastaa

  Marian ensimmäinen kysymys oli ”mitä mun pitäis tietää susta?”. Tähän et vastannut -mitään-. Tai no toki sanoit että mitä hän haluaa tietävän niin kerrot. Miksi ihmeessä et tässä kohtaa lähtenyt kertomaan asioista kattavasti? Vai eikö sittenkään ollut sanottavaa? Asiaa…sitten alkoi roustaus ja eipä siitä muuta jäänyt mieleen kun sinun silmien pyörittely. Plus et nyt muihinkaan kysymyksiin oikein järjellisesti vastannut..tyyliin ”ikävää jos nuoret ihannoi tämmöistä”…

 • Veera
  Posted at 11:57h, 31 elokuu Vastaa

  Kyseinen haastattelu sai pahalle mielelle puolestasi. ”Haastattelu” oli suurimmaksi osaksi Veitolan yksinpuhelua, jossa hän aliarvioi sinua aloittamalla keskustelun merkkilaukuistasi ja jatkamalla keskustelua ig filttereihin. Olet fiksu nainen ja olisin mielelläni kuullut työstäsi ja ajatuksistasi mutta vierailusi punainen lanka jäi epäselväksi. Harmittaa, että keskustelu oli niin pinnallista; ihan kuin kanssasi ei voisi muusta keskustella kuin samppanjan juomisesta ja merkkilaukuista. Älä lannistu, eilinen osoittaa pikemminkin haastattelijalta ammattitaidon puutetta ja lupausten pettäminen suorassa lähetyksessä on ilkeää. Olet rohkea kun toit ajatuksesi julki eiliseen liittyen! Tsemppiä ja mukavaa syksyn jatkoa❤

 • Ida
  Posted at 12:24h, 31 elokuu Vastaa

  Mitä ihmettä sitten odotit kun menet kyseiseen ohjelmaan haastateltavaksi? Toi on ollut ohjelman tyyli aina, ja luulisi että sinä jos joku tietäisit sen?

 • Laura
  Posted at 12:24h, 31 elokuu Vastaa

  Pakko vielä sekin sanoa, että mua kerrassaan harmittaa että samassa lauseessa Veitola sanoo olevansa feministi jonka mielestä naiset saa kuvata itseään vaikka nännit paljaana jos haluaa, mutta sitten puhui kuitenkin halventavasti sun kaula-aukoista.

  Olin katsojana hyvin hyvin hämmentynyt.

 • Mikko
  Posted at 12:24h, 31 elokuu Vastaa

  Kun katsoin haastattelun ymmärsin täysin mitä tarkoitat. Todella pahoja pommeja joista hienosti pyristelit ylös ja samalla rivien välistä Maria toitotti omaa agendaansa, jossa lisätään mm vastakkainasettelua feministin vihaa kohtaan eli lihaa syövää heteromiestä vastaan. Kaikissa sukupuolissa on heikkoja yksilöitä. Olet oikeasti fiksu ja huumorintajuinen ja tuotat hyvää fiilistä ympärille, älä lannistu. Possesta lähtien sen tiennyt jossa olit todella hyvä.

 • Pia
  Posted at 12:25h, 31 elokuu Vastaa

  Onneksi ole fiksu etkä lähtenyt MV provointiin mukaan. Sinun vartalollasi ja kasvoilla voi kuvia somessakin julkaista ja kateellisten komenteista ei tarvitse välittää. Jos joku nuori kuvistasi saa huonoa mallia on hänellä todellakin muutakin häikkää.

 • Niina
  Posted at 12:25h, 31 elokuu Vastaa

  Itse katsoin haastattelua missä haastattelija kysyy kysymyksiä mutta haastateltava ei vastaa yhteenkään kysymykseen. Erikoista…

 • Marjaana
  Posted at 12:26h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin haastattelusi, enkä suoraan sanoen saanut siitä mitään irti. Olisin mielelläni kuullut urastasi ja siitä mitä se vaatii. Haastattelu jäi Marian yksinpuheluksi ja omituisiksi vihjailuiksi. Harmi.

 • yx äiti ihminen
  Posted at 12:29h, 31 elokuu Vastaa

  Olipa jännä juttu mistä nyt kerroit blogissasi. Katsojana en tiennyt mitä olitte takahuoneessa keskustelleet ja sopineet mutta tuo kaikki näkyi minulle ainakin katsojana. Se oli täysin aistittavissa oleva fiilis. Sinusta huokui tuo jännittyneisyytesi ja hämmentynyt olo. Oli kiusallista katsoa sitä, koska tuntui ettei kaikki mennyt nyt oikein kohdilleen. Harmillista sinun kannaltasi tuo, ettei Veitola pitäytynyt sopimuksessaan. Muutenkin alkaa Lady Veitola olemaan kulunut kasvo, vaikkakin yökylässä on ollut kiva ohjelma, mutta se ehkä johtuukin siitä että siinä Veitola osaa olla inhimillisempi. Olet kaunis nuori nainen, ja sinusta ollaan kovasti kateellisia ja siksi pahat sanat osuvat sinuun suoraan. Kanna itsesi ylpeästi mutta älä ylpeänä, ole nöyrä mutta älä nöyristele. Kaikkea hyvää elämääsi <3

 • x
  Posted at 12:30h, 31 elokuu Vastaa

  Ymmärrän ettet osannut varautua siihen että haastattelu oli tuollainen, se oli oikeasti ilkeä. En ole tekemisiäsi seurannut mutta minusta vaikutit ihan fiksulta tyypiltä ja siksi toi Veitolan ilkeys korostui. Maria Veitolalla ei ole myöskään yksinoikeutta määritellä kuka on oikeanlainen feministi, se on laaja käsite ja tuomitsevuus pitäisi siitä olla kaukana. Mutta älä välitä, uskon että katsojien enemmistön sympatiat ovat puolellasi. ps. erityisen halpamaista pyrkiä vetämään mattoa ihmisen alta heti alussa jostain velkahommista kyselemällä, outoa.

 • Haikkis
  Posted at 12:30h, 31 elokuu Vastaa

  Nyt saattaa joku ihmetellä, että miksi Saralla kesti niin kauan ennen kuin tajusi, että nyt ei menny ihan putkeen. Samaa ihmetteli Veitola. No minäpä kerron, kun olen itse samantyyppisissä tilanteissa tajunnut vasta jäljikäteen mitä olisi pitänyt sanoa. Me joiden ajatus lähtee siitä, että suurin osa ihmisistä haluaa hyvää toisilleen, järkytymme ja menemme lukkoon kun näin ei käykkään. Varsinkin, jos se sinua nolaava/selkään puukottava ihminen on juuri sitä ennen ollut ystävällinen ja jopa samalla aaltopituudella. Ensin tulee epäusko, sitten tulee halu pelastua tilanteesta miellyttämällä ja menemällä sinne juuri osoitettuun suuntaan. Sitten tulee helpotus, kun se on ohi. Ja sitten vasta rupeat miettimään, että mitä helvettiä just tapahtu. Sitten valtaa epäusko, että ei se voinu tehdä mulle noin, koska se on hyvä ihminen vai onko? Sitten on pakko tarkistaa joltain kaverilta, ettei se vaan ollu jotenkin kuitenkin mun vika. Sitten totuus pikkuhiljaa valkenee. Tulee paha mieli. Ja sit tulee epäoikeudenmukainen olo. Ja sitten vasta voi kirjoittaa blogitekstin, jonka Veitola teilaa syystä, että et osannut reagoida tarpeeksi nopeasti. No et ollut valmistautunut ja hän oli. Mutta kaikesta huolimatta kuka tahansa näkee, että haastattelija haastateli tällä kertaa enemmän itseään kuin sinua. Sinä olit hämmentynyt. Niin kuuluu ollakin siinä tilanteessa. Hyväntahtoisuus paistaa sinusta läpi ja kun siihen lisää ulkoisen kauneuden, niin kateellisia varmasti riittää. Me hyväntahtoiset ihmiset saadaan aina välillä turpaan. Valitettavasti. Älä anna näiden kyynisten kovisten muuttaa sua. Olet kaunis. Sisältä ja ulkoa.

 • Anneli
  Posted at 12:32h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin haastattelun ja en ymmärrä tätä kohua, jonka siitä teit. Mielestäni Maria Veitola käyttäytyi ihan normaalisti ja itsekin vaikutit olevan tilanteessa ihan normaalisti. Olisit itse avannut suusi ja kertonut asioista mitä olisit halunnut. Maria kysyi heti alussa sinulta, mitä sinusta haluaisit muiden tietävän ja vaan pyörittelit päätäsi. Ei haastattelija voi laittaa sanoja suuhusi vaan sinun pitää itse kertoa se mitä haluat. Katso peiliin ja älä syytä muita. Sulle tää on ehkä iso juttu, mutta me tavikset ei edes oltais kiinnitetty tähän huomiota ellet olisi täällä siitä kirjoittanut.

 • onlyqualitycontent
  Posted at 12:35h, 31 elokuu Vastaa

  Maria Veitola on todellinen feministi ja bosslady, ehkä jopa esikuvani.
  Se nyt vaan on totta, että Saran someista saa naiivin ja narsistisen kuvan hänestä. Sara on varmasti myös fiksu ja tekee töitä rahan ja unelmiensa eteen. Ehkä haastattelulla haettiin ”faktoja”, eli että Sara selittäisi minkälaista somen parissa työskentely on eikä se ole narsismia.

 • Carita
  Posted at 12:36h, 31 elokuu Vastaa

  Mielenkiinnosta katsoin kanssa sinun haastatteluosion, koska olisin halunnut enemmän tietää, millaista työtä bloggaaminen ja insta yhteistyöt ovat, mutta.. haastattelun loputtua mietin, että eihän tuossa ollut mitään järkeä, Marian kysymykset ei liittynyt siihen oikein mitenkään ja jäi jotenkin fiilis, että yritti antaa kuvan, että eihän Sara tee mitään ”oikeita” töitä. Harmi kun jäädyit selkeästi, etkä saanut napautettua takaisin!

 • Anneli Merta
  Posted at 12:56h, 31 elokuu Vastaa

  Haastattelu oli todella törkeä👎Maria Veitolalta voi odottaakin , mitä vaan törkyä. Inhottava muija, sais häipyy jo koko ohjelmasta😖

 • Susu
  Posted at 12:57h, 31 elokuu Vastaa

  Se oli ihan kamala haastattelu, tuli itsellenikin oikein hiki selkään. Ei kiva olleenkaan!

 • Amanda
  Posted at 13:01h, 31 elokuu Vastaa

  Luin uutisen tästä ja oli pakko käydä katsomassa kyseinen haastattelu. En lue sun blogia, mutta nyt kolahti sun puolesta tää juttu. Jos haastattelun tuli tosiaan sisältää kysymyksiä sun työnkuvasta ja somesta, oli tää kyllä ihan muuta. Maria heitti jo alkuun aika pahan kysymyksen ja haastattelun fiilis oli dissaava alusta loppuun. Ihmekysymyksiä Marialta, joilla tuntui haluavan saada susta kauhean pinnallisen oloisen. Myös se teidän kuvien vertailu oli ihan turha juttu, kyllähän sen kaikki tietää että teidän tyyli ja tapa olla somessa on täysin erilainen, ilman sitäkin! Harmittaa sun puolesta, ethän sä olisi mitenkään päässyt tossa tilanteessa avaamaan sun ammatista ja siitä kuinka paljon some vaatii tosissaan. En usko että kenelläkään jäi huomaamatta haastattelun ivallisuus, joten älä huoli. Sait tuotua esiin kuitenkin omaa itseäsi, lämmintä, fiksua ja aitoa Saraa, vaikka ei varmasti helppoa ollut tossa tilanteessa. Tsemppiä syksynjatkoon!

 • Eve
  Posted at 13:02h, 31 elokuu Vastaa

  Tuli huono mieli sun puolesta. Koska selkeesti Veitola koitti saada katsojat aatteleen susta että oot jotenki halpamainen somemuija, vaikkei asia todellakaan ole niin! Päinvastoin. Upeeta et moni pystyy elättämään itsensä somella nykyään. Suomessa pitkänlinjan suosituimmat bloggaajat on naisia, en usko että ketään muuta hän olisi kohdellut noin halpamaisesti kuin sinua. Oikeestaan kaikkien suosittujen naisvaikuttajien someista löytyy vastaavia kuvia ja Chanelin laukkuja, ne ei tee kenestään huonompaa. Ja vielä todella kiusallista, koska sinun miehesi on Veitolan kollega. Toivottavasti he keskustelevat asiasta ja saat Marialta anteeksipyynnön. Olet arvokas sellaisena kuin olet, olen todella pahoillani sun puolesta. Veitola on vain katkera nuorelle, kauniille ja menestyneelle naiselle.

 • Lilli
  Posted at 15:05h, 31 elokuu Vastaa

  Hei Sara! En lue blogiasi, enkä seuraa sinua instagramissa, mutta haastattelun katsottuani halusin tulla sanomaan että olen pahoillani puolestasi. Veitola vaikutti lähinnä ihmishirviöltä. Toivottavasti hän pyytää sinulta anteeksi. Voimia!

 • Riikka
  Posted at 15:06h, 31 elokuu Vastaa

  En ole ennen seurannut sinua somessa, mutta eilisen haastattelun nähtyäni oli pakko tulla etsimään blogisi koska tuli niin paha mieli sun puolesta 🙁 Huomasin haastattelusta selkeästi että kaikki ei mene kuin strömsössä ja Maria käyttäytyi todella epäkunnioittavasti sinua kohtaan, pommitti omia ennakkoluulojaan ja mielipiteitään sinulle mistään muusta välittämästä. Olen todella pahoillani että jouduit kokemaan tuon. Toivon että Maria pyytäisi sinulta anteeksi. Hänen tulisi hävetä tuon haastattelun jälkeen. Toivon sinulle Sara kaikkea hyvää ja paljon tsemppiä tulevaan!

 • Mallu
  Posted at 15:07h, 31 elokuu Vastaa

  Näinhän se menee. Toimittaja on valmis vaikka nolaamaan jotta saadaan kohua ja katsojaluvut kasvaa. Siinä paineessa ei merkitse mitään että haastateltavaa huijataan ja loukataan. Ikävää. Kaikkea hyvää sulle! Toivottavasti tuo unohtuu pian.

 • Elli
  Posted at 15:19h, 31 elokuu Vastaa

  Hämmennyksen ja ns”paniikin” aisti kotisohvalle asti. Jännitin kotona jopa mukana, mitä seuraavaksi ja mitä edes pystyt Marian esittämiin kysymyksiin vastaamaan. En tosin tiedä oliko ne edes kysymyksiä, koska vahva väite välittyi Marian tyylistä puhua. Hän oli todella alistavan ja hyökkäävän oloinen.
  Toisaalta ymmärrän, että katsojia ja Suomen kansaa mietityttää juurikin tuo, että ulosotossa velkaa ja kalliita laukkuja sekä ulospäin välittyvä leveä elämäntyyli. Tosin kuten itse, olen huomannut Sinun kertoneen, mistä ja miten velka syntynyt, sekä sinun jo sitä hoitaneen. Miksi luoda illuusiota somessa jos blogissa sitä sitten selittelee ja oikoo? Onko some vain tapa tienata sellaisilla kuvilla? No oli miten oli, haastattelu oli töykeä, minulle jäi myös ikävä tunne puolestasi. Mietin mikä agenda koko haastattelussa oli?!
  Onneksi itse tiedät kuka ja mitä olet, sekä läheisesti ❤️ Kaikkea hyvää Sara 😊

 • Jeremias
  Posted at 15:19h, 31 elokuu Vastaa

  Hyvä että kirjotit asiasta, nostit kissan pöydälle. Olen vain katsojan asemassakin huomannut usein, että Veitola ikään kuin yrittää tehdä haastatellulle tukalan olon jotenkin salakavalasti piikittelemällä. Jos olisin julkkis en menisi suoraan lähetykseen hänen kanssaan.

 • Sophia
  Posted at 15:25h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin eilen tuon haastattelun ja oli omasta mielestänikin aika tylyjä kysymyksiä joita sulle esitettiin. Myös sun kasvoista ihan paistoi se hämmennys, mutta pärjäsit mun mielestä ihan hyvin ja annoit itsestäsi ihan kivan kuvan. Maria taas muotoili kysymykset mun mielestä aika tylyiksi ja provosoiviksi. Ei ole mielestäni feminismiä yrittää kyykyttää toista naista tuolla tavalla. Journalistin pitääkin esittää vaikeita ja tiukkoja kysymyksiä, mutta toi oli mun mielestä vähän jopa noloa ja tarpeetonta.

 • anneli
  Posted at 15:30h, 31 elokuu Vastaa

  Mun mielestä sä pärjäsit hyvin, Marialla oli tiukkoja kysymyksiä! Tykkään tosi paljon teistä molemmista!

 • Jessica
  Posted at 15:32h, 31 elokuu Vastaa

  Kieltämättä järkytyin katsojana, kuinka Maria tarkoituksellisesti yritti nostaa itseään ja nolata sinut ilkeällä sävyllä. En tiedä, tarviiko tuota EVSiä jatkossa katsoakaan.

 • Minna
  Posted at 15:51h, 31 elokuu Vastaa

  Katsoin äsken haastattelun ja ei se ollut minusta paha. Veitola oli mielestäni poikkeuksellisen sympaattinen ja sinä suloinen ja aito. Ymmärrän, että sinua loukkasi jos ei sopimuksissa pysytty, mutta ymmärrän myös, että haastattelija elää siinä tilanteessa ja menee sen mukana. Minusta haastattelu ei ollut loukkaava millään tavalla ja sinusta sai hyvin sympaattisemman kuvan.

 • Tiina
  Posted at 15:57h, 31 elokuu Vastaa

  Vaikka kuinka yritän pitää Veitolasta niin en vaan pysty… Maria on välillä niin epäkunnioittava ja tärkeilevä haastattelemiaan ihmisiä kohtaan, kuten eilen sua kohtaan. Eilisen haastattelun kysymykset ja koko kiusaamis-fiilis, joka haastattelusta tuli, kertovat lähinnä huonosta haastattelijasta, sillä asenteellisuus ja epäkunnioitus paistoivat niin pahasti läpi. Kirjassaan Maria sanoo, että haluaa opettaa lapselleen, että toisia ihmisiä pitää kohdella hyvin…noh taas yksi esimerkki siitä, etteivät sanat ja teot kohtaa 😡

 • Nanna
  Posted at 16:00h, 31 elokuu Vastaa

  Olen samaa mieltä.Haastattelu oli alentava ja kysymykset typeriä.
  Maria sai sinut näyttäämään typerältä bimbolta.
  Tätä oli ikävä ja hämmentävä katsoa.

 • Marja Rautama
  Posted at 16:04h, 31 elokuu Vastaa

  Kirjoitat hienosti , Saara! Itse olen jo aikoja siirtynyt toiselle kanavalle Veitolan ohjelmista. Hänen asenteensa ei sovi ajatuksiini ihmisten kohtaamisesta. Onneksi meillä on oikeus karsia elämästämme ihmiset ja usein myös asiat, jotka aiheuttavat vain pahaa mieltä.

 • Anne Moisare-Parttimaa
  Posted at 16:13h, 31 elokuu Vastaa

  Nyt varmaan ois ollut fiksunmpaa, että et ois ollenkaan alkanut täällä selitteleen. Tilaisuutesi oli ja se meni. Maria on fiksu ja terävä toimittaja.

 • Miia
  Posted at 16:20h, 31 elokuu Vastaa

  Mariahan toi esiin millaisen kuvan susta saa suomen perusteella: merkkilaukkuja, brunsseja, isoja kaula-aukkoja ja kysyi mitä muuta susta pitäis tietää mutta et osannut vastata mitään 😂 eihän sulla itsellään ollut mitään sanottavaa, ”joo onhan se ikävää että nuoret ihannoi tällästä” jne. Faktojahan se Maria vaan toi esiin, esim se esimerkkikuva sun ja Marian ig:stä. Kannattais sitten edes seistä niiden feikkejen #toughmorning kuvien ja avonaisten kaula-aukko kuvien takana jos kerran sellasia laittaa ja sellasilla seuraajansa hankkii eikä mennä lukkoon kun joku tuo faktat esiin 🤦‍♀️

 • Piltsi
  Posted at 16:28h, 31 elokuu Vastaa

  Vaikutti siltä, ettet edes ymmärtänyt kaikkia kysymyksiä, vastailit ainakin ihan mitä sattui. Ja oikeesti, onko susta ok olla hyvänä esikuvana nuorille tytöille niissä puolialastomissa kuvissa, vain saadaksesi lisää seuraajia. Ja että liian pienet kaula-aukot ahdistaa, huhhuh…

 • Lilli
  Posted at 18:11h, 31 elokuu Vastaa

  Hei, tuntematon Sara Sieppi. Oon 32wee muija maalta. Ja tietkö mitä? Mä en vihaa sua ❤️ Enkä oo kuullu et tututkaan vihais.

  Aurinkoa sun päiviin, ihanainen!

 • Mummeli
  Posted at 18:25h, 31 elokuu Vastaa

  Katariina Souri kommentoi juuri oikein Veitolan haastattelua. Aivan tahallaan teki niinkuin teki, turha hänen yrittää selitettä mitään. Ilkeä mikä ilkeä.
  Tsemppiä Sara, jatkossakin hyviä postauksia toivoen.

 • Minttu
  Posted at 18:27h, 31 elokuu Vastaa

  Marian katseesta ja ilmeestä näki, että hänen tarkoituksenaan oli todellakin nolata ja kiusata sinua. Sinä olit tosi kohtelias ja herttainen. Eikä tuo Veitolan omakaan kaula-aukko pienimmästä päästä ollut 😉

 • Elina
  Posted at 21:08h, 31 elokuu Vastaa

  Olen aina tykännyt Mariasta, mutta yllätyin tästä haastattelusta. Pärjäsit hyvin. Älä välitä ilkeistä kommenteista. Kaikkea hyvää syksyyn!

 • Tuulikki
  Posted at 21:14h, 31 elokuu Vastaa

  Veitola oli tosi ilkeä. Muissakin ohjelmissa hänestä tullut paha olo, miten joku voi olla noin ärsyttävä ja itseään täynnä. Sara minä pidän sinusta edelleen, olet tosi fiksu ja kaunis ihminen.

 • Martta
  Posted at 21:15h, 31 elokuu Vastaa

  Oli pakko katsoa jälkikäteen eilinen haastattelu. En ymmärtänyt, mikä siinä oli tavoilteltu journalistinen sisältö, minusta haastattelussa ei ollut päätä eikä häntää. Olisi ollut ihan kiinnostavaa kuulla sometyöstä, mutta Veitolan kysymyksissä ei ollut katsojalle sitten minkäänlaista informaatioarvoa. Sinä pärjäsit tilanteeseen nähden hyvin, haastattelija teki itsestään typerän ja epäammattimaisen moukkamaisilla kysymyksillä. Taas muistui mieleen, miksi EVS:ää ei tarvitse katsoa, en pidä ihmisten julkisesta nöyryyttämisestä, joka tuntuu olevan ohjelman tavoite. Älä sure, haastattelussa oli yksi epäonnistuja ja se et ollut sinä.

 • LauLai
  Posted at 21:19h, 31 elokuu Vastaa

  Veitola oli törkeä, kylmä, saalistaja, kaksinaamainen, kateellinen, sanalla sanoen ihan perseestä

 • Riikka
  Posted at 21:19h, 31 elokuu Vastaa

  Sara, älä välitä ❤️
  Sä oot ihana ihminen ja sua on kiva seurata somessa.
  Tsemppiä!

 • M
  Posted at 21:41h, 31 elokuu Vastaa

  Samaan kategoriaan vähän menee tämä haastattelu kuin aikoinaan Michaela Söderhomin samassa ohjelmassa. Ihmettelin jo silloin Veitolan ilkeän ylimielistä, muka feminististä tapaa haastatella.

 • Sofia
  Posted at 21:42h, 31 elokuu Vastaa

  Maria nolasi sinut ja kunnolla, ainoastaan katsojalukujen takia. Harmi, että koko kansa näki tämän ja haastis on yksi netin katsotuimmista. En löydä sanoja. Koeta jaksaa.

 • Amanda
  Posted at 21:48h, 31 elokuu Vastaa

  Olen samaa mieltä kanssasi Sara Sieppi. On kyseenalaista, että feministiksi itseään tituuleeraava toimittaja hyökkää sinua kohtaan. Feminismissä on kyse tasa-arvosta ja myös vapaudesta valita mitä haluaa elämässään tehdä. Vanhanaikaista arvostella naista työnteosta tai vaikkapa avonaisesta kaula-aukosta. Jotenkin jäi katsojana hyvin kiukkuinen olo Veitolan asenteesta ja suhtautumisesta sinuun, menestyneeseen ja vahvaan naiseen. Kateus voi osittain selittää Veitolan käytöstä, mutta toisaalta ehkä hän on sokea omille konservatiivisille arvoilleen.

  Itse olen parikymppinen feministi ja opiskelen yliopistossa. Vähäpukeisuuden arvostelu tuntuu pahalta. Nuoret naiset ja tytöt tarvitsevat lisää sinunlaisia roolimalleja. Meidän täytyy nähdä, että nainen voi menestyä yhteiskunnassa ja olla oman elämänsä johtaja. Naisten pukeutumista on kautta aikojen säädelty patriarkaalisessa yhteiskunnassa. Nyt meillä naisilla on Suomessa vapaus valita kuinka pukeutua. Tärkeintä, että on hyvä olla omissa vaatteissa ja kehossa.

  Sara! Sinusta pidetään ja sinua ihaillaan! Saattaa tuntua, että vihataan, koska usein epävarmimmat idiootit on myös niitä kovaäänisimpiä. Paljon kaikkea hyvää!

 • Annimari
  Posted at 21:56h, 31 elokuu Vastaa

  En tykkää.
  Monille (suomalaisille) tuntuu olevan hirmu vaikeaa kestää, jos joku on aina kaunis, lisäksi fiksu, avoin, herkkä, jopa haavoittuvainen.
  Lisäksi Sara sinulla on hyvä maku, taiteellinen silmä, empatiaa ja taito nauttia elämästä kuin maailmastakin.
  Kehityksen ja kasvamisen kohteet löydät varmaan itse tai läheisten avulla (siis niiden jotka tuntevat sut kunnolla), siihen ei tartte some-vittuilijoita..
  Ei taida olla ihme ettei suomalainen aina pärjää maailmalla eikä anna toisten kukkien kukkia, ja monet voivat aika huonosti. Onneksi monet ihmiset näkevät kirkkaasti läpi tuollaisen kateellisen, kovanaamaisen, negatiivisen totuuden torven! Iloa Sara 🙂

 • Tiina
  Posted at 22:34h, 31 elokuu Vastaa

  Sää olit kyllä mukava ja sydämellinen siinä haastattelussa. Vaikutit sanavalmiilta ja ootin, että oisin kuullut susta jotain ns. Uutta, mutta ei. Jäin miettimään, että eihän siinä oikeastaan edes haastateltu sua. Ihan pölijä oli koko homma. Harmitti sun puolesta.

 • V
  Posted at 22:36h, 31 elokuu Vastaa

  Kunnioitukseni sinua kohtaan kasvoi valtavasti. Vaikka tilanne oli varmasti tukala, kaiken sen paineen alta minulle välttyi aito, fiksu ja erittäin kypsä nainen jollainen sinä olet. Tsemppiä <3

 • Aino
  Posted at 22:46h, 31 elokuu Vastaa

  Veitola halusi korostaa omaa ”feminismiä” ja ”voimaantumista”, sinun kustannuksellasi. Todella alhaista ja epäsolidaarista. Osoittaa vain kuinka itsekeskeinen hän on korostaessaan omaa ”kriittisyyttä”, antaen ymmärtää että sinä olet anti-feministinen. Hyvä ja tärkeä tematiikka meni täysin hukkaan – Maria Veitola tahraa feminismin omalla naisvihalla.

 • Kirsi
  Posted at 22:49h, 31 elokuu Vastaa

  Oli todella kurja katsoa tätä haastattelua. Tai voiko sitä edes haastatteluksi sanoa, kun Maria ei antanut sinulle mahdollisuutta vastata, vaan tykitti omia mielipiteitään. Selkeästi hänen tarkoituksensa oli mollata sinua ja saada olosi kurjaksi.

  Selvisit kuitenkin hienosti ja haastattelun perusteella sinusta sai herttaisen ja sydämellisen kuvan. Olet kaunis ja upea. Älä välitä kateellisista ilkeistä ihmisistä, you go girl! 🙂

 • Boy-43
  Posted at 22:55h, 31 elokuu Vastaa

  Ihan ulkopuolisena ja puolueettomana viestintäasiantuntijamiehenenä tuomioni: Maria oli töykeä esim. huutamalla ”ethän sä tee mitään” tai myöhemmin ”sinua luultiin siis huoraksi”. Sara selviytyi tilanteeseen nähden hyvin, koska ei mennyt sanat edes sekaisin, eikä hän ollut minusta vaivaantunut, ainoastaan meni vakavaksi, mikä kieli haastattelijan epäonnistumisesta, koska haastateltavan piti melkein alkaa riitelemään sanallisesti, mikä ei anna haastattelusta hyvää vaikutelmaa, mikä johtui haastattelijan epäonnistumisesta. Maria mokasi itse itsensä saarnaamalla asioista, joilla ei ole pohjaa, ja joista osa on väärinymmärrystä. Väärinymmärrystä oli esimerkiksi ne merkkikäsilaukkujen luettelemiset; Maria-rakas, Insta-kuvia varten saa laukkuja lainaan kuvauspalkkion kera, jotta laukut saavat mainosta ja ne esitetään hyvässä kontekstissa. Niitä ei siis tarvitse omistaa. Maria-rakas, Instan tarkoitus ei ole aina esittää todellista elämää, vaan joidenkin tili on imago-tili, ja tyhmempikin ymmärtää, ettei se ole oikeaa elämää, vaan imago hienommasta elämästä. Jopa 7-vuotiaat tytöt ymmärtävät, ettei se ole oikeaa elämää. Saavatko 7-vuotiaat tytöt väärän käsityksen elämästä, jos he lukevat prinsessasatuja: eihän oikeassa elämässä voi tulla prinsessaksi. Meillä kaikilla on aspiraatioryhmä, jota kohti pyritään. Ökyrikkaat ovat monen aspiraatioryhmä, jota voi esittää mainoksenomaisesti Instassa, ja se näyttää kiinnostavalta, koska moni haluaisi sitä elää. Koska se on kiinnostavaa ja esteettistä, se saa tykkäyksiä.

 • Elli
  Posted at 23:00h, 31 elokuu Vastaa

  Heippa Sara!
  En oo viime aikoina seurannut sinua, enkä sen koomin Mariaakaan. Nyt median nostojen vuoksi katsoin haastattelusi, ja saat täältä kaiken sympatian. Hienosti vedit osuutesi haastattelussa, niin hyvin kuin se vaan oli mahdollista! Ala-arvoista, epäreilua kohtelua Marialta, olivat hänen motiivinsa mitkä tahansa. Olet erittäin rohkea ja sanavalmis! <3 Upea nainen. Pidä pää pystyssä. Arvostan.

 • Sandra
  Posted at 23:01h, 31 elokuu Vastaa

  Not cool. Sä vielä aloitit sen haastattelun kertomalla, että luet Marian kirjaa. Olen aina mieltänyt Marian kiusaajaksi, esim Mikael Gabrieliltakin jankkasi tietoa vaikka kuinka sanoi, ettei halua asiasta keskustella. Mutta, että feministinä ei pidä sun puolia, vaan väkisin yrittää vetää maton alta ja tehdä susta huonon esikuvan. Uskomatonta. Hienoa, että avasit tilanteen taustoja! Hoidit tilanteen mallikkaasti #realbosslady

 • Viivu
  Posted at 23:32h, 31 elokuu Vastaa

  No huh, mikä haastattelu ja mitä kommentteja myös täällä! Toimittaja voi esittää kysymykset lämpimästi ja arvostaen tai päinvastoin ilkeästi. Hämmentävä haastattelu katsojalle ja erityisesti sinulle!

 • Markus Salminen
  Posted at 23:49h, 31 elokuu Vastaa

  Kuule, älä siitä välitä paskaakaan…se pyytää sulta vielä anteeksi… oli aika Perseestä kuinkankohteli sua.. mutta selkä suoraksi ja tiedät kyllä olet kaunis ja fiksu Nainen. Dont give a fuck!

 • Jaana
  Posted at 00:27h, 01 syyskuu Vastaa

  Haastattelua oli ikävä katsoa, kun MV kertoo vain omia yksipuolisia ajatuksiaan. Hienosti pystyit vastailemaan, vaikka matto vedettiinkin jalkojen alta. En usko MV:n sua inhoavan, kateus ja oma epävarmuus vain paistaa hänestä läpi.

  Muistan erään jakson Maria yökylässä -ohjelmasta, jossa Anu Saagim pahoittaa Veitolan mielen arvostelemalla tämän ulkonäköä. Se oli surullista katsottavaa. Ehkä M halusi pistää pahan olon kiertoon.

 • Heidi
  Posted at 00:29h, 01 syyskuu Vastaa

  Sara sä oot upea, fiksu ja empaattinen nainen. Muista että kaikki se epäreilu vähättely ja ilkeily, joita oot saanut turhankin paljon eri tahoilta viime aikoina, kertoo aina vaan pelkästään muiden ihmisten tunteista ja egosta, joita he peilaavat suhun. Oli se kateus, oma epävarmuus, tarve nostaa itseään ”korkeammalle” tms. Sulla on kuitenkin sydän paikallaan ja oot niin paljon enemmän kuin se ilkeilijöiden itse luoma heijastus susta. <3

 • Sari
  Posted at 00:45h, 01 syyskuu Vastaa

  Ja tämä on se mikä paistoi haastattelusta läpi. Toivoin itekin saavani sinusta enemmän irti, mutta haastattelu lähti suoraan vyön alle ja todella aggressiivisesti, ja sinun hämmennyksen huomasi vaikka et sanattomaksi jäänytkään. Ala-arvoista Marialta mutta ”oishan sen pitänyt arvata”. Marialla on sensaatiokomennus vaikka mukava onkin.

 • Miksi feministi kiusaa naisia?
  Posted at 01:05h, 01 syyskuu Vastaa

  Ensimmäinen kerta kun kuulen Sara Siepin haastattelua ja kyllä tässä pisteet meni fiksun, mukavan ja vilpittömän oloiselle Siepille. Aiemmin ihailemani Veitolan pisteet sen sijaan laskivat. Veitolan asenne haastattelussa huokui jotakin ihmeellistä kateuden, fanaattisuuden ja katkeruuden värittämää hyökkäävyyttä.

 • Jussi
  Posted at 04:56h, 01 syyskuu Vastaa

  Kävin katsomassa haastattelun, kun siitä on niin paljon nyt puhuttu. Kyllähän tuossa kokenut toimittaja oli valitettavasti jo etukäteen päättänyt haastattelun sävyn. Tarkoitushakuista vähättelyä ja kysymyksiä, jotka eivät oikeastaan olleet kysymyksiä lainkaan vaan pelkkää ilkeilyä. Aika kokenut esiintyjä pitäisi olla, että noin piiloaggressiivisiin ”kysymyksiin” pystyisi edes vastaamaan jotain järkevää. Ihailtavaa, ettet provosoitunut lähetyksessä tuosta toimittajan käytöksestä, vaikka varmasti sisälläsi mylläsi. Tsemiä kovasti!

 • Timppa
  Posted at 07:30h, 01 syyskuu Vastaa

  En katsele Maria Veitolan tekemiä haastatteluja mutta kiinnostuin luettuani Katariina Sourin sitä koskevan kommentin. Souri puhui Veitolan piilov****ilusta mutta kyllä se minusta oli täysin peittelemätöntä ja sinun tapauksessasi täysin aiheetonta. Veitola käyttää journalistin valtaa mollatakseen haastateltaviaan koska hän on itse arvostelun yläpuolella koska hänhän muka tekee vain työtään olemalla ”rehellinen”. Tuli paha mieli eikä ensimmäistä kertaa Veitolan ”työtä” katsellessa. Olen pahoillani että jouduit täysin aiheetta hänen mollauksensa kohteeksi jota jatkoi haastattelun alusta loppuun. Mielestäni on kiitettävää että pyrit kehittämään itseäsi ammattilaisena ja olet menestynyt erinomaisesti äärimmäisen kilpaillulla alalla. En näe toiminnassasi mitään moitittavaaa eikä todellakaan ole sinun ”vikasi” että olet kaunis, hyvännäköinen ja makusi on pettämätön. Veitolan hyökkäys sinua kohtaan oli todella törkeä temppu ja olet täysin oikeassa katsoessa että hän houkutteli sinut ansaan. Olen pahoillani puolestasi. Tsemppiä ja kestämistä. Meitä on paljon jotka arvostamme työtäsi ja iloitsemme suuren maailman tuulahduksesta josta saamme nauttia työsi kautta. Koeta kestää kateellisten ihmisten hyökkäykset. Niille nyt vaan ei voi mitään. Parhainta menestystä jatkossakin.

 • Ope
  Posted at 08:05h, 01 syyskuu Vastaa

  Minua jäi harmittamaan se, mikset kertonut itsestäsi tai siitä, mitä teet elääksesi. Se olisi ollut äärettömän kiinnostavaa. Muutaman kerran haastattelun aikana siihen oli mahdollisuus, mutta et vastannut niihin kysymyksiin. Somemaailma on niin armoton, että ne antaa elämästäsi niin upean kuvan, jota elämäsi varmasti onkin. Seuraajia kiinnostaa, millä asioilla tuohon pisteeseen pääsee. Olet monelle nuorelle malli, jotka ajattelee elämää sinun kauttasi. Tavoittelevat sitä, mitä someglamour on, vaikka se ei aina ole oikeaa elämää. Nuoret, jotka etsivät omaa identiteettiiän, unohtavat tämän liian usein. Se mihin haastattelija haastattelun johti sen jälkeen, kun et vastannut ensimmäisiin kysymyksiin, oli väärin. Niiden kysymysten jälkeen sinun ei enää annettu edes vastata. Toivottavasti mielesi on parantunut!

 • Em
  Posted at 08:42h, 01 syyskuu Vastaa

  Oli kurja seurata piikittelevää haastattelua, mutta selvisit siitä hyvin!! Tässä lähinnä Maria, feministi all the way, joka piikitteli ja näki ilmeisesti tarpeelliseksi nöyryyttää toista naista, antoi itsestään kylmän ja ilkeän kuvan. Tsemppiä sulle!!

 • Nichiwa
  Posted at 09:39h, 01 syyskuu Vastaa

  ” tosi suora ihminen ja sinut itseni kanssa. Minä en tunne häpeää ja joidenkin on vaikea vastaanottaa lähestymistapani, Veitola pohtii.” Näin Veitola vastasi. Veitola on juuri tälläinen muka-sydämellinen kaikkien kaveri, joka todellisuudessa on narsistinen urhiutuja, joka saa tuntemaan itsensä paremmaksi nolaamalla muut. On myös älykäs, joka on vaarallinen yhdistelmä em. kanssa. Älä huoli Sara, kyllä älykkäät ihmiset näkevät kaiken tämän läpi, ja niistä muista ei tarvitse välittää 😉 Mukavaa syksyä!

 • Minttu
  Posted at 09:49h, 01 syyskuu Vastaa

  Mikähän tarve Marialla oli tehdä sinusta ns. bimboa ja vertailla vaikkapa teidän kuvia. Ihan yhtälailla hänen työnsä ja ”Maria Veitola brändin” kasaaminen ja ylläpitäminen vaatii somea ja tarkkaa suunnittelu. Hänen haastatteluiden tarkoitus ei selvästi ole kiinnostua muista, vaan kasvattaa omaa nasevaa brändiää. Tässä tilanteessa vertailemalla itseään suhun alentavaan sävyyn. Yleisesti hyväksyttävämpää on hänen mielestään esim. lisätä ”rumia” tilannekuvia someen ja tienata niillä, kuin ammattitaitoisesti otetuilla taidokkailla kuvilla yms. En pysty ymmärtämään… Sä pärjäsit super hyvin! Keep on going <3

 • Suski
  Posted at 16:35h, 01 syyskuu Vastaa

  Minulle katsojana tuli myös hieman kiusallinen kuva veitolan hiillostuksesta. Jokainen ihminen saa kuitenkin olla sellainen kuin haluaa. Olet sara ihana, stemppiä jatkoon! <3

 • Feministikö
  Posted at 16:53h, 01 syyskuu Vastaa

  Törkeä haastis kaiken kaikkiaan! Puolet haastiksesta Veitola yrittää tehdä sinusta ja toimeentulostasi naurettavan, kyseenalaistaa sitä (mikä on ok, mutta hän teki sen täysin vääristä lähtökohdista ja yritti nolata sinut), minkä jälkeen Veitola ylpeänä kertoo olevansa feministi ja uskovansa siihen, että kaikki (huom. erityisesti naiset) saavat tehdä tässä maailmassa mitä haluavat. Tämä feministi ei tykännyt siitä, miten Veitola onnistui kahdeksan minuutin aikana tekemään vahvasta bisnesnaisesta naurettavan pellen vain kysymyksillään. Ei jatkoon!

 • Rauski
  Posted at 17:36h, 01 syyskuu Vastaa

  Veitola on pahansuopa ja ilkeä ihminen. Ei sovellu kunnollisten julkkisten haastattelijaksi. Pois televisiotyöstä tuolainen vastenmielinen öykkäri.

 • Anu
  Posted at 20:12h, 01 syyskuu Vastaa

  Haastattelu oli silkkaa kiusaamista. Katsojien sympatiat olivat täysin sinun puolellasi. Tsemppiä sinulle Sara!

 • Timaria
  Posted at 10:33h, 04 syyskuu Vastaa

  ❤️

 • tyttönen
  Posted at 11:51h, 04 syyskuu Vastaa

  Olin aikaisemmin Veitola fani, mutta en ole koskaan nähnyt missään Veitolan ohjelmassa häntä noin halveksivana, alentavana, hyökkäävänä. En olisi osannut vastata mihinkään kysymykseen mitä Saralta kysyttiin, puurot olisivat menneet väärään kurkkuun. Ne ketkä eivät koe empatiaa Saraa kohtaan ovat kylmiä ihmisiä!

 • Jenni
  Posted at 22:37h, 04 syyskuu Vastaa

  Tuntuu niin pahalta sun puolesta. Toi oli niin väärin ja epäkunnioittavaa suo kohtaan. Vaikutat aidosti lämpimältä ja ihanalta tyypiltä, vaikka en suo ole paljoa seurannutkaan.

 • S
  Posted at 22:46h, 04 syyskuu Vastaa

  Eihän tuossa ole mitään muuta kun kateus Sara sinua kohtaan. Hän siis haastattelija on jo iäkkäämpi, ei niin kuvan kaunis. Sinä olet kuvan kaunis mukava ystävällinen. Hänestä ei koskaan tule niin kaunista kuin sinusta eikä sinusta koskaan tule niin kateellista ilkeää kuin hänestä. Naiset ovat kautta aikojen olleet kateellisia toisilleen eikä se tule muuttumaan. Älä sinä anna itsesi muuttua hänen kaltaisekseen ilkeäksi räksyttäväksi ämmäksi vaan ole oma itsesi. Iloinen kaunis mukava ystävällinen.
  Se miksi sinä hämmästyit niin paljon haastattelusta ei ollut yllätys koska sinä et tekisi koskaan kenelläkään niin kuin hän teki sinulle. Koska sinä olet mukava hän ei. Hän halusi sinulle pahanolon hetkeksi koska hänellä on pahaolla koko ajan. Mutta hei…
  Elämä jatkuu..

 • Naurua
  Posted at 22:58h, 04 syyskuu Vastaa

  Ja nyt julkaiset vain kommentit, joissa ollaan samaa mieltä sinun kanssa? Vaikka kommenttini oli aivan asiallinen.

 • Isa
  Posted at 09:24h, 05 syyskuu Vastaa

  Katsoin kanssa haastattelun ja mun mielestä Veitola nolasi itsensä eikä todellakaan sinä! Se oli vaan hänen yksinpuheluaan. Ensin mainostaa olevansa niin feministi ja sanoo, että naiset saa laittaa millasia kuvia haluaa ja sitten seuraavaksi alkaa moralisoimaan sua. Ihme tyyppi. Mun mielestä hoidit tilanteen rauhallisesti ja hyvin.

 • Isoäiti
  Posted at 11:14h, 05 syyskuu Vastaa

  Katsottuani haastattelun, voin sanoa, että osoitit ihailtavaa itsehillintää. Itse olisin sortunut antamaan tulikivenkatkuisia vastakomentteja. Veitolan puheet pyrkivät piirtämään sinusta kuvan anti-feministisestä pintaliitäjästä. Veitola kuitenkin epäonnistui.

  Vastaavia näennäiseen hyväntuulisuuteen peitelyä ilkeilyjä kohtaa Suomessa kaikkialla. Valitettavasti yleensä naisten toimesta. Olit heidän mielestään ’liian’ kaunis, liian nuorekas, liian iloinen, liian menestynyt, liian tyytväinen… aina löytyy syy hyökätä. Sillä tavoin nämä henkilöt vain pyrkivät pönkittämään omaa egoaan tai pyrkivät kontrolloimaan ympäristöään.

  Anna moisten puheiden mennä toisesta korvasta sisään, toisesta ulos.

  Elämässä tärkeää lopultakin on se, että elät jokaisen päivän siten, että voit rehellisesti illalla itsellesi sanoa: Tämä oli hyvä päivä, minä elin sen hyvin. Huomisesta ei kukaan tiedä.

 • Jape
  Posted at 13:53h, 05 syyskuu Vastaa

  Olisit, Sara, pystynyt helposti ”jauhottamaan” Veitolan, jos olisit halunnut.
  esim.
  Veitola sanoo: Jos näyttää paljasta pintaa niin saa paljon seuraajia ja valtaa.

  Sara vastaa: Kokeileppa samaa, Veitola, katsotaan, kuin sun käy, veikkaisin et loputkin sun seuraavat lähtis menee aika nopeesti.

 • Niina Nummela
  Posted at 21:32h, 05 syyskuu Vastaa

  Ihan syystä pahoitit mielesi! Onko Veitolan rooli aina jotenkin dissata ihmisiä TV-lähetyksissä? ☹

 • Elisa
  Posted at 22:49h, 07 syyskuu Vastaa

  Pakko kommentoida myös, tuli oikeasti myötähäpeä Veitolan puolesta.. Haastattelusta välittyi totaalisesti kunnioituksen puute sinua ja työtäsi kohtaan! Asioista voi keskustella, voi esittä kritiikkiä ja ihmettelyäkin, mutta Veitolan tapa oli todella alentava. Hoidit haastattelun hyvin!

 • Kirsi Marie -65
  Posted at 22:25h, 17 syyskuu Vastaa

  Katsoin tänään ensimmäisen kerran tuon haastattelun. Aikaisemmin näin otsikot ja silloin päätin olla katsomatta. Ihan vain siksi, että Veitola on mielestäni itsetuntoaan pönkittävä, ilkeä ja pelokas koulukiusaajatyyppi. Hän kiusaa, ettei tule kiusatuksi. No, tänään katsoin haastattelun, päivänä, jolloin julkaisit uutisen erostasi tyypin kanssa, joka loisti poissaolollaan ohjelmassa. Haastattelu oli ihan sitä, mitä ajattelinkin. Raukkamainen. Näin hämmennyksesi, mutta se ei ollut sinulle häpeäksi. Vaikutit vilpittömältä, haavoittuvalta ja hyvä käytöksesi esti sinua sanomasta suoraan, mitä ajattelit. Elämä kantaa. <3

 • Tero Korppi
  Posted at 08:05h, 19 syyskuu Vastaa

  Veitolasta paistoi tietty kylmyys ja viha joka vaikutti patoutuneen hänen sisälleen. Hän asetti ansan ja käyttäytyi kuin saalistaja välittämättä haastateltavan tunteista. Hänessä ei ollut minkäänlaista hienotunteisuutta. Aivan samanlailla hän itsekin hakee julkisuutta ja haluaa ansaita rahaa sillä mistä tykkää. Aina kun jokin asia jossain ihmisessä ärsyttää pitäisi muistaa että siellä on myös ihminen jolla on tunteita.

 • Sylvia
  Posted at 15:38h, 22 syyskuu Vastaa

  En ole aiemmin sua seurannut ja päädyin katsomaan tämän sun haastattelun ja täytyy sanoa että susta mulla tuli tosi positiivinen kuva, aiemmin mulla ei ole oikeen minkäänlaista ollut ja taas Veitola kyllä pisti tosissaan vihaksi. Se on kyllä selvästikkin kateellinen ihminen ja sen kasvoista oikein paistaa sellainen ylimielisyys. Ja nyt kun luki vielä tämän sun blogin että se poikkesi nuin paljon aiheesta ja valehteli sulle niin anto vielä enemmän vahvistusta sille tunteelle mikä mulla on kyllä jo pitkään siitä ollut. Mutta sulla ei onneks ole mitään hävettävää, tuo oli ainoastaan Veitolalle tosi noloa ja kertoo paljon hänestä että alkaa tuolla tavoin arvostelemaan toista! Se nainen on vaan häijyn näkönen ja sisältä ilmeisesti aivan yhtä mätä.

Post A Comment