Väriä makuuhuoneeseen

Julkaisin aikaisemmin kuvia olohuoneesta ja toivoittekin, että tekisin enemmän sisustusaiheisia postauksia. Aikaisemmassa postauksessa livahti muutama kuva makuuhuoneesta, mutta tässä vielä päivitettyjä kuvia tämän hetkisestä tilanteesta. Halusin siitä vähän syksyisemmän, joten kokovaalea sai jäädä (ainakin viikoksi).

Halusin rakentaa syksyä varten sellaisen kolon, missä olisi ihana kuunnella sateenropinaa, lueskella kirjoja tai katsoa sitä hyvää Netflixiä. Taisin onnistua siinä aika hyvin, sillä aamuisin tuolta pesästä on aika mahdotonta päästä ylös. Oon myös aina ollut super-huono nukkumaan päikkäreitä, mutta jostain syystä se uni tulee nykyisin aika nopeasti ja parikymmentä minuuttia saattaa helposti muuttua jopa pariksi tunniksi, ups.

Mulle koti on aina ollut tosi tärkeä paikka. Olen vuosien aikana halunnut tehdä jokaisesta kodistani sellaisen, että siellä on rauhoittava ja rentouttava tunnelma. Liian kirkkaat värit eivät ole näin aikuisiällä enää olleet se mun juttu sisustuksessa, vaan mieli ja silmät kaipaa jotain paljon rauhallisempaa. Tämä makuuhuone on mulle sellainen pakopaikka, missä stressi ja päivän askareet unohtuu aika nopeasti.

Kuten arvata saattaa, niin Bali on mun suosikkimatkakohde. Sinne harvoin pääsee, joten oma-Bali piti rakentaa tänne makuuhuoneeseen (olohuoneessa se jo onkin). Ikkunasta katsoessa ei ihan Balilta näytä, mutta onneksi tuolla kolossa voi laittaa silmät kiinni ja haaveilla! 😉

Rentouttavaa maanantai-iltaa teille kaikille!

xo Sar

6 Comments
 • Sonja
  Posted at 17:48h, 20 elokuun Vastaa

  Millainen peitto sulla on käytössä? Haluaisin niin jonkun muhkean peiton, mutta ei sais silti olla liian paksu nukkuessa:-)

 • Darja
  Posted at 13:43h, 21 elokuun Vastaa

  Aivan ihana makkari. Oot kyllä kaiken saanu hyvin tasapainoon.

 • Jenna Henriikka
  Posted at 11:48h, 23 elokuun Vastaa

  Siis niin ihana makuuhuone, olet saanut kaiken niin kodikkaaksi ja mukavan näköiseksi, tuossa kelpaa makoilla 🙂 nyt sain kauan kadoksissa olleen inspiraation oman makuuhuoneeni sisustukseen, kiitos!! 🙂

 • Jenni / M K - blogi
  Posted at 17:38h, 01 syyskuun Vastaa

  Kaunis makuuhuone! Rauhalliset maanläheiset värit (pienin yllättävin yksityiskohdin) on meidän kodissa myös.

 • Sarafina
  Posted at 15:53h, 05 syyskuun Vastaa

  Aivan ihana toi sängyn verho, mistä se on?😍

 • Henna
  Posted at 18:25h, 24 syyskuun Vastaa

  Mitä kameraa käytät näiden sisustuskuvien ottoon?😍

Post A Comment