Täältä tullaan, Ruisrock!

Täällä se vihdoin on – kesän odotetuin viikonloppu! Mä oon ollut ainoastaan kerran aikaisemmin Ruississa ja sen jälkeen päätin, että sitä en aio missata tulevaisuudessa sitten millään, ellei tule jotain aivan pakollista. Viime kesänä kuvattiin Paratiisihotellia, joten silloin mulla oli omat Ruissit Sisilian helteissä. Tosin ei sekään hullumpaa ollut, mutta täytyy myöntää, että sen Instagram-kuvatulvafeedin jälkeen tuli aika ikävä Suomea.

Nyt on kahden viikon ulkomaanreissuille tarkoitettu matkalaukku täpissä, pian haen mimmit kyytiin ja sitten mennään! Tänä viikonloppuna nautitaan oikein kunnolla. Mietitään sitä maanantaita sitten vasta maanantaina, kun sen aika on. ;D

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille! Törmätään Ruississa!

.. ja ps. Tässä nopea vinkki festarikampaukseksi! Aikaa tähän hurahti runsaat kymmenen minuuttia.

– tee hiuksiin laineet

– vedä toiselle puolen löysä ranksanletti

– halutessasi letitä toiselle puolen pieniä lettejä

– lakkaa paljon, koska tänään pompitaan!

xo Sar

 

2 Comments
  • Sofia
    Posted at 14:18h, 06 heinäkuun Vastaa

    Oot aivan superkaunis tossa viimeisessä kuvassa! Hauskaa viikonloppua! 🙂

  • Lotta
    Posted at 15:12h, 06 heinäkuun Vastaa

    Hyvää ruissia sulle!! Vietä kiva viikonloppu ❤️

Post A Comment