Volyymia hiuksiin

*Tuotteet saatu yhteistyössä BPhair

Oon käynyt melkoisen muodonmuutoksen hiuksissa kuluneen puolen vuoden aikana. En olisi ikinä voinut kuvitella, että näistä hiuksista saataisiin näin vaaleat niiden liian monien kampaamo- ja kotivärjäysten jälkeen, joita se tumma tukka vaati. Kuten aiemmin sanoin, kyllästyin siihen ainaiseen tyvivärjäykseen ja halusin hiukset, missä tyvikasvu ei haittaa. Tämän operaation toteutin siis Jennalla, Gyylissä – enkä voisi enempää tyytyväisempi olla lopputulokseen.

Värjättiin näitä hiuksia mahdollisimman pienellä hapetteella ja kampaajani pyrki tietysti siihen, että hiukseni eivät vaurioituisi. Kun puhutaan näin isosta operaatiosta ja suuresta muutoksesta hiuksiin, niin eivät ne tietenkään ihan samanlaiset ole kuin ennen vaalennusprosessia. Mä sitä paitsi harvoin annan edes mun hiuksia leikattavan, vaikka ne todella sitä aina välillä vaatisi.

Olin puoli vuotta ilman pidennyksiä, sillä ajattelin, että haluan tehdä tämän vaalennusprosessin kunnolla ilman niitä. Viimeisen parin viikon ajan mua on kuumotellut ajatus pienestä tuuhennuksesta hiuksiin, joka tänään sitten toteutettiin. Ja kyllä, tyytyväisyyspisteet ovat aika korkealla nytkin!

Hiukset ovat siis BP Hairin Multiway-pidennykset. Monia pidennysmerkkejä käyttäneenä nämä ovat kyllä ehdottomasti lempparini. Itse käytin ensiksi klipsipidennyksiä aina välillä, jotka tänään sitten taiottiin teippeihin kätevästi (Multiway sopii siis kumpaankin käyttötarkoitukseen).

Tässä hiukset ennen ja jälkeen. Ai miten niin omat hiukseni olisivat tarvinneet pientä leikkausta? 😀

Nyt sain sellaisen tukan, mistä olen haaveillut jo useamman vuoden. Kiitos Studio Rasmussen ja Pia näiden laitosta. Kyllä se vaan niin menee, että hiukset ovat naisen kruunu ja kiva, että tällaisia hömpötyksiä on meille keksitty! 😉

xo Sar

6 Comments
 • Milla
  Posted at 16:02h, 27 kesäkuun Vastaa

  Nuo ovat todella kauniiit hiukset ja olet itsekin. Mutta tummat hiukset toivat paremmin täydelliset silmäsi ja piirteesi esille. Silloin oli aivan lumoutunut. Itse olen aivan tummaverikkö ja haluaisin välillä pitääkin tummempia koska itselle helpommat, mutta minulle ei sovi yhtä hyvin kuin vaaleat. Ne taas tuovat minulla paremmin piirteitäni esiin kun sinulla taas tummat… mutta tämä on minun mielipiteeni 😃 nuokin ovat kauniit.

 • Kisu
  Posted at 16:45h, 27 kesäkuun Vastaa

  Hienot, mutta kyllä tumma tukka sopii Sara Siepille paljon paremmin.

 • Hilla
  Posted at 18:22h, 27 kesäkuun Vastaa

  Ihana on kyllä väri! ! 😍 Oon aina inhonnu sitä, kun joku kommentoi kysymättä ”kiva väri, mut entinen oli parempi”. Tykkään vaihdella hiusväriä, joten paljon oon itekin tätä saanu kuulla. Monesti kyse on vielä vaan siitä, että vanhaan oli tottunu ja uus näyttää alkuun vielä niin oudolta toisen silmiin. Muutaman viikon päästä voikin tulla jo uus kommentti ”no on toi sittenkin aika kiva”. Mitä hyötyä noista kommenteista on kenellekään?? Asia tietysti eri, jos nimenomaan toinen kysyy, mitä mieltä oot entiseen verrattuna. Mut itse en ainakaan koskaan oo näin kysyny. 😅 Miksi ei voi toinen vaan sanoa, että kiva väri, tai olla kokonaan hiljaa? Jokainen tehköön omalle tukalleen mitä haluaa ja itse oon sitä mieltä, et vaihtelu virkistää! Mahtavaa kesää sulle Sara! 😊

 • Sanna
  Posted at 06:12h, 01 heinäkuun Vastaa

  Hienot hiukset, olet kaunis! 😍 Ihanaa kesää Sara! 😊

 • Pia
  Posted at 17:47h, 01 heinäkuun Vastaa

  Aivan upeet hiukset olet kyllä saanut. Vaikka oli tottunu näkemää sulla tummat hiukset aiemmin. Upea vaalean hopea sävy hiuksissa. Sopii myös tämä väri sulle:)

 • Nanna
  Posted at 10:46h, 17 heinäkuun Vastaa

  Todella kauniit hiukset,mutta tumma on sun väri!

Post A Comment