Siskon ylppärit

Näin muutaman päivän blogihiljaisuuden jälkeen lämpimät moikat teille kaikille. Viime päivät ovat menneet ryminällä eteenpäin ja välillä olisi tehnyt mieli pysäyttää kello hetkeksi, jotta näistä kivoista päivistä olisi saanut nauttia vieläkin enemmän. Oon maininnut poikaystävällenikin monta kertaa näiden viikkojen aikana, että kohta tää kesä on ohi. Hän on nauranut ja sanonut, että vastahan tämä alkaa. En ymmärrä, mistä tämä mun hassu paniikki kumpuaa. Tosiaan kesäkuun alkua vasta mennään ja nyt pitäisi osata nauttia tästä, eikä miettiä, että kohta tämä kaikki on ohi. Stressi-Saran pitäisi oppia tsillaamaan. Se kai kuuluisi olla mun tän kesän to do -listan ensimmäinen kohta. Vaikuttaa helpolta rastilta, mutta katotaan, miten mulle käy. 😉

Perjantaina tosiaan ajoimme pohjoiseen, sillä pikkusiskollani oli ylioppilasjuhlat lauantaina. Taktisesti emme kyllä ajoittaneet tuloamme niin, että järjestelyt jäisivät tekemättä, mutta siellä oltiin aherrettu niin paljon, että päästiin pelkästään nauttimaan itse juhlista. Päivä oli ihana ja ruoat aivan liian hyviä.

Hullua ajatella, että omista juhlista on jo kahdeksan vuotta aikaa. Kahdeksan! Toisaalta taas tuntuu siltä, että onhan näiden vuosien aikana niin paljon kaikkea tapahtunutkin, että kyllä niistä se ikuisuus onkin jo kulunut.

Oli jotenkin helpottava tunne saada lakki aikoinaan päähän, sillä sen jälkeen tuntui, että nyt kaikki vasta kunnolla alkaa. Itse sai päättää, mihin suuntaan sitä lähtisi ja mitä ylipäätään haluaisi tehdä tulevaisuudessa. Jos jonkun neuvon saan teille vastavalmistuneille antaa, niin älkää kiirehtikö. Miettikää tarkkaan, mitä haluatte tehdä. Kukaan ei piirrä tulevaisuutta puolestanne, vaan te piirrätte sen. Ennen kaikkea, nauttikaa siitä matkasta. Niin mä olen ainakin tehnyt ja päivääkään en ole katunut(okei silloin, kun olin Big Brother -talossa niin joo). Tästä tosin opin sen, että kyllä sitä äitiä kannattaa aina välillä kuunnella.

Mukavaa viikkoa kaikille ja terkkuja Rovaniemeltä! .. Mitä täällä kannattaa kokea? Vesiskootteriajelu +10 asteen vesisadeilmassa jo koettu. 😉

xo Sar

8 Comments
 • Landeilija
  Posted at 14:27h, 04 kesäkuun Vastaa

  Ihanaa. Mäkin oon ihan samanlainen tuon kesän suhteen. Kohta se on taas ohi ja syksy märkyyksineen on täällä. Ahdistavaa. Ja vielä ahdistavampaa on, kun juhannuksena alkaa illat pimenemään ja heinäkuun puolessa välissä sen jo huomaa. 😔 Siitä alkaa jokasyksyinen ja talvinen ahdistus, joka kestää tammikuun alkuun asti. Pahin vaihe on loka-joulukuu. Mutta, nyt koitan ottaa ilon irti näistä 3sta kesäkuukaudesta!

  • sarasieppi
   Posted at 17:59h, 04 kesäkuun Vastaa

   Hei nyt meidän pitää vaan nauttia tästä kesästä eikä miettiä hassuja. ;D

 • Minttu
  Posted at 14:58h, 04 kesäkuun Vastaa

  Esimerkiksi Arktikum ja Korundi ovat kivoja paikkoja. Ruokailla kannattaa Monte Rosassa tai Roka Kitchen&Wine barisssa. Tänään mm. sirkus Finlandia on myös täällä!

  • sarasieppi
   Posted at 17:58h, 04 kesäkuun Vastaa

   Hei kivaa, kiitos näistä! Pidetään mielessä 🙂

 • Vippe
  Posted at 15:18h, 20 kesäkuun Vastaa

  Ihana hame/mekko sinulla!!

  • sarasieppi
   Posted at 23:12h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon!❤️

 • Hanne
  Posted at 10:23h, 29 kesäkuun Vastaa

  Mistä ihmeestä olet löytänyt noin ihanan kukkamekon??

  • sarasieppi
   Posted at 21:25h, 30 kesäkuun Vastaa

   Se on valitettavasti Intiasta ostettu :/

Post A Comment