Kahden euron ihonhoitotuote

Mitä ihonhoitotuotteita käytän?

Tuohon kysymykseen törmään todella useasti ja nyt ajattelin vähän avata omaa ihonhoitoani teille. Oon vuosien aikana kokeillut kaikenlaisia ihonhoitotuotteita ja tykkään todellakin hifistellä välillä niiden kanssa oikein kunnolla. Oon kuitenkin huomannut, että mitä vähemmän mä aineita tähän naamaani laitan, sitä paremmin se voi. Kasvohoidot voidaan laskea yhden käden sormilla sekä itsetekemät naamiot myöskin. Oon tosin löytänyt muutamia todella hyviä naamioita, ja niistä oonkin vinkannut teille aikaisemmin Instan puolella.

Oon viimeisen puolen vuoden aikana löytänyt tuotteen, joka on äärimmäisen hyvä omalle iholleni. En edes muista, milloin mulla olisi viimeksi ollut minkäänlaista näppylää. Ja voi kyllä, niitäkin on aikaisemmin tullut mulle. Rasvainen ruoka ja suklaaöverit olivat viimeistään varma merkki ihon kukoistuksesta seuraavana päivänä. Tätä tuotetta käyttäessäni tällaisetkin kerrat ovat jääneet nollaan ja mun iho voi paremmin kuin koskaan.

Tämä taikatuote on siis Lasten puhdistuspyyhe(KYLLÄ!), jota saa useista marketeista. Näitä löytyy paljon erilaisia, mutta nimenomaan tämä Pirkka-merkki on niistä ylivoimainen ykkönen. Tämän hintakin on vain reilut kaksi euroa. Käytän näitä liinoja päivittäin meikinpuhdistuksessa sekä aamulla freesaan myöskin naaman näillä. Iltaisin käytän kevyesti lämpimää vettä koko kasvoihin, jonka jälkeen vedän waipseilla meikin naamalta. Sen jälkeen levitän yleensä kosteusvoiteen, jonka sekaan laitan pari kosteuttavaa öljytippaa.

En siis missään nimessä voi luvata, että tämä tuote toimii kaikilla ihotyypeillä. Halusin silti vinkata tästä teille, sillä esimerkiksi baari-iltoina jotkut naiset jättävät kokonaan meikit pesemättä, joten tämä on erittäin helppo ja etenkin nopea tapa saada naama puhtaaksi. Itse en voisi kuvitellakaan meneväni nukkumaan meikeillä, sillä se tekee ihostani heti tunkkaisen.

Kaiken lisäksi nämä puhdistusliinat ovat äärettömän hyviä esimerkiksi kenkien puhdistuksessa, laukun, vaatetahrojen ja oikeastaan minkä vaan! 😀 Näistä ei jää mitään jälkiä mihinkään, vaan ne vetävät lian mukanaan kätevästi.

Tämä on siis ehdottomasti numero ykkönen mulle ihonhoidossa, niin hullulta kuin se kuulostaakin! Paketti kulkee mulla aina laukussa mukana.

Ja joo, olen testannut ihan sieltä meikkipisteiltä löytyvät puhdistuspyyhkeetkin, mutta mielestäni ne ovat jotenkin liian öljymäisiä, enkä ole kokenut niitä itselleni ainakaan hyväksi.

.. Painotan vielä, että välillä toki rakastan kokeilla kaikenlaisia uutuuksia ja sellaisina hemmottelupäivinä tykkään käyttää ihonhoitoon enemmän kuin sen kaksi minuuttia, jolloin nämä waipsit eivät siihen kuulu, vaan ne kymmenet purnukat. 😉 Ja sekin on ihanaa!

xo Sar

12 Comments
 • Mirka
  Posted at 16:44h, 28 toukokuun Vastaa

  Olipa kiva vinkki! Pesetkö kasvoja enää vedellä tuon pyyhkeen käyttämisen jälkeen?

  • sarasieppi
   Posted at 19:03h, 28 toukokuun Vastaa

   En pese. Kevyeen meikkiin en käytä myöskään vettä lainkaan. Eli vahvemmat meikit otan pois ensiksi haalealla vedellä, jonka jälkeen vedän waipsilla. 🙂

 • PiHa
  Posted at 17:13h, 28 toukokuun Vastaa

  Komppaan ja lisään että näillä lähtee ensihätään vaatteista ruoka-tahrat, veritahrat (kerran sain nenäverenvuodon yllättäen ja se ehti tiputtamaan paidalle), Punkkutahrat kun otat käyttöön heti vahingon tapahduttua.

 • Iida
  Posted at 21:19h, 28 toukokuun Vastaa

  Mulla oli ennen myös hirveesti finnejä…. Kuulin jostain ceridal öljystä, sitä vaan vanulappuun ja meikit pois. Ei yhtään näppyä enää ja 500ml purkki maksaa apteekissa 12e. Suosittelen.

 • Anni
  Posted at 21:50h, 28 toukokuun Vastaa

  Ite vannon jojobaöljyn ja sinkkipastan nimeen 👌 Ei näpyn näppyjä oo ollu kuukausiin kun tämän hokasin. Kiitti vinkistä Sieppi! Kokeiluun menee nää pyyhkeet

 • Prinsessa75
  Posted at 23:06h, 28 toukokuun Vastaa

  Otatko noilla liinoilla pois myös silmämeikin?

 • krisna-
  Posted at 16:11h, 29 toukokuun Vastaa

  Hei tää olikin kiva postaus! Nää lähtee testiin. 😀

 • Karza
  Posted at 21:05h, 29 toukokuun Vastaa

  Ootko kokeillu Aqualan plus rasvaa? Sillä lähtee meikit ja epäpuhtaudet sekä se kosteuttaa samalla! 🙂

 • Hilkka Vaaraniemi
  Posted at 12:52h, 30 toukokuun Vastaa

  Aqualan L voide puhdistaa hyvin eikä kuivata myös atoppisen ihon. Kannattaa kokeilla!

 • Jasmin
  Posted at 15:36h, 02 kesäkuun Vastaa

  Satunnaisessa käytössä ovat täälläkin, mut päivittäisessä käytössä kauhistuttaa se jätemäärä, joka noista tulee…

 • Pirjo
  Posted at 21:26h, 21 kesäkuun Vastaa

  Kiitos Sara vinkistä. Olen kokeillut useita myös hinnakkaita meikin puhdistus tuotteita, mutta nämä lasten Pirkka kosteuspyyhkeet ovat aivan yliveto.

  • sarasieppi
   Posted at 10:19h, 22 kesäkuun Vastaa

   Hei mahtavaa kuulla! Ne on kyl ihan huippuja!

Post A Comment