Ne ”botox”huulet

Tässä on kommentteja, joihin oon törmännyt nettimaailmassa viimeisen viikon aikana:

”Ton ylähuuli on erinäkönen kun sillä oli nuorena.”

”Niin, mistähän mahtaa johtua.”

”Ei tarvitse ostaa leivänpäällistä. Laittaa vain botoxhuulensa leivälle. Kyllä nämä tällaiset ovat turhamaisuuksien mestareita.”

”Eikös tuo granny-hiusväri mennyt jo pois muodista? Hänelle se ei ainakaan sovi. Ja nuo botox-huulet.. voi ei! Siniset silmät, onko piilolinssit?”

”Onkos tuo nyt olevinaan jonkun sorttinen hymy vai virnistys? Taitaa olla jenkkilästä lähtösin tollanen virnistys. Ei o kaunista saatika seksikästä. Säälittävä yritys hymyilyy…tai mitä lie. Lisää botoxia vaa.ehkä ne aivotkin siitä sit kulahtaa.”

Nykyisin multa kysellään sen huulipunan sävyn sijasta, missä olen käynyt täyttämässä huuleni. Tähän kysymykseen oon oikeastaan törmännyt ainoastaan tämän vuoden aikana. Olen toki lukenut kommentteja niistä botox-huulistani useamman vuoden ajan, mutta ei kukaan ole minulta itseltäni tullut suoraan kysymään, missä tämä mahdollinen operaatio on tehty. Syy siihen on varmaan siinä, että huulten täyttö on nykyisin jo niin yleistynyt juttu jo, ettei sitä pidetä millään tavalla suurena asiana. Se on vähän sama asia kuin kampaajalla käynti, ja tämä vasta hullulta tuntuukin.

Kauneusalalla työskennellessäni multa on kyselty jo monen vuoden ajan, mitä olen mieltä erilaisista toimenpiteistä, joita tehdään muokatakseen omaa ulkonäköä. En ole ikinä ollut vastaan mitään tällaista, mutta on silti huolestuttavaa, että yhä nuoremmat naiset lähtevät mukaan kauneusoperaatiohin olematta täysin valmiita niihin. Enää ei somessa jaeta pelkästään alennuskoodeja meikkituotteisiin, vaan se alennuskoodi annetaan hyaluronihappopistoksiin. Siis mitä?

Ei, mulle itselleni ei ole laitettu huuliin minkäänlaisia pistoksia, koskaan. Jos meillä on perheen sisarusten kesken ollut riitaa pienempänä, niin yleisin haukkumisaihe on ollut mun huulet, koska ne ovat niin isot. Se ei ole tietysti tuntunut yhtä pahalta, kun kommentit ovat tulleet omilta sisaruksilta ja suutuspäissään heillekin on tullut sanottua kaikenlaista, mutta se on asia, minkä mä vieläkin muistan. Se on asia, mihin aina tartuttiin riidan tullen.

Ja oi kyllä, tänä päivänä oon enemmän kuin tyytyväinen, että olen se ”turbohuuli”. Samalla se tuntuu hullulta, kun kysellään, missä huulet ovat laitettu. Muistakaa miettiä tarkkaan oletteko valmiita niihin operaatioihin, älkääkä pelkästään luottako siihen, että saisitte samanlaisen lopputuloksen, joka jollain on jossain somekuvassa. Toki meillä on varmasti paljon taitavia tekijöitä Suomessa, mutta luonnollisissa huulissa on iso ero täytettyihin huuliin, eikä lopputuloksesta välttämättä tule aina luonnollinen. Miettikää tarkoin muutenkin kaikkea, mikä koskee ulkonäön muuttamista radikaalisti.<3

Tämän takia halusin kertoa teille, että omissa huulissani ei ole mitään täytettä, sillä en halua olla siinä kuvassa, mikä näytetään sille pistoksen laittajalle, sillä näitä huulia ei ole sillä tavalla saatu. Sama koskee oikeastaan kaikkia ulkonäköasioita. Jos ihmisellä on jokin kiva piirre omassa ulkonäössä, aina mietitään se niin, missä se on laitettu, sillä sitähän ei voi omistaa omasta takaa. Kehu seuraavalla kerralla vaikka niitä toisen ihmisen hiuksia tai kulmakarvoja, äläkä kysy heti, mitkä pidennykset sulla on tai missä ne microbladingit on tehty. Hän kertoo kyllä, jos haluaa ja ylipäätään, jos sellaiset omistaa.

xo Sar

9 Comments
 • Chjeppis
  Posted at 13:43h, 22 toukokuun Vastaa

  Hyvä pointti, Sara!!

 • Mariia
  Posted at 18:56h, 22 toukokuun Vastaa

  Totta tämä! Minulla on luonnostaan todella korkeat ja myöskin ihanat poskipäät. Lapsena minua sanottiin hamsteriksi niiden takia, mutta nykyään ne istuvat kauneusihanteeseen niin hyvin, etteivät ihmiset meinaa uskoa niiden olevan aidot. Jopa eräs lääkäri ei meinannut uskoa, että niissä ei ole täytteitä. Huoh.

 • Ellen
  Posted at 19:28h, 22 toukokuun Vastaa

  Sulla on ihanat huulet,kaunis hymy, täydelliset silmät ja ihanat hiukset<3 Sä olet Sara täydellinen<33

 • Karza
  Posted at 19:56h, 22 toukokuun Vastaa

  Erittäin tärkeä sanoma tässä! Valtavan hienoa, että otat asioita esille ja se, että puolustat jokaisen ihmisen luontaista olemusta kaikkineen on esimerkillistä. Hyvä hyvä! Sinulla on paljon vaikutusvaltaa ja käytät sitä oikein. 5/5 Sara!

 • Peku Suomela
  Posted at 21:14h, 22 toukokuun Vastaa

  Mulla hiukset harventuneet, oikeastaan päälaelta oon kalju. Multa ei silti kysellä, ”missä oot hierottanu päälakeas, kun noin sisuskumi paistaa”.
  Ps. Oon mies ja tällainen hiusten harveneminen ikääntyvillä miehillä normaalia, vaikkei suoranaisesti komistakaan ketään. Johtuu testosteronista.

 • Helvi
  Posted at 23:18h, 22 toukokuun Vastaa

  Voi miksi ihmisten pitää aina netissä haukkua toisia😣
  Oon seurannut sinua vuosia somessa ja ei ole kyllä koskaan tullut mieleenikään että olisit laittanut jotain botoxia.Sara sinä olet todella kaunis ja tuo hiusväri sopii sinulle niin hyvin.

 • Elisa
  Posted at 10:38h, 23 toukokuun Vastaa

  Taitaa taas ihmisillä olla pientä kateutta matkassaan mukana kun eivät ymmärrä, että joku voi olla noin kaunis ilman minkäänlaisia operaatioita 🙂

 • Sanna
  Posted at 10:56h, 23 toukokuun Vastaa

  On jotenkin surullista nykyään, että jos ihmisessä on jotain luonnonkaunista, niin niiden ajatellaan olevan laitettuja. Olipa kyse huulista, rinnoista, hiuksista.. Laitetusta on tullut valitettavasti niin arkipäivää, että ei kohta osata edes ajatella että ne voi olla ihmisessä luonnostaan. Ja sitten tavoitellaan itselle samaa hinnalla ja keinolla millä hyvänsä.
  Hyvä, että kirjoitit asiasta ja kirjoitit hyvin!

 • fani
  Posted at 10:02h, 28 toukokuun Vastaa

  Kateelliset itkee …
  Sara on ihana pusuhuuli just tuommosena, ”mii laik”

Post A Comment