Ripsien kestotaivutus

Kirjoitin muutamia kuukausia sitten Instagramiini siitä, kuinka en ole tuntenut oloani hyväksi ilman ripsienpidennyksiä. Tätä kierrettä jatkui sen kahdeksan vuotta, enkä osannut silloin kuvitellakaan, että voisin jonain päivänä olla ilman niitä. Muutamiin kuvauksiin jouduin ottamaan ne pois, mutta seuraavana päivänä kipitin taas vakiomestaani aurinkolasien kanssa laittamaan ne takaisin, sillä en vaan yksinkertaisesti pystynyt olemaan ilman. Eikö kuulosta hullulta?

Onhan ne ripsienpidennykset kivat ja kauniit, mutta kun niitä pitää putkeen sen kahdeksan vuotta, niin kyllä sen jälkeen tekee viimeistään mieli hieroa kunnolla silmiä. Halusin hetken aikaa olla ilman niitä ja opetella olemaan se Sara, joka siellä räpsyttimien takana on.

Ripsienpidennykseni poistettiin ja sen jälkeen ripsiini tehtiin kestotaivutus ja ne värjättiin. Ja kyllä, rakastuin siihen lopputulokseen niin paljon, etten ole ottanut ripsienpidennyksiä vieläkään takaisin, vaan pari viikkoa sitten kävin uudestaan kestotaivutuksessa.

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin. Kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset ”liimataan” ja sen jälkeen liima poistetaan vesihuuhteella pois. Lopuksi ripset värjätään. Itse taivutus ei ”loivennu” 8 viikon aikana, vaan kestotaivutus ns. kasvaa ulos, kun ripset kasvaa ja uusiutuu (luonnonripsen elinkaari on sen 8-12 viikkoa). Loivennus voidaan siis tehdä maksimissaan kahdeksan viikon välein, kun uudet ripset ovat kasvaneet.

En osaa sanoa, otanko vielä joskus ripsienpidennykset takaisin. Tällä hetkellä tää lookki tuntuu omalta jutulta, ja ”haluan megaripset” -fiiliksen tultua liimailen muutaman ripsitupsun sivuille. Mun mielestä on kivaa, että nyt tälläinen ”luonnollinen” look on se juttu.

Kävin tekemässä kestotaivutuksen Kampin Blue Lagoonissa. Samalla, kun ripset värjättiin, kulmakarvani nypittiin ja niihin laitettiin myös väri. Vaikutusajan aikana ihana Tiina teki vielä päähieronnan. Kotiin lähti erittäin tyytyväinen ja onnellinen likka.

.. Kuvassa ripset ovat siis kaksi viikkoa taivutuksen jälkeen ja ilman ripsiväriä, sillä  tuntuu, että edes sitä ei enää tarvitse. Kesä, mä oon erittäin valmis! Hikoillaan ja uidaan ihan kunnolla. 😀

xo Sar

17 Comments
 • Mariann
  Posted at 10:27h, 17 toukokuun Vastaa

  Kiitos tästä vinkistä! Taidankin varata aikaa, vaikuttaa tosi kätevältä ajatellen kesälomareissujakin 🙂 Todella kauniilta näytät. Ihanaa kesän jatkoa.

  • sarasieppi
   Posted at 10:52h, 17 toukokuun Vastaa

   Kiva kuulla, että tästä oli apua! Itse ainakin oon tykännyt näistä kovasti 🙂
   Ja kiitos paljon! <3 Ihanaa kesää sullekin!

 • Jenny
  Posted at 11:13h, 17 toukokuun Vastaa

  Reilu vuosi sitten kävin eka kerran kestotaivutuksessa. Sen jälkeen oonki käyny noin kolmen kuukauden välein uusimassa taivutuksen. Niin ihanaa kun saa hieroa silmiä jne! Ja tuntuu että on jotenkin paljon puhtaampi ja raikkaampi olo kun saa kunnolla pestyä silmänympärysihon. 🙂

  Kaks kertaa oon käyny sellasessa paikassa, jossa on tehty jollain eri merkkisellä kuin Yumi, ripset ei taipunut ihan yhtä näyttävästi ja muutama ripsi sojotti ikävästi mihin sattuun. Varmaan kuitenkin ollut enempi kiinni tekijän tarkkuudesta mitä kestotaivutusmerkistä. Mun mielestä ripsistä saa myös tosi näyttävät jos vaan lisää ripsaria (ja on hyvä ripsari). Päivääkään en oo pidennyksiä kaivannut. 🙂

  Ps. Tekstissä sulla on Yami Lashes, mutta olettaisin että Yumi kyseessä? 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 11:19h, 17 toukokuun Vastaa

   Oho, niinpä olikin! Kiitos tarkkaavaisuudesta 🙂 Yumi siis tietysti kyseessä!

   Ja äläpä muuta sano! Ihan paras tämä kestotaivutus!

  • Heljä Kämäräinen
   Posted at 11:31h, 19 toukokuun Vastaa

   Yumilashes tekijät koulutetaan tekemään taivutus tietyllä tekniikalla, joka lisää laatua ja saa ripset näyttämään pitkiltä yhteen suuntaan meneviltä niin kauan kuin ripsi uusiutuu. Välillä voi käydä värjäyttämässä, jolloin Yumitaivutus tulee paremmin esiin. On myös tarkeää ettei uusi taivutusta liian aikaisin.
   Kyseessä on ollut varmaan muulla tekniikalla tehdyt taivutukset😊

 • Mia
  Posted at 11:59h, 17 toukokuun Vastaa

  Kuulostaa ihanalta! Tiedätkö voiko omat ripset vaurioitua käsittelyssä kuten ripsienpidennyksissä saattaa kärsiä?

  • sarasieppi
   Posted at 16:17h, 17 toukokuun Vastaa

   Ei kyllä ainakaan tuolla Blue Lagoonissa ole omat ripset kärsinyt kertaakaan. 🙂

 • Annikki
  Posted at 14:37h, 17 toukokuun Vastaa

  Missä otat huulientäytettä? 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 16:17h, 17 toukokuun Vastaa

   Heippa Annikki! Nyt täytyy kyllä sanoa, että itselläni on ihan omasta takaa tuollaiset huulet. En ole siis ikinä mitään huulitäytteitä käyttänyt. 🙂

   • Annikki
    Posted at 10:33h, 18 toukokuun Vastaa

    Wau. Upeat ovat 🙂

    • sarasieppi
     Posted at 12:09h, 22 toukokuun Vastaa

     Kiitos! 🙂

 • Chjeppis
  Posted at 09:57h, 18 toukokuun Vastaa

  Aivan ihanaa Sara! En jaksa katsoa enää yhtään tönkköripsiä. Aikansa kutakin, ja nyt mennään kohti luonnollisempaa lookia. Näit varmaan sen kansikuvan Christina Aquilerasta? Hieno meikki siinäkin, hauskasti ihmiset luulevat meikittömäksi. Ja ripsien kestotaivutus olisi IHANA, mulla on sellaiset eteenpäin jököttävät ripsijouhet.

  • sarasieppi
   Posted at 12:10h, 22 toukokuun Vastaa

   Kyllä, tää kestotaivutus kyl super! Suosittelen lämpimästi. 🙂

 • Rosa
  Posted at 12:46h, 18 toukokuun Vastaa

  Moikka Sara! ihan aiheesta kukkaruukkuun, mitä sulla on näissä kuvissa huulissa? 🙂 Aivan ihana sävy, oon koittanut etsiä tollasta persikkaista mikä ei olis liian vaalea ruskettuneella iholla! 🙂 Ihanaa kesän alkua!

  • sarasieppi
   Posted at 12:09h, 22 toukokuun Vastaa

   Mulla on Clarins Instant light, sävy 06. 🙂

   • Rosa
    Posted at 13:18h, 22 toukokuun Vastaa

    Kiitos! 🙂

 • Heljä Kämäräinen
  Posted at 11:24h, 19 toukokuun Vastaa

  Moikka Sara😊
  Voinko julkaista tekstisi Loiste pigmentoinnin kotisivuillani? Teen itse myös niitä ja aina on kiva huomata, kun joku ihastuu kestotaivutuksen helppouteen, mutta silti huoliteltuun lopputulokseen. Tervetuloa Poriin, niin teen sulle Yumilas kestotaivutuksen ilmaitteeksi😍

Post A Comment