Mahmyan saari

Loma on vienyt mukanaan kyllä ihan täysin ja konetta ei ole tehnyt mieli avata kuin sen verran, että Suomen pelit saa katsottua toisella silmällä, kun toinen silmä vetelee jo sikeitä(klo 20.49). Meidän reissu alkaa olla loppusuoralla ja täytyy myöntää, että ihan vielä en olisi valmis kotiin lähtemään. Mm. toinen päiväretki tänne Mahmyan saarelle voisi toimia vielä aika kivasti!

Päätimme tosiaan tehdä Hurghadasta yhden päiväretken Mahmyan saarelle, sillä eräs matkaopas vinkkasi tästä minulle Instagramin puolella. Vaikka resorttimme ranta oli mielettömän kaunis, niin kyllä saarielämä on silti ihan toisenlainen kokemus ja meriveden turkoosisuus on siellä vieläkin kirkkaampaa, kuten myös tällä saarella.

Auto saapui hakemaan meitä aikaisin aamulla ja kuljetti meidät satamaan, josta veneet lähtevät. Itse matka saarelle kesti 45minuuttia ja matkan aikana näimme jopa delfiinejä. Saarella oli aikaa olla reippaat kuusi tuntia, jonka aikana halukkaat pääsivät snorklausretkelle. Itse päätin tällä kertaa fiilistellä maisemia pelkästään veneen puolelta, jossa pääsin myös jännittämään poikaystäväni ensimmäistä snorklausretkeä. Jonkun ajan kuluttua hänet tuotiin takaisin kumiveneellä, kun herra oli vähän innostunut ja lähtenyt omille kaukaisille teille. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Jos olette Hurghadassa lomailemassa, niin suosittelen erittäin lämmöllä visiittiä tänne kyseiselle saarelle! Paketin hintaan kuuluu myös lounas ja virvoitusjuomat paikan päällä. Oon aikaisempien kokemuksien perusteella tottunut siihen, että noilla saarilla asiat toimii miten sattuu, mutta tuolla kaikki oli jotenkin todella järjestyksessä. Aikatauluista pidettiin myös tiukasti kiinni ja hommat olivat muutenkin erittäin jiirissä(ai miten niin olen aikataulufriikki?).

Nyt vielä vikat auringot täällä ja sitten kohti lämpimintä paikkaa eli Suomea, whaat! Nauttikaa auringosta.

xo Sar

2 Comments
 • flnl
  Posted at 19:29h, 15 toukokuun Vastaa

  repesin tolle snorklausjutulle. propsit tästä😂

 • Haikailija
  Posted at 08:37h, 17 toukokuun Vastaa

  Olen itsekin ollut Hurghadassa ja se on ainoa paikka mihin haaveilen takaisin pääsystä vaikkakin 1-2kertaa vuodessa matkustan lämpimissä kohteissa.
  En ole vielä uusinta reissua tehnyt sinne ja siksi kysynkin,että onko ihan yleis ilmapiiri hyvä siellä kaduilla? Lähinnä nämä turvallisuus asiat on saanu matkustamaan muualla ja silti mielessä se täydellisen turkoosi meri Hurghadassa vaikka varaa muualle matkoja.
  Olimme naisten kesken aikoinaan siellä ja muiden epäilyksistä huolimatta ei ongelmia sen kulttuurin kanssa.. saimme olla rauhassa 😊

Post A Comment