Resorttielämää

Mumisin poikaystävälleni ääneen, että nämä matkat ovat välillä blogin kannalta vähän vaikeita, kun ei näistä tule tekstillisesti oikein mitään sisältöä blogiin, kun vain nukutaan, vedellään buffettia ja laitellaan aurinkorasvaa, mutta voin silti elää tän asian kanssa just ja just. Paikat tosin vaihtuvat poolilta biitsille, mutta päivän suurimmat kilometrimäärät tulevat sieltä juoksumatolta.

Meidän matkakohde on tällä kertaa muutenkin sellainen, että koko aika on tarkoitus viettää tässä resortissa. Oon muutaman kerran aikaisemmin ollut kuvausmatkoilla tällaisissa kohteissa, missä hotellialueelta ei poistuta lainkaan ja ajattelin, että ennen kesää tällainen totaalirentoutuminen tekisi hyvää. Tosin tämä resortti on kyllä sen kokoinen, että kartalla saa melkein suunnistaa paikasta A paikkaan B, ja silti eksyy, koska Sara ja sen suunnistustaidot.

Ja hyvää tää loma on tehnytkin. Viikonpäivät unohdin jo heti ensimmäisenä aamuna, kahlaan jo kolmatta kirjaa läpi, pannukakkunutella-kombo piristää kummasti aamuisin, kuntosalilla ei ota päähän sekä täällä ei todellakaan ole mitään asiaa, mistä olisi tarvinnut valittaa. Tai edes motkottaa. Välillä huomaan huutavani kotona pyykkikoneelle, kun se jostain syystä jumahti. Joskus taas näen itseni mölisemässä ovelle, kun se ei auennutkaan vetämällä, vaikka siinä ihan selkeästi luki ”PUSH”. Tai ne kerrat, kun siitä sun lähikaupasta on loppunut se lempparimaku siitä protskuvanukkaasta. Ja ai kamaluus sitä fiilistä, kun siitä parkkihallista ei löytynytkään mieluista parkkipaikkaa ja kävelyyn täytyy uhrata ainakin se neljä minuuttia.

Näinä hetkinä sitä ajattelee, että olenko mä todella ollut tosissani? 😀 Jos(kun) olen, niin nyt teen näissä asioissa totaalimuutoksen, sillä kaikki on enemmän kuin hyvin.

Kuten kuvista huomaatte, valituksen aiheita on jopa Siepin tällä kertaa vaikea keksiä, vaikka mulla vilkas mielikuvitus onkin.

Ihanaa viikkoa teille!

xo Sar

No Comments

Post A Comment