Tapahtumaton viikko

Kun viikon ainoa aktiviteetti on ollut tunnin mittainen shakkipeli lähikuppilassa, olen valmis vaikka huomenna Vegasiin tunnin varoitusajalla. (Ja kaikista mahdollisista paikoista tuli sitten se Vegas mieleen – apua. Näin saramaisesti tämäkin päähänpisto vaatii varmaan sen toteuttamisen ennen kuin saan sen pois mielestäni.)

Oon ollut tämän viikon kipeänä kotosalla. Kaikista muista kerroista poiketen ajattelin kerrankin, että hoidan itseni kunnolla kuntoon ennen kuin höntyilen edes tohon lähikauppaan tekemään minkäänlaisia heräteostoksia näissä pienissä kuumehöyryissä. Seinät ovat kirjaimellisesti melkein kaatuneet päälle, mutta ai että sitä taas osaa arvostaa sellaista normaalia olotilaa, kun on energiaa ja mielenkiintoa tehdä muutakin kuin nököttää sohvan nurkassa selaten Facebookia ja Instagram-feediä vuoron perään, ja ihmetellä minuutin välein, miksi jengi ei voi päivittää enemmän stooreja.

Tällä viikolla elämässäni ei ole kirjaimellisti tapahtunut yhtään mitään. Lukuunottamatta sitä, että olen melkein käynyt koko Wolt-ravintolalistan läpi aina sieltä Japanista sinne Nepaliin asti.

Wolt-kuskien lisäksi tästä viikosta olen erityisen kiitollinen poikaystävälleni, joka on armollisesti jaksanut kuunnella valitustani huonosta olostani kertaakaan hermojaan menettämättä. Ja tätä kirjoittaessani mietin, miksi sitä huonoa oloa ylipäätään pitää edes valittaa ääneen, kun se ihminen näkee kyllä kilometrienkin päähän, että muijalla ei oo nyt kaikki Marabou-palat levyssä. Ihmisen mieli on välillä kummallinen.

Mutta kiitos kysymästä, tällä hetkellä voin hyvin ja huomenna ajattelin suunnata postilaatikkoa pidemmälle, sillä olo tuntuu jo paljon paremmalta.

Jos teillä on vielä perjantai-illan pläänit auki, niin lämmin suositus Tavastian suuntaan. Siellä esiintyy Koirat klo 21.30. Allekirjoittanut on mm. löytänyt sieltä parhaan tyypin elämäänsä. Älkää samaa silti ottako!

Jos tästä viikosta saa jotain positiivista hakea, niin tämän takin saa pakata laatikkoon odottamaan niitä kylmempiä ilmoja, eli palataanpa tähän takkiin sitten heti elokuun alussa jo.

Kuvat: Laura Karppanen

Parasta viikonloppua. (Hullua toivottaa sitä taas, kun vastahan se oli!)

xo Sar

2 Comments
 • Hippu
  Posted at 00:23h, 20 huhtikuun Vastaa

  Jotenkin ihanan hyväntuulinen postaus, vaikkei aihe ehkä kivoin ollutkaan, mutta kiva, että voit jo paremmin!

  • sarasieppi
   Posted at 00:35h, 20 huhtikuun Vastaa

   Kiva kuulla! Kiitos! <3

Post A Comment