Terveisiä Lailalle

Törmäsin erääseen viihdeuutiseen itsestäni Facebookin feedillä. Kommentti linkitettyyn juttuun oli: ”Mitä mieltä olette? Tumma vai vaalea?” Kommenttiboksissa oltiin sitä mieltä, että tumma sopii paremmin, mutta näiden kommenttien seassa oli myös erään Lailan kommentti. Laila ei kertonut vihaavansa uutta hiustyyliäni, hän ei kiinnittänyt huomiota yhden suortuvan väärään asentoon tai valitellut sitä, kun kuvassa ei näy kasvojani. Hän päätti tomerasti kommentoida juttua näin: ”Paksut reidet.”

Jäin miettimään tätä kommenttia, en siis sen takia, että alkaisin pohtimaan niitä paksuja reisiäni vaan yleisesti sitä, kuka kehtaa laittaa julkisesti tuollaisen kommentin juttuun, missä ei millään tavalla ole edes jalkani näkyvillä tai vaikka olisikin, mikä ajaa sut siihen pisteeseen, että tuollainen kommentti pitää kirjoittaa?

Ensi kerralla tämä Laila voisi käyttää aikansa järkevämmin ja vaikka kehua ystäväänsä tai kiittää posteljoonia tärkeästä työstä. Niitä hymyjä ei myöskään siinä kaupan kassalla ihan liian usein vaihdeta! 😉 Mulla on lisäksi myös neljäkymmentäviisi muuta ehdotusta – ota rohkeasti yhtyettä!

Ei olla me Lailoja viikonloppuna, vaan nautitaan mielummin positiivisesta fiiliksestä ja ehkä vähän kuohuvasta myös.

(Hiuksistani toivottiin kuvaa myös edestäpäin. Painetaan nyt ihan perinteisellä selfiellä menemään.)

Ihanaa viikonloppua!

xo Sar

64 Comments
 • A
  Posted at 16:49h, 24 maaliskuun Vastaa

  Oot kyllä ihan mahtava ❤

  • sarasieppi
   Posted at 18:21h, 24 maaliskuun Vastaa

   ❤️

 • -91
  Posted at 17:07h, 24 maaliskuun Vastaa

  Niin monesti kokee nykyään myötähäpeää ihmisten kommentoinnista. Normaalit käytöstavat ovat täysin unohtuneet somen ihmeellisessä maailmassa, niin nuoremmilta kuin vanhemmiltakin. Kaunis olet niin tummana kuin vaaleanakin!

  • sarasieppi
   Posted at 18:22h, 24 maaliskuun Vastaa

   Näin juuri! Ja kiitos paljon! 🙂

 • Veera
  Posted at 17:17h, 24 maaliskuun Vastaa

  Uus tukka on tosi kiva ja sopii! En tiedä, johtuuko valoituksesta tmv. mutta hippasen kalpeampi iho vois tuoda sun uuden hiusvärin oikeasti oikeuksiinsa 🤔😊 vaihtelu virkistää!

  • sarasieppi
   Posted at 18:21h, 24 maaliskuun Vastaa

   Eiköhän tuo rusketus pian taas lähde pois 😉 Ja kiitos paljon!

 • Sofia
  Posted at 17:19h, 24 maaliskuun Vastaa

  Tällaisia Lailoja on kyllä vaikeaa ymmärtää. Mikä tekee ihmisistä niin ilkeitä? Mun mielestä nuo uudet hiukset sopii sulle hyvin! Ja kiva kun juuri on vähän tummempi, se tuo sopivasti kontrastia lookiin 🙂

  Hyvää viikonloppua!

  • sarasieppi
   Posted at 18:20h, 24 maaliskuun Vastaa

   No niitä todellakin on vaikea ymmärtää. :/ Kiitos! Nauti säkin viikonlopusta. 🙂

 • Kirsi
  Posted at 17:24h, 24 maaliskuun Vastaa

  Ihanat hiukset! Sopii todella hyvin toi väri😁 ja muutenkin, GO Sara💓💓

  • sarasieppi
   Posted at 18:19h, 24 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Kirsi! 🙂 <3

 • Katsu
  Posted at 17:28h, 24 maaliskuun Vastaa

  Ihana tukka ja ihana sinä! Musta on hienoa, miten otat ilkeet kommentit ja nettikiusaamisen rohkeesti puheeksi! Toivottavasti viesti menee vihdoin Lailallekin perille. 😉

  • sarasieppi
   Posted at 18:19h, 24 maaliskuun Vastaa

   Ja ihana sinä!! <3

 • Jenni
  Posted at 18:12h, 24 maaliskuun Vastaa

  Pakko kommentoida, koska tää sun postaus oli täyskopio Jenni Aleksandrovan muutaman päivän takaisesta 😁 Toisaalta kiva juttu että asiattomiin kommentteihin suhtaudut noinkin hyvin!

  • sarasieppi
   Posted at 18:18h, 24 maaliskuun Vastaa

   No onneksi ei sentään ollut Mervi tässä! 😀

 • Maitoviiksi
  Posted at 18:24h, 24 maaliskuun Vastaa

  Minusta uudet hiuksesi ovat kauniit ja niin olivat vanhatkin, muutoinkin olet kaunis nainen! Ja mainio Laila kyllä, onneksi ihmiset jaksavat nostaa toistensa oloa niin hienosti. 😉

 • Anspa
  Posted at 18:35h, 24 maaliskuun Vastaa

  En yleensä seuraa sua, mutta silloin tällöin käyn vilkasemassa mitä kuuluu instan puolella. Täytyy sanoa, että sun uusi luonnollisempi lookki on niin hyvä juttu! Ja vaaleammatkin hiukset sopii erittäin hyvin, hyvä Sara jatka samaan malliin😊

 • Sini Makkonen
  Posted at 18:36h, 24 maaliskuun Vastaa

  Sopii hyvin sinulle.Olet nätti.

 • Laila
  Posted at 18:44h, 24 maaliskuun Vastaa

  Täällä Laila terve! Miten saan sinuun suoraan yhteyden? Saisinko puh. nron niin rimpautan? 🙂

 • Riikka
  Posted at 19:04h, 24 maaliskuun Vastaa

  Hyvin sopii myös vaaleat hiukset. Kaunis olet.

 • Tiitu
  Posted at 19:17h, 24 maaliskuun Vastaa

  No Wau! Olet paljon kauniimpi kuin tummana. Upea. Mutta, kokeilisitko välillä ns. luonnollisia ripsiä?

 • Utelias
  Posted at 19:21h, 24 maaliskuun Vastaa

  Hei! Upeat hiukset! 🙂 mitä kulmaväriä käytät? (sopii tosi hyvin vaaleisiin hiuksiin)

 • Soile
  Posted at 19:21h, 24 maaliskuun Vastaa

  Sinä olet niin upea nainen, että noita kateellisia Lailoja ottaa vaan päähän kun eivät itse viitsi pitää huolta ulkonäöstään. Tai muuten oma elämä on jotenkin kurjaa. Sen vuoksi pitää sitten arvostella sinunlaisia positiivisen asenteen omaavia kaunottaria. En kyllä ymmärrä miten sellainen käyttäytyminen voi Lailan mieltä helpottaa… tuskin mitenkään. Parempi mieli Lailallekin tulisi kun näkisi kaikessa jotain hyvää ja kirjoittaisi siitä. Toivottavasti nämä Lailat joskus kokeilisi sitäkin tapaa;)

  • sarasieppi
   Posted at 12:58h, 26 maaliskuun Vastaa

   Soile. <3

 • Annika
  Posted at 19:32h, 24 maaliskuun Vastaa

  Kaikkea säkin joudut kestämään..oot kaikin puolin kaunein ikinä! Mukavaa kevättä🤗

  • sarasieppi
   Posted at 12:58h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos, mukavaa kevättä sullekin. 🙂

 • Vittujoo
  Posted at 19:38h, 24 maaliskuun Vastaa

  Voi VITUN HOROPERSE!! Pääseehän sillä keltaisen lehdistön ”uutisiin”, kun ruikuttaa ihmisten mielipiteistä. Meillä on sananvapaus tässä maassa, ja jollei kestä sitä, voi SUKSIA VITTUUN JULKISUUDESTA!!! Olet halpa pakkelinaama horatsu, et mitään muuta.

  • Annika
   Posted at 20:31h, 24 maaliskuun Vastaa

   Tuskin Sara tällä postauksellaan mitään lööppijulkisuutta hakee, niin ja hänelläkö ei sitten ole sananvapautta? Eikö voitaisi jättää tällaiset täysin turhat kiusaamiskommentit pois ja olla ystävällisiä toisillemme? Ja jos se tuntuu mahdottomalta ajatukselta, niin lue toki jatkossakin Saran blogia, mutta älä käyttäydy noin huonosti ja lapsellisesti.

   • sarasieppi
    Posted at 12:57h, 26 maaliskuun Vastaa

    <3

  • M
   Posted at 20:48h, 25 maaliskuun Vastaa

   ????? En keksi mitään sanottavaa, oon shokissa. Käytöstavat ja muiden kunnioittaminen ei taida olla tuttua.

   • sarasieppi
    Posted at 12:48h, 26 maaliskuun Vastaa

    Jep, samaa ihmettelin.. 😮

    • Heidi
     Posted at 03:19h, 27 maaliskuun Vastaa

     Olipa ruma ja lapsellinen kommentti alottajalta, toivottavasti tuli hyvä mieli kun päästit ton ulos. Ens kerralla kannattaa vaa painaa sitä raksia ja olla hiljaa vaikka joku ei sua miellyttäiskään. Uskomatonta miten nykyään kaikkea voi vaan möläyttää, mut se on nimettömänä ok. Aikamoinen pokka pitää kyllä olla että tulis sanomaan saman ihan face to face.

 • Pirkko
  Posted at 19:59h, 24 maaliskuun Vastaa

  Kaunis Sara!

  • sarasieppi
   Posted at 12:57h, 26 maaliskuun Vastaa

   <3

 • Torey
  Posted at 20:20h, 24 maaliskuun Vastaa

  Tosi hyvän väriset hiukset! Ihanasti tuo silmätkin esiin! 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 12:57h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon! 🙂

 • S
  Posted at 20:47h, 24 maaliskuun Vastaa

  Olet erityiskaunis, oli hiusten väri tumma tai vaalea. Vaikea valita, kumpi parempi 🤔😊 Aurinkoista kevään odotusta ja iloista pääsiäisen aikaa. Älä välitä onnettomista ressukoista, jotka raukkamaisesti huutelevat nimimerkin takaa. 😤

  • sarasieppi
   Posted at 12:57h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon! Ihanaa kevättä sullekin. <3

 • -
  Posted at 21:00h, 24 maaliskuun Vastaa

  Kertoisitko, miten paljon olet kuviasi muokannut, ennen julkaisua? Missä luonnollisuus? Ylläolevaa kuvaakin on ihan liikaa muokattu.

  • sarasieppi
   Posted at 12:56h, 26 maaliskuun Vastaa

   Siihen on lisätty kirkkautta. Mitään muuta ei ole tehty. Hyvä kamera. 😉

 • Taija
  Posted at 21:19h, 24 maaliskuun Vastaa

  Laila on vaan kateellinen ja sun ulkonäöstä keksii tuskin kukaan mitään oikeaa negatiivist sanottavaa.

 • Julia
  Posted at 21:23h, 24 maaliskuun Vastaa

  En ymmärrä sitä, että miksi tästä piti tehdä blogi postaus? Jos kommentti ei edes liittynyt kuvaan niin, miksi vetää herne nenään ja lähteä julkisesti ruotimaan kommenttia? Yksi ilkeä kommentti, joka ei edes liittynyt kuvaan niin mitä väliä? Vielä profiloit henkilökohtaisesti viitaten nimeen Laila… Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta. Olen huomannut aikaisemminkin, että myös sinä ruodit ihmisiä julkisesti somessa. Miksi olet julkisuudessa, jos et ilmeisesti pysty hyväksymään, että julkisia ihmisiä kommentoidaan? Se on selvää, että on aina joku, joka kirjoittaa tai puhuu ilkeästi. Sinä taas osoitat näillä ”vastaiskuillasi” että haet ihmisiltä ymmärrystä ja huomiota, joka parantaa itsetuntoasi. Näin minä näen asian.

  • Eve
   Posted at 01:31h, 25 maaliskuun Vastaa

   Kertoo aika paljon tällaisten Lailojen ja Julioiden omasta itsetunnosta ja ajatusmaailmasta kun koetaan, että on oikeus sanoa ihmiselle mitä vain koska on julkisuudessa. Ei se oikeuta, ei päin naamaa eikä missään kommenttiboksissa. Jos sinä olisit julkisuudessa niin haluaisitko kuulla miten sulla perse roikkuu, naama on ihan vino ja ne reidetkin on niin paksut? Tuskin? Miksi kohdella tuntemattomia ihmisiä törkeästi kun ei (toivottavasti) omia läheisiä/ystäviäkään ruodi tuollaisin ”paksu reisi” -kommentein? Ihmisillä on oikeus olla julkisuudessa ja oikeus postata kuva uusista hiuksista. On myös oikein tuoda sosiaalisen median aiheuttamaa nettikiusaamista esille ja kommentoida, jos joku ihminen on julkisesti haukkunut häntä, ilman mitään perusteita (tai syytä!!!). Lailalle voisi suositella terapeuttia ja kaikille teille muillekkin ilkeille ihmisille. Puhuminen ammattiauttajalle varmasti helpottaa oloa niin ei tarvitse tuottaa lisää pahaa tähän maailmaan kommentoimalla tuntemattomien ihmisten ulkonäköä. Jos ei miellytä niin ei tarvitse seurata eikä tätä myöden myöskään kommentoida. 🙂

   • sarasieppi
    Posted at 12:51h, 26 maaliskuun Vastaa

    <3

  • sarasieppi
   Posted at 12:56h, 26 maaliskuun Vastaa

   No, näet asian väärällä tavalla. Tämä Laila kirjoitti julkisen kommentin ihan omalla Facebook-profiilillaan. En ole vetänyt hernettä nenään, vaan tällä postauksella oli tarkoitus herättää niitä ihmisiä, joiden mielestä somessa on ok kirjoittaa muista ihmisistä inhottavia asioita. Se on kiusaamista ja sellainen on mielestäni väärin ja tarpeetonta. 🙂

 • Pirjo Skog
  Posted at 21:34h, 24 maaliskuun Vastaa

  Voi miten kaunis Tornion tyttö💞

  • sarasieppi
   Posted at 12:51h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Pirjo. 🙂

 • Nina
  Posted at 23:10h, 24 maaliskuun Vastaa

  Lailat on Lailoja ja Leilat Leiloja. Minä nyt en ikinä ymmärrä ikinä, miksi kukaan kommentoisi toisen ulkonäköä. Tosin iteppä kysyit 🙂 Mutta ole sinä se mukavampi ihminen tässä kohtaa. Hyvien asioiden kiertoon laitto on paljon parempi kuin pahan. Ehkä Lailan elämässä tapahtuu/on tapahtunut asioita mistä ei oo sinulla/minulla mitään tietoa (tosin se ei kyllä oikeuta mihinkään) mutta.. Ehkä mä oon vähän yksinkertainen ja tyhmä, mutta nostaisin jonkun muun jutun sieltä kun Leilan, Lailan jolla ei selkeesti oo muuta elämää. Siun tukka on tosi kiva ja sopii hyvin sulle. Etkä tuu ikinä pääsee siitä missin leimasta, mikä on vähän sääli kun huoma, että sulla on paljon hyvää sanottavaa ja oikeesti järki päässä 🙂 Toivosin, että ihmisillä ois pieni suodatin aina. Ottakaa oppia omista virheistä ja antakaa kaikkien kukkien kukkia <3 Peace&Love, N

  • Myy
   Posted at 00:24h, 26 maaliskuun Vastaa

   Mitähän meinaat tällä kommentillasi ”missin leimasta” ? Tai se tulikin jo ilmi siinä samassa. Ilmeisesti sinun mielestä missi=tyhjäpää ja _poikkeuksellisesti_ Sara ei sitä ole. Aika erikoinen ajatusmaailma…

 • Kata Roos
  Posted at 23:37h, 24 maaliskuun Vastaa

  Hieno tukka Sara, sopii todella hyvin kumpi vaan sinulle. Suomi on listattu maailman onnellisimmaksi maaksi, mutta välillä ihmettelen näiden ”onnellisten” kommentteja, niinkuin tämä reisikommentoija, mutta ehkä hän ei kuulukkaan onnellisten joukkoon 🙂 Niille ei kannata antaa sijaa. Huh huh.

  • sarasieppi
   Posted at 12:51h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Kata! 🙂

 • Karoliina
  Posted at 06:32h, 25 maaliskuun Vastaa

  Hyvä näpäytys Lailalle 🙂 Harmi kun jotkut aikuiset ihmiset kehtaavat kommentoida julkisesti facebookkiin törkeyksiä! Sun reisistä ei nyt saa paksuja edes tekemällä. Ja ihana viel toi tukka edestä! On varmaa ollu vähän vaikeeta tottuu tohon ekoina päivinä? Alkaako silmä jo tottua? 😊💕 vai tottuko jo heti? 😀

  • sarasieppi
   Posted at 12:50h, 26 maaliskuun Vastaa

   Oli kyllä ehkä vähän erikosta nähdä itsensä peilistä tässä värissä. Nyt on alkanut jo tottumaan! 🙂

 • Tanja
  Posted at 15:00h, 25 maaliskuun Vastaa

  Voi juku Sara ku oot upee ilman kaikenmoisia pidennyksiä! 😍 värjäsin just tummaks ja okei.. sun kuva sai mut haluaan vaaleat! 😂

  • sarasieppi
   Posted at 12:49h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon! <3 Ja voi ei, malta nyt vielä ainakin kesään sillä tummalla tukalla! ;D

 • Nanna
  Posted at 21:11h, 25 maaliskuun Vastaa

  Näitä Lailoja on valitettavasti maailma pullollaan.Saavat jonkinsortin tyydytyksen kommentoidessaan ikävästi.
  Pyrkikäämme siihen,ettei meistä koskaan tule Lailaa:)

  • sarasieppi
   Posted at 12:48h, 26 maaliskuun Vastaa

   Ei siis Lailoja meistä! 😉 <3

 • Jepsu
  Posted at 14:06h, 26 maaliskuun Vastaa

  Ai vitsit kun kirjotat jotenkin niin kivasti ja en nyt tarkoita (pelkästään) tätä postausta, vaan ihan aikaisempia postauksia ja muita someja. 🙂
  Oon kokoajan vaan varmempi siitä et oot kyllä ihan superkaunis ulkoisesti mut niin myös sisäisesti. Joten on kyl mahtavaa että jaksat ottaa kantaa tähän somekiusaamiseen, mikä tuntuu et on lähteny ihan lapasesta jo aika päivää sitten.. En vaan tajua, mitä jotku saa siitä että haukkuu, arvostelee tms. toisia ihmisiä. Tai ehkä vaan oon ite liian rauhaa rakasta erilainen nuori (eiks 30v oo nuori)
  Nii ja olitpa sit brunette tai blondi, rokkaat kyl kummankin lookin! <3

  • sarasieppi
   Posted at 15:58h, 26 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Jepsu mukavasta kommentista! 🙂

 • Jani-75
  Posted at 15:31h, 26 maaliskuun Vastaa

  Moi vaan Sara tumma tai vaalea ei väliä tärkeintä mitä pään sisällä liikkuu:)

 • Reetta
  Posted at 22:23h, 26 maaliskuun Vastaa

  Aivan super upea uusi väri 😍😍 raikas ja niin nuorekas (vaikka nuori oletkin). Oot kaunis ❤

  • sarasieppi
   Posted at 14:52h, 29 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Reetta<3

 • Heidi
  Posted at 03:21h, 27 maaliskuun Vastaa

  Oot upea, oon monta vuotta seurannu sun someja ja lisäks kauneuden ja uskomattoman tyylitajun lisäks oot hauska ja herttanen! Jatka samaa malliin. Kivaa että aloit kirjottamaan blogia <3

  • sarasieppi
   Posted at 14:50h, 29 maaliskuun Vastaa

   Kiitos kovasti Heidi!<3

 • Iina
  Posted at 17:01h, 06 huhtikuun Vastaa

  Mikä toi huulipuna on sulla kuvassa? Ihana sävy 🙂

Post A Comment