Pariisirakkaus

Meillä on täällä kolme Pariisi-päivää takana ja tuntuu siltä, että jokaisena päivänä rakastun tähän kaupunkiin yhä enemmän ja enemmän. En ole oikeastaan koskaan ollut sellainen tyyppi, joka viettäisi kahta päivää enemmän aikaa kaupunkilomalla, jos mahdollisuus olisi olla aurinkotuolissa palmujen alla, mutta täytyy sanoa, että tämä on kivaa vaihtelua ja musta on kuoriutunut kunnon kaupunkimatkaaja näiden muutamien päivien aikana. Metrokarttakaan ei muistuta enää koodattua labyrinttiä, määränpää löytyy ilman kolmen kilsan ylimääräistä lenkkiä sekä kadun nimetkään eivät näytä enää heprealta. Täällä painetaan menemään ihan ammattilaisturisteina.

En ole myöskään ollut mikään nähtävyys-ihminen juuri koskaan. Tykkään kyllä fiilistellä uutta kaupunkia, sen kauniita katuja ja erityisesti kivoja ravintoloita, mutta nyt reissukaverina on siskoni, joten ollaan kyllä saatu ihan jokainen kivikasa ja monumentti taltioitua muistoihin. Vastapainoksi hän on kiertänyt mun kanssa pariin kertaan Bershkat ja Topshopit, joissa nyt luonnollisesti on aina kaikkea kaunista nähtävää – ja etenkin ostettavaa. Hassua siis huomata, kuinka erilaisia ihmisiä me siskon kanssa ollaan matkoilla. Toisaalta hän tuo hyvää vastapainoa mun matkailutottumuksiin ja kai mustakin on pikkuhiljaa kuoriutunut semisti nähtävyys-ihminenkin.

Tämä reissu on ollut niin onnistunut, joten ajatuksissa siintää jo uusi kaupunkikohde. Näin ne fiilikset muuttuu, kun joku kaupunki vie ihan kunnolla mukanaan. Saako tänne muuttaa? Oon hommannut jo baskerinkin ja rakastan juustoja.  Viiniäkään en ole koskaan jättänyt juomatta.

Nyt kohti Louvrea heittää yläfemmat Mona Lisalle.

Housut: Topshop

Paita: Zara

Aurinkolasit: Bershka

Korvakorut: Forever 21

xo Sar

20 Comments
 • Mie :)
  Posted at 13:23h, 15 maaliskuun Vastaa

  Heips Sara. Tää nyt ei milläänlailla liity sun postaukseen ja mielellään jätä tää kommentti julkaisemattablogissa 🙂 Luin sua koskevan jutun me naisista ja tuli mieleen että ethän vaan käytä melatoniinia… Koska se aiheuttaa tosi monille järkyttäviä pääkipuja.

  • sarasieppi
   Posted at 16:24h, 15 maaliskuun Vastaa

   Heippa! En käytä lainkaan. Kivasti huomioitu silti!

 • Marianne
  Posted at 14:30h, 15 maaliskuun Vastaa

  Kaikki pinnallinen on kaunista, mutta pintaa syvemmällä kaikki on vielä coolimpaa.
  Blogia ylläpitää se Sara, jonka vain harva tuntee.

  Nää on lainauksia sun blogiteksteistä.

  Koska se Sara tule esiin, jonka vain harva tuntee? Tai että blogiin tulee jotain tekstiä sieltä sisältä, ei vain sitä pinnallista Saraa?

  Vai tuliko luvattua liikoja mihin ei pystykään vai onko sitä toista Saraa edes olemassakaan….Alan epäillä =)

  Mutta Pariisi on tosi jees, paljon muutakin kun kauppoja =)

  • sarasieppi
   Posted at 16:25h, 15 maaliskuun Vastaa

   Matkustelu kuuluu olennaisena osana mun elämään ja nyt sitä on tullut tehtyä, joten sen takia blogitekstit myös painottuu sen ympärille. 🙂 Eiköhän tässä vielä ehditä muustakin kirjoitella.

 • Niina
  Posted at 21:30h, 15 maaliskuun Vastaa

  Pariisi on kyllä mahtava. Minä ennen tein pelkkiä rantalomia, mutta kun matkustin Pariisiin niin hurahdin kaupunkilomiin. 🙂 Pariisikin koluttu jo kahteen kertaan ja suunnitelmissa kolmas reissu. Kivalle vaikuttaa sun blogi.

  • sarasieppi
   Posted at 21:32h, 15 maaliskuun Vastaa

   Jooo, tää kaupunki on kyllä aivan ihana!<3
   Ja kiitos! 🙂

 • Jenni
  Posted at 23:28h, 15 maaliskuun Vastaa

  Vitsi, olin niin innoissani, kun kuulin, että perustat oman blogin. Oot mun silmiin aina ollu sellanen ihanne: mimmi, joka on kuvankaunis, hyvä kirjoittamaan ja HAUSKA. Sellasella vähän itseironisella ja mustalla tavalla. Se on siistiä. P.S. Pariisi pukee sua!

  • sarasieppi
   Posted at 15:56h, 19 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos kovasti Jenni!!<3

 • Maria
  Posted at 07:20h, 17 maaliskuun Vastaa

  En ole seurannut aikasemmin kun ihan muutamaa blogia. Tykkään sun blogista paljon. Itse en pahemmin ole matkustellut naapurimaita pidemmälle, mutta matkustaminen silti kiinnostaa. Kun lukee sun juttuja pääsee vähän irrottautumaan arjesta myös. Kiitos! Mukavaa kevättä 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 15:52h, 19 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Maria ja mukavaa kevättä sullekin! 🙂

 • Migreenikko
  Posted at 22:00h, 17 maaliskuun Vastaa

  Minäkin luin sinusta jutun lehdestä ja oireiden (ärtyneisyys, vihlova kipu, tarve olla pimeässä, stressi pahentaa) perusteella sanoisin, että sinulla on migreeni. Onko kukaan lääkäri määrännyt sinulle kokeiluun migreenin täsmälääkettä? Sitä ottamalla on erittäin helppoa todeta (oireittesi lisäksi), onko sinulla migreeni vai ei. Jos täsmälääke/t tehoaa ja kipusi poistuu, sinulla on migreeni, jos ei, niin päänsärkysi johtuu jostakin muusta. Migreeni on hyvin monimuotoinen sairaus ja voi ilmetä hyvin erilaisena kipuna eri ihmisillä, ja se myös muuttaa muotoaan ajan kuluessa. Sanoisin, että kokeile ihmeessä, jos siis et ole jo kokeillut ja mene neurologille, joka osaa hoitaa migreenipotilaita. Tsemppiä ja halauksia kipujen keskelle.

  • sarasieppi
   Posted at 15:51h, 19 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon vinkeistä. Ei ole todettu migreeniksi juuri sen takia, kun pahoinvointia ei ole lainkaan. Mutta pidetään tämä mielessä!<3

 • LP
  Posted at 10:22h, 18 maaliskuun Vastaa

  En ole lukenut mitään juttua Sarasta missä olis ollut juttua sairastelusta. Ärtyneisyyttä itsellä ollut esim kun hemoglobiini ollut alhainen ja b-vitamiineista voi myös olla apua. En muista just minkä b-vitamiinin puutos oireena oli valoherkkyys. Stressi ja esim alkoholi kuluttaa elimistöstä b-vitamiineja

 • Krisu
  Posted at 23:14h, 18 maaliskuun Vastaa

  Tykkään sun blogista. Kirjoita vaan lissää, mielellään näitä luen <3

  • sarasieppi
   Posted at 15:50h, 19 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Krisu.<3

 • Jonna
  Posted at 22:40h, 19 maaliskuun Vastaa

  Hei, millainen sää Pariisissa oli? Lähden sinne perjantaina enkä tiedä miten sinne tulisi varustautua. 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 11:39h, 22 maaliskuun Vastaa

   Meillä oli kesä ja siihen yhtäkkiä talvi. Eli kannattaa varautua isolla matkalaukulla! 😀

 • Migreenikko
  Posted at 22:45h, 19 maaliskuun Vastaa

  Aurattoman migreenin diagnoosin kriteerinä on, että potilaalla on ollut vähintään viisi päänsärkykohtausta, jotka kestävät 4-72 tuntia ja kohtauksiin on liittynyt vähintään kaksi piirrettä A-ryhmästä ja vähintään yksi piirre B-ryhmästä:

  A-ryhmän oireet: sykkivä särky, toispuoleinen särky, särky on kohtalaista tai kovaa, ja estää normaaleja toimintoja, fyysinen aktiivisuus pahentaa särkyä.
  B-ryhmän oireet: pahoinvointi, oksentelu, valonarkuus, ääniherkkyys.

  Eli sen takia, ettei ole pahoinvointia lainkaan, EI voi todeta, että potilaalla ei ole migreeniä.
  Suosittelen migreenin hoitoon perehtyneellä neurologilla käymistä.

  • Pauliina
   Posted at 14:53h, 22 maaliskuun Vastaa

   Hei! Pakko sanoa tähän, että minulla on todettu migreeni vaikkei pahoinvointi kuulu oireisiin ollenkaan.

   Suosittelen ehdottomasti käymään neurologilla, joka tietää tästä sairaudesta!

   • sarasieppi
    Posted at 16:21h, 24 maaliskuun Vastaa

    Kiitos Pauliina vinkistä!!

Post A Comment