Patonkiöverit

Oho. Välillä hämmennyn siitä, millaisia tunteita blogitekstini saa aikaan noissa kommenttikentissä. Olen todella kiitollinen teistä kaikista lukijoistani ja teidän erilaisista mielipiteistä, mutta välillä on hyvä muistaa se, että täällä on ihan oikea ihminen oikeiden tunteidensa kanssa lukemassa niitä kommentteja ja joka ei esimerkiksi viime viikolla ajatellut aiheuttavansa kenellekään mitään mielipahaa, kun otti äkkilähdön aurinkoon.

Täällä blogissa olen saanut myös hieman noottia siitä, etten kerrokaan ihan täysin, kuka se Sara oikeasti on. Pohdin jo heti toisessa blogitekstissäni sitä, mitä kaikkea tulen täällä kertomaan ja mihin vedän omat rajani. Tämä raja on vielä vähän hakusessa, mutta nyt tuntuu siltä, etten uskalla ihan täysin täällä vielä revitellä. Ja kyllähän meillä kaikilla on omia henkilökohtaisia asioita, niin miksi minun pitäisi oksentaa kaikki ulos? Tämä blogi on ollut mulla vasta kuukauden, niin malttakaa vähän aikaa. Eiköhän se Sieppi pian lämpene.

Joka tapauksessa erittäin lämpimät ja patongin täyteiset terveiset täältä Pariisista. Tämä matka mulla oli buukkattuna jo kuukausia sitten, sillä en osannut oikein odottaa, että ennen tätä matkaa olisin ottanut äkkilähdön viidessä tunnissa kesken salitreenin tai uskaltanut toivoa Lapin lumisia maisemia viikoksi tähän aikaan vuodesta, uups. Ollut kyllä kivaa ja olen myös aika onnekas, että kaiken lisäksi se kiva vielä jatkuu.  Tällä viikolla to do -listaltani löytyy niiden patonkiöverien lisäksi mm. tällaisia asioita;

Lasillinen sitä hyvää Cavaa terassilla(lämpölampun alla), ottaa selvää, kuinka monta kertaa on mahdollista eksyä metroissa, kävellä maraton viikon aikana, istua kivassa kuppilassa nauttivansa leikisti siitä kahvista,  olla oma itsensä eli painella täysillä Disneylandiin, ottaa turistikuva Eiffelin edessä niiden satojentuhansien muiden turistien ympäröimänä ja photoshopata ne muut ihmiset siitä pois, sillä yksinhän mä siellä olin ilman sitä ahdistuskohtausta sekä aistia aitoa Pariisin fiilistä baskeri päässä Champs-Elyseellä, eipä vissii! Voisin sanoa, että tästä tulee aikamoinen viikko, tai no, viikko.

Ehkä uskallan myös kysyä, että olisiko teillä antaa jotain hyviä matkavinkkejä? Tuolla haaveissa siintää ihanat vintage-liikkeet, söpöt kahvilat överipullineen tai ravintolat, jotka ovat muutakin kuin sitä Mäkkäriä. Toki ihan kaikki vinkit ovat tervetulleita, mitä mieleenne vaan juolahtaa.

Takki: MaisonHelsinki

Housut: Bershka

Aurinkolasit: Forever 21

Kengät: H&M

Laukku: Chanel

xo Sar

 

 

23 Comments
 • Veera Louhelainen
  Posted at 11:48h, 13 maaliskuun Vastaa

  Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Champs-Elyseellä Lido -kabareen uusittu show ja juoda siellä lasi shamppanjaa. Ihan mieletön muodikas ja esteettinen kabareenäytös naisten makuun! (Instagram @lidodeparis) Ja mun ravintolasuositus: Monsieur Bleu, Avenue de New York <3 (@monsieurbleu)

  • Veera Louhelainen
   Posted at 11:53h, 13 maaliskuun Vastaa

   Tarkennus vielä Instagram -tileihin: @lidoparis ja @monsieur_bleu

   • sarasieppi
    Posted at 22:10h, 14 maaliskuun Vastaa

    Hei kiitos paljon näistä vinkeistä! Jee!

 • Möhkis
  Posted at 19:04h, 13 maaliskuun Vastaa

  Ei kai kukaan odota, että avautuisit kaikista henkilökohtaisista asioistasi. Kuitenkin lupauksesi oikean Saran näkymisestä täällä, ei ole näkynyt.
  Nyt tämä on perushömppää. Sitä samaa mitä niin monissa muissakin blogeissa. Kerrotaan matkustelusta, ostoksista jne kera kuvapläjäyksen. Eikä siinäkään mitään pahaa ole. Luulis kuitenkin, että ymmärrät ihmetyksen.
  Itseäni kiinnostaa eniten blogit, joissa kerrotaan perusarjesta, omista ajatuksista liittyen johonkin tiettyyn aiheeseen jne.
  Nämä kommentit, joita olet saanut, eivät edes ole mitenkään ilkeitä. Eiköhän suurin osa ymmärrä, että blogien pitäjätkin on ihan oikeita ihmisiä.
  Yksi asia mikä ihmetyttää on se, ettet vastaa kaikille kommentoijille. Se on kyllä yksi tapa karkottaa lukijat. Niin ja jos odottaa kivoja kommentteja, niin ei itsekään kannattaisi edes näpäytysmielessä ilkeillä vastauksissaan…

  • sarasieppi
   Posted at 22:08h, 14 maaliskuun Vastaa

   Blogi on ollut mulla vasta alle kuukauden ja tämä aika on sisältänyt paljon matkoja, joten luonnollisesti blogini on pyörinyt matkojen ympärillä. Enköhän mä ehdi vielä kaikesta kirjoittaa. 🙂
   Ja joo, haluaisin ehtiä vastata kaikkiin kommentteihin ja parhaani siinä yritän.

 • Roosa
  Posted at 22:35h, 13 maaliskuun Vastaa

  Jotenkin tuntuu, että olet nyt niin jumissa nykyajan blogityylissä ’kaikki on niin täydellistä’ ettet näe metsää puilta. Ihan vinkkinä, reissukuvasi voisi sisältää myös pakkaamista, lentokentällä istumista/odottelua kenties hieman rähjääntyneenä(?) ym. mitä sisältyy matkustamiseen, ei pelkästään viimeisen päälle mietittyjä kuvia, kun olet jo perillä kohteessa. Koskee myös muita arjen juttuja, sinun kohdallasi meikitön kauppareissukuvakin olisi jo jotain uutta aiempaan eikä tarvisi sen enempää alkuun sisintään edes avata 😉

  • sarasieppi
   Posted at 22:06h, 14 maaliskuun Vastaa

   Hei Roosa! Miksi pitäisi näyttää rähjääntyneeltä? Noissa kuvissa takana oli kaksi tuntia yöunta ja vielä matkustuspäivä. Napattiin noi kuvat hetken mielijohteesta kadulla ennen hotellille menoa – kuvat eivät siis todellaakn ollut viimeisen päälle mietittyjä. En itse henkilökohtaisesti tykkää näyttää rähjääntyneeltä. Mun mielestä on kiva näyttää kivalta. 😀

 • Johanna
  Posted at 07:32h, 14 maaliskuun Vastaa

  Olen todella iloinen, että olet aloittanut oman blogin. Sinulla on kiva tyyli ja olet inspiroiva. Toivoisinkin blogin puolelle lisää aiheita muodista ja meikkauksesta. Ja aivan pakko kommentoida tätä jatkuvaa kritiikkiä yms. mikä kohdistuu sinuun. Suomessa ihmiset ovat äärimmäisen kateellisia ja pikkumaisia, nauttivat toisten epäonnesta. Muista, että sinä olet äärimmäisen kaunis ja fiksu ihminen. Ihmiset, jotka jaksavat päivä tolkulla kritisoida ja haukkua muita ihmisiä, kertoo heistä ihmisinä paljon enemmän. Ihanaa kevättä 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 22:02h, 14 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Johanna! Mukavaa, että löysit blogini. 🙂 Otan ehdottomasti nuo postaustoiveet huomioon!

 • Sirkkis
  Posted at 08:24h, 14 maaliskuun Vastaa

  Samat kuvat instassa ja blogissa. Hyvä ettei samat tekstit. Ja molemmisrako eri palkka?
  Kyllä Sieppo on laiska.
  Ja edelleen perushöppää kuten joku sanoi. Ei mitään asiaa muuta kun täydellisiä matkoja skumppaa ja ruokaa. Ei mitään pieleenmennyttä tapahtumaa, ei mitään ihhimillistä?
  Älä sano esitteleväs ittees jos et esittele. Ei tarvi joka henkilökohtasesta asiasta avautua, mutta sähän et avaudu mistään.

  Tää blogi on kyllä aika huvittava, tätä lukee vitsillä. Huonompaan suuuntaan joka kirjoitus ja Sieppi närkästyy heti kun jotkut kommentoi. No Sieppi lukijoitahan sä blogilles tarvit, joten ajattelepa sitä..

  • sarasieppi
   Posted at 22:01h, 14 maaliskuun Vastaa

   .. Ja sinä se eksyit taas ihan ”vahingossa” lukemaan blogiani. Silti sua jaksaa kiinnostaa, vaikka sanojesi mukaan blogini on huvittava. 😀

   • Sirkkis
    Posted at 00:16h, 15 maaliskuun Vastaa

    En mä tänne eksy, luen ihan tarkotuksella. Näistä saa parhaat naurut, kun lukee mitä somehärpäkesieppo taas saanu elämässään aikaiseksi =D

 • Piristys
  Posted at 09:07h, 14 maaliskuun Vastaa

  On jotenkin mielenkiintoista, kun monet haluavat/toivovat/vaativat sinun kirjoittan sitä sun tätä. Tämähän on sinun blogisi Sara. Kirjoita juuri niin kuin haluat, mistä haluat ja milloin haluat. Ja olen varma, että näin teet. Jos ei tykätä, niin miksi ihmeessä on pakko lukea ja kirjoittaa negatiivinen kommentti. Eihän bloggaaja mikään terapeutti ole? Inhoan tätä nykyajan helppoutta käydä ”negistelemässä”!
  En sinua tunne muuta kuin julkisuuden kautta, eikä se ole paljon. Mutta enpä usko sen kertovan sinusta kuin pisaran, loppu myyviä lööppejä. Koska, jos itsensä elättää sinun tavallasi, pitää olla älyä päässä, pelkkä kauneus ei riitä.
  Minäkin tulin tänne iltapäivälehden linkin kautta. Ja luen mielenkiinnolla. Mukavaa, kun panostat hyvää kirjoitustaitoon. Matkustat tosiaan paljon. Koska minä en matkusta, voit tuhlata minun ”aiheuttamani” hiilijalanjäljen. Jos olisin huolestunut kaikesta siitä, mikä maapallon tuhoaa, en muuta ehtisi tehdäkään. Elämä olisi yhtä suremista ja jäisi elämättä. Elä ja matkusta siis!
  Aion jatkossakin lueskella blogiasi, kolmatta listallani. Ja haluan todella kannustaa sinua kirjoittamaan blogiasi oman mielesi mukaan. Kommentoijjiin mahtuu aina oman pahan mielen purkajia, niistä et eroon pääse. Tsemppiä jatkoon!

  • sarasieppi
   Posted at 22:00h, 14 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Raija mukavasta kommentista!<3

   • Piristys
    Posted at 07:23h, 15 maaliskuun Vastaa

    Eipä kestä. Nimeni, ”Piristys”, kertoo siitä, että en tule kirjoittamaan negatiivisesti enkä arvostelemaan sinua ikävästi, jos vielä kommentoin, miksi niin tekisin? Sen sijaan voin olla eri mieltä kanssasi tai miettiä, josko minun mielipiteessäni olisi tarkistamisen varaa. Mieluiten kannustan ihmisiä ja kehun, jos aihetta. Saanko siis olla Piristys jatkossa, mitäpä luulet? 😄

 • Nimetön
  Posted at 19:51h, 14 maaliskuun Vastaa

  En ole koskaan ennen kommentoinut ketään tai mitään nimettömänä netissä, mutta nyt teen poikkeuksen. Olen seurannut sinua somen kautta jo tovin ja näkemäni perusteella vaikutat ihan rempseeltä, mutta herkältä tyypiltä. Ensimmäinen blogikirjoituksesi koski sitä minkälainen blogistasi on tulossa, lukijalle tuli vaikutelma että tulet paljastamaan itsestäsi asioita joita et aikaisemmin ole tuonut julkisuuteen. Toinen kirjoituksesi koski viime vuotta joka syystä tai toisesta oli sinulle raskas, sitä pahoittelen ja vilpittömästi toivon että tämä vuosi on sisällöltään sinulle lempeämpi. Et kuitenkaan valoittanut lukijalle mistä syistä vuotesi oli raskas. Minä kuten ehkä muutkin pettyivät, kun lupaamasi ei käynyt toteen. Et valoittanut kuka on Sara, miksi olit voinut huonosti. Kommentteihin joku oli kirjoittanut että tämä on sinun blogisi joten sinä saat päättää mistä kirjoitat, siitä olen tismalleen samaa mieltä. Kannattaa kuitenkin varauksella luvata mistä tulee kirjoittamaan jos ei ole valmis ottamaan vastaan kritiikkiä. Kaikki kommentit eivät kumpua kateudesta, jotakuta voi yksinkertaisesti harmittaa että ei saa sitä mitä luuli saavansa. Kannattaa myöskin varautua siihen että kaikki kommentoijat eivät ole kanssasi asioista samaa mieltä ja ehkä kyseenalaistavat jotkut tottumuksesi, sekään ei ole ilkeyttä jos asian tuo asiallisesti esiin. Eikö blogin rikkaus juuri synny siitä että kirjoittaa (ja tarvittaessa perustelee) asioista joita kohtaan tuntee intohimoa sekä asiallisesta ja ajatuksia herättävästä vuorovaikutuksesta lukijoiden kanssa?

  • sarasieppi
   Posted at 21:59h, 14 maaliskuun Vastaa

   Hei Viivi. Ymmärrän kyllä pointtisi. Itsessään se postaus viime vuodesta oli arka aihe itselleni, joten halusin pitää osan asioista henkilökohtaisina. Sen takia en niistä sen enempää halunnut avautua.
   Ja ilman muuta – kaikki kommentit on tervetulleita. Osa kommenteista on vaan niin törkeitä, etten pysty niitä täällä edes julkaisemaan. On tässä vuosien saatossa saanut kuulla kaikenlaista, joten kyse ei ole siitä, ettenkö olisi valmis vastaanottamaan kritiikkiä. Kaikkea inhottavaa ei mielestäni tarvi kommentoida toisten blogeihin. 🙂

 • Anna-Maria K
  Posted at 22:25h, 14 maaliskuun Vastaa

  Oho! Tulin pitkästä aikaa tänne Idealistaan ja ajattelin josko löytyisi uutta luettavaa. Löytyi uusi blogi! Hauskaa! Tervetuloa vain blogimaailmaan <3 Terveisin veteraani 😀

  • sarasieppi
   Posted at 21:33h, 15 maaliskuun Vastaa

   Hauskaa! Kiitos kovasti! <3

 • Aliisa V.
  Posted at 12:00h, 16 maaliskuun Vastaa

  Just mietitään minilomaa jonnekin kaupunkiin, Pariisi, Lontoo ymym.. Kaksi alle kolmevuotiasta ois mukana matkalla.. Onkohan lasten kanssa vaikeeta Kulkea Pariisin kaduilla huhtikuun lopussa? Et varmaan ajatellu lapsinäkökulmasta mutta silti kysyn😀 Ja missäpäin kannattaa yöpyä, onko helppo käyttää julkisia ym. Onko millainen hintataso? ☺ suositteletko pakettimatkaa vai omatoimi? Kiva blogi! Mua kiinnostaa matkakuulumiset!! Ite voi jättää monta reissua tekemättä kun näkee muiden kuvia, tarinoita😍😎

  • sarasieppi
   Posted at 15:55h, 19 maaliskuun Vastaa

   Moikka Aliisa! En osaa tuohon lapsikysymykseen vastata, mutta kyllä täällä paljon lapsiperheitä näkee. 🙂 Julkisia on todella helppo käyttää, kun oppii vaan metrokartan. Täällä on aikalailla Suomen hintataso. Riippuu pitkältä siitä, mitä tuolta lomalta hakee, niin kannattaa yöpyä sen mukaan. Tämä on todella iso paikka, niin mitään tiettyä ”keskustaa” ei ole.
   Kiva, kun tykkäät lukea! 🙂

 • KK
  Posted at 16:36h, 18 maaliskuun Vastaa

  Miten musta tuntuu että teet niin tai näin niin aina on näitä naama norsun *piip* kommentoijia. Kummasti tuntuu tuo sun elämä kiinnostavan, vaikkei kiinnosta ollenkaan 😀 Aina näitä suun soittajia on joka paikassa, mutta mikä sussa kivassa ja positiivisessa ihmisessä niin paljon ärsyttää et pakko taas mennä uuteen postaukseen nillittämään. Ehkä se on sit perussuomalainen kateus, kyllä mullekkin kelpais mm. äkkilähtö lämpimään mut menee pikkasen ohi miks se ois sun vika et mä en pääse täältä ruuhkavuosistani mihinkään 😉 Pidä vaan joku raja yksityisyydessä kun kommenttien taso on tätä luokkaa. Suotta tommosille törkyharakoille paljastat mitään – meitä normaaleja nettikäyttäytyjiä kaikki syvimmät asiat ei edes kiinnosta.

  Valoja tauluun ihmiset hyvät! 😀

  • sarasieppi
   Posted at 15:50h, 19 maaliskuun Vastaa

   <3

Post A Comment