Äkkilähtö viidessä tunnissa

Olen tehnyt paljon nopeita liikkeitä elämäni aikana esimerkiksi nappaamalla sen suklaapatukan sittenkin mukaan siitä kassahyllyltä(miksi niitä pitää edes olla siinä?!), ostamalla maailman hienoimman maton nettikaupasta ja sen saapuessa kotiin en ole enää pitänytkään siitä tai vaihtamalla elokuvan kolmesti illan aikana katsomatta niistä silti yhtäkään loppuun. Olen tehnyt myös äkkilähtöjä päivän varoitusajalla kauemmaksi ja on sitä joskus tullut lähdettyä Tallinnaankin puolessatoistatunnissa ja satamassa on saanut sitten kiroilla omaa huolimattomuuttaan, kun sitä passia ei tälläkään kertaa tajunnut ottaa mukaan(sitähän ei siis ikinä kysytä, mutta aina se pitää olla mukana).

Tiistaina päivällä olin tekemässä hiukan laiskaa salitreeniä Popkornin tahtiin, kun alkoi tekemään mieli ihan kunnolla aurinkoa. Siis se fiilis, kun välillä on pakko tyhjentää kaapit karkeista herkkulakon aikaan tai ”en osta enää yhtäkään paitaa” -päätöksen jälkeen sorrut kuitenkin ostamaan Zarasta vielä yhden rääsyn, sillä onhan se nyt tosi kiva ja ihan varmasti mä sitä käytän(eli en) . Mun mielihalut olivat tällä kertaa vähän isommat, mutta en antanut sen häiritä. Legendaarinen kysymys kuului, miksi ei?

Kymmenen minuuttia tämän ajatusjuoksun jälkeen löysin itseni olohuoneen sohvalta selailemassa lentoja. Tähän nopeaan meininkiin saattoi vaikuttaa myös se, että olin luvannut heittää hyvän ystäväni kentälle, joten.. miksi en lähtisi samalla lennolla?

No, täällä sitä sitten ollaan. Sen kuuman auringon alla palmupuiden katveessa.

Kuvat ovat puhelimella otettuja, joten laatu ei ole sitä ihan parasta, mutta kerrankin ei malta edes kaivaa kunnon kameraa laukusta, kun haluaa keskittyä siihen olennaiseen eli aurinkoon.

Näille kolmelle päivälle suunnitelmissa on pelkästään aurinkoterapiaa. Täytyy myöntää, että tämä taitaa olla elämäni paras naistenpäivä, vaikka tosin meidän ihanien leidien päivähän on joka päivä! 😉

Aurinkoista torstaita ja nauttikaa naiset päivästä!

xo Sar

24 Comments
 • Kuukkelikuu
  Posted at 13:16h, 08 maaliskuun Vastaa

  En halua kritisoida kenenkään tapaa elää ja olla, mutta kannattaisiko joskus herätä miettimään omaa kulutuskäyttäytymistä? Kuinka iso oma hiilijalanjälki on? Ja miten tämä maailma hukkuu muutenkin roinaan ja materiaan. Olis kiva nähdä sellanen postaus missä, vaikka kuukauden ajan haastat itsesi elämään pienemmällä liekillä ja miettimään omia kulutusvalintoja. Hyvää kevään jatkoa!

 • Mari
  Posted at 15:46h, 08 maaliskuun Vastaa

  Mukavaa naistenpäivää sinne aurinkoon ☀️

 • Sirkkis
  Posted at 16:43h, 08 maaliskuun Vastaa

  Erikoista on sun elämä. Ja ei, en ole kade. Mutta eikö sulla oikeesti ole elämässä muuta kun reissata ulkomailla ja postata instaan duckface kuvia tai sitten huojuvia palmuja.
  Aika diipadaapaa tää blogikin, vaikka alku näytti vähän paremmalta. Booooring. Ja älä pliis kirjota näitä blogeja joka päivä tai toinen, jos sulla ei oo ees mitään sanottavaa. Tääkin on sama mitä on voinut lukee jo viime vuoden instapostauksista harvase kuukausi. Ei mitään sanottavaa, mutta ilmoitan olevani ulkomailla. Ketä kiinnostaa Sara??

  • sarasieppi
   Posted at 17:25h, 08 maaliskuun Vastaa

   Näköjään sua ainakin, kun luit tämänkin tekstini. 😉

   • Sirkkis
    Posted at 14:43h, 09 maaliskuun Vastaa

    Ei kiinnosta jatkossa enää. Ei sulla oo mitään uutta sanottavaa. Sama vaikka postaisit samoille teksteillä viime vuoden instakuvas =D =D

 • Ansku
  Posted at 16:57h, 08 maaliskuun Vastaa

  Samaa olen pohtinut myös yllöolevan kanssa! Sen sijaan että ostaa ryysyjä ryysyn perään ja matkustaa kerran kuukaudessa Aasiaan niin kannattais keskittyy tähän hetkeen ja tekemään oikeasti luontoystävällisiä valintoja. Sieppi sun hiilijalanjälki ei todellakaan ole mikään pieni. Toivottavasti löydät joskus sisäisen rauhan ja onnellisuuden elämääsi. Kun ei ne ulkomaanmatkat ja ryysyjen ostamiset tee ketään ku hetken vaan onnelliseksi 😉

 • Jenna
  Posted at 17:01h, 08 maaliskuun Vastaa

  Siis mikä on kohde, miten se meni multa ohi? 😀 eli mihin otit äkkilähdön?

  • sarasieppi
   Posted at 17:27h, 08 maaliskuun Vastaa

   En tainnut mainita sitä! Dubai siis kyseessä. 🙂

 • Janice
  Posted at 19:44h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ekaa kertaa luen sun blogia ja hienoa huomata, että vielä joku uskaltaa tehdä nopeita ratkaisuja ja elää hetkessä! Hassua myös huomata miten paljon jengi on huolissaan sun hiilijalanjäljestä.. sehän täällä maanpäällä onki se isoin ongelma 😉 toivottavasti jokainen negistelijä täällä löytäis itse sen sisäisen rauhan ja onnellisuuden, minkä perään kuuluttelevat, ni ei tarvi muiden päiviä koittaa pilata turhilla kateellisilla panetteluilla. Mä en muuta tekiskää ku matkustelisin ja näkisin maailmaa jos vaan pystyisin! Ihanaa lomaa! ☀️🌴

  • Kuukkelikuu
   Posted at 21:03h, 08 maaliskuun Vastaa

   Anteeksi, pakko sanoa että mä en negistele tai ole kade. Ja nimenomaan ihan joka ikisen ihmisen kannattaisi olla huolissaan siitä miten tällä maapallolla elää. Toki ymmärrän, että on helppo sulkea silmät siltä, että täällä hukutaan paskaan. 🙂 ja tää siis ei koske vaan saraa vaan ihan joka ikistä,.myös tätä allekirjoittanutta inisijää. 😉

  • sarasieppi
   Posted at 21:58h, 12 maaliskuun Vastaa

   Ihana! Kiitos. Ja samaa mieltä sun kanssa.. 🙂

 • Maria
  Posted at 05:27h, 09 maaliskuun Vastaa

  Kyllä itsekin matkustelisin vielä enemmän, jos olisi mahdollista. Vaikkakin aina kyllä lähden reissuun kun mahdollista. 😝 Aina pyörii mielessä minne sitä seuraavaksi voisi mennä ja milloin olisi sopiva sauma toteuttaa.

 • Päivi
  Posted at 06:12h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mikä tätä jengiä vaivaa, iloinen hyvänmielen postaus ja muutama ihan pähkinöinä toisen hiilijalanjäljestä. Antaa naisen nauttia elämästään ja tehdä extemporejuttuja jos pystyy, herttinen sentäs. Mun mielestä Saran hiilijalanjälkeä suurempi ongelma tässä maailmassa on toisten ihmisten kateus, viha ja ”sananvapauteen” jotenkin ihan päättömästi liitetty toisten ihmisten haukkuminen ja mollaaminen.
  Hauskaa reissua ja aurinkoa elämääsi!

  • sarasieppi
   Posted at 21:57h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Päivi! Aurinkoa sunkin viikkoon 🙂

 • Sirpa
  Posted at 12:48h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ihanaa lomaa Sara!

  Tämä on hyvänmielen blogi, jota seurailen itse esimerkiksi silloin, kun myös kaipaan irtiottoa pimeästä ja kylmästä Suomesta.

  Onneksi nykyään voi järjestää itselleen irtiottoja erilaisissa mittakaavoissa – suosittelen erittäin lämpimästi eteenkin näille negatiivisille ihmisille, jotka tulevat blogiisi purkamaan omaa väsymystään.

  Aurinkoista lomaa!

 • ms
  Posted at 15:02h, 12 maaliskuun Vastaa

  Tuskin kellään tarkoituksena on kiihkomielisesti tulla negistelemään, enemmänkin ehkä herättää keskustelua. Tietysti kohteliaisuus on älykkyyttä myös kommentoidessa, mutta ikävää on minusta myös kriittisempien kommentoijien parjaaminen; onhan se ihan päivänselvää faktaa, että lentomatkustaminen ei todellakaan ole ekologista, vaan se tuottaa merkittäviä saasteita. Siksi sillä, että lähtee ”kun teki vähän mieli aurinkoa” on minusta kaksi puolta; toki hienoa, että rahaa riittää niin huolettomaan ja spontaaniin elämään, mutta laittaa se myös väkisinkin miettimään, että mitä jos kaikilla olisi varaa tehdä niin. Blogeissa tietysti usein julkaistaan hehkeää sisältöä ja arjen luksusta, mutta laittaa tietysti mietityttämään, minkälaiset bloggaajan arvot oikein ovat. Toisten arvoissa painaa kenties vastuu ympäristöstä enemmän, eikä se varmasti ole huono asia.

 • Jenni
  Posted at 10:22h, 13 maaliskuun Vastaa

  Vaikka joku olikin kommenttiboksissa valitellut, että tässä postauksessa ei muka ole mitään sisältöä, niin kehtaisin olla eri mieltä. Miten huippua, että joku uskaltaa toteuttaa tuollaisia extempore-ideoita jos on mahdollisuus! Itsekin lähtisin jos olisi mahdollisuus töiden/rahan puolesta..ehkä vähän uskalluksenkin :p

  • sarasieppi
   Posted at 22:10h, 14 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Jenni kivasta viestistä. 🙂

 • Asd
  Posted at 12:26h, 13 maaliskuun Vastaa

  Huhhuh. Mitäpä jos muiden hiilijalanjäljestä kiinnostuneet perustaisi vaikka itse oman blogin aiheesta ja sitä kautta valistais jengiä _oikealla asenteella_ sen syyllistävän sijaan. Vois oppi mennä paremmin perille, kuin vaatia sen kaltaisia postauksia joltain lifestylebloggaajalta. Yleensäkin minkä tahansa ideologian kanssa mennään metsään ja lujaa, jos asenne toista kanssaelävää kohtaan on syyttävä ja vihaava ’kun ei nyt ole tajunnut asiaa yhtä syväluotaavasti’ kuin itse, vaikka tarkoitus ja asia olisikin itsessään hyvä. Musta sillon tarttis kattoa sisälleen lujaa ja miettiä mistä voimasta nuokin kommentit ja sekaantumiset puskee.

  Omaan silmään luen kyllä negakommenteissa ihan asiaa oikeasta ja tärkeästä asiasta, toki, mutta asenne puhuu rivien välien kautta enemmän siitä että joku Sarassa pistää kommentoijaa ihon alle, ja pahasti👋🏼

  Oma blogi pystyyn ja positiivisella viballa kutsumaan jengiä mukaan säästämään Tellusta! Niitätte paljon enemmän hyvää sitä kautta.

  • sarasieppi
   Posted at 22:10h, 14 maaliskuun Vastaa

   Näin juuri! <3

 • Julia
  Posted at 14:44h, 13 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa. Naurahdin kommentille, jossa kyseenalaistettiin, että eikö sulla ole muuta sisältöä elämässä kun matkustaminen. Koska jos multa kysyttäisiin, en muuta tekisikään jos mulla olisi siihen mahdollisuus. Jotkut ehkä sitten nauttii niistä ruuhkavuosista täällä Suomen loskapas*kasessa 😀 Itse en tähän ryhmään kuulu etkä selvästi säkään, joten ymmärrän todella hyvin. Matkustelu on parasta mitä rahalla voi saada. Ihania tulevia reissuja sulle, ja pakko vinkata Pariisista yks paikka, jossa on todella hyvät burgerit ja drinksut, sekä loistava hinta-laatusuhde. Nimeltään Le Ruisseau, sinne kannattaa kyllä tehdä varaus, sillä paikka tosi pieni ja me saatiin tuurilla juuri viimeinen pöytä. Menee niin illallis- kuin lounaspaikkanakin! 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 22:09h, 14 maaliskuun Vastaa

   Heippa Julia! Kiitos paljon viestistäsi. <3 Otan tuon burgerimestan ehdottomasti ylös, sillä burgerit on parhaita! 😀

 • Nea
  Posted at 14:53h, 24 maaliskuun Vastaa

  Voi jestas mitä kommenttia taas :’D jos ei kiinnosta, niin miks ihmeessä päätyy ylipäätään lukemaan blogia, saatika kommentoimaan? Mulle ainakin kelpais tommonen äkkilähtö lämpimään ja mieluusti katson muiden kuvia kuvia matkoilta koska rakastan matkustamista, ei vaan aina ole aikaa eikä rahaa toteuttaa. Muutenkin Sara kirjoitat tosi hyvin!

  • sarasieppi
   Posted at 16:18h, 24 maaliskuun Vastaa

   Täältä löytää jos jonkinlaista kommenttia, että tervetuloa vaan viihtymään! 😀
   Ja kiitos paljon.<3

Post A Comment