Se paras Levi

Ajattelin tulla sanomaan nopeat moikat ennen kuin jämähdän tuohon mummoni dinneripöytään, jonka jälkeen seuraakin monen ruokalajin kattava jälkiruoka ja sen jälkeen tietysti legendaarinen kahvipöytä, jonka leivosmäärä on niin valtava, etten ole lähimmässä kahvilassammekaan sellaiseen törmännyt. Hiihtoloma sai juuri uuden termin, bulkkiloma. En valita. Valitan sitten toukokuussa niissä bikineissä Egyptissä, kun en taaskaan ehtinyt ajoissa bikinikuntoon, kun tässä oli vähän ”kaikenlaista”.

Lensin tosiaan iltapäivällä mun toiseen lempparipaikkaan Suomessa kotini jälkeen eli Leville. Täällä tulee aina niin kotoisa ja rauhallinen olo. Tosin pääsiäisviikolla täällä ei ihan sellaista zen-tunnetta saa, kun Beibi älä vonkaa pauhaa Vinkkarissa niin kovalla, että se kuuluu kahdenkymmenen kilometrin hiihtolenkinkin päähän. Joku sellainen Ibiza-hulluus valtaa koko Levin keskustan. Meno on sellaista, että jengi ei olisi ikinä nähnytkään edes alkoholia, sillä sitä vedetään niin paljon, että keikan katsominen Hullu Poro -areenalla vaatii tukipylvään tai sen porukan fiksuimman, joka on tajunnut omat rajansa ja muistaakin siitä reissusta jotain kotiin palatessaan. Darra on niin kova, että kotimatkalla tehdään niin isot lupaukset siitä, että ei enää ikinä, ei enää ikinä. Kuulostaako tutulta? 😀

Joka tapauksessa Ibiza-hulluudesta huolimatta pääsiäinen on parasta aikaa Lapissa. Aurinko hellii ja rinteet näyttävät siltä, että ne huutavat sun nimeä. Kyllä täällä on myös hiihtolomalla aika parasta, sekä jouluna, juhannuksena, vappuna, ruska-aikaan ja oikeastaan aina. Saitte varmaan jo selville, että nyt puhutaan jo tosirakkaudesta?

Vietämme siskoni kanssa täällä aikaa perjantaihin asti ja aikomuksenamme oli pelkästään vain nauttia näistä ihanista maisemista ja ulkoilla(siis sillä tavalla aikuisten lailla). Hän laittoi mulle eilen viestin, jossa kysyi, mitä aion pakata ja ilmaan jäävän kysymyksen siitä, että ”ei me varmaan käydä missään..?”. Hullut Porot on taidettu aikoinaan koluta jo niin moneen kertaan, ettei sinne enää edes ole hinkua. Korkkarit jäivät siis kotiin ja laukku täyttyi pelkästään ulkoiluvaatteista. Tästä tulee mahtavat neljä päivää! Muistakaa tekin nauttia näistä ihanista ilmoista. Netflixistä ne sarjat eivät katoa mihinkään ja kyllä se sohva siellä olohuoneessa pysyy, vaikka et sitä ihan koko iltaa vahdikaan.

Nyt mä karkaan sinne mummon ruokapöytään ja sen jälkeen pyörin saunaan.

xo Sar

 

5 Comments
 • Kata
  Posted at 21:33h, 27 helmikuun Vastaa

  Tulipa himo lähteä pohjoseen! En oo ikinä käynyt Posioo pohjoisemmassa, mutta täytyis kyllä korjata tää aukko sivistyksessä. Helposti lähtee aina etelään ja ulkomaille, mutta kotimaan matkakohteet ei tuu tutuiks. 🙁

  • sarasieppi
   Posted at 09:09h, 01 maaliskuun Vastaa

   Suosittelen kyllä kovasti! Täällä on paljon ihania paikkoja!

 • Laura
  Posted at 18:18h, 05 maaliskuun Vastaa

  Levi hulluus on ihanaa ❤️ Ollaan 10v käyty pari kertaa vuodessa, yleensä lapsia mukana, aina vain enemmän 😜
  Viime vuonna olimme tyttöporukalla pääsiäisenä, tarkoitus oli laskea ja juhlia. Laskemiseksi se meni, niin ihana keli ja rinteet. Roopen keikalla pyörähdettiin, mutta sen jälkeen sänky kutsui.
  Upeita kuvia ja ihana Levi. Onneksi sunnuntaiksi on lento Kittilään. Nykyään siellä asuu myös pikkuveli, joten lisää syitä vierailla.

 • Jennaa
  Posted at 13:41h, 12 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Ihanaa lukea ja oppia siitä oikeasta Sarasta jotain. ❤️

  • sarasieppi
   Posted at 21:53h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla Jenna. <3

Post A Comment