Sinustako meikkaaja?

Kun kysyn toivepostauksia, suurin osa niistä liittyy kauneudenhoitoon. On totta, että muiden vinkkejä on mukava lueskella ja niistä saa yleensä paljon uusia ideoita myös itselleen. Ajattelin jakaa teille mun nopean arkimeikin, jonka kesto on maksimissaan 13minuuttia. 😉

Meikkipohjaan käytän Lancome Teint Miracle -meikkivoidetta (paras tuote!!) sekä arkisin lisään joukkoon ACOn Bronze Cream, jolloin pohjasta tulee vieläkin kevyempi. Tää ei oo välttämätöntä, sillä tuo Lancomen meikkivoide on jo itsessään ihanan ohutta.

Puuterina käytän väritöntä MAC PREP+PRIME.

Valot ja korostukset saan aikaan Naked Skin Urban Decay, Weightless Complete Coverage Concelear (unohtui tuosta kuvasta meikkipussiin :D), mutta tämäkin mun yksi ehdoton lempparituote. Sitä laitan silmien alle, nenän päälle, kulmakarvojen keskelle otsaan sekä leukaan. Tämä on Urban Decayn pisteissä yleensä loppuunmyyty, mutta nyt olen jollain tuurilla saanut hankittua sitä ihan ekalla kerralla.

Varjostukset teen BECCA, Sunlit Bronzer, jonka väri on BRONZED BONDI.

Poskipunana käytän MACin tuotetta, jonka värikoodia ei ole enää näkyvissä, sillä tämä tuote on kestänyt ikuisuuden. Mutta kuvan avulla varmaan saatte about samanlaisen tuotteen hankittua. Hohtoa ja hehkua saan MAC Mineralize Skinfinish, Soft and Gentle, jota laitan siveltimellä keskelle nenää, nenän päähän, ylähuulen yläpuolelle sekä poskipäihin. Tätä käytän myös nopeassa arkimeikissä luomivärinä.

Ripsarina alaripsiin käytän  Diego Dalla Palma, Ciglione lash booster mascara 111 (parempaa ripsiväriä en tiedä!!).  Huulissa mulla on yleensä MAC-huulipuna, sävynä JUBILEE. Kulmakarvoihin käytän Anastasian Dipbrow, sävynä medium brown.

Ilman meikkiä. (Kuvassa silti ripsienpidennykset ja reilu puoli vuotta vanhat Microblading-kulmat.)

Aiemmin mainitsimilla tuotteilla tehty meikki.

Mä oon ollut pienestä pitäen kiinnostunut meikkaamisesta. Mun aikanani ei ollut Instagram-videoita tai Youtube-opastuksia, jolloin meikinteko piti opetella oikeastaan itse. Nykyään sosiaalinen media pursuaa kaikenlaisia meikkivideoita, jonka takia moni 14-vuotias on paljon parempi meikkaamaan entä 30-vuotias – kuulostaako tutulta? 😀

Mä kävin itse vuonna 2016 meikki- ja maskeerauskoulun nimeltä Maker. Valitsin itselleni sieltä iltaryhmän, joka tarkoitti koulua arki-iltaisin viidestä yhdeksään. Se oli mulle itselleni toimiva ratkaisu, sillä pystyin hoitamaan työt päivällä ja illat oli varattuna sitten koulunkäynnille. Itse osallistuin kauneuspuolen tutkintoon, jolloin koulun kesto on noin viisi kuukautta. Kauneuspuoleen voi vielä yhdistää teatteripuolen, jolloin osaamisalue olisi vieläkin laajempi.

Makerillä on tällä hetkellä haku käynnissä kevään koulutuksiin, joten jos vähänkään olet miettinyt meikkihommia, niin tartu ihmeessä tähän tilaisuuteen. Siellä on osaavat opettajat(tästä kertoo sekin, että Maker on voittanut viisi kertaa peräkkäin maskeerauksen Suomen mestaruuden) ja mukavan rennot tilat koulunkäynnille. Se oli itselleni paikka, johon oli aina mukava mennä. Päiväkoulutus alkaa 29.1 ja päättyy kesäkuun lopussa. Iltakoulutus alkaa 5.2 ja päättyy samaan aikaan päiväkoulutuksen kanssa. Tästä linkistä pääsette tutustumaan lisää: http://www.maker.fi/

Ai, tammikuun lopussa jo? Kyllä! Extempore-päätökset on niitä parhaimpia ja itse en ainakaan silloin aikoinaan katunut! 😉

xo Sar

 

 

 

7 Comments
 • Sirpa
  Posted at 23:58h, 08 tammikuun Vastaa

  oisko sulla sara suositella hyviä hiustuotteita, joilla taittaa tummien hiusten vaaleista raidoista epätoivottuja sävyjä esim. oranssia? (-: sun hiukset aina on niin ihanan sävyiset. itsehän oon vaalentanut tummia hiuksia puoli vuotta sitten ja koen värin ylläpidon haastavaksi….

  • Sara
   Posted at 12:20h, 18 tammikuun Vastaa

   Heippa Sirpa! Voin niin samaistua ”ongelmaasi”. Yleensä siinä kohtaa menen itse kampaajalle ja mahdollisen tyvivärjäyksen lisäksi otan pesupaikalla sävyn myös vaaleisiin kohtiin, joka kirkastaa ne ja saa keltaisuuden pois. Täytynee kysyä ensi kerralla kampaajalta, olisiko tähän joku kotivinkki! Hopeashampoo joo, mutta en koe sitä hyväksi, sillä kyse on ainoastaan raidoista.. :/

 • Anni
  Posted at 20:06h, 13 tammikuun Vastaa

  Moikka Sara!

  Kiva postaus taas kerran! 🙂 Olen aina ihastellut sun tummaa silmämeikkiä, joka sulla näkyy olevan esimerkiksi melko useissa juhlissa. Voisitko tehdä siitä jonkinlaista tutoriaalia tänne blogin puolelle, sillä olisi tarkoitus tehdä sen tyylinen meikki omiin vanhojentansseihini nyt helmikuussa? 🙂

  • Sara
   Posted at 12:17h, 18 tammikuun Vastaa

   Moikka Anni!
   Kiitoksia paljon! Otan ehdottomasti tämän idean vastaan ja toteutan mahd. pian 🙂 Videotutoriaalit eivät ole itselleni sitä vahvinta alaa(tietokoneet ylipäätään.. :D), mutta katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi!

 • Sini
  Posted at 21:06h, 25 helmikuun Vastaa

  Heippa! Onko toi puuteri kiinteä ? Ja mikä sävy sulla on tuosta peiteaineesta? 🙂

  • sarasieppi
   Posted at 10:41h, 27 helmikuun Vastaa

   Puuteri on kiinteä. Sävy on warm light 🙂

   • Sini
    Posted at 22:09h, 27 helmikuun Vastaa

    Kiitos vastauksesta! Tilaukseen meni 🙂

Post A Comment