Pikkujouluherkkuja

Voiko joulua hehkuttaa tarpeeksi? Tämä on niin ihanaa aikaa. Jouluhan ei ole mitään ilman pikkujouluja, joten vietimme tyttöporukallamme sivistyneen glögi-illan kotonamme viime viikonloppuna. 😉 Laitoin illan aikana Instastooria jonkun verran tarjoiluista ja niiden perään kyseltiin paljon, joten tässä pieniä ideoita teillekin juhliin.

Helpot kinuskileivonnaiset

Torttutaikinan yksi levy jaetaan kolmeen osaan ja paistetaan uunissa. Palat leikataan kolmeen osaan ja leivonnaiset kootaan kahden palan kerroksilla. Väliin ja päälle laitetaan vaniljavaahtoa. Leivonnainen koristellaan vielä kinuskikastikkeella ja hasselpähkinärouheella. Todella helppoja ja aivan liian hyviä! 😉

Lohileivät (joululimppu, lohta, chili-tuorejuustoa ja tuoretta tilliä)

Juustolautasen voi koota mieleisillä juustoilla sekä laittaa lisäksi viinirypeleitä, satsumaa, taatelia, viikunaa, hilloja, päärynää ja suolakeksejä. Tämä taidettiin tuhota melkein kokonaan illan aikana!

Löysin Tokmannilta polkkakarkkikepit, jotka laitoin koristeeksi roseviinin sekaan. Ihanan jouluinen lisä esimerkiksi jouluaaton alkujuomiin!

Ihanaa jouluviikkoa kaikille!

xo Sar

3 Comments
 • K
  Posted at 07:01h, 19 joulukuun Vastaa

  Polkkakarkkikepit ideaa täytyy käyttää, hyvä idea!

  • Sara
   Posted at 12:21h, 18 tammikuun Vastaa

   Jee, toivottavasti meni käyttöön! 😉

 • PeamSags
  Posted at 11:39h, 20 joulukuun Vastaa

  Cela ne me convient pas du tout.
  Rexuiz FPS

Post A Comment