It´s all about the shoes

Kuten jo aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, rakastan kenkiä yli kaiken. En oikein edes tiedä, mistä tää mun kenkähulluus tulee. Ehkä oon katsonut liikaa Sinkkuelämää ja ottanut pienempänä aivan liikaa mallia Carriesta. Joka tapauksessa kaappini pursuavat niitä. Tällaisena kenkähulluna pääsin valitsemaan Vamokselta kolmet lempparit:

Kendall + Kylie, ylipolvensaappaat https://vamoskauppa.fi/79701007bl

Kerrankin saappaat, jotka eivät valahda alas. Suurin ongelma saappaissa tosiaan on se, ettei ne pysy paikallaan. Nää oli ihan täydelliset.

SoWhat, nilkkurit https://vamoskauppa.fi/945303554bo

Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa..

SoWhat, saappaat https://vamoskauppa.fi/945303555gr

Ihanan erilaiset saappaat, joten nämä oli pakko saada mun kenkäkokoelmaan mukaan.

Koodilla SARA25 saatte -25% alennusta Vamoksen verkkokaupasta 3.12.2017 saakka. Siitä siis itselle tai kavereille joululahjoja kehiin! 😉

Yhteistyö: https://vamoskauppa.fi/

Kuvat: Mona Salminen

xo Sar

10 Comments
 • Hienoa kun Sieppi ei jatkuvasti itseään täysin mokaile vaikka kuvaakin itseään kenkä hulluksi.
  Posted at 15:44h, 22 marraskuun Vastaa

  Kummallista, eka Siepin blogi kirjoitus pitkään aikaan missä Sieppi ei täysin mokaa itseään vaikka kutsuukin itseään kenkähulluksi ja kuvaa taas omia luonteen tyhmyyksiä ja heikkouksia.
  Nyt kuvatut ja valikoidut kengät eivät tosin ole oikein mistään kotoisin, ehkä valinnanvaraa ei ollut tai ja kertovat Siepin huonosta mausta.

  Huonoista kengistä parhaat on viimeiset siniset yli polven saappaat, mutta taas Sieppi yhdistelee ne huonosti muun asun kanssa, värit ja kuosit ihan vääriä, eikä sovi saappaiden kanssa ollenkaan.
  Takaapäin otetusta kuvasta paistaa Siepin paksu peppu.

  Mustien saappaiden kanssa värit ja kuosit suunnilleen ok ja kohdillaan, mutta saappaat eivät ole tyylikkäät sekä asusta tulee mieleen moderni joulutonttu.
  Viininpunaiset nilkkurien asun värit ok, mutta asusta tulee kokonaisuutena hutsumainen ja typerä. Nilkkureiden paksu korko ja lyhyt varsi, ei ole muodoltaan sointuva jalkojen ja kehon muotoihin ja tekee kengistä kloppanan oloiset.

  Omaa tyylitietoutta on helppo kehittää ja katsoa vaikka googlesta oikeilla hakusanoilla asukuvia ja oikeita hakusanoja on paljon jos haluaa löytää tyylikkäitä yhdistelmiä ja asukokonaisuuksia.

  • Miksi Sieppi korostaa omaa tyhmyytään jatkuvasti?
   Posted at 15:58h, 22 marraskuun Vastaa

   Siepillä näyttää olevan kummallinen pakkomielle kertoa jatkuvasti omanmielen heikkouksistaan ja tyhmyyksistään julkisesti!
   Kaikki tietää että Sieppi on tyhmä , yksinkertainen ja tietämätön ex missi, miksi kummassa haluat joka ikisessä blogi kirjoituksessasi vielä tätä aina korostaa?
   Oletko ylpeä siitä että olet niin tyhmä, tietämätön ja hölmö. vai miksi asiaa korostat jokaisessa blogi kirjoituksissasi?
   Vai oletko niin tyhmä ettet edes ymmärrä sitä tekeväsi?

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:00h, 22 marraskuun Vastaa

    Kumma Kommentoija lupaa olla Saran kaveri vaikka Sara olisi kuinka tyhmä tahansa. Kumma Kommentoija kun on itsekin tyhmä idiootti niin Kumma Kommentoijalla ja Sarallahan on sitten ratkiriemukasta. Kumma Kommentoija voi olla Saran paras kaveri Kumma Kommentoija. Kyllä Sara tietää että Kumma Kommentoijasta on moneksi ja Kumma Kommentoija voi olla Saralle monta kaveria. Kuten poika nimeltä Päivi, juntti Einari, Idiootti, Erkki joka ei tiedä mistään mitään ja vaikka Kukka Kommentoijakin, ihan riippuen siitä millaista kaveria Sara kaipaa. Ei Kumma Kommentoijaa haittaa yhtään kuinka tietämätön tai höpsö Sara on, koska Kumma Kommentoija on samanlainen ja vielä sen lisäksi mielisairas, hullu, tyhmä ja idiootti Kumma Kommentoija.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 18:47h, 22 marraskuun Vastaa

  Kumma Kommentoija voisi ottaa joululahjaksi kaikki Saran käyttämättömät vaateet ja kengät, jos Sara haluaa Kumma Kommentoijaa tyhmää , vanhaa, rumaa, idioottia ja mielisairasta miestä avustaa joululahjoilla. Kumma Kommentoija tulisi siitä hyvin hyvin iloiseksi, kun Kumma Kommentoijalla on se toinenkin persoona poika nimeltä Päivi ja juntti Einarikin ja ne muutkin. Mutta Kumma Kommentoija iloisena ottaa kaikki Saran ylijäämä vaateet ja kengät vastaan, ihan siksi koska olen Kumma Kommentoija mielisairas tyhmä, vanha ruma ukko Kumma Kommentoija.
  Kumma Kommentoijalle voi kaikki joulu lahjat laittaa kellokosken sairaalaan, (muista Sara ne sukkahousutkin..) Kumma Kommentoijan, poika nimeltä Päivi, Juntti Einari, idiootti, tyhmä Erkki joka ei ymmärrä mitään tai tietysti Kumma Kommentoijan nimellä.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:44h, 22 marraskuun Vastaa

   Kumma Kommentoija niin odottaa Saran sukkahousuja, koska Sara lähettää Kumma Kommentoijalle joulupakettia? Kumma Kommentoija ja toinen persoonani poika nimeltä Päivi tulee niin onnelliseksi Kumma Kommentoijan kanssa kun saamme Saran sukkahousut.
   Kumma Kommentoija ja poika nimeltä Päivi kiittää jo etukäteen.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 18:51h, 22 marraskuun Vastaa

  Kumma Kommentoija suomen tyhmin, hulluin ja mielisairain Sara Sieppi fani tulisi hyvin hyvin iloiseksi jos Sara saa lähetettyä Kellokosken sairaalaan Kumma Kommentoijalle ylijäämä vaatteensa. Kumma Kommentoija voi niistä maksaakin paljon rahaa.

 • K
  Posted at 23:09h, 22 marraskuun Vastaa

  Ekat oli kivannäköiset, mutta onks korkomuoti nykyään tuollainen. Ei hyvä. Mitkä on erikoisimmat kengät jotka kaapistasi löytyy?

 • Johanna
  Posted at 12:58h, 26 marraskuun Vastaa

  Ihana toi sun punanen neule! Mistä sellaisia löytyy? 🙂

  • Sara
   Posted at 12:19h, 04 joulukuun Vastaa

   Se on tosi vanha jo :/

   • Johanna
    Posted at 15:33h, 04 joulukuun Vastaa

    Tosi nätti kuitenkin 🙂 muutenkin sulla on tosi siisti tyyli!

Post A Comment