10 x vainsarajutut

-Oon käsittämättömän huono muistamaan ulkomaalaisten biisien, artistien ja näyttelijöiden nimiä. Tuntuu, että mun aivoissa on tässä kohtaa joku lukitus, joka estää mua muistamasta noista mitään. Leffojen nimet aiheuttavat myös päänvaivaa, ja muutamia kertoja olen katsonut saman leffan useampaan kertaan, sillä puolivälissä vasta tajuan, että mähän olen katsonut tämän, kun itse nimi ei kerro mulle mitään. 

-Syntymäpäivät on ehkä parasta, mitä tiedän. Rakastan järjestää niitä ja mun on vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka jättävät synttärit kokonaan viettämättä. Mulle on kerran järjestetty yllärisynttärit, enkä vieläkään tajua, miten siinä onnistuttiin, kun suunnittelin itselleni juhlia jo hyvissä ajoin ja ne oltiinkin osattu kääntää yllätykseksi mulle itselleni. 

-En voi sietää sipulia enkä tuoretomaattia. Ja kyllä, näitähän onkin sitten melkein joka toisessa ruoassa.

-Viikkoni ei ole mitään, ellei siihen kuulu ainakin yksi sushiannos. Jos pitäisi valita joku ruoka koko loppuelämäksi, niin sushit ja juustoburgerit kävisivät kovan taiston.

-Omistan todella paljon kenkiä. Ostaessani niitä tiedostan jo valmiiksi, etten välttämättä tule käyttämään näitä koskaan, mutta ne on silti pakko saada. Kun haluan jotain uutta asukokokonaisuuteeni, kävelen vaatekaapilleni ja ilahdutan itseäni kengillä, joiden olemassaoloa en muistanut.

-Oon taskuparkkeerauksen maailmanmestari – ainakin omasta mielestäni. Punavuoressa asuessani mun oli pakko opetella tämä ahdistava ja pelottava asia, jota pohjoisessa ei oikein tarvittu. Nykyään välillä jopa etsin mahdollisimman pienen välin, johon pääsen pirssilläni kurvaamaan.

-Vihaan Simpsoneita. En edes tiedä syytä siihen. Aina, kun ne tulee tv:stä joltain kanavalta mun on vaihdettava kanavaa. En ole antanut edes mahdollisuutta niille katsomalla yhtään jaksoa.

-Olen huono käyttämään kalenteria. Tarkistan aina sähköposteista ja tekstiviesteistä, milloin mun pitää olla missäkin työjutussa tai ylipäätään, mitä sinä päivänä täytyy tehdä.

-Oon fiiliksen mukaan matkaaja. En yleensä ota kohteista mitään tietoa etukäteen tai googleta edes paikkoja, missä kannattaa käydä. Mun mielestä ilman suunnitelmia on paras tapa matkustaa.

-Omistan kymmenittäin nahkahameita ja -takkeja, jokaisessa eri värissä. Tietoisesti löydän itseni vaatekaupoista näiden kimpusta,  vaikka kaappini pursuaa näitä.

Huippua viikonloppua jengi!

xo Sar

7 Comments
 • Kumma Kommentoija
  Posted at 14:14h, 18 marraskuu Vastaa

  Kumma kommentoija haluaisi taas lainata Saran asuja . Koska Sara lainaat minulle taas kummallisia asujasi jotka eivät ole kovin tyylikkäitä ja eivät sovi sinulle? Kumma Kommentoija kun on mies vaikka haluisi olla poika nimeltä Päivi Kummalliset tyylittömät asusi voisivat minulle Kumma Kommentoijalle sopia. Kumma kommentoija kun on mielisairas ja tyhmä, niin siksikin mauttomat asusi voisivat sopia minulle paremmin koska olen mielisairas , tyhmä ja hullu Kumma Kommentoija. Siksi kommentoin Kummia ja nimimerkkinikin kertoo jo sen että olen mielisairas Kumma Kommentoija joka kommentoi Kummia, koska olen Kumma Kommentoija.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 14:17h, 18 marraskuu Vastaa

   Kumma Kommentoija niin mielellään pitäisi Saran asuja. Koska Sara lainaat niitä minulle? Kumma kommentoija niin mielellään pitäisi niitä!
   Ihan vain siksi koska olen Kumma Kommentoija mielipuoli idiootti ja tyhmä kuin saapas. Mikä minulla onkin sitten yhteistä Saran kanssa, mikä tekee Kumma Kommentoijan iloiseksi koska olen Kumma Kommentoija suomen hulluin ja tyhmin Sieppi fani Kumma kommentoija.

 • K
  Posted at 22:02h, 18 marraskuu Vastaa

  Käsittämätöntä, miksi joku vaan on noin kateellinen Saralle, että jaksaa kirjoittaa noin huonoja juttuja. Kiitos Sara, jatka vaan.

 • N
  Posted at 18:17h, 20 marraskuu Vastaa

  Anna mun kaikki kestää nuiden sun viestien kanssa. Luuletko sä todella että ei huomaa, että sama ihminen kommentoi eri nimillä? 😀 jos sun elämässä ei oo kaikki kunnossa, niin ei sun silti tarvi tulla tänne toisia haukkumaan. Tai no, en usko että näitä voi edes todesta ottaa, niin naurettavia ovat. Mutta hei, kuluu ne päivät nuinkin jos ei muuta elämää ole.*peukku*

Post A Comment