Hei blogi

Musta on jo pitkään tuntunut siltä, etten oikein tiedä, mitä mä haluan täällä jakaa. Se on surullinen ja hassu tunne, sillä oon aina ollut sellainen tyyppi, että mieluummin höpöttelen ihan kunnolla kaikesta kuin olisin hiljaa. Sitä paitsi rakastan kirjoittamista.

Mulle itselleni sellaiset ihmiset ovat inspiroivimpia blogimaailmassa, jotka avaavat elämänsä täysin. Toki on paljon asioita, mitä on hyvä pitää vaan itsellään, mutta tiedätte varmasti, mitä tarkoitan. Blogi ei saa mielestäni olla pelkästään Photoshopissa hiottuja kuvia, vaan mä itse kaipaan sellaista aitoa kirjoittelua omista fiiliksistä elämään juuri sillä hetkellä – olit sä sitten herännyt darrassa pilkun jälkeiseen pizzaan sotkeentuneena tai shamppislasi kädessä Santorinin hotellin parvekkeelta, koska miksi ei, sulla on selvästi varaa olla siellä. Pääasia, että kirjoitat siitä hetkestä, mitä sulle oikeesti kuuluu.

Kuva: Liisa Valonen

En tiedä, mistä tää mun ”varovaisuus” yhtäkkiä kumpuaa. Ehkä tässä on lyhyen aikavälin sisään saanut lukea juttuja jos toisenlaisia. Toki on haastatteluja, mitä mä myös itse olen antanut, mutta myös paljon sellaista, mitä nostetaan suoraan sosiaalisesta mediasta tai nämä juorulehtien omat tarinat, jotka ovatkin sitten ihan omassa luokassaan. Kun mä sanon blogissani, että mulla on huono olla, se nostetaan viihdeosastolle, jossa kommenttikenttä täyttyy ”Miksi tuokin tunkee itsensä kerta toisensa jälkeen julkisuuteen?” -kysymyksillä. Kun mä sanon, että mulla menee kivasti, löydän Instagramista kommentin, että mä vaan esitän, sillä näytän ihan itkeneeltä. Tai sitten näitä puidaan vaan yhteisesti Jodelissa.

Kyllä, mä luen välillä itsekin Jodelia. En edes muista, kuinka monta kertaa oon kiroillen poistanut sen sovelluksen ja seuraavana päivänä kaikessa hiljaisuudessa painellut takaisin itseni App Storeen ja ladannut sen uudelleen vielä ”viimeisen” kerran. Kertaakaan en tosin ole sieltä vielä poistunut hyvillä mielin, mutta onhan se nyt jollain sairaalla tavalla aivan liian koukuttava sovellus. Toki toivon, että kaikkea kirjoittelua ei otettaisi siellä tosissaan. Pitää muistaa, että välillä jotkut ihmiset voivat tehdä siellä valheellisia viestiketjun avauksia vain sen takia, että niitä ihmeteltäisiin ja niitä kommentoitaisiin mahdollisimman paljon. Usein myös ihmettelen, mistä sellainen valtava viha kumpuaa monia julkisuudenhenkilöitä kohtaan. Kaikesta halutaan aina löytää jotain pahaa, mutta ehkä se ei olisi enää Jodel, jos se olisi paikkana positiivisempi. 😀 Ainakin tuo sovellus tekee toimittajien työstä helpompaa, jos siitä muuta hyötyä ei ole. Nykyajan ihmeellinen maailma.

Joka tapauksessa, mulle kuuluu tällä hetkellä hyvää. Haluaisin päästä tästä erikoisesta tunteesta eroon ja jatkossakin höpötellä niin, miten musta itsestäni tuntuu. Löydätte mut tästä edespäin useammin täältä. Jos teillä on jotain postaustoiveita, niin olisin ehdottoman valmis vastaanottamaan ideoitanne, jos/kun ne ovat sellaisia, mitkä ovat toteutettavissa. Tykkään niistä juustoburgereista vähän liikaa, niin älkää toivoko mitään ruokapostauksia – niille mulla ei oo mitään annettavaa. Ehkä lahjakortteja Hesburgeriin.

Kuullaan pian.

xo Sara

32 Comments
 • Tanja
  Posted at 17:46h, 13 marraskuu Vastaa

  Toivoisin sulta sun oman kodin sisustuspostausta tai sun hiuksien hoito postausta miten saat ne aina noin sileiksi ja muutenkin hyvin

  • Sara
   Posted at 22:41h, 14 marraskuu Vastaa

   Kiitos vinkeistä! Mä teen niistä postaukset. 🙂

 • Nea
  Posted at 19:59h, 13 marraskuu Vastaa

  Toivoisin sisustusjuttuja tai meikkitutoriaaleja! Myös sun lempimeikeistä ois kiva kuulla 🙂

  • Sara
   Posted at 22:41h, 14 marraskuu Vastaa

   Kiitos Nea! Toteutan ehdottomasti nämä. 🙂

 • Nelli
  Posted at 10:11h, 14 marraskuu Vastaa

  Sisustusjutut kiinnostaa täälläkin, oon kolunnut jo ne aiemmat niin moneen kertaan läpi. Ja kiitos kaikista ihanista sisustuskauppavinkeistä, oon saanut tosi paljon inspiraatiota!

  • Sara
   Posted at 22:40h, 14 marraskuu Vastaa

   Höö kivaa! Sisustuspostausta siis kehiin. 🙂

 • Järjenkäyttö sallittua myös ex missille :)
  Posted at 15:14h, 14 marraskuu Vastaa

  Sara Siepin patologinen tyhmyys ihmetyttää, se on surullinen ja hassu tunne, sillä ex missienkin pitäisi osata ajatella, käyttää järkeään ja nähdä asioiden syyseuraus suhteita.

  Nyt Sieppi on saanut päähänsä että hänen pitää enemmän avautua ja kertoa omasta elämästään, vaikka hän ihan lähimenneisyydessäänkin aina vain mokannut itsensä, kun on alkanut ”avautumaan” blogissaan tai julkisuudessa.

  Nyt siis Sieppi haluaa kertoa tyhmästä yksinkertaisesta sielunelämästään ja pinnallisesta elämästään, sammumisistaan shamppislasi tai ja vanhan pizzan kanssa kaikille!
  ”mä itse kaipaan sellaista aitoa kirjoittelua omista fiiliksistä elämään juuri sillä hetkellä – olit sä sitten herännyt darrassa pilkun jälkeiseen pizzaan sotkeentuneena tai shamppislasi kädessä Santorinin hotellin parvekkeelta, koska miksi ei, sulla on selvästi varaa olla siellä. Pääasia, että kirjoitat siitä hetkestä, mitä sulle oikeesti kuuluu.”

  Siepille taitaa kuulua hyvin huonoa jos hänellä ei ole ystäviä tai elämänkumppania kelle kertoa, omista tapahtumistaan ja elämästään silloin kun siltä tuntuu.
  Kukaan ei taida jaksaa Siepin lähipiirissä typeriä, tyhmiä ja pinnallisia vuodatuksia kuulla, siksi hän haluaa niistä narsistisesti kertoa julkisesti, koska aina löytyy niitä idiootteja, pikkutyttöjä, ääliöitä ja mielenterveyspotilaita jotka alkavat vähä-älyisen ex missin faneiksi ja kommentoivat vähä-älyistä Sieppiä vähä-älyiseen tyyliin, jota Sieppi kaipaa.

  Siepillä on selkeä narsistinen ja jopa patologinen tarve tuoda itseään ja ajatuksiaan esille ja sitä kautta mokailla jatkuvasti julkisesti.
  Sara on myös niin yksinkertainen persoona ettei tajua että hän melkein joka kerta mokailee ja tekee itsensä tyhmäksi kun mitä tahansa kirjoittaa tai kertoo julkisesti!
  Lukuun ottamatta hänen meikkaus, sisustus, aamiais, bile, ym vastaavat postaukset, jossa Sara ei kerro ajatuksiaan.

  Muuten aina kun Sieppi jostain julkisesti avautuu, hän mokaa itseään ja tekee kaikille selväksi kuinka yksinkertainen, vähä-älyinen, tietämätön ja tyhmä persoona hän mieleltään on.

  Sitä on ikävä, typerää katsella ja lukea, se on myös surullinen ja hassu tunne kun näkee ihmisen, Sara Siepin itseään noin pahasti jatkuvasti mokailevan!

  Ex missienkin pitäisi osata ajatella, käyttää järkeään sekä nähdä asioiden syyseuraus suhteita, sekä hieman tajuta myös itsekritiikkiä!

 • Siepin "Oikesti kuuluu" Harhat ja valheet!!
  Posted at 15:34h, 14 marraskuu Vastaa

  Tämä oli aika huvittava lause:
  ”shamppislasi kädessä Santorinin hotellin parvekkeelta, koska miksi ei, sulla on selvästi varaa olla siellä. Pääasia, että kirjoitat siitä hetkestä, mitä sulle oikeesti kuuluu.”
  Siepillä kun on ulosotossa noin 17 000 € eli melkein hänen vuoden ansionsa, ei tällaisella henkilöllä ole silloin varaa juoda shampanjaa yhtään missään
  Eikä se kerro juuri mistään mitä ”oikeasti kuuluu” kun on julkisuudessa jatkuvasti omista mokistaan, ulosotosta, poikaystävän jatkuvasta pettämisistä( jonka Sara tyhmänä kieltää eikä tajua asiaa) ja tyhmistä mielipiteistään sekä siitä että kiusaa muita missejä.

  Siepin ”oikeesti” kuulumiset voi paremmin lukea juorulehti seiskasta ja muusta mediasta, kuin hänen omasta blogistaan jossa.
  Sieppi vain kertoo valheellista ja harhaista propagandaa omasta elämästään, jotta saisi tienattua omalla näennäis elämällään, mukamas positiivisella julkisuudella ja niin ettei totuus tulisi esiin.

 • Pelkkää mainontaa
  Posted at 15:55h, 14 marraskuu Vastaa

  Siepin tämän kertaisena blogi postauksen tarkoitus on mainostaa ”mukamas koukuttavaa” huuhaa sovellutusta, tarinan muodossa jossa hän taas kerran vain tekee itsensä tyhmäksi!

 • J
  Posted at 16:52h, 14 marraskuu Vastaa

  Kyllä ihmiset osaa olla helevetin pikkumaisia.- Matti Nykänen

  Jos oisit tavallisen näkönen nainen niin kellään ei ois mitään pahaa sanottavaa juurikaan. Hyvin simppeli asia.

  Jos ois sota-aika tai sota ois loppunu puhe ois myös asiaa.

  On jossain määrin harmillista et jos meillä menee erityisen hyvin tai joku on jollain tavalla erinomainen, emme kollektiivisesti pysty parempaan. Toivotaan et muulla kuin vaikeuksilla kansakuntamme löytää yhteneväisyyden.

  Tietysti ymmärrän jos joku on arse, silloin ei ulkoinen menestys auta. Sinun kohdalla sellaisia merkkejä ei näy.

  Luulen et ihmiset on sen takia ärsyyntyny sun ja Roopen suhteesta et 60% eroaa eli muutama muukin kokee tehneensä lehmänkaupat ja tavallaan teidän suhde tuntuu muistuttavan ihmisiä tästä asiasta. Toki ihmisten mielipiteistä ei kannata välittää vaan seurata omaa fiilistä, kuunnella Jumalaa ja itseä, siitä sen tietää.

 • Shh
  Posted at 16:56h, 14 marraskuu Vastaa

  Hei ihana asu! Mistä noi on?

  • Todella mauton ja tyylitön Asu
   Posted at 22:38h, 14 marraskuu Vastaa

   Ihan kauhea, tyylitön ja mauton asu, älä vaan kerro mistä noin mauttomia asuja saa. Miten edes kehtaat laittaa tuollaista päällesi?
   Sara sinulla on aina ollut maku hukassa, olisko aika jo kehittää itseäsi niin pukeutumismakuasi ja kaikkea muutakin sinussa!!

  • Sara
   Posted at 22:39h, 14 marraskuu Vastaa

   Takki on Zarasta, housut Bershkasta. 🙂

 • Eeva
  Posted at 17:04h, 14 marraskuu Vastaa

  Mitä mä toivoisin, olisi että blokkaisit nämä Kumma Kommentoija jne nickien takaa löytyvät tyypit, koska niiden horinat täyttää koko kommenttikentät ja olisi oikeasti mielenkiintoista nähdä vuorovaikutusta sinun ja normaalien lukijoidesi välillä 😀 tuntuisi, että blogisi olisi oikeasti blogi eikä nettikiusaajien alusta.

  • Sara
   Posted at 22:39h, 14 marraskuu Vastaa

   No älä muuta sano! Todella ärsyttävää. Pitää tästä lähtien blokkailla, kun tosiaan nämä oikeat kommentit jäävät välillä kokonaan niiden varjoon.

  • Todella mauton ja tyylitön Asu
   Posted at 22:48h, 14 marraskuu Vastaa

   Mäkin toivoisin että bloggaisit itsesi ulos julkisuudesta tai ainakin osaisit olla hiljaa ettet jatkuvasti mokaa itseäsi!
   Olisi kauheaa nähdä miten avautuessasi tyhmennät suomen idiootteja entisestään pahemmaksi ja tyhmemmiksi.Olisi myös kauhee nähdä miten normi idiootit, pikkutytöt, mielisairaat ja muut ääliöt jotka seuraavat blogiasi tulisivat entistä tyhmemmiksi sinun jutuistasi.

 • Anna
  Posted at 19:19h, 14 marraskuu Vastaa

  Mielestäni rohkea kirjoitus, joka nimenomaan henkii hienovaraisesti sitä, että uskallat ottaa riskin ja uskoa ihmisten hyvyyteen kaikkien ilkeiden puheidenkin jälkeen. Ja se on OIKEIN. Nuo pari kommenttia ylempänä ovat sairaita. On harvinaisen paha olla jos jaksaa nähdä vaivan ja kirjoittaa noin pitkän ja pahantahtoisen viestin. Ihmisiä ärsyttää se, että olet kaunis sekä sanavalmis ja nokkela. Onneksi ilkeät viestit on vain yksi pieni osa kommentteja ja mielipiteitä. Ja lopulta, mitä väliä vaikka joku olisi mitä mieltä. Se ei kuitenkaan muuta mitään siitä mitä olet ja mitä itsessäsi tuot ilmi aidolla tavalla ja olet tähän mennessä tuonutkin. Ihmisyyteen kuuluu väärin sanotut sanat joita ei saa enää takaisin (joita en nyt oikeasti edes kohdallasi keksi/tiedä) ja myös toive siitä että ihmiset eivät ole pahantahtoisia, vaikka ilkeyksiä sanovatkin. Jatka uskomista itseesi, näkemyksiisi, äläkä anna p-ska-kommenttien aikaansaamien tuntemuksien ohjata elämääsi. kaikkea hyvää!

  • Sara
   Posted at 22:38h, 14 marraskuu Vastaa

   <3 <3 <3 <3 Ihana viesti. Kiitos.

 • Buud
  Posted at 19:42h, 14 marraskuu Vastaa

  Joo järkyttäviä noi pari kommenttia tuolla ylhäällä Sara en tunne sinua, mutta vaikutat oikeesti symppikseltä ja haluisin antaa luunapin näille kiusaajille Ja olis tietenki mielenkiintosta nähdä millanen tyyppi noiden kommenttien takaa löytyy..

  • Sara
   Posted at 22:37h, 14 marraskuu Vastaa

   Välillä en jaksa itsekään heitä ymmärtää. :/

 • jenny
  Posted at 21:29h, 14 marraskuu Vastaa

  Järkyttävää lukea noita ylempiä kommentteja… mikä siinä on että pitää tuottaa väkisin huonoa fiilistä ja moittia muita noin rumilla teksteillä. Toki ihmiset saa olla mitä mieltä haluaa mutta kaikkea ei tarvitse ääneen sanoa. En pysty kuvittelemaan miltä tollasten kommenttien lukeminen sinusta tuntuu…
  Kirjoita jatkossa siitä mikä sinua inspiroi, oli se mikä tahansa. Sun lukijoita kiinnostaa sinä koska sinä inspiroit heitä eri tavoin. Kiitos aiemmista postauksista kuin myös tulevista. Tsemppiä! <3

  • Sara
   Posted at 22:36h, 14 marraskuu Vastaa

   Kiitos kauniista sanoista. <3

 • Nina
  Posted at 23:25h, 15 marraskuu Vastaa

  Ois kiva lukee näitä ”10 faktaa minusta” juttuja, sisustusaiheisia postauksia, perus arkipäiväisiä asioita sinusta ja sun elämästä, kaikkea ”ihan tavallista” on mukava lukea! 🙂

  • Sara
   Posted at 11:22h, 18 marraskuu Vastaa

   Kiitos Nina! Tein tuon 10 juttua minusta ja noihin muihinkin vinkkeihin tartun pian. 🙂

 • Kake
  Posted at 23:53h, 15 marraskuu Vastaa

  Kateutta, epävarmuutta, lapsellisuutta ja jonkinnäköisiä mielenterveysongelmia löytynee ilkeiden kommenttien kirjoittajilta. Säälittävää on ajatella, että he ekaksi kuluttavat aikaa blogin löytämiseen, sitten lukemiseen ja lopuksi haukkumiseen. Hankkikaa elämä.
  Minä ainakin haluan vain lukea viihdyttävistä jutuista, joita kauniin Saran elämässä tapahtuu, koska niitä kumminkin tapahtuu. Tsemppiä Sara, viihdytä niitä ketkä sitä haluavat, koska heitä on paljon paljon enemmän kuin ilkiöitä.

 • :)
  Posted at 11:31h, 16 marraskuu Vastaa

  Nää joidenkin ihmisten kommentit on aivan sairaita ja aivan varmasti niitä miettii, vaikka haluaisikin jättää nuo säälittävät sanat omaan arvoonsa. Vaikea edes kuvitella miltä itsestä tuntuisi ottaa noita vastaan. Toivottavasti kuitenkin muistat, että vaikka nuo suunsoittajat ovatkin täällä kovasti esillä, niin meitä jotka ajattelee ja toivoo sulle ainoastaan hyvää on kuitenkin paljon enemmän vaikkei sitä kirjoittakkaan. Tsemppiä sulle, olet hurjan kaunis ja sympaattinen 🙂

 • Vain idiootit vähä-älyiset ja mielisairaat fanittaa Sieppiä
  Posted at 16:19h, 16 marraskuu Vastaa

  Nää Sieppi fanien kommentit ovat sairaita ja pahasti harhaisia, ikävä huomata että on Siepiäkin tyhmempiä ja sairaita ihmisiä jotka fanitavat Sieppin kaltaista idioottibimboa.
  Pitää olla aika säälittävän yksinkertainen hölmö jos fanittaa Sieppiä.

  Hyvä kun kumminkin suomessa suurin osa ihmisistä tietä että Sieppi on höperö, idiootti ex missi, joka on tyhjäpää, harhainen, ääliö eikä hänellä ole kellekään mitään annettavaa.
  Mutta silti on ikävä lukea idiootti Sieppi fanien tekstiä jossa he puoltavat tyhmää idioottimaisia ja huomata että suomessa on noin yksinkertaisen tyhmiä ihmisiä kun syyksi riittää harhaluulo siitä että Sieppi on sympaattinen ja kaunis turhake idioottibimbo.
  No tämä hyvin kuvaa Sieppi fanien älyllistä ja muuta tasoa ihmisinä.
  Ei voi kuin ihmetellä kuinka tyhmiä ja sekaisin olevia ihmisiä Siepin lisäksi löytyy!

 • Kake
  Posted at 22:32h, 16 marraskuu Vastaa

  Sara voisi laittaa päälle toiminnon, että julkaistaan hyväksynnän jälkeen. Voi kun pientä urpoa risoisi, että kirjoitti 1000 sanaa paskaa ja sitä ei julkaista. Blokin omistaja saa tehdä mitä haluaa!

 • Pia
  Posted at 05:18h, 13 joulukuu Vastaa

  Pliis blokkaa toi sairas tyyppi joka jauhaa tuota hullua pas*kaa noissa muutamissa kommenteissa!!Miten joku voi olla noin seko ja ääliö!!Tsemppiä Sara!

 • Nea
  Posted at 05:30h, 30 joulukuu Vastaa

  Huh että jotkut ihmiset osaa olla oksettavia :/

Post A Comment