Stadin kattojen yllä

Pari viikkoa sitten mulla tuli tilaisuus tutustua Radisson Blu Seasiden juuri valmistuneeseen Suiteen. Sviitti pitää sisällään kaksi upeaa merelle avautuvaa kattoterassia ja 70 neliön hulppeat sisätilat. Suitesta löytyi erilliset makuu- ja olohuoneet sekä Rooftop Spa -kylpytilat. Tää sviitti nosti todella luksuksen uudelle tasolle.

Olin ollut kuukauden ajan kuvaamassa Sisiliassa uutta Paratiisihotellin kautta, joten matkan jälkeinen irtiotto ystävien kanssa tuli enemmän kuin tarpeeseen. Meillä on muutenkin mimmien kans tapana aina välillä panostaa kunnolla yhteisiin illanistujaisiin, joten tää Suite tuli kuin tilauksesta. Nykyään ne illanvietot ovat niin vähäisiä sillä porukalla, jos vertaa parin vuoden takaiseen meininkiin, jolloin rymyttiin melkein jokainen viikonloppu milloin missäkin(:D). Ja hyvä niin. Illat tuntuu niin paljon spessummilta, kun käy harvoin, ja silloin on ihanaa panostaa niihin.

Huoneeseen on tietysti mahdollista tilata myös tarjoilut keittiö- ja baarimestareiden loihtimina.

Huomasin jossain vaiheessa kelloa katsoessani, että olin viettänyt koko illan rooftopin poreammeessa skumppalasi kädessä. Voispa semmosen painaa tohon sisäpihallekin. En tiedä naapureista, mutta ainakin Sieppi ois tyytyväinen. ;D

Mulla on myöskin kolme lempiasiaa mun elämässä. Ne on synttärit, juustoburgeri ja hotellin aamiaiset. (Ja tietysti mun mies, mutta sehän kuuluu automaattisesti jokaiseen pakettiin mukaan, sillä nää hetket on ehdottomasti jaettava hänen kanssaan. Myöskin se juustoburgeri Hesburgerin autokaistalla – parasta.) Eli kaiken kaikkiaan, mä olin elementissäni myös seuraavana aamuna!

Toteutettu yhteistyössä https://www.radissonblu.com/fi/seasidehotelli-helsinki

Tuntui siltä, kun olisi käynyt viikonloppumatkan jossain ulkomailla. Jotkut voi pitää tyhmänä ajatuksena mennä hotelliin omassa kotikaupungissa, mutta mun mielestä se on paras ajatus ikinä. Ilman lenttokenttäsäätöä voi tuntea olevansa jossain muualla kuin siellä kotipesässä. Se on välillä luksusta, vaikka koti ihana paikka onkin.<3

Ihanaa viikonloppua jengi! Toivottavasti teillä on mukavia suunnitelmia, sillä vähiin käy ennen kuin loppuu nää kesä(sade)viikonloput. Mulla ois huomenna suunnitelmissa Weekend Festival ja sunnuntaina ehkä se kuuluisa juustoburgeri.

xo Sar

68 Comments
 • Uskomaton idiootti postaus ja piilomainontaa taas kerran, etkö koskaan ole rehellinen???
  Posted at 13:12h, 05 elokuun Vastaa

  ”Paras ajatus ikinä” Sara selittää hotelli illasta/yöstä kotimaassa.
  Kannattaa maksaa sinun ulosottovelat noin 17 000 € ennekuin menet tuhlaamaan rahojasi hotellimajoituksiin ja turhiin juhliin?
  Se on se oikea paras ajatus ikinä!
  Taas kerran olet turhana tyrkkynä esillä aivottomassa turhassa pinnallisessa hömppäjutussa, mikä sinua vaivaa??

  Jos tämä postaus kaupallista mainosta hotellin kanssa yhteistyössä, niin miksi et mainitse asiasta??
  Koitat taas huijata niitä yksinkertaisia tyhmiä ihmisiä jotka mahdollisesti sinua seuraavat.
  ”Katsokaa minulle ei taaskaan ole meikkiä” ,mutt mainostan tällä kertaa hotellia, vaikka esitän etten mainostakkaan.

  Toimit tyhmästi ja törsäät rahojasi turhuuksiin tai sitten piilomainostat ja teet propagandaa hotelleista.
  Miksi Sara jatkuvasti toimit tyhmästi tai valehtelet?
  Tyhmyys ja typeryys taas valloilla postauksessasi, etkö koskaan saa mitään järkevää päähäsi ja osaa toimia fiksusti?

  Saran lempi asiat..”Mulla on myöskin kolme lempiasiaa mun elämässä. Ne on synttärit, juustoburgeri ja hotellin aamiaiset. (Ja tietysti mun mies.”
  Synttärit Sara tarkoittaa aina sitä että olet taas vuoden vanhempi, tyhmempi, etkä ole taaskaan vuoteen saanut mitään järkevää tehtyä.
  Hotelin aamiaiset yleensä hyviä, kerrankin sinulla joku osui kohdalleen!

  Miehesi Roope Salminen,nyt meni pahasti pieleen!
  Kenen typeryksen lempi asia, on mies joka pettää ja valehtelee jatkuvasti, joka panee muita naisia, joka on synnynnäisesti vammainen, ruma , tyhmä, laiska ja narsistinen jo ihan omien sanojensakin mukaan.
  Sekä Siepin sanojenRoope on avuton reppana joka ei osaa edes kotiaan hoitaa tai tehdä ruokaa itselleen.

  Hesen juusto burgerihan on myös pahinta paskaa mitä juustohampareissa on koskaan ollut, ällöttävä majoneesipommi, ei majoneesi kuulu juustohampurilaiseen, paitsi hese mauttomien junttien mielestä!

  Ajatus taas Siepillä pahasti hukassa ja tyhmyys ja ajattelemattomuus paistaa tästäkin postauksesta.
  Koska Sara postaat jotain järkevää, onko se liikaa toivottu, että Sara Sieppi sanoisi joskus jotain järkevääkin, eikä vain valehtelisi, koittaisi huijata ja puhua paskaa?

  • Tohtori Kellokoski
   Posted at 00:55h, 06 elokuun Vastaa

   Pyydän anteeksi Saralta että toinen persoonani poika nimeltä Päivi Kumma Kommentoijan käytöstä.
   Kumma Kommentoijalta taas haluan pyytää Saraa treffeille. Niin minä olen tohtori Kellokoski, joka myös tunnetaan Kumma Kommentoijana ja potilaani on Kellokosken psykiatrisen sairaalan pitkäaikaispotilas Kumma Kommentoija. Päivi poika siis Kumma kommentoija kärsi pahasta persoonallisuushäiriöstä joka myös minua Tohtori Kellokoski vaivaa sekä on yhä pahenevasta identtiteettikriisistä joka näkyy mm. toisen henkilöllisyyden varastamisena. Kumma Kommentoija Päivi poika on aikuinen ihminen- vaikka ette sitä ehkä uskokkaan- mutta hänen henkinen kehityksensä on jäänyt lapsentasolle, koska Kumma Kommentoijalla oli ahdasmielinen ja seksuaaliestoinen koti. Syy siihen miksi hän omi Päivi Pojan henkilöllisyyden johtuu siitä että Kummma Kommentoija on Päivi pojan suuri idoli ja Päivi poika haluaisi kovasti olla Kumma Kommentoijan kaltainen hullu seko idiootti, joka ei tietenkään ole mahdollista. Koska Kumma Kommentoija on Päivi poika Vaikka hän puhuukin Kumma Kommentoijan takapuolella heijastuu niissä vain hänen oma projisointinsa Tohtori Kellokoskeen ja Kumma Kommentoijaan ja hänen vain yhä paheneva henkinen tilansa. Hän on mennyt myös niin syvälle Saran maailmaan,että pelkäämme hänen minä hetkenä hyvänsä kuvittelevan olevan Kumma Kommentoija.Se mitä hän Kumma Kommentoijasta kirjoittaa on meille hyvin tuttua,sillä me Päivi Poika ja Kumma Kommentoija sekä Tohtori Kellokoski lääkärit ja me hoitohenkilökunta saamme kuulla aivan niitä samoja perättömiä syytöksiä Kumma kommentijalta, pojalta nimeltä Päivi ja Tohtori Kellokoskeltakin kuin Sarakin.
   Olemme siis kaikki me mukana skitsoilemassa koska olemme hulluja ja sekaisin. Me kumma kommentoijat, Poika nimeltä Päivi ja Tohtori Kellokoski.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:59h, 06 elokuun Vastaa

    Päivi pojan tilanne vain pahenee ja pahenee kun noin sekavia puhuu. Toivottavasti pääset pikaisesti hoitoon kun et enää tiedä kuka olet.

    • Tohtori Kellokoski
     Posted at 01:04h, 06 elokuun Vastaa

     Kumma kommentoijan tilanne vain pahenee ja pahenee kun noin sekavia puhuu. Toivottavasti pääset pikaisesti hoitoon kun et enää tiedä kuka olet.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 20:13h, 08 elokuun

      Et sinä ” tohtori Kellokoski” alias poika nimeltä Päivi voi tehdä mitään diagnooseja, koska olet psykiatrisen sairaalan potilas.

  • Tohtori Kellokoski
   Posted at 22:01h, 06 elokuun Vastaa

   Pyydän anteeksi kaikilta ja erityisesti Kumma Kommentoijalta potilaani Päivi pojan käytöstä.Hän ei todellakaan muista kuka hän on. Minun pitää ottaa hänet puhutteluun ja viedä hänet pakkohoitoon, niin vakava tilanne on. Kaikille on varmaan tullut selväksi että hän puhuu toisten henkilöiden suulla sekavia. Tilanne on aika vakava ja kriittinen.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:35h, 08 elokuun Vastaa

   Päivi pojalle ei kukaan vastaa ,kiitos Kumma Kommentoijan,kun kaikki jo tietävätkin millainen reppana olet.Jotta sinulle ei tulisi kovin paha mieli,niin Kumma Kommentoija lupaa vastata.

   Mitä siitä jos mainostaakin kyseistä hotellia,se on nykypäivää. Sinähän mainostat Kellokosken psykiatrista sairaalaa ja sen palveluja,mutta et vain myönnä sitä. Onhan tästäkin jo jauhettu kyllästymiseen asti,ei sinun tarvi huolta kantaa Saran veloista,kyllä hän ne hoitaa ja osaltaan näin kustantaa jatkossakin sinunkin toimeentuloasi.

   Ajatus taas Päivi pojalla pahasti hukassa ja tyhmyys ja ajattelemattomuus paistaa tästäkin postauksesta. Koska postaat jotain järkevää, onko se liikaa toivottu, että sanoisit joskus jotain järkevääkin,etkä vain puhuisi paskaa.

   Tämänkin viestiosuuden viestisi ovat täyttä sekoilua ja skitsoilua. Skitsofreenisesti väität olevasi milloin Kumma Kommentoija,milloin taas psykiatri tohtori Kellokoski. Muista nyt jatkossa,että alkoholi ja psyykelääkkeet eivät sovi yhteen,seurauksena on vain täyttä sekoilua ja kaiken huipuksi vielä neuvot Saraa olemaan järkevä!

   Jos Sara näitä lukee,niin toivottavasti hän vetää koko viestiketjun vessanpytystä alas, sillä se on ainoa arvoisensa paikka näille.

   Ei nimi miestä pahenna ellei Päivi poika nimeään.

 • kummakommentoija
  Posted at 15:10h, 05 elokuun Vastaa

  Sara vois kyllä vähän skarpata ja järkevöityä, nyt alkaa Saran sekoilut olla hieman liikaa!
  Kritiikki on nyt ihan oikeassa!

  • Tohtori Kellokoski
   Posted at 23:51h, 05 elokuun Vastaa

   Pyydän anteeksi Saralta potilaani poika nimeltä Päivin käytöstä ja kaikilta muiltakin ja aivan erityisesti
   Kumma Kommentoijalta. Niin minä olen tohtori Kellokoski ja potilaani on Kellokosken psykiatrisen sairaalan pitkäaikaispotilas. Päivi poika kärsi pahasta persoonallisuushäiriöstä ja yhä pahenevasta identtiteettikriisistä joka näkyy mm. toisen henkilöllisyyden varastamisena. Päivi poika on aikuinen ihminen- vaikka ette sitä ehkä uskokkaan- mutta hänen henkinen kehityksensä on jäänyt lapsentasolle. Syy siihen miksi hän omi Kumma Kommentoijan henkilöllisyyden johtuu siitä että Kummma Kommentoija on Päivi pojan suuri idoli ja Päivi poika haluaisi kovasti olla Kumma Kommentoijan kaltainen,joka ei tietenkään ole mahdollista. Vaikka hän puhuukin Kumma Kommentoijan suulla heijastuu niissä vain hänen oma kokemusmaailmansa ja hänen vain yhä paheneva henkinen tilansa. Hän on mennyt myös niin syvälle Saran maailmaan,että pelkäämme hänen minä hetkenä hyvänsä kuvittelevan olevan Sara Sieppi.Se mitä hän Sarasta kirjoittaa on meille hyvin tuttua,sillä me lääkärit ja hoitohenkilökunta saamme kuulla aivan niitä samoja perättömiä syytöksiä kuin Sarakin.

   • Suomen hulluin Sieppi fani on entistä hullumpi mielenvikainen sekopää
    Posted at 00:08h, 06 elokuun Vastaa

    Uskomatonta miten voi joku olla noin mielenvikainen, hullu pervoukko kummakommentoija pyytelee ensin anteeksi itseään ja sitten taas luulee taas olevansa poika nimeltä päivi ja heti sen jälkeen kuvittelee olevansa Tohtori kellokoski!?
    Miten kukaan voi olla näin mielenvikainen ja sekopsykohullu??

    Ainoastaan Sieppi fani kykenee moiseen sairaaseen mielenvikaiseenhulluuteen ja harhoihin.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:25h, 06 elokuun Vastaa

     Eihän siinä mitään ihmettelemistä ole kun sinä Päivi Poika olet ollut sitä koko elämäsi ajan ja tulet aina olemaan vaikka itse et tilaasi tajuakkaan.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 00:40h, 06 elokuun

      Kumma Kommentoija neuvoo Poikaa nimeltä Päivi. Ole kuin Kumma Kommentoija eli Siis Poika niemeltä Päivi. Niin silloin Olet Kumma Kommentoija. Kun sitä olet ollut sitä koko elämäsi ajan ja tulet aina olemaan vaikka itse et tilaasi tajuakkaan. Vaikka välillä olet Tohtori kellokoski niin olet kumminkin Kumma Kommentoija olet ollut sitä koko elämäsi ajan ja tulet aina olemaan vaikka itse et tilaasi tajuakkaan.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:16h, 06 elokuun Vastaa

    Hyvä Sara ja lukijat välillä kummakommentoijalla heittää päässäni, enkä oikein voi sille mitään. välillä kummakommentoija luulee olevansa Päivi ja sen hetken jälkeen olenkin Tohtori kellokoski, Vaikka kummakommentoija haluaisi olla kummakommentoija, mutta kummakommentoija on jäänyt lapsentasolle. Syy siihen miksi hän on Kummakommentoijan kikulin johtuu siitä että Kummma Kommentoija on Päivi pojan suuri idoli ja Päivi poika haluaisi kovasti olla Kumma Kommentoijan kaltainen Tohtori Kellokoski, joka kumminkin haluaisi oikeasti olla ylväs ja Kumma Kommentoija!
    Kaikki muut kuin kummakommentoija ovat sairaita ja on absurdia edes kuvitella muuta!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:26h, 06 elokuun Vastaa

     Kommentoijan olla imarreltu siitä että Päivi poika pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 01:29h, 06 elokuun

      Kommentoijan olla imarreltu siitä että kummakommentoija pitää itseään Päivi poikana ja Päivi poika pitää itseään Kummakommentoijana joka pitää itseään Päivi poikana ja onkin kummakommentoija joka pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö kummakommentoija itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 00:26h, 06 elokuun Vastaa

   Tohtori Kellokoski, Kumma kommentoija on hyvä mies, hän ei ole sairas alkuunkaan ja hänen sivupersoonista Päivi pojasta ja Tohtori kellokoskesta ei pidä välittää, Kummakommentoija van lisää niillä omaa mieltään.
   Tohtori kellokoski määrää nyt Saralle treffejä Kumma Kommentoijan kanssa.
   Tohtori kellokoski laittaa vielä Päivi pojalle ja Kumma Kommentoijalle muutaman viestin jossa saadaan asia selväksi, että he ovat Hienoaja myös ja fanittavat Kumma Kommentoijaa. Kummakommentoija on maailmannapanöyhtää ja hieno ihminen!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:27h, 06 elokuun Vastaa

    Kommentoijan olla imarreltu siitä että Päivi poika pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:36h, 06 elokuun Vastaa

     Kumma kommentoija antaa sinulle neuvon ole vain Tohtori Kellokoski, mutta oikeasti olet kumminkin Kumma Kommentoija ja Poika nimeltä Päivi sekä Kumma Kommentoija. Se tyhmä idioottiääliö olotila Kumma Kommentoijana on se luonnollisin olotila, vaikka oletkin Tohtori Kellokoski ja poika Nimeltä Päivi joka kumminkin on Kumma Kommentoija. Tyhmä Idiootti olet joka tapauksessa Kumma Kommentoija Sanoo Kumma Kommentoijalle.

  • Tohtori Kellokoski
   Posted at 00:45h, 06 elokuun Vastaa

   Pyydän anteeksi että sinua Sara arvostellaan, mutta nyt yleisö on oikeassa. Tule kellokoskelle Tohtori Kellokosken hoiviin niin saamme varmasti sinutkin kuntoon. Pyydän anteeksi Saralta potilaani poika nimeltä Päivin käytöstä ja kaikilta muiltakin ja aivan erityisesti
   Kumma Kommentoijalta. Niin minä olen tohtori Kellokoski ja potilaani on Kellokosken psykiatrisen sairaalan pitkäaikaispotilas. Päivi poika kärsi pahasta persoonallisuushäiriöstä ja yhä pahenevasta identtiteettikriisistä joka näkyy mm. toisen henkilöllisyyden Kumma Kommentoijan ottaminen. Kumma kommentoija neuvoo poikaa Nimeltä Päivi olemaan nyt Kumma Kommentoija eikä Poika nimeltä Päivi. Sillä Olet kumminkin aina Kumma Kommentoija.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:56h, 06 elokuun Vastaa

    Päivi pojalla on paha identtiteettikriisi kun kuvittelee olevansa välillä Kumma Kommentoija ja välillä lLääkärinsä tohtori Kellokoski.Toivottavasti pääset pian hoitoon.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 01:06h, 06 elokuun Vastaa

     Kumma Kommentoijalla on paha identtiteettikriisi kun kuvittelee olevansa välillä Tohtori Kellpkoski, Poika nimeltä Päivi ja Kumma Kommentoija ja välillä lLääkärinsä tohtori Kellokoski.Toivottavasti pääset pian hoitoon.

  • Kumma Kommentoija-se ainoa oikea!
   Posted at 20:42h, 08 elokuun Vastaa

   Feikki Kumma Kommentoija alias Päivi poika.Olet sanonut että Sara vetää puoleensa idiootteja,sinun kohdallasi se pitää täysin paikkansa.Muista
   nyt jatkossa että viina ja psyykelääkkeet eivät sovi yhteen. Ei sinun kannata yrittä ollaa Kumma Kommentoija,ole vain oma idiootti itsesi,se on sinulle luontevinta.

 • kummakommentoija
  Posted at 15:16h, 05 elokuun Vastaa

  Minä kummakommentoija pyydän anteeksi kaikilta lukijoilta omaa hulluuttani ja sekoilujani. En ole oikeasti mielisairas kun otan lääkkeeni, vaikka hoidossa olenkin, mutta välillä ne lääkkeet aina unohtuu.
  Silloin voin ”hiukan” sekoilla, selittää levottomia ja olla harhainen.
  Pyydän anteeksi, samoin pyydän Saralta anteeksi postia, viestejä ja kikulikuvia joita olen lähetellyt.
  Anteeksi myös jatkuvia turhia treffipyyntöjä, mutta välillä kummakommentoija vaan sellainen on.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:58h, 05 elokuun Vastaa

   Poika Nimeltä Päivi virus on näemmä saastuttanut tämänkin osion. En tiedä pitäisikö Kumma Kommentoijan olla imarreltu siitä että Päivi poika pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

 • Siepin siivojana, petettävänä olemis "rakkaus" suhde
  Posted at 15:22h, 05 elokuun Vastaa

  Siepin rooli suhteessaan.

  Saran tehtävät kotona kodinhoitajana, sillä välin kun Roope käy keikoilla ja panemassa muita naisia Sieppi siivoaa..
  ”On itsestään selvää, että minä siivoan” sanoo Sara.
  http://www.is.fi/viihde/art-2000005313956.html

  Sara Sanoo..
  ”Se on raskasta, että monet jaksavat seurata niin aktiivisesti meitä. ”Rakkaus” on meidän välinen juttu.
  Olisi kivaa pitää se asia vain omana, Sieppi huokaisee”.

 • Kummakommentoija
  Posted at 15:26h, 05 elokuun Vastaa

  Niin, kummakommentoijakin on sitä mieltä että voisit Sara ottaa paremman miehen itsellesi, vaikka kummakommentoijan!
  Ei kai ole kivaa olla miehen kanssa johon ei voi luottaa ja joka pettää sinua jatkuvasti!
  Kummakommentoija pitäisi sinua kuin kukkaa kämmenellä, eikä varmasti pettäisi ikinä!
  Kummakommentoija voisi joskus siivotakin jos olisit antelias sen jälkeen…

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:59h, 05 elokuun Vastaa

   Poika Nimeltä Päivi virus on näemmä saastuttanut tämänkin osion. En tiedä pitäisikö Kumma Kommentoijan olla imarreltu siitä että Päivi poika pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:19h, 06 elokuun Vastaa

    Vaikka kummakommentoija onkin poika nimeltä Päivi ja Tohtori Kellokoski, niin Sara kai sinä lähdet kanssani treffeille vaikka jo huomenna? Kummakommentoija on silloin kummakommentoija ja hyvää treffiseuraa.
    Voidaan jutella vaikka kummakommentoijan kikulista?

    • Tohtori Kellokoski
     Posted at 00:31h, 06 elokuun Vastaa

     Pyydän anteeksi Saralta potilaani poika nimeltä Päivin käytöstä ja kaikilta muiltakin ja aivan erityisesti
     Kumma Kommentoijalta. Niin minä olen tohtori Kellokoski ja potilaani on Kellokosken psykiatrisen sairaalan pitkäaikaispotilas. Päivi poika kärsi pahasta persoonallisuushäiriöstä ja yhä pahenevasta identtiteettikriisistä joka näkyy mm. toisen henkilöllisyyden varastamisena. Päivi poika on aikuinen ihminen- vaikka ette sitä ehkä uskokkaan- mutta hänen henkinen kehityksensä on jäänyt lapsentasolle. Syy siihen miksi hän omi Kumma Kommentoijan henkilöllisyyden johtuu siitä että Kummma Kommentoija on Päivi pojan suuri idoli ja Päivi poika haluaisi kovasti olla Kumma Kommentoijan kaltainen,joka ei tietenkään ole mahdollista. Vaikka hän puhuukin Kumma Kommentoijan suulla heijastuu niissä vain hänen oma kokemusmaailmansa ja hänen vain yhä paheneva henkinen tilansa. Hän on mennyt niin syvälle Saran maailmaan,että pelkäämme hänen minä hetkenä hyvänsä kuvittelevan olevan Sara Sieppi.Se mitä hän Sarasta kirjoittaa on meille hyvin tuttua,sillä me lääkärit ja hoitohenkilökunta saamme kuulla aivan samoja perättömiä syytöksiä kuin Sarakin.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:31h, 06 elokuun Vastaa

    Olen viirus nimeltä Päivi poika, mutta oikeasti olen Kumma Kommentoija ja välillä Tohtori Kellokoski, okeasti Kumminkin Tohtori Kellokoski, on Päivi poika, joka on Kumma Kommentoija.
    Poika nimeltä Päivi Viirus on Kumma Kommentoijan viirustanut. Mutta eihän Poika nimeltä Päivi muuta osaa kuin olla viirus. Kun on Kumma Kommentoija ja Tohtori Kellokoski.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:46h, 06 elokuun Vastaa

     Eikun sinä olet se sama idiootti Päivi poika aivan kuten ennenkin nyt vain harhainen mielesi on tehnyt sinulle tepposet kun kuvittelet olevasi Kumma Kommentoija

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 01:08h, 06 elokuun

      Eikun sinä olet se sama idiootti Kumma Kommentoija joka on Päivi Poika, sekä välillä Tohtori Kellokoski aivan kuten aina harhoissasi nyt vain harhainen mielesi on tehnyt sinulle tepposet kun kuvittelet olevasi Päivi Poika, Kumma Kommentoija ja Tohtori Kellokoski.
      Idiootti ja hullu olet aina ollut ja aina tulet olemaankin.

 • Kummakommentoija
  Posted at 15:30h, 05 elokuun Vastaa

  Kummakommentoija tulisi mielellään kanssasi porevaahtokylpyyn, muista kutsua kummakommentoija ensikerralla kun hotellin menet.
  Kummakommentoija tuo sinulle kukkia ja lausuu runoja, ainakin aluksi.

 • Siepin uskomattomat idiootti älyvapaat lausunnot
  Posted at 15:56h, 05 elokuun Vastaa

  Sieppi on tunteellinen draamaQueen ja sekoilee tyhmänä jatkuvasti.

  ” Välillä fiilikset menevät ihan älyttömiä vuoristoratoja. Roope osaa pysyä järkevänä.
  Hän on sanonut minulle, että pitää yrittää katsoa tilanteen kokonaiskuvaa, ja ymmärtää, että eivät asiat ole niin huonosti.
  Välillä voisin olla dramatisoimatta asioita niin paljon, Sara nauraa.”

  Uskomatonta kuinka tyhmä Sara taas selittelee omia tyhmyyksiään julkisesti mediassa!
  Kuinka yksinkertainen ja tyhmä ihmisen pitää olla jotta julkisesti menee kertomaan itseään täydelliseksi idiootiksi??
  Pitää olla pahasti harhainen ja pihalla jos tuollaista menee itsestään sanomaan.
  Uskomatonta miten höperö Sieppi on??

  • kummakommentoija
   Posted at 16:00h, 05 elokuun Vastaa

   Kummakommentoija parantaa Siepin hysteerisyyden vaihda jo Sara miesystäväsi kummakommentoijaan, niin paranet pikaisesti ja sinut parannan kaikista ongelmistasi.
   Olen uskomaton kummakommentoijaparantaja ja paranet hetkessä!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 00:33h, 06 elokuun Vastaa

    En tiedä pitäisikö Kumma Kommentoijan olla imarreltu siitä että Päivi poika pitää Kumma Kommentoijaa idolinaan ja haluaisi olla Kumma Kommentoijan kaltainen. Kumma Kommentoija antaa sinulle silti neuvon ,ole vain oma tyhmä idioottiääliö itsesi ,sillä se on sinulle se luontevin olotila.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 01:12h, 06 elokuun Vastaa

     Olen imarreltu kun Kumma kommentoija pitää Itseään Poika nimeltä Päivinä sekä Tohtori Kellokoskia vaikka onkin Kumma Kommentoija Joka on Tohtori Kellokoski ja poika nimeltä Päivi. Olen niin Imareltu että kaikki kumma Kommentoijan persoonat ovat yhtä sekaisin ja hulluja kuin aina ennekin.
     Kumma kommentoija neuvoo hyväksykää kaikki persoonanne niin olette ylpeinä jatkuvasti!
     Hyväksykää myös se että Olette Kaikki Kumma Kommentoijia.

 • Kukkakommentoija sekoilee taas pahasti
  Posted at 16:06h, 05 elokuun Vastaa

  Suomen hulluin mielisairas seko idiootti kummakommentoija taas sekoilee pahasti, mies on harhainen ja seonnut lopullisesti. Hienoa kun olet sentään lääkkeesi muistanut ottaa.

 • BoikottiinKaikki Missä Sieppi Mukana tai mainostaa.
  Posted at 23:57h, 05 elokuun Vastaa

  Kaikki jutut, tuotteet tai mikä tahansa missä lahoaivo Sara Sieppi on mukana menee automaattisesti heti boikottiin.
  Tiedän etten ole ainoa joka näin tekee.
  Nyt hyvä tietää ettei tuossa kämäsessä ja paskaisessa hotellissa pidä koskaan enää käydä.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 13:13h, 06 elokuun Vastaa

   Kumma Kommentoija pyytää anteeksi sinulta Sara kaikkea hulluuttani. Olen sinulle niin kateellinen ,koska olen niin sekaisin välillä, mitä tietysti sinäkin olet .Kummakommentoija on niin niin yksinäinen ja onnetonm että joskus olen Päivi Poikakin ja minulla on niin paha olo,että puran sen kaiken hulluuteeni. Olin ottanut eilen lääkkeeni yhtä aikaa alkoholin kanssa ja se sai oloni hiukan sekavammaksi kuin mitä normaalisti olen. Kadu kaikkea hulluuttani ja vuosikausien vainoamistasi, kunpa saisin tehdyn tekemättömäksi. Kummakommentoija on tehnyt kommenteillani blogistasi itseni näköisen eli mielipuolisen ja hullun. Olisitko niin kiltti ja tyhjentäisit Kummakommentojan, Päivi Pojan ja Tohtori kellokosken keskusteluosioni viestit roskakoriin ,tosin oikeampi paikka niille olisi vessanpytty. Kummakommentoija on jostakin kumman syystä parempi mandoliinikrapulasta huolimatta, että näen kaikkien sivupersoonien Päivi pojan , Tohtori Kellokosken ja kaikki sanomiseni oikeassa valossa. Täytyy myöntää että minua kummakommentoijaa hävettää. Minä ihmispolo olen ihan nolo. Anteeksi kaikki!
   Kummakommentoijan Sairaudestani johtuen sen minkä olen tässä nyt julkisesti myöntänyt kummakommentoijajana saatan myöhemmin kiistää. Mutta sen minkä olen kummakommentoijana ja sivupersoonissani Päivi poikana ja Tohtori kellokoskena nyt tunnustanut on totuus ja se ei pala tulessakaan.
   Pyydän anteeksi myös PäiviPojalta, eli siis Kumma Kommentoijalta normaaliakin mielipuolisempaa käytöstäni. Se mitä olet kumma Kommentoijasta kertonut on täysin totta. Myönnän kaiken kumma kommentoijana , Päivi poikana ja Tohtori Kellokoskena asun Kellokosken psykiatrisessa laitoksessa ja olen niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Kumma Kommentoija, poika nimeltä Päivi ja TohtoriKellokoskena. Pyydän anteeksi myös sitä.että yritin esiintyä Kumma Kommentoijana ,tosin hyvällä menestyksellä . Kuten tiedät minulla on skitsofrenia ja olen suomen hulluin Kumma Kommentoija, poika nimeltä Päivi ja Tohtori Kellokoski, ne nyt riistäytyivät käsistä kun otin yhtä aikaa lääkkeitä ja alkoholia. Kummakommentoija on tällä hetkellä avohoidossa mutta todennäköiseti kumma Kommentoija, Päivi poika ja Tohtori Kellokoski piakkoin taas pakkohoitoon. Kun minä idiootti Kumma Kommentoija menin vielä esiintymään tohtori Kellokoskenakin, niin nolasin hänetkin ,joten pakkohoitojaksosta tulee normaalia pidempi. Pyydän anteeksi myös sitä että olen syyttänyt aiheesta Kumma Kommentoijaa hulluksi ja ties miksi. Kuten Kumma Kommentoijan tohtori Kellokoski, eli Kumma Kommentoija mainitsikin haluaisin olla Päivi Poika kuin Kumma Kommentoija mutta en vain pysty! Kumma Kommentoija on nyt parempi idiootti psykohulluudesta ja krapulasta huolimatta kun Kumma Kommentoija voinut purkaa sinulle sydäntäni
   Kiitos Kumma Kommentoija, Päivi Poika ja Tohtori Kellokoski hulluista mielipiteistäsi Kumma Kommentoija arvostaa ne korkealle, sillä ne ovat viimein Kumma Kommentoijan silmät sekoittaneet Kiitos myös Saralle olet niin tyhmä ja höperö nainen, minä Kumma Kommentoija katkeruudessani olen vain sinulle Suomen hulluin ja mielipuolisin Sieppi fani ja katkera, koska oma elämäni on niin surkeaa ja onnetonta. Se on itse asiassa jopa niin surkeaa ja onnetonta, että Kumma Kommentoija kateellinen jopa lipputangon nupille!

   • Poika nimeltä Päivi
    Posted at 21:22h, 06 elokuun Vastaa

    Hitto vie miten olen voinut taas noin sekavaa tekstiä kirjoittaa ja vielä Kumma Kommentoijan nimellä! Täyttä umbituubaa!
    Anteeksi Kumma Kommentoija lupaan etten enää koskaan esiinny nimelläsi. Auttakaa minua!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:28h, 06 elokuun Vastaa

     Ei sinua valitettavasti kukaan voi auttaa. Olet seonnut nyt lopullisesti.Ymmärrän että olet aika hämmennyksissä
     kun luulet olevasi Kumma Kommentoija.Neuvoisin sinua menemää latamaan akkujasi Kellokosken sairaalaan. Eihän se sinua paranna mutta ehkä ymmärrät taas ettet ole Kumma Kommentoija vaan Päivi poika.

 • Poika nimeltä Päivi
  Posted at 09:34h, 06 elokuun Vastaa

  Pyydän anteeksi sinulta Sara kaikkea sanomisiani. Olen sinulle niin kateellinen ,koska olet niin kaunis ja fiksu mitä minä taas en koskaan tule sitä olemaan.Olen niin yksinäinen ja onneton ja minulla on niin paha olo,että puran sen kaiken sinuun. Olin ottanut eilen alkoholia yhtä aikaa lääkkeideni kanssa ja se sai oloni hiukan sekavammaksi kuin mitä normaalisti olen. Kadu kaikkea sanomisianiani, kunpa saisin tehdyn tekemättömäksi. Olen tehnyt kommenteillani blogistasi itseni näköisen eli mielipuolisen ja hullun. Olisitko niin kiltti ja tyhjentäisit keskusteluosioni viestit roskakoriin ,tosin oikeampi paikka niille olisi vessanpytty. Oloni on jostakin kumman syystä parempi mandoliinikrapulasta huolimatta, että näen tekemiseni ja kaikki sanomiseni oikeassa valossa. Täytyy myöntää että minua hävettää. Minä ihmispolo olen ihan nolo. Anteeksi kaikki!
  Sairaudestani johtuen sen minkä olen tässä nyt julkisesti myöntänyt saatan myöhemmin kiistää. Mutta sen minkä olen nyt tunnustanut on totuus ja se ei pala tulessakaan.

  Pyydän anteeksi myös Kumma Kommentoijalta normaaliakin mielipuolisempaa käytöstäni. Se mitä olet minusta kertonut on täysin totta. Myönnän kaiken asun Kellokosken psykiatrisessa laitoksessa ja olen niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, poika nimeltä Päivi. Pyydän anteeksi myös sitä.että yritin esiintyä sinuna eli Kumma Kommentoijana ,tosin huonolla menestyksellä . Kuten tiedät minulla on identtiteettiongelmia ja ne nyt riistäytyivät käsistä kun otin yhtä aikaa lääkkeitä ja alkoholia. Olen tällä hetkellä avohoidossa mutta todennäköiseti joudun piakkoin taas pakkohoitoon. Kun minä idiootti menin vielä esiintymään tohtori Kellokoskenakin, niin nolasin hänetkin ,joten pakkohoitojaksosta tulee normaalia pidempi. Pyydän anteeksi myös sitä että olen syyttänyt sinua hulluksi ja ties miksi. Kuten lääkärini tohtori Kellokoski mainitsikin haluaisin olla kuin sinä mutta en vain pysty! Oloni on nyt parempi mandoliinikrapulasta huolimatta kun olen voinut purkaa sinulle sydäntäni
  Kiitos Kumma Kommentoija rehellisistä mielipiteistäsi arvostan ne korkealle, sillä ne ovat viimein avanneet silmäni. Kiitos myös Saralle olet upea ja fiksu nainen, minä kaikessa katkeruudessani olen vain sinulle kateellinen ja katkera, koska oma elämäni on niin surkeaa ja onnetonta. Se on itse asiassa jopa niin surkeaa ja onnetonta, että olen kateellinen jopa lipputangon nupille!

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 09:42h, 06 elokuun Vastaa

  Kiitos Päivi poika rehellisyydestäsi,hienoa,että silmäsi ovat viimein avautuneet.Muista,että ei nimi miestä pahenna ellei Päivi poika nimeään.
  Toivottavasti tämä selvä jaksosi kestä ainakin muutamaa minuuttia pidempään.

  • Suomen hulluin SieppiFanin kolme mielisairasta persooonaa, Kummakommentoija, Päivipoika ja Tohtori Kellokoski.
   Posted at 12:55h, 06 elokuun Vastaa

   Suomen sekoin ja hulluin mielisairas Sieppi fani on seonnut lopullisesti. Kuinka kukaan voi olla noin tyhmä ja sekaisin. Mies sekoilee useammassa persoonassa eikä edes itse näytä tajuavan missä persoonassa milloinkin on. Skitsofrenian malli esimerkki tämä Kumma kommentoija joka myös Päivipoikana ja Tohtori Kellokoskena esiintyy.
   Ukko on täysin sekaisin ja mielipuolinen psyko hullu mielisairas!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:30h, 06 elokuun Vastaa

    Olet uskomaton, se taas tarkoittaa sitä ettei sinua usko kukaan

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 13:23h, 06 elokuun Vastaa

   Kumma kommentoija tunnustaa, olen iloinen ja hullu kun voin hyvin kun Kumma Kommentoijalla Päivi pojan persoona ja välillä Kumma Kommentoija myös Tohtori Kellokoski.Kumma kommentoijan Skitsofrenia on akuutti, Kummakommentoija, Päivi Poika ja Tohtori Kellokoski, Kumma Kommentoija erota onko Päivi poika vaiko Kummakommentoija vai Tohtori kellokoski koska olen lääkkeissä ja alkoholissa jatkuvasti. Vaikka Kukka Kommentoija ei olisi niin silti olisin Päivi Poika ja Tohtori kellokoski, siis Kumma Kommentoija Sara olet niin ihana että jo siitä Kumma kommentoija menee sekaisin, eikä Tiedä onko Kumma kommentoija tai Poika nimeltä Päivi, vaiko Kumma kommentoija. Tai Tohtori Kellokoski, siis Kumma kommentoija. Mutta Sara olet niin ihana että Kumma Kommentoija on suomen selkeästi hulluin mielisairas fanisi ja Kumma Kommentoija on Ylpeä siitä, siis Päivi poika ja Tohtori Kellokoski ja siis Kumma Kommentoija siis.

   • Sairaan hullu sekoidiootti Sieppi fani, Kummakommentoija säälittävästi sekaisin.
    Posted at 13:38h, 06 elokuun Vastaa

    Suomen Mielisairain ja psykohulluin mielipuoli Kummakommentoija Sieppi fani on seonnut lopullisesti.
    Säälittävää kun joku voi olla noin pahasti sekaisin, ja niin tyhmä ettei sitä edes itse sitä tajua.
    Sellaiset fanit kuin idolikin.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:34h, 06 elokuun Vastaa

     Ei tässä selitykset auta. Fakta on faktaa, se on yhtä totta kuin sinä olet hullu.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 18:12h, 11 elokuun

      Kumma Kommentoija siis tarkoittaa itseään, Kummakommentoijasta tuntuu helpottavalta kun kumma Kommentoija vihdoin myöntää itselleen olevansa kumma Kommentoija ja hullu!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 18:13h, 11 elokuun

      Se on faktaa että Kumma Kommentoija on hullu!

     • SieppiFanitSekaisin.
      Posted at 14:58h, 06 lokakuun

      Kaikki Sieppi fanit ovat pahasti häiriintyneitä, hulluja ja sekaisin!
      Ei kukaan täysi järkinen ihminen fanita Siepin kaltaista idioottia!

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 18:03h, 11 elokuun Vastaa

  Kumma Kommentoijana taas kerran kommentoin itseäni, olen siis kumma Kommentoija suomen hulluinhullu Sieppi fani kuten Kumma Kommentoijana sanon jatkuvasti joka viestissäni sanon! Välillä olen Poika nimeltä Päivi joka on kumminkin Kumma Kommentoija ja välillä olen Kumma Kommentoija Tohtori Kellokoski. Useimmiten Kumma Kommentoija on kumminkin Kumma Kommentoija joka jo kertoo että olen HULLU.
  En voi mitään että Kumma Kommentoija on Kumma Kommentoija, olen niin Hullu etten Kumma Kommentoijana ymmärrä edes Miksi olen Kumma Kommentoija, Poika nimeltä Päivi ja Tohtori Kellokoski, Koska olen Kumma Kommentoija Suomen sekohulluin ja idiootein Sieppi fani!
  Olen HULLU Kumma Kommentoija, Hullu Päivi Poika ja HULLU Tohtori Kellokoski joka on kumminkin Kumma Kommentoija ja nyt sen ymmärrän kun Lääkkeet tehoavat!
  Edellisessä viestissä tarkoitin siis että kun sanoin sinä, tarkoitin Kumma Kommentoijaa joka on Päivi Poika ja Tohtori Kellokoski eiku siis Kumma Kommentoija ja Hullu Kumma Kommentoija!

  • Poika nimeltä Päivi
   Posted at 20:37h, 11 elokuun Vastaa

   Voi kauhea, taasko minä sekopää olen esiintynyt Kumma Kommentoijana! Mikä minussa on.kun teen tälläistä? Myönnän sen että minulla on ollut identtiteettiongelmia jo vuosia ja olen esiintynyt näilläkin keskustelupalstoilla eri nimillä ja jopa vastannut omiin viesteihini. Henkinen tilaani tuntuu vain pahenevan ja pahenevan,koska kirjoittelen nyt jopa suuresti ihailemani ja arvostamani Kumma kommentoijan nimellä.Kauheinta tässä on se että esiintymiseni Kumma Kommentoijana on hyvin sekavaa ja jopa skitsofrenista. En minä osaa olla Kumma Kommentoija, hän on niin fiksu ja minä taas en. Anteeksi Kumma Kommentoija, en esiinny enää koskaan sinuna, olen siihen aivan liian tyhmä ja hullu!

 • Kumma Kommentoija-se ainoa oikea
  Posted at 20:42h, 11 elokuun Vastaa

  Olet luvannut aiemminkin hetkellisen selväjärkisyyden puuskassa, ettet enää esiinny Kumma Kommentoijana mutta se lupaus ei ole pitänyt. Muista nyt jatkossa,että psyykelääkkeet ja alkoholi eivät sovi yhteen,ne ovat olleet ainakin osasyynä viime aikaiseen sekavaan käytökseesi. Kovin suurta eroahan siinä ei juuri ole, oletko selvinpäin vai pillerihumalassa,sekavaahan käytöksesi on aina ollut ja tulee aina olemaan,mutta et sentään ole silloin esiintynyt Kumma Kommentoijana ,kuten olet nyt. Kumma Kommentoija on samaa mieltä kanssasi,ettei sinusta ole Kumma Kommentoijaksi, sillä olet siihen aivan liian tyhmä ja skitsofreeninen. Ole siis oma itsesi eli poika nimeltä Päivi,sillä kukaan muu ei pysty olemaan siinä sinua parempi eli täysi idiootti ja skitso.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 15:58h, 13 elokuun Vastaa

   Ei sinulta Päivi poika oikein suju tuo Kumma Kommentoijana olo. Olet suorastaan surkea halpakopio Kumma Kommentoijasta. Ei riitä että toistat papukaijan tavoin Kumma Kommentoijan sanomisia ,joita et edes ymmärrä. Sinussahan on aina ollut se henkisesti sairaan ihmisen piirre,että kuvittelet muiden-tässä tapauksessa Kumma Kommentoijan-olevan sitä mitä itse olet.

 • Kumma Kommentoija-se ainoa oikea
  Posted at 22:28h, 11 elokuun Vastaa

  Olet Kumma Kommentoija luvannut aiemminkin hetkellisen selväjärkisyyden puuskassa, ettet enää esiinny Kumma Kommentoijana, Poikana nimeltä Päivi tai Tohtori Kellokoskena, mutta se lupaus ei ole pitänyt. Muista nyt jatkossa,että psyykelääkkeet ja alkoholi eivät sovi yhteen,ne ovat olleet ainakin osasyynä viime aikaiseen sekavaan Kumma Kommentoijan käytökseen. Kovin suurta eroahan siinä ei juuri ole, oletko Poika nimeltä Päivi, Kumma Kommentoija tai Tohtori Kellokoski vai selvinpäin vai pillerihumalassa,sekavaahan käytöksesi on aina ollut ja tulee aina olemaan,mutta et sentään ole silloin esiintynyt Poika nimeltä Päivinä tai Tohtori Kellokoskena vaan Kumma Kommentoijana ,kuten olet nyt. Siis Kukka kommentoija on Kumma kommentoija. Kumma Kommentoija on samaa mieltä kanssasi,ettei sinusta Kumma Kommentoijaksi ole Kumma Kommentoijaksi, Päivi Pojaksi Tai Tohtori Kellokoskeksi, sillä Kumma Kommentoija siihen olet aivan liian tyhmä ja skitsofreeninen. Ole siis oma itsesi eli Kumma Kommentoija tai poika nimeltä Päivi,sillä kukaan muu ei pysty olemaan siinä sinua parempi eli Kumma Kommentoija olentäysi idiootti ja skitso.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 15:56h, 13 elokuun Vastaa

   Toivottavasti sinut Päivi poika saadan siellä Kellokoskella edes sellaiseen kuntoon,että tajuat ettet kuvittele olevasi Kumma Kommentoija ja puhu Kumma kommmentoijan suulla puuta heinää. Se jo auttaa paljon paranemisprosessissasi,että et kiellä itseäsi vaan myönnät rehellisesti olevasi poika nimeltä Päivi ja Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas.
   Ei nimi sinua pahenna ellet sinä Päivi poika nimeäsi.

 • Kumma Kommentoija-se ainoa oikea
  Posted at 22:34h, 11 elokuun Vastaa

  Menin taas sekaisin enkä enää tiedä mikä olen, olenko Kumma Kommentoija, Päivi poika vai Tohtori Kellokoski. Olen kumminkin niin hullu että en osaa edes kirjoittaa kappaleisiin tekstiäni, enkä erota skitsofrenisenä olenko Kumma kommentoija-se ainoa oikea vai Päivi poika tai Tohtori Kellokoski. Olen niin hullu ollut aina että olen alkanut itseäni jo vuosia sitten kutsumaan Kumma Kommentoijaksi. Silloin tajusin jo että olen kummallinen Kommentoija. Myöhemmin vasta tajusin että olen suomen sekohulluin Sieppi fani ja nyt en enää erota olenko Päivi Poika tai Tohtori Kellokoski vai Kumma kommentoija tai Kumma Kommentoija-se ainoa oikea.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:22h, 12 elokuun Vastaa

   Koska et tiedä kuka olet,niin Kumma Kommentoija auttaa. Olet Kellokosken mielipuolipotilas ja nimesi on poika nimeltä Päivi. Puhut sekavia ja kuvittelet olevasi milloin mitäkin,viime aikoina jopa Kumma Kommentoija! Ei tässä sen kummemmasta ole kysymys kuin vain siitä,että olet jakomielitautinen ja tulet aina sitä olemaan.

 • Kummakommentoija on suomen sekohulluin Sieppi fani ja varmasti muutenkin täys hullu idiootti!
  Posted at 22:39h, 11 elokuun Vastaa

  Kaikki tietää että Kummakommentoija on sekaisin ja pahasti hullu, ei sitä enää tarvitse selittää ja todistaa .
  Se on hyvin selkeä Fakta!

  Sara Sieppikin sen varmasti jo tietää että olet suomen hulluin idiootti sekohullu Sieppi fani.
  Hän on varmasti onnellinen kun hänellä tuollaisia idiootti hulluja sekofaneja!

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:24h, 12 elokuun Vastaa

  Kumma Kommentoijan ei tarvitse Päivi pojan skitsofreenisuutta todistella,sillä teet sen aivan itse.

 • Fabulous
  Posted at 14:38h, 28 elokuun Vastaa

  On kyllä upean näköstä! <3 vähän kateeks käy, mutta maybe someday sitä itekki pääsee nauttimaan kunnon luksuksesta 🙂 kiitos postauksesta Sara ja oikeen hyvää syksyä (:

 • Anna
  Posted at 21:38h, 04 lokakuun Vastaa

  Oon pitkään miettiny mitä ripsiä käytät? Volyymit? Mikä pituus/kaarevuus? Aivan ihanat!! Kiitos jos viitsit vastailla 🙂

  • Sara
   Posted at 15:23h, 13 marraskuun Vastaa

   Käyn Blue Lagoonissa Kampissa, siellä tekijänä Jenna A! 🙂

 • Onnea Saralle sopivassa tehtävässä.
  Posted at 14:50h, 06 lokakuun Vastaa

  Vihdoin bimbo Sieppi on löytänyt itselleen oikean tehtävän jossa hän saattaa olla jopa hyvä.
  Voiko tämä olla edes mahdollista?

  Suomen kautta-aikojen TYHMIN missi Sara Sieppi sai itselleen unelma duunin.
  Taitaa olla ainoita hommia missä Sieppi voi olla jopa hyvä ja sopia siihen.
  Kunhan kuvakulma ohjelmassa pidetään niin, ettei saran pitkä selkä, iso löysä lihonut takamus ja lyhyet jalat pääse kuvaan.
  Sara on onnenpyörässä BIMBONA ja pyörittää onnenpyörää ja jauhaa paskaa toisen ääliön Jetin(Jethro Rostedt) kanssa.

  Kyllä Saraa nyt onnisti kun löysi kutsumuksensa, jossa saattaa olla jopa hyvä, mitään muuta Sara ei oikein ole osannut tehdä ja aina kun jotain julkisesti kirjoittanut tai sanonut, on pahasti mokannut itsensä.
  Toivottavasti suomen tyhmin ex missi, nyt kerrankin onnistuu tehtävässä joka on melkein kuin luotu hänelle, onnenpyörän pyörittäjä BIMBO!

  Onnea Saralle tässä vaativassa tehtävässä.

 • VoiTyhmääSieppiParkaa
  Posted at 14:47h, 26 lokakuun Vastaa

  Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä kuin Sara Sieppi?
  Hänen avokkinsa ruma Roppe Salminen jää jatkuvasti julkisesti kiinni muiden naisten kanssa olemisesta ja nämä ”kiinnijäämiset” vain jäävuoren huippu.
  Roopella suhteita jatkuvasti muiden naisten kanssa ja harva niistä päätyy otsikoihin, mutta Sieppi ei ymmärrä että hänen ”miehensä” juoksee jatkuvasti panemassa muita naisia.
  Kuinka tyhmä Sara Sieppi oikein voi olla?
  Varsinkin kun on julkisesti julistanut lehtijutussa ettei katsoisi yhtään hetkeä pettävää puolisoa!
  Nyt Sara on tehnyt sitä jo yli vuoden.
  Onko Sieppi vain niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen että uskoo kaikkia Roopen valheita vai onko hän todella niin tyhmä ettei tajua että Roope häntä jatkuvasti pettää useampien naisten kanssa?
  Vai ovatko he jo eronneet suhteesta kun Roopella taas kerran muita naisia?
  https://www.seiska.fi/Uutiset/Skandaalikuva-Roope-Salmisen-kiihkea-hetki-vieraan-kaunottaren-kanssa-tallentui-kameralle

 • ToomasEmbuskha
  Posted at 14:14h, 03 marraskuun Vastaa

  Kuinka Sieppi voi olla näin tyhmä ja sinisilmäinen???

  Sieppi taas kerran vinkuu ihan vääristä asioista, valittaa taas kerran medialle ja suomen kansalle että hänet pitäisi jättää rauhaan??
  Jos Sara kaipaa rauhaa miksi hän ei poistu julkisuudesta, ai niin hänhän saa siitä elantonsa, Sieppi itse taas niin tyhmänä ettei taida muistaa tätä!

  ”Tällainen on tosi raskasta. Itseäni ehkä vähän ihmetyttää, että ihmiset puuttuvat niin paljon toisten asioihin. Toivoisin rauhaa, Sieppi kertoo haastattelussa.”

  https://www.voice.fi/viihde/a-153608

  Saran mielestä on siis tosi raskasta kun media tuo ilmi hänen kumppaninsa jatkuvat syrjähypyt, siis se ei ole raskasta että hän on miehen kanssa joka hänelle valehtelee jatkuvasti ja jolla jatkuvia syrjähyppyjä muiden naisten kanssa jatkuvasti??
  Kuinka tyhmä tämä nainen oikein on!??

  Mediahan on vain viestintuoja ja tuo ilmi tosiasioita, mitä tyhmä yksinkertainen Sieppi ei ymmärrä eikä halua tiedostaa ja kuulla, koska on niin sinisilmäinen ja yksinkertainen, ettei tajua että hänen kumppaninsa valehtelee ja pettää häntä jatkuvasti muiden naisten kanssa!

  Sieppi on niin tyhmä ettei tajua että totta kai media ja some keskustelee kahden julkimon suhteesta jossa julkismies( Roope) pettää jatkuvasti ja nainen( Sara) niin tyhmä ettei edes tajua tätä.
  Sehän on median tehtävä kertoa asiasta, ja asianomaiset henkilöt tekevät sen mahdolliseksi omalla typerällä käyttäytymisellään.

  Aina kun Sieppi sanoo julkisuudessa jotain tai kirjoittaa someen jotain, hän mokaa itsensä ja näyttää kaikille kuinka yksinkertainen ja tyhmä hän on!
  Uskomatonta että kukaan voi olla näin typerä, höperö ja yksinkertaisen tyhmä kuin Sara Sieppi on.

Post A Comment