Se paras paikka

Pienempänä kiersin kirpputorit kaukaa, sillä mielestäni sieltä sai vaan pääkivun. Tämä hassu ajatus on kulkenut mukanani tähän ikään saakka, ja mun kirpputorikäynnit voi laskea yhden käden sormilla. Jotenkin ne kaikki erilaiset hajut ja tuoksut sekoittuvat sellaiseksi sekametelisopaksi, jota on vaikea sisäistää.

En tiedä, mitä mulle on tapahtunut, mutta tämä kaikkea glitteriä ja timantteja rakastava sisustaja on tehnyt täyskäännöksen ja alkanut rakastaa kaikkea vanhaa. Vanhat huonekalut, kuluneet pinnat ja mummolasta löydetyt astiat ovat nykyisin aarteita mulle. Tämän myötä oon löytänyt ihan uuden kirpputorikävijän itsestäni ja voisin viettää tuntikausia haahuillen ja hypistellen erilaisia purnukoita siellä. Viikonloppuna vietettiinkin monta tuntia siskoni kanssa ympäri Helsinkiä kierrellen kirpputoreja. Mikä ihana tunnelma niissä on! Pääkipu ei tosin ole laantunut, mutta ehkä se on vaan kuviteltua. 😉

Kotimme on myös muuttunut tämän villityksen mukana. Tekokukat ovat vaihtuneet oikeisiin kasveihin ja ne ovat myös jollain tsägällä pysyneet hengissäkin(avopuolisoni tosin kastelee ne vähäisetkin tekokukat mun ollessa ulkomailla, sillä niitä on vaikea erottaa, eikä hän halua kasvien kuolevan 😀 <3).

Välillä on tullut itsekin tartuttua maalisiveltimeen, mutta suurin apuni on ollut mun iskä, joka tarttuu mun hulluihinkin ideoihin mukaan, ja tekee mun lähettämistä kuvista konkreettista (vasaraskilssit kun jäi johonkin). Tämä sisustusprosessihan ei ole ikinä valmis, mutta niin kivaa tämä on, ettei se saakaan ikinä valmistua täysin.

Onko teillä antaa hyviä kirpputorivinkkejä? Mielellään sellaisia, missä on vanhoja esineitä ja huonekaluja. Vaatekaapeissa tornit ovat liian korkeat.

xo Sar

149 Comments
 • Ellu
  Posted at 23:56h, 13 kesäkuun Vastaa

  Moi! Oma lemppari on kaivarin kanuuna! Voiks kertoa sun omia lempikirppareita Helsingistä? 🙂

  Ps: tsemppii sulle kaiken tän paskamyrskyn keskellä! Vistoa touhua! 🙁

  T: myös ex – torniolainen

  • Sara
   Posted at 00:00h, 14 kesäkuun Vastaa

   Mä tykkään Punavuoren Patinasta, sekä nyt kävin ekaa kertaa Lanttilassa (tosin se on Vantaalla), mut oli käymisen arvoinen paikka! 🙂

 • Ninnu
  Posted at 06:48h, 14 kesäkuun Vastaa

  Entä vanhan tavaran liikkeet? (enkä tarkoita nyt sitä) 🙂
  Maaseuduilla parhaita, tekee löytöjä Antiikki-, vintagebutiikit, jne

 • Sieppi Mokailee ja uhriutuu
  Posted at 15:49h, 16 kesäkuun Vastaa

  Ammattilaisetkin sit mieltä että Sieppi mokailee, toimii tyhmästi ja uhriutuu.

  https://hymy.fi/uutiset/sara-siepin-mokailu-jatkuu-ei-nain/

  • Täältä pesee ja linkoaa
   Posted at 00:29h, 17 kesäkuun Vastaa

   Mitähän tuo herra Palonen kommentoisi sinua ja sinun toimintaasi noin taviksena. Voin arvata. Sinulla on paha pakkomielle Sara Sieppiin. Tuollainen fiksautuminen yhteen ihmiseen on todella huolestuttavaa,se täyttää mielesi ja aikasi se vaikuttaa myös jo mielenterveyteesi. Olet omahyväinen ja sinulta puuttuu täysin empatiakyky. Se mitä kirjoitat tuo sinulle tyydytystä ja mielihyvää,jota et kykene saamaan mistään muualta. Olet ylimielinen, asetat itsesi muiden yläpuolelle ja olet hyvin älykäs, siis omasta mielestäsi.Esimerkisi näitä ja paljon muutakin hän voisi kertoa sinusta ja…

 • Iiris
  Posted at 06:11h, 17 kesäkuun Vastaa

  6 tien varrella Elimäellä (Kouvolan lähellä) on ihana paikka Antik Anna. Vanhoja huonekaluja paljon ja vanhoja astioita. Myös tavallinen kirppis. Ihana kahvio ja muuta sisustustavaraa myös.

  • Sara
   Posted at 20:05h, 19 kesäkuun Vastaa

   Jee, kiitos! Pidän mielessä, kun siellä päin liikun 🙂

 • Kiia
  Posted at 21:09h, 19 kesäkuun Vastaa

  Hei! Kyselin tuolla aikasemmassa postauksessa, että mitä itseruskettavaa käytät tai voitko suositella jotain hyväksi todettua ? 🙂 se kommentti meni niin vanhaan postaukseen että jäi varmaan sillä huomaamatta.

  • fabulous
   Posted at 16:33h, 20 kesäkuun Vastaa

   Itekki haluaisin tietää moiseen vastauksen =)

   • Kysy googlelta, älä yksinkertaiselta Siepiltä joka ei tiedä mitään ja mainostaa vain tuotteita jotka hänelle siitä maksavat!
    Posted at 18:58h, 30 kesäkuun Vastaa

    Ootko ikinä kuullut googlesta? Sieltä löytyy yleensä kaikki vastaukset, myös itsestään ruskettaviin aineisiin!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 22:15h, 30 kesäkuun Vastaa

     Kumma Kommentoija voi paljastaa,että yllä mainittu kirjoittaja, nimeltään Päivi poika käyttää itseruskettavana lehmänlantaa. Se tosin haisee pahalle ja karkottaa vastakkaisen sukupuolen mutta hänen kohdallaan sillä ei ole väliä koska Päivi poika haisee muutenkin pahalle ja luontaantyöntävänä ihmisenä hän ei tule koskaan löytämään puoleensa vetävää naista. Mutta muuten se toimii Päivi poika on tosi ruskea!

  • jee
   Posted at 18:49h, 24 kesäkuun Vastaa

   juu olis kiva saada jotain vinkkejä tähän aiheeseen liittyen! 🙂

   • Vain hullut ja vähä-älyiset fanittaa Sieppiä.
    Posted at 18:56h, 30 kesäkuun Vastaa

    Miksi kummassa te Sara Siepiltä kysytte yhtään mitään? Ei Sieppi tiedä tyhmänä mistään mitään, se toistelee vain mainostajien viestejä!

    Kaikki jotka fanittaa Siepin kaltaisia turhia julkkiksia, heillä pahasti pää sekaisin. Ei kukaan normaali täysjärkinen fanita tuollaisia halpoja, yksinkertaisia bimboja kuin Sara Sieppi. Sieppiä fanittaa vain hullut ja vähä-älyiset tyypit.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 22:20h, 30 kesäkuun Vastaa

     Sara fanit eivät ole sentään aivokuolleita kuten sinä olet. Koska väität kertovas vaini totuuksia ,silloin pitäisi kirjoittaa rehellisesti omalla nimellä- ja sehän on Päivi poika. Jos kantti ei riitä tähän,niin Kumma Kommentoija voi toki auttaa sinua, ehdottamalla nimimerkkejä,jotka kuvaavat persoonaasi varsin osuvasti: Kellokosken mulkkuemäntä, Pakkomielteinen kommentoija, Kellokosken hullu kommentoija tai sitten vain yksinkertaisesti Kellokosken kummajainen. Tässäpä näitä vapaasti käyttöösi. Ole hyvä !

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 22:35h, 30 kesäkuun Vastaa

  Ei ole Kellokosken mielipuolipotilaan asiat hyvin. Ei tarvitse olla psykiatri huomatakseen,että Itseään toistavat, pakkomielteiset Sara-kirjoitukset kertovat vain karua kieltään Päivi pojan henkisestä tilasta tai pikemminkin sen romahtamisesta.

  • Sieppifanit pahasti sekaisin!
   Posted at 19:29h, 13 heinäkuun Vastaa

   Sieppiä fanittaa vain hullut ja mielenvikaiset, kuten heidän viesteistään selviää!
   Ovat niin sekaisin ja tyhmiä etteivät edes itse sitä tajua, kuten ei Sieppikään omaa tajua omaa tyhmyyttään!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 23:11h, 13 heinäkuun Vastaa

    Tiedämme jo ,että olet Kellokosken mielipuolipotilas,joten enää sinun ei tarvitse todistella sitä näillä itseään toistavilla ja yksinkertaisuutesi paljastavilla viesteillä – uskomme sen jo vähemmästäkin.

    • Siepin hullu stalkkeri Sekofani "kummakomentoija"
     Posted at 15:48h, 21 heinäkuun Vastaa

     Huvittavaa kun Sieppiä fanittaa vain sekohullut ja idiootit, jotka ovat niin tyhmiä etteivät sitä edes itse tajua olevansa pahasti hulluja ja sekaisin!
     Sieppi sen laatuinen höperö ja typerä persoona, että vetää puoleensa hulluja sekaisin olevia kummakommentoijia!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:17h, 21 heinäkuun

      Voi Päivi-poika parka olet taas niin sekaisin,että sekoitat itsesi Kumma Kommentoijaan.

     • Kummakommentoija pahasti sekaisin.
      Posted at 16:56h, 22 heinäkuun

      Kumma kommentoija kommentoi niin kummia ettei itsekään enää niitä ymmärrä ja tiedä onko hän päivipoika vai hullu sekaisin oleva kummmakommentoija.
      Sieppi fanit ovat hulluja kummakommentoijia!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:36h, 22 heinäkuun

      läpäs taas sekoile. Se olet sinä joka kärsit identtiteettiongelmista. Kaikkihan sen näkeet jo siitäkin,että vaihdat nimimerkkiäs kuin paitaa. Muuten tuo suomi 24 foorumi on oikea paikka sinulle. Siellä voit kirjoitella Sarasta ja vasta omiin kirjoituksiisi kuten olet jo tehnytkin.

 • jenni
  Posted at 10:51h, 03 heinäkuun Vastaa

  Hei

  Mistä se juhannuskuvassa oleva mekko (monivärinen kukkakuviollinen) on? Oli niin kivan näköinen 🙂

 • Piia
  Posted at 14:32h, 03 heinäkuun Vastaa

  Moi!

  Kannattaa etsiä huutokaupat ja erityisesti rompepäiviä netistä. Suurin osa autoon liittyviä varaosarojuja, mutta niistä tekee myös parhaat löydöt. Hietsun sunnuntaikirppiksillä on myös ihanaa vanhaa roinaa ja Facessa toimii ryhmiä, esim. Pelastetaan vanhat esineet.

 • Herää jo Sara, älä ole noin tyhmä!
  Posted at 14:15h, 21 heinäkuun Vastaa

  Sieppi taas tyhmänä haaveilee poikaystävästään Sisiliassa ja Roope juoksee panemassa muita naisia minkä ehtii!
  Koko suomi tajuaa ja tietää että Roope pettää Saraa jatkuvasti, paitsi höperö sinisilmäinen ja yksinkertainen Sara Sieppi!
  https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-lirkutteli-kauniille-blondille-Porissa-poistuivat-ravintolasta-yhta-matkaa

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:30h, 23 heinäkuun Vastaa

   Ei sinun tarvitse Saraa herättää kun Saralla on aivan oma herätyskello,joka herättää hänet joka aamu.

 • Kuin Sieppi voi olla noin tyhmä?
  Posted at 15:24h, 21 heinäkuun Vastaa

  Tuolla taas hyvää juttuja asiasta ja Roopen pettämisistä!
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14932837/voi-voi-sara-sieppi#comment-90565333

  • Sieppi on Sinisilmäinen Typerys
   Posted at 16:32h, 21 heinäkuun Vastaa

   Sieppi niin tyhmä ettei se tajua todellisuutta, uskoo Roopen naurettavia narsistisia valheita ja koittaa pitää kuplastaan kiinni.
   Siepillä kun niin vaikeeta löytää miesystävää, varsinkaan kunnollista sellaista.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:19h, 21 heinäkuun Vastaa

    Koita olla Päivi-poika katkeroitumatta,vaikka sinulla ei ole ollutkaan vielä elämässäsi yhtään ihmisuhdetta. Ehkä se aurinko paistaa vielä sinunkin risukasaasi, vaikka vahvasti sitä epäilen. Jos mahdottomasta tulee mahdollista, niin sinunkaan ei enää tarvitse stalkata Saran elämää vaan voit keskittyä aivan omaasi siellä Kellokosken psykiatrisessa sairaalassa.

    • Hulluista hulluin Sieppi fani kummakommentoija, mies on niin tyhmä ja hullunsekainen ettei sitä edes itse tajua!
     Posted at 22:41h, 21 heinäkuun Vastaa

     Uskomatonta miten sekaisi ja hulluja nämä sieppi fanit ovat!
     Tälläkin sekopäällä taas jäänyt lääkkeet ottamatta.
     Välillä luulee olevansa poika nimeltä Päivi ja todennäköisesti kellokosken sairaalassa kun siitä jatkuvasti puhuu!

 • Herää jo Sieppi , ei kukaan voi olla taas kerran noin tyhmä!
  Posted at 15:54h, 22 heinäkuun Vastaa

  Voi Sara raukka taas menit julkisesti itsesi mokaamaan ja todistit TAAS kerran olevasi suomen tyhmin ex missi!
  Ihan uskomatonta kuinka voit olla noin yksinkertainen ja tyhmä!
  Iltalehden juttusi…

  ”Sara kertoo ymmärtävänsä, että julkisuuteen lähteneen ihmisen on kestettävä se, mitä julkisuus tuo tullessaan.”
  Ethän sinä sitä ymmärtänyt ennen blogisi ”kun kaikki on julkista” postausta!!
  Jos olisit ymmärtänyt et olisi sitä postaustasi tehnyt!
  Onko siis sen jälkeen saama palaute saanut sinut tajuamaan asioita?
  Silloinhan se on ollut hyvästä?
  Osaako Sara Sieppinkin oppia ja ymmärtää asioita? Kas kummaa jos näin on?

  ”Sara ei osaa antaa selitystä sille, miksi hänet on valittu tikun nokkaan.”
  Sara olet harvinaisen yksinkertainen ja tyhmä ihminen jopa missiksi, onhan se ilmennyt vuosian varrella lukuisia kertoja, kumma jos et sitä vieläkään tajua?? Vai etkö vain kehtaa sitä sanoa?

  Siksi olet usein ”tikunnokassa” koska et tajua etkä ymmärrä asioita ja sen takia mokaat itsesi jatkuvasti kun jotain sanot julkisesti.
  Se huvittaa ja ärsyttää ihmisiä, suurin osa ei halua kuulla sinusta mitään koska olet niin tyhmä ja yksinkertainen hölmö!
  Silti sinä itse ja media tyrkytätte sinua julkisesti liian usein!
  Ethän sinä muuta voi kun siitä saat elantosi!
  Etkö todellakaan tajua sitä?

  Sara sanoo…”Minäkin olen vain ihminen”
  Kaikki tietävät että olet ihminen, kumma jos sinä itse et sitä tajua?
  Olet vain hyvin yksinkertainen ihminen joka ei ymmärrä asioita ja siksi mokaat itseäsi jatkuvasti! Vain erittäin tyhmät, yksinkertaiset ja ymmärtämättömät ihmiset tekevät niin!

  Siepin kohu..”perintävelkojensa ja kohukaunotar Cheyenne Järvisen kanssa käydyn sanaharkka”
  Toimit väärin tunnekuohussasi ja sanoit tyhmästi asiasta joka oli täysin totta ja oikein sanottu, kai sen olet jo tajunnut?
  Ei kukaan ajatteleva ja järkevä ihminen unohda maksaa 18 000€ laskuja, olet harvinaisen tyhmä ihminen kun näin olet tehnyt, etkö itse sitä ymmärrä?

  ”Paskaa niskaan”.. Jos tarkoitat tiukkaa palautetta ja arvostelua, niin eikö se ole hyvä että niin tapahtuu silloin kun sinä olet tyhmä ja sekoilet julkisesti!! Nyt kerrot jo ymmärtäväsi että julkisuudessa joutuu ottamaan vastaan sitä mitä tulee, se taisi olla tämän palautteen ansioita. Vai oletko niin tyhmä ettet edes sitä tajua?

  ”Kukaan ei tule sanomaan mitään pahaa kasvotusten”.
  Tuttuni ja minä voimme mielellämme tulla sanomaan kasvotusten ihan samaa palautetta mitä saat netissä jos näin haluat??
  Mutta luulen että silloin tulkitset sen ahdisteluksi ja alat siitäkin vinkumaan. On kohteliaampaa antaa palaute netissä sinun idioottimaisista tyhmyyksistäsi!

  ”heillä ei juuri ole omaa elämää, jos haluavat aikansa kuluttaa tuollaiseen turhaan jauhamiseen”
  Kaikilla on oma elämä Sara vaikka oletkin yksinkertainen ja tyhmä kyllähän sinun se pitäisi tietää.
  Turhaa jauhamista sinä harrastat enemmän kuin kommentoijasi, näytät eläväsi elämääsi täysin kuplana somessa ja mediassa, etkä taida tajuta mitään realiteetteja omasta elämästäsi.
  Kuten sen että miesystäväsi pettää sinua jatkuvasti muiden naisten kanssa, valehtelee sinulle ja että olet hyvin tyhmä, yksinkertainen ja harhainen ihminen joka ei tajua asioista mitään!

  ”maailma olisi täynnä muutakin tekemistä ja vielä positiivista sellaista”.
  Niin on miksi et tee mitään järkevää ja ota positiivisia asioita esiin ja käytä sitä julkisuutta hyväksi mikä sinulla on, aivan kuten Cheyenne Järvinen sanoi??
  Miksi elät pinnallisessa harhaisessa kuplassa, koitat itse vain hyötyä mahdollisimman paljon ja mokaat itseäsi aina kun jotain julkisesti sanot?
  Miksi et tee jotain järkevää ja positiivista??
  Ei tyhmänä turha julkkiksena ja bimbo kana-aivona oleminen sekä turhantoimittaminen sitä ole!
  Miksi et ole tehnyt mitään järkevää ja positiivista sen jälkeen kun olet julkisuuteen tullut?
  Oletko liian tyhmä sellaiseen vai mikä sinua vaivaa??

  ”Roopella on paljon hyvää näkemystä julkisuuspuoleen, joten välillä kyllä käännyn häneen puoleensa, jos tarvitsen apua jossain asiassa tai en tiedä, miten tilanteessa pitäisi toimia. Saan häneltä tukea, oli asia mikä tahansa”.

  Ei Roope sinua voi auttaa mitenkään, hän on melkein yhtä tyhmä kuin sinäkin ja keskittyy liikaa käyttämään sinua hyväkseen sekä juoksemaan muiden naisten perässä!
  Oletko todella niin tyhmä ettet edes tätä tajua?

  Uskomatonta Soopaa Sara Sieppi taas kerran sekoilee! Miten kukaan voi olla noin pihalla ja noin tyhmä!???

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:09h, 23 heinäkuun Vastaa

   Päivi poika mikä sinä olet ketään neuvomaan tai arvostelemaan, kun oma elämäsi on yhtä sekaisin kuin oma pääsi. Laita ensin oma elämä järkestykseen –tosin se taitaa olla mahdoton tehtävä-ja tule vasta sitten tänne viisatelemaan ja jakamaan neuvoja joita kukaan ei kaipaa.

 • Meri
  Posted at 16:18h, 22 heinäkuun Vastaa

  Näitä kommenteja luettuani voi vaan todeta, että joiltakin on kyllä kotikasvatus jäänyt saamatta. Paljon jaksamisia sinulle Sara! Yksikään ihminen joka haukkuu toisia tähän tyyliin anonyyminä netissä ei voi hyvin – eikä missään nimessä ole omaan elämäänsä tyytyväinen. Kotisi on kaunis ja jatka omaa elämääsi välittämättä muiden kommenteista.

  Hyvää kesää!

  • Oletko Meri Idootti vajakki!
   Posted at 16:37h, 22 heinäkuun Vastaa

   Meri olet harvinaisen oikeassa, Siepillä on jäänyt pahasti kotikasvatus vailinaiseksi järjenkäytön osalta, tai sitten hänellä ei vain ole siihen kykyä ihan jo geneettisistä syistä!
   Myös Sieppi faneilla taitaa olla ihan sama ongelma järjenkäytön ja ymmärryksen sekä geenien suhteen, vain täysin idiootit typerys vajakit fanittavat tai ja puoltavat Siepin kaltaisia tyhmiä,harhaisia idiootteja!
   Oletko sinä Meri sellainen idiootti?

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 23:46h, 23 heinäkuun Vastaa

    Älä Meeri välitä.Tämä Päivi poika on sukunsa ylpeys -on käynyt apukoulun loppuun kun heillä muilla se on jäänyt kesken.

  • Tyypillinen fani
   Posted at 17:03h, 22 heinäkuun Vastaa

   Meri on tyypillinen Sieppi fani, tyhmä, pinnallinen ja yksinkertainen typerys jolla ei ymmärrys ja ajatus päätä vaivaa!
   Ihan tyypillinen Sara Sieppi fani.

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 21:03h, 22 heinäkuun Vastaa

  Sinä taas olet tyypillisen sairas esimerkki henkisesti sairaasta ihmisestä. Elämäntehtäväsi näyttää olevan Sara Siepin stalkkaaminen. Jos tälläinen elämä sinulle tyydytystä tuo, niin se sinulle suotakoon vaikka köyhäähän se on. Toivottavasti saat nyt edes niitä orkkuja näillä kirjoituksillasi koska naista et tule koskaan elämäsi aikana saamaan. Mitä tulee lääkkeisiin niin ole huoleti,ei Kumma Kommentoijan tarvitse syödä sinulle määrättyjä lääkkeitä. Toivottavasti hoitajatädit ja hoitajasedät siellä Kellokosken sairaalassa huolehtivat siitä ,että saat asianmukaiset annokset tarvitsemisiasi lääkkeitä. Kumma Kommentoija tosin epäilee ettet nauti kaikkia sinulle määrättyjä lääkkeitä kun niin maan perusteellisesti t sekaisin näytät olevan.

  • Kummakommentoija on pahasti sekaisin ja häiriintynyt!
   Posted at 22:37h, 22 heinäkuun Vastaa

   Vain häiriintyneet ihmiset fanittavat missiä joka on tyhmä kuin saapas.
   Pitää olla pahasti mielenvikainen jos moista tyhjäpäätä fanittaa ja sen taas tuo hullu seko idiootti kummakommentoija viestillään osoittaa!
   Miten voi olla noin tyhmiä ja sekaisi ihmisiä??

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 23:14h, 23 heinäkuun Vastaa

    Vain häiriintyneet ihmiset toimivat kuten sinä toimit. Se on jo nähtävissä,että sekoat yhä pahemmin ja pahemmin kun oman elämän sijasta elät Saran elämää. Todellisuudentajusi on jo hämärtynyt ja vääristynyt eli sinulla on vaikeuksia erottaa tosi epätodesta.

 • Sieppi fani, hullu tai pinnallinen idiootti tai kumpaakin!
  Posted at 17:04h, 23 heinäkuun Vastaa

  Sieppo fanit ovat tyhmiä typeryksiä ja tai sekaisin, toi yks kummakommentoija on täys hullu ja sekaisin.
  Ei mitään järkeviä objektiivisia argumentteja, tosiasiat täysin hukassa ja niitä ei edes myönnetä, fanit elää samanlaisessa tyhmyyden kuplassa kuin Sieppi itse!
  Mihinkään asiaan ei sanota mitään järkevää, vain typeriä pinnallisia sekoiluja , ”kotisi on kaunis, olet kaunis, koita kestää..ym muuta naurettavaa pinnallista paskaa! Kertoo hyvin helposti Sieppi fanien tyhmyydestä ja typeryydestä! Sit on nää hullut erikseen kuten tämä kummakommentoija joka täysin hullu ja pahastisekaisin!
  Viesteistä selviää helposti ja hyvin millainen porukka Sieppiä fanittaa, hullut ja pinnalliset typerysidiootit!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:18h, 23 heinäkuun Vastaa

   Älä Päivi poika kiellä omaa elämääsi.Tunnusta kaikille rohkeasti ,että olet Kellokosken psykiatrisen sairaalan ikipotilas. . Avoin tunnustus aukaisee lukot elämässäsi ja saa aikaan positiivisen kierteen. Saran elämän sijasta alat elämään omaa elämää. Katkeruus elämää kohtaan jää. Sara-pakkomielteisyys jää. Olet elänyt kuplassa liian kaunan. Vaputa itsesi kahleista. Ala elämään omaa elämää!

 • SuomenTyhminMissi ja surkuhupaisa vitsi!
  Posted at 14:49h, 25 heinäkuun Vastaa

  Maksa nyt Sara ne 17800 euron perintävelkasi ekaksi pois ihan viimeiseen centtiin, ja vasta sitten laita näitä väsyneitä sarasieppiKesäjuhliin puitteet kunnossa insta päivityksiäsi, eli maksa velkasi ensin! Nyt sulle pelkästään nauretaan ja nauretaan ja olet vitsi, jollet noita 17800 egen perintävelkojasi veke.
  Onko Sieppi yksi suomen tyhmimpiä naisia? Ainakin hän on yksi tyhmimpiä missejä koskaan!
  Roopen ja Saran suhde, on ns. avoin suhde, vapaa liitto. Kumpikin menee ja tekee mitä haluaa. Sara tykkää reissata ja bilettää, Roope taas tehdä rajusti töitä ja käydä usein panemassa muita naisia ja ysäten ja rentoutuen. Rahahana tulee Roopelta, Sarahan on onnellinen, kun saa mitä haluaa ilman, että tarvitsisi tehdä vaikkapa töitä.
  Kunnianhimo ja vastuullisuus kun puuttuu, liitelee kuin päiväperho pikkupissis. Roope puolestaan julistaa julkisesti olevansa laiska ja tyhmä narsisti! Sairaita nää kaksi täysin turhaa julkista.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:29h, 26 heinäkuun Vastaa

   Älä Saran maksuista turhaa huolta kanna ,kyllä hän ne maksaa, ja jos ei jostain syystä siihen kykene, niin kyllä valtio aina omansa ottaa. Ja muutenkin älä huoli ,kyllä Sara,Roope, Kumma Kommentoija ja kaikki muutkin veronmaksajat kustantavat jatkossakin lääkkeesi,hoitosi ja kaiken muunkin,kuten tähänkin asti. Nämä sinun Sara-kirjoitukset eivät varmasti lyö leiville, pari orgasmia per kirjoitus voit niistä saada, mutta muuten et niistä alushousuja lukuunottamatta juuri kostu.

   • HulluIdiootti kummakommentoija Sieppi fani
    Posted at 16:23h, 27 heinäkuun Vastaa

    Pitää henkilön olla aika pahasti häiriintynyt ja sekaisin jos kutsuu itseään kummakommentoijaksi.
    Kirjoitukset vielä sekaisempia kuin nicci.
    Surkuhupaisaa ja hyvin kuvaavaa kun bimbo Sieppiä vielä fanittaa.
    Idiootit fanittaa idiootteja ja nähtävästi hullukin fanittaa idiootti Sieppiä.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 23:05h, 27 heinäkuun Vastaa

     Itse asiassa sinä Päivi poika olet vienyt Kumma Kommentoijalta kumma kommentoijan tittelin. Et ole tarvinnut siihen edes kyseistä nimimerkkiä , voitat hulluudessa ja sekopäisyydessä Kumma Kommentoijan 10-0. Palkinnoksi sinulle on luvassa Kellokosken sairaalan pehmustettua koppia asianmukaiseen vaatetukseen (pakkopaitaan) puettuna.

 • Sara älä sano tai kommentoi julkisesti mitään, jos sanot aina vaan mokaat itsesi!
  Posted at 16:06h, 25 heinäkuun Vastaa

  Siepin pitäisi jättää kaikki julkinen kommentointi pois ja keskittyä siihen missä hän on hyvä, laittaa vaan kuvia instaan ja pitää suunsa kiinni.
  Aina kun Sieppi jotain julkisesti sanoo hän mokaa itsensä täysin! Sara kun on niin tyhmä, tietämätön ja itsekeskeinen, ettei tajua mitä hän selittää. Silloin aina kun julkisesti jotain sanoo blogissaan tai mediassa hän mokaa itsensä, kun ei ymmärrä mitä oikeasti sanoo!
  Sara pysy vaan sun insta postauksissa, älä sano julkisesti mitään, se on sulle liian vaikeeta! Tai mielummin vetäydy kokonaan julkisuudesta pois!
  Mene vaikka opiskelemaan tai kaupan kassalle töihin!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:35h, 26 heinäkuun Vastaa

   Sinunhan saman logiikan mukaan pitäisi lopettaa kirjoittaminen. Aina kun avaat suusi sieltä tulee vain idiotismia.Kun näitä sinun tyhjänpäiväisiä vuodatuksia lukee on kuin mielipuolen päiväkirjaa lukisi. Sinullehan ei pitäisi nauraa mutta Kumma Kommentoija nauraa. Olet tehnyt itsestäsi idiootin ,idioottimaisilla ja tahatonta huumoria sisätävillä kirjoituksillasi.

 • Sieppi on täys turhake.
  Posted at 17:04h, 25 heinäkuun Vastaa

  Sieppi on aivan täysin turha julkkis, suomi olis paljon parempi jos kukaan ei olisi ikinä Sara Siepistä kuulutkaan.
  Täysin turhake turhajulkkis jolla ei ole ikinä mitään sanottavaa mihinkään tai kellekkään.
  Huvittavan säälittävä surkea vitsi ihmisenä ja julkimona!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:43h, 26 heinäkuun Vastaa

   Eihän tuo niin turha ole kun hän tuo kurjaan ja ilottomaan elämääsi vähän sisältöä. Seuraat Saraa kuin hai laivoo 24 tuntia vuorokaudessa. Luet kaikki hänestä kirjoitetut jutut ja haastattelut seuraat myös hänen istagramiaan ja kommentoit jokaista hänen askeltaankin. Eihän kovin turha sinulle ole. Itse asiassa aika hyvä saavutus sinun mainitsemalta turhaalta julkkikselta.

   • Pahasti Sekaisin ja hullu tämä kummakommentoija!
    Posted at 15:33h, 27 heinäkuun Vastaa

    Taitaa olla yksi idiootein ja hulluin Sieppi/julkis fani tämä kummakommentoija!?
    Mies on niin tyhmä ettei edes tajua selittävänsä itsestään jatkuvasti asioita!
    Nyt hän stalkkaa ja hulluna fanittaa Sieppiä 24/7, nähtävästi seuraa Saran joka askeltakin.

    Hulluna vielä kehuu Sieppiä siitä että Siepillä on hänen kaltaisia idiootteja hulluja faneja!
    Kumma kun jotkut kummakommentoijat ovat niin pahasti sekaisin ja vielä niin tyhmiä etteivät edes itse sitä tajua!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 23:08h, 27 heinäkuun Vastaa

     Jokainen kirjoituksesi on todiste siitä, että olet täysi idiootti. Ethän sinä sitä tietenkää itse huomaa,mutta se kuuluu ” taudin” kuvaan.

 • Ketään ei kiinnosta TyrkkyTurhaSieppi, vain ärsyttää ja ällöttää!
  Posted at 16:04h, 27 heinäkuun Vastaa

  Toi kummakommentoija on niin hullu ja sekaisin, ettei se tajua ettei muita kuin hänenkaltaisia hulluja kiinnosta yhtään Sara Siepin elämä.
  Sieppi ja media tyrkyttää ihan liikaa Sara Sieppiä ja hänen yksinkertaista vajakkipersoonaa. Se ärsyttää, koska nainen on niin typerä ja pinnallinen höppänä ettei hänellä ole kellekään mitään annettavaa! Kukaan muu kuin vajakit idiootti Sieppi fanit ole hänestä kiinnostuneet ja tietysti kummakommentoijan kaltaiset hullut! Häivy Sara julkisuudesta niin kukaan ei kirjoita sinusta enää yhtään mitään ja saat olla ihan rauhassa!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 23:14h, 27 heinäkuun Vastaa

   Huono selitys keksi parempaa. Jos Sara on noin vastenmielinen,niin älä käy näillä sivustoilla. Lopeta myös hänen instagramminsa seuraaminen, samoin kuin hymyjen,seiskojen ja iltapäivälehtien lukeminen ,ainakin niiltä osin jossa on juttua Sarasta. Kun noudatat tätä neuvoa Sara poistuu elämästäsi. Yksinkertaista eikö totta?

   Elämä somessa on sellaista, että yhtenä päivänä olet pulu ja toisena patsas. Sinä Päivi poika haluaisit aina olla se pulu. Mutta älä huoli Kumma Kommentoija pitää siitä huolen saat olla myös patsas.

   • HulluakinHullumpi sekoidiootti kummakommentoija!
    Posted at 16:37h, 28 heinäkuun Vastaa

    Hullu sekainen kummakommentoija on seonnut entisestään, voiko vielä hullumaksi tulla??
    Hän kehottaa ihmisiä luopumaan somesta ja mediasta, ettei vaan törmäisi Sara Sieppiin??
    Kuinka kukaan voi olla noin hullu että edes ehdottaa tuollaista??
    Pahasti sekaisin sekä idiootti tämä hulluista hulluin Sieppi fani kummakommentoija.

    Siepillähän tietysti etuoikeus tyrkyttää itseään ja tyhmyyttään joka paikkaan ja mennä ihmisiä ärsyttämään tyhmyydellään.
    Varmasti hullun seko idiootti kummakommentoijan mielestä näin onkin, mutta hän onkin hullu!

    Hullu idiootti kummakommentoija kuvittelee tällä kertaa olevansa pulu ja huomenna patsas, sekä samaan aikaan taas kerran poika nimeltä Päivi joka haluasi olla pulu???
    Kuinka kukaan voi olla noin sekaisin ja hullu, vain Sara Sieppi fanit voivat olla noin sekaisia ja hulluja!
    Ymmärtääkö ukko edes omia sepustuksiaan, ei varmaankaan koska on niin pahasti sekaisin ja hullu idiootti!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:59h, 29 heinäkuun Vastaa

     Päivi pojan hulluus sekoittaa jo nämä sivutkin kun tänne postaaminenkaan ei enää onnistu.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:03h, 29 heinäkuun Vastaa

     Mitä tulee hulluuteen ei ole päivi pojan voittanutta!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:16h, 29 heinäkuun

      Sinun puheiden ja tekojen välillä on suuri ristiriita. Sanot ,että Sieppi ei kiinnosta sinua pätkääkään mutta tekosi puhuvat jotain aivan muuta. Kaiken huipuksi pidät kirjaa hänen” mokistaan”! Kumma Kommentoija paljastaa sinulle suuren salaisuuden kaikki ihmiset mokaavat!. Sinun mielestäsi varmaan Saran suurin moka on se kun hän ei ole lämmennyt lähestymisyrityksillesi. No, ei voi muuta sanoa kuin narsistipsykopaatilla on hullun huvit.

     • Suomen Psykohulluin Sieppi fani taas kertookuinka hullu hän on!
      Posted at 01:41h, 01 elokuun

      Psykohullu seko kummakommentoija kertoo taas sen mitä on itse koittanut Siepille tehdä.
      Suomen hulluin Sieppi fani on lähennellyt monesti ja jatkuvasti koittaa lähennellä Sieppiä.
      Mies on niin sekaisin ettei ymmärrä taas kerran että projisoi omia tekemisiään muille ja syyttää muita niistä.

      Sitten hän vielä hulluna kertoo salaisuuden ” kaikki mokaavat”!
      AIjaa ihanko totta, kukaan ei tätä tiennytkään, mikä tuossa oli se salaisuus??

      Kas kummaa kun Sara Sieppi vain mokaa jatkuvasti, aina kun jotain julkisesti sanoo tai tekee!
      Kuinka tyhmä ja sekaisin oikein voit olla!
      Etkö todellakaan itse sitä tajua kuinka tyhmä ja psykohullu kummakommentoija olet??

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 20:11h, 28 heinäkuun Vastaa

  Ymmärrys hoi! Olet tapasi mukaan ymmärtänyt asiat väärin mutta eihän apukoulun käyneeltä voi vaatiakkaan että mitään ymmärtäisi. Somesta luopuminen koskee sinua ,siis vain sinua, ei muita. Lueppas pulu ja patsas viittaus uudelleen oikein ajatuksen kanssa. Jos et ymmärrä lue uudelleen ja taas uudelleen ja uudelleen,uudelleen…

  • Sarran mokat ja Sieppi fanien yksinkertaisuus, idiootimaisuus ja jopa hulluus.
   Posted at 18:03h, 29 heinäkuun Vastaa

   Hulluista hulluin Sieppi fani taas selittää kaikille omaa hulluuttaan, yksinkertaisuuttaan ja harhaisuuttaan. Kummallista miten noin sekaisi ja häiriintyneitä ihmisiä onkaan.

  • Mikä mielisairaus tota kummaakommentoijaa vaivaa?
   Posted at 19:10h, 29 heinäkuun Vastaa

   Miten kukaan voi olla noin yksinkertaisen tyhmä ja sekaisin kun tämä kummakommentoija?
   Julkkikset kuten Sara Sieppi vetää puoleensa mielisairaita tyyppejä!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 20:43h, 29 heinäkuun Vastaa

    Sinua jos ketään Sara vetää puoleensa,olet siis omien sanojesikini mukaan mielisairas. Hyvä,että itsekin vihdoin ja viimein tunnustat, meille kaikille jo pitkään tiedossa olleen asian.

 • Sarran mokat ja Sieppi fanien yksinkertaisuus, idiootimaisuus ja jopa hulluus.
  Posted at 18:11h, 29 heinäkuun Vastaa

  Kaikki jotka vähänkin lukee mediaa ja katsoo edes otsikoita, tietää mitä Sara Sieppi jatkuvasti mokailee
  Sieppi mokaa aina kun jotain julkisesti sanoo!

  Googlaamalla löytyy kymmeniä ellei jopa satoja otsikoita Sara Siepin julkisista mokista ja niitä on kerätty myös suomi24 sieltä voi käydä lukemassa Siepin mokista.
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14932837/voi-voi-sara-sieppi#comment-90641128

  Jopa Siepin sekofanit ymmärtävät että Sieppi sekoilee jatkuvasti.
  Asia hyvin hyvin selkeä jos linkit ja Saranoman blogin komentoinnit käy lukemassa, ei edes hullun Sieppi fanin pitäisi enää asiaa ihmetellä.
  Jos ihmettelee eikä vieläkään ymmärrä, niin sitten on toivo mielenterveyden osalta jo Sieppi fanien kohdalla menetetty.
  Saralle kumminkin siitä pisteet että ei sensuroi omaa blogiaan, mitä useimmat bloggarit tekevät! Ehkä Saralla on vielä toivoa??
  Varman Sieppi toivoo ja saakin objektiivista palautetta itsestään, mitä hänen tyhmät yksinkertaiset bimbo ystävänsä eivät hänelle pysty antaa.

  Siepin moka otsikoita löytyy kymmenittäin ja jos ei jo niiden perusteella ymmärrä miten Sieppi mokailee jatkuvasti kun jotain sanoo, niin sitten pitää olla hyvin pahasti mielenvikainen, idiootti, tyhmä, harhainen ja jopa hullu. Kuten monet Sieppi fanit ovat!

 • Mitä vattua
  Posted at 03:54h, 31 heinäkuun Vastaa

  Mä en ymmärrä miten ilkeitä ihmisiä täältä löytyy. Haukutte Saraa idiootiksi, vaikka ite uskotte jotain seiskan lööppijuoruja. Itse ootte suurin osa jotain lidlin kassan luusereita/sossupummeja jotka täällä vikisee. En vaan ymmärrä miksi tarvii olla niin helvetin kateellinen, kun ihan itse omilla valinnoillaan voi tehdä elämässään mitä haluaa!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 19:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ei täällä ole kuin yksi ja sama henkilö joka kirjoittaa kaikki nämä Saraa solvaavat viestit. Hän on poika nimeltä Päivi ja hän on Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas. Hän on kirjoittanut näitä itseään toistavia viestejään viimeiset 3-4 vuotta. Ei hänestä kannata välittää,jostakin hänenkin on kiksinsä saatava ja hää saa niitä näistä Sara-kirjoituksistaan.

   • Suomen psykohulluin Sieppi fani.
    Posted at 00:39h, 01 elokuun Vastaa

    Kummakommentoija taas kertoo kuinka hullu hän on, unohti ottaa psyykelääkkeet aamulla ja nyt sekoilee taa psykohulluna.
    Kummakommentoija on selkeästi suomen hulluin ja mielisairain Sieppifani!
    Taas kerran hän kuvittelee olevansa poika nimeltä Päivi ja on potilaana kellokoskella.
    Todennäköisesti kummakommentoija siellä oikeasti onkin tai on ollut koska se hänellä jatkuva pakkomielle ja usein hän siitä kertoo!
    Sieppi varmasti onnellinen kun hänellä on noin sekohulluja faneja.
    Turhat idiootti julkimot usein vetävät puoleensa mielipuolia kuten kummakommentoija!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:03h, 01 elokuun Vastaa

     Turha sinun on selvää asiaa kiistää. Se olet sinä joka olet Saralle katkera ei Kumma Kommentoija. Näyttää ottaneen kovasti luonnolle kun Sara ei ole lämmennyt lähestymisyrityksillesi. Niin,kaikki mokaavat,jopa sinä, se sinulle tiedoksi ,koska narsistina et kykene omaltakohdaltasi tietenkään asiaa myöntämään.

  • Kukaan ole Siepille kateelinen, vaan hänhän on kokokansan halpa ja idiootimainen vitsi!
   Posted at 01:16h, 01 elokuun Vastaa

   Sara Sieppikin voi tehdä elämän valinnoillaan mitä hän itse haluaa.
   Miksi Sara on jättänyt laskunsa maksamatta noin 17 800€ edestä?
   Miksi Sara Sieppi kiusasi toista missiä ja reagoi tyhmästi hänen sanomaansa, vaikka Chyenne oli aivan oikeassa?
   Sara itsekin pyysi asiasta anteeksi?
   Miksi Sara kirjoittaa jatkuvasti blogiinsa älyttömyyksiä ja mokailee itseään julkisesti kun jotain julkisesti sanoo?
   Miksi Sara on miehen kanssa joka ruma, tyhmä ja laiska jos ihan omien sanojensa mukaan?
   Miksi Sara on miehen kanssa jonka koko suomi tietää pettävän Saraa?
   Miksi Sara on miehen kanssa joka ruma pallopää, majavahammas, teiniviiksi, syntymävammainen, reppana joka ei osaa ruokaa tehdä tai edes kotiaan siivota?
   Miksi Sara on jatkuvasti turhaan julkisuudessa ja yksi suomen turhimmista turhake julkkiksista?
   Miksi Sara koitti salakuljettaa vaateita suomeen vaikka se on laitonta?
   Miksi Sara ei osaa mitään, eikä ymmärrä mistään mitään?
   Miksi Sara on niin tietämätön ja tyhmä?
   Miksi Saraa eivät lätkäpelaajat huolineet?
   Miksi Saraa eivät varatut miehet huolineet?
   Miksi Sara ei ole tehnyt mitään järkevää siitä asti kun on julkisuuteen tullut?
   Miksi Sara ei tee mitään hyvää julkisuudellaan?
   Miksi Sara ei mene opiskelemaan ja tee jotain järkevää?
   Miksi Sara ei ole tehnyt tämän parempia elämänvalintoja, Miksi Sara tekee jatkuvasti vain tyhmiä elämänvalintoja??

   ”Mitä Vattua” Kai sinäkin ymmärrät ettei kukaan Saralle ole kateellinen vaan kaikki paitsi sinun kaltaiset ääliöfanit hänelle nauraa ja pitää Saraa halpana naurettavana pölvästi vitsinä!
   Kai sinäkin sen Sara fanina tajuat kun se on sinulle näin selkeästi kerrottu! Vai oletko jo yhtä hullu kuin suomen psykohulluin Sieppifani kummakommentoija!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 19:59h, 01 elokuun Vastaa

    Sinullakin on mahdollisuus valita teetkö elämässäsi jotain järkevää vai jatkatko idiotismin levittämistä somessa.

    Miksi et maksa veroja?
    Miksi kiusaat jatkuvasti yhtä ihmistä ja reagoit kuin idiootti Saran sanomisiin?
    Osaatko pyytää koskaan anteeksi?
    Miksi jatkuvasti kirjoitat Saran blogiin ja muuallekkin älyttömyyksiä joilla teet itsestäsi vain narrin ja idiootin?
    Miten voit elää itsesi kanssa kun olet mm. narsisti,psykopaatti , tyhmä,idiootti jne.?
    Miksi et löydä rinnallesi naista?
    Miksi sinulla on pallomaha ja ulkonevat hampaat? Miksi sinulle ei kasva parta?Miksi käytät minihametta vaikka sinulla on niin paksut ja karvaiset jalat? Miksi paljastelet julkisilla paikoilla? Miksi lähetät julkkisnaisille kikkelikuvia? Miksi olet tuollainen reppana? Miksi sinulla on pakkomielle Sara Sieppiin? Miksi lähettelet tänne jatkuvasti turhaakin turhempia viestejä? Miksi asut Kellokosken psykiatrisessa sairaalassa?
    Miksi paljastelet kikuleitasi vaikka se on laitonta?
    Miksi et ymmärrä mistään mitään ja sen minkä ymmärrät ymmärrät väärin?
    Miksi olet käynyt vain apukoulun?
    Miksi sinua ei kukaan huoli?
    Miksi lähentelet lampaita
    Miksi et elämässäsi tee koskaan mitään järkevää?
    Miksi olet niin negatiivinen?
    Miksi et yrittäisi opiskella ( vaikka se apukoulutaustallasi onkin vaikeaa )ja tehdä elämässäsi jotain järkevää?
    Miksi et ole tehnyt tämän parempia elämänvalintoja? Miksi olet niin tyhmä että teet jatkuvasti huonoja valintoja?

    Elämäsi ja pääsi on niin vinksin vonksin, ettei löydy ihmistä jolle et olisi kateellinen Et myöskään tajua, että idiotismillesi nauraa koko some. Hulluus on Päivi-pojassa niin syvällä, ettei ole Päivi pojan voittanutta

    • Hahaha pitää olla pahasti saira tmän psykohullun sekopään. Nyt hän kertoo kaiken itsestään.
     Posted at 21:28h, 01 elokuun Vastaa

     Haha psykohullu kummakommentoija on seonnut entisestään hullumaksi ja kertoo omia tekemisiään oikein listan muodossa.
     Näköjään hän ei löydä naista rinnalleen, näyttelee kikkeliään, hänellä on ulkonevat hampaat ym…
     Hän on näköjään myös narsistinen psykopaatti, eikä maksa edes veroja.
     Hahaha toi sekopää on pahasti mielisairas! 😀

     Sara Siepillä on todella suomen sekoin psykohullu fani!!
     Aivan hulvatonta lukea kuinka sekaisin tuo idiootti on!
     Ovatko kaikki Sieppi fanit samanlaisia?

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 00:32h, 02 elokuun

      Aivan sinusta siinä sinusta puhuttiin ja kyseltiin. Normaaliälyinen sen kyllä tajuaa.

     • Absurdi mielisairas sekohullu, kummakommentoija.
      Posted at 20:25h, 03 elokuun

      Kummakommentoija on aika absurdi mielisairas ja hullu vanha ukko!

    • KikuliKummakommentoija , pahasti mielisairas potilas kellokoskelta.
     Posted at 22:54h, 01 elokuun Vastaa

     Olisko mies jostain uskonnollisesta lestaadiolais kodista kotoisin nähtävästi sillä seksuaalisuus sairasta ja estoista! Housussa kummakommentoijalla on kikulit ja panee lampaita, sekä lähettelee Siepille ja julkkiksille kikulikuviaan.

     Sieppi on persoona joka houkuttelee kummakommentoijan tapaisia idiootti hulluja puoleensa.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 00:37h, 02 elokuun

      Hyvä että tunnustat itsekkin sen että Sara vetää puoleensa sinun kaltaisia sekopäitä.

   • MielisairasKumakommentoija taas paljasti kuinka sekaisin hän on!
    Posted at 21:55h, 01 elokuun Vastaa

    Kummakommentoija paljastelee kikuleitaan Siepille ja muille julkkisnaisille XD .
    Vain mielisairas henkilö kutsuu miehen sukupuolielimiä ”kikuleiksi” .

    Taitaa mielisairas kummakommentoija olla todella estoisesta ja sairaasta kodista kotoisin!
    Asuu kellokosken sairaalassa. Nähtävästi siellä on sitten mielisairaillekin nettiaikoja, kun hän tänne pystyy kirjoittamaan.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:39h, 02 elokuun Vastaa

     Väitteesi Kumma Kommentoijan hulluudesta ovat yhtä absurdeja kuin se että väittäisit lehmää siaksi.

     • Hullu on hullu ja mielisairas sekä vielä niin tyhmiä ettei sitä edes tajua.
      Posted at 16:45h, 02 elokuun

      Kaikkihan sinun viesteistäsi näkee että olet täysin sekohullu idiootti!
      Olet sen lisäksi vain niin tyhmä ettet sitä tajua!
      Aivan kuten idolisikin Sara Sieppi!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 20:45h, 03 elokuun

      Mihin oikein perustuu harhaluulosi omasta erinomaisuudestasi? Johtuuko se narsistisesta luonteestasi?
      Vai jostakin muusta? Mistähän se johtuu, että itseäsi lukuun ottamatta kukaan muu ei näe sinua älykkäänä,tasapainoisena ihmisenä? Kaikki jotka ovat kanssasi erimieltä ovat sinun mielestäsi tyhmiä,idiootteja jne. Kritisoit muita mutta et kestä itse kritiikkiä. Oiskohan aika kasvaa sinunkin jo aikaiseksi.

     • absurdi mielisairas hullu kummakommentoija
      Posted at 13:48h, 05 elokuun

      Psykohullu mielisairas kummakommentoija on absurdin sekaisin.
      Mies niin sekaisin ettei edes itse tajua sitä.
      Täysin absurdi mielisairas pelle.

 • Saralla suomen pykohulluin fani, Onko Sarakin seonnut lopullisesti?
  Posted at 00:42h, 01 elokuun Vastaa

  Siepillä suomen hulluimpia faneja onko Sieppi itsekin seonnut lopullisesti??
  Porukka haukkuu rumaRoopea rumaksi pallopaaksi, majavahampaaksi, silmäpussiksi, tyhmäksi, lahjattomaksi, laiskaksi ym.. Roope vinkuu saamastaan palautteesta, eikä itsekeskeisenä narsistina sitä ymmärrä!
  Roope ihmettelee miksi ihmiset eivät hänestä pidä!?

  Kaikki muut näkevät että Roope on ruma, laiska ja tyhmä!
  Sekä koko suomi tietää että Roopella jatkuvasti sutinaa ja panoja muiden naisten kanssa.

  Ainoa joka ei asiaa näe ja sitä ymmärrä on Sara Sieppi!
  Joka puolustaa Roope instassa ja sanoo.. ”- Ihana olet, ex-missi kirjoittaa sydämen kanssa.”
  Kuinka tyhmä ja sekaisin Sieppi oikein on!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:05h, 01 elokuun Vastaa

   Olet taitava löytämään muista niitä ulkonäöllisiä ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä joita vain sinulla on.

   • Seko pyskohullu Kummakommentoija taas psykoilee.
    Posted at 20:27h, 01 elokuun Vastaa

    Suomen sekoin psykohulluin Sieppi fani taas sekoilee ja tällä kertaa kertoo olevansa ruma, vanha ja tyhmä!
    Uskomatonta kuinka tämä idiootti, tyhmä luuseri, sekohullu voi olla noin hullu, ei ymmärrä edes kirjoitettuja viestejä.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 00:41h, 02 elokuun Vastaa

     Se on jo huomattu, ettet ymmärrä asioita vaikka rautalangasta vääntäis.

     • Hullu seko idiootti taas sekoilee.
      Posted at 16:42h, 02 elokuun

      Hullu kummakommentoija puhuu taas kerran itsestään ja on niin sekaisin ettei taaskaan sitä tajua!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 20:18h, 03 elokuun

      Todistitkin heti todeksi Kumma Kommentoijan väittämän, Onneksi olkoon!

     • Pervo ja pahasti sekaisin suomen hulluin Sieppi fani.
      Posted at 20:23h, 03 elokuun

      Uskomatonta kuinka kukaan voi olla noin tyhmä ja sekaisin kuin tuo sekohullu ruma ja vanha pervo kummakommentoija!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:20h, 04 elokuun

      No, taasko sitä kyselet! Sinä, kuka muu muka?

 • Martsu
  Posted at 12:54h, 01 elokuun Vastaa

  Oottekos te Sara ja Sabina enää väleissä ollenkaan, ette taida olla? Ennen olitte yhdessä kun paita ja perse, mutta ei ole näkynyt yhteiskuvia kuukausiin. Mikäs teiän väleihin on tullut? =)

  • Sabina hyljännyt Saran?
   Posted at 19:24h, 01 elokuun Vastaa

   Sabina tainnut ottaa vähän etäisyyttä koska huomannut ettei Saralla ole ihan kaikki kotona. Sara sekoilee vähän liikaa tällä hetkellä ja jatkuvasti typerissä otsikoissa.

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 15:29h, 02 elokuun Vastaa

    Päivi pojalla olis kova kiima päästä naisten väleihin mutta eihän kukaan tervejärkinen naisihminen
    sitä iloa hänelle suo, joten kaikki naisihmiset ovat Päivi pojalle tyhmiä,idiootteja ,pinnallisia…

    • Mitä tyhmempi idoli sitä tyhmemmät ja hullumat fanit!
     Posted at 16:38h, 02 elokuun Vastaa

     Uskomatonta miten joku voi olla noin sekaisin ja tyhmä, kun tämä sekopää kikulipervo kummakommentoija.
     Mitä tyhmempi julkkis kuten Sara Sieppi sitä hullumpia faneja hän vetää puoleensa!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 15:45h, 03 elokuun

      Sinun henkistä tilaasihan tässä ihmettelevät kaikki. Niin,ja pitkä syntilistahan sinulla on pervoilun sarallakin,itsensäpaljastelu,kikkelikuvien lähettäminen ja se kaikista vastenmielisin.. lampaiden lähentely. Mahtaakohan sinulla olla dementtia? Tarkoitan sitä kun kaikki viestisi ovat saman asian toistoa ja et itse näytä sitä huomaavan.

     • Kummakommentoja mielisairas hullu.
      Posted at 13:45h, 05 elokuun

      Taasko kummakommentoija oli lamapaisiin sekoontumassa?
      Sieppiä fanittaa pahasti sairas ja pervoyksilö joka hyvin mielisairas. Sieppinä olisin huolissani kun näin hullu pervo dementia ukko fanittaa häntä.

 • Kuinka tyhmä Sieppi oikein voi olla?
  Posted at 19:13h, 01 elokuun Vastaa

  Sieppi sekoilee jatkuvasti somessa!
  Eikä tämä tyhmä ex missi osaa tehdä mitään niin ettei hän itseään mokaisi?
  Tällä kertaa Sieppi väittää olevansa meikitön vaikka hänellä selkeästi on tekoripset ja nissä tietysti kestovärjäys.
  http://www.msn.com/fi-fi/viihde/kuuluisuus/sara-siepin-meikit%c3%b6n-kuva-johti-sanasotaan-instagramissa-naiselta-kipakat-kuittaukset-takaisin/ar-AApfVBu?li=BBr5A5c&ocid=SL5MDHP
  Kuinka tyhmä tämä nainen voikaan olla?

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 15:32h, 02 elokuun Vastaa

   Kumma Kommentoijalle meikkaaminen on vähän vieraampi juttu mutta luulisin etteivät irtoripset ole meikkaamista. Voipi olla niin että sinä Päivi poika meikkaavana ihmisenä ja meikkaamiseen muutenkin perehtyneenä saata olla tällä kertaa, harvinaista kyllä oikeassa, tosin Kumma Kommentoija epäilee sitä.

   • Täysin hullu ja sekaisin tämä ukko!
    Posted at 16:33h, 02 elokuun Vastaa

    Tää ukko on pahasti sekaisin ja todella psykohullu!
    Yksi mielisairauden perustunnusmerkeistä on se kun henkilö puhuu itsestään kolmannessa persoonassa ja kuvittelee olevansa taas kerran Päivipoika!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 15:47h, 03 elokuun Vastaa

     Sanoo varsinainen asiantuntija Kellokosken psykiatrisen sairaalan potilas!

 • Sieppi valehtelee , sekoilee ja taas kerran mokaa itsensä julkisesti!
  Posted at 19:20h, 01 elokuun Vastaa

  Sieppi valehteli päin naamaa, että on instakuvassa luonnollisena ilman meikkejä. ISn kommenttiosiossa sadat ihmiset naureskelevat kuvalle, jossa neidolla naturellina meikkiä, irtoripsiä, pigment.kulmakarvat, värjätyt hiukset, nudea huulipunaa jne.
  Missiaikojen luonnollinen kuva kertoo totuuden, kaikista kyseisen vuoden misukoista otettiin aidot, meikittömät kuvat 😀

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 15:34h, 02 elokuun Vastaa

   Koko ”kohu” on vain myrsky vesilasissa,ei muuta.

   • Hullulla myrsky jatkuvasti mielessään.
    Posted at 16:39h, 02 elokuun Vastaa

    Sinulla taitaa olla jatkuvasti aika pahaa myrskyä aivoissasi kun olet noin sekaisin, tyhmä ja hullu!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 15:52h, 03 elokuun Vastaa

     Sitä ”myrskyä” sanotaan ajatuksenjuoksuksi,jota sinun kaltaisellasi aivokuolleella ei esiinny.

     • Pervo ja pahasti sekaisin kummakommentoija.
      Posted at 20:21h, 03 elokuun

      Aikamoisen pervo näyttää tuo puutteessa elävä ruma,tyhmä ja mielisairas ukko olevan joka itseään sairaasti kutsuu kummakommentoijaksi.
      Siepiäkin stalkanut jo vuosikaudet ja monesti pyytänyt netin kautta Saraa tapaamisiinkin!
      Julkkikset vetää kaikenmaailman hulluja puoleensa kuten kummakommentoijan.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:49h, 04 elokuun

      Sinulla tuo ajatus ei oikein juokse, kun se näyttää menevän samoja vanhoja latuja. Vaikka olet aikuinen ihminen sitä ei huomaa kun olet henkisesti jäänyt lapsen tasolle.

 • Voi Sieppi parkaa
  Posted at 20:24h, 01 elokuun Vastaa

  Sieppiä taas kerran haukutaan ja hänelle nauretaan median palautepalstoilla ja somessa.
  Kuinka joku voi olla noin tyhmä et jatkuvasti mokailee itseään ja vielä ihan omasta aloitteestaan?

 • Kumma Kommentoija
  Posted at 15:38h, 02 elokuun Vastaa

  Enemmänkin sinun elämä ja toiminta on säälittävää, Kumma Kommentoija ottaa osaa. Kun pidät oikein kirjaa Saran mokailuista, oletko laskenut kuinka monta kertaa Sara räpyttää silmiään päivän aikana. Tämänkin asian asiantuntijana olet varmaankin sitä mieltä että hän räpyttää silmiään aivan liian useasti ja vieläpä väärin.

  • Haha hullu seko kikulipervo kummakommentoija kertoo taas kerran kuinka sekaisin on.
   Posted at 16:29h, 02 elokuun Vastaa

   Haha tää on niin sekaisin ja hullu kikulipervo kumakommentoija!
   Kuinka kukaan muu kuin Sara Sieppi fani voi olla näin tyhmä ja sekaisin! Eikä edes itse tajua sitä!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 20:36h, 02 elokuun Vastaa

    Sinä!

    • Kummakommentoija on supertyhmä ja mielisairas seka psykohullu.
     Posted at 20:15h, 03 elokuun Vastaa

     Kuinka vähää älyisiä sieppi fanit ovat ja varsinkin tämä psykohullu kummakommentoija, hän ei näytä ymmärtävän edes sellaista perusasiaa ettei täällä taida olla juurikaan muita Saran faneja kuin hän itse.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:50h, 04 elokuun

      Kukaan ei sinulle vastaa siitä yksinkertaisesta syystä,että kukaan ei ota sinua todesta.Siitä saat kiittää Kumma Kommentoijaa,joka on informoinut palstalaisia siitä minkälainen tapaus on kyseessä

  • Säälittävä hullu.
   Posted at 16:53h, 02 elokuun Vastaa

   Säälittävän sekaisin tuo hullu kummakommentoija, ei taida itse yhtään ymmärtää kuinka hullu ja sekaisin hän on!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 20:39h, 02 elokuun Vastaa

    Hienoa, osaat oikein osuvasti kuvailla itseäsi. Täytyy myöntää että tuskin Kumma Kommentoijakaan
    olisi pystynyt parempaan.

    • Saran fanitkin tyhmiä ja sekaisin
     Posted at 20:12h, 03 elokuun Vastaa

     Sieppi fanit ovat idiootteja ja sekaisin!

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:51h, 04 elokuun

      Sieläpä idiootti huutelet!

  • Kummakommentoija on supertyhmä ja mielisairas seka psykohullu.
   Posted at 20:18h, 03 elokuun Vastaa

   Kuinka vanha ja supertyhmä tämä seko hullu kummakommentoija oikein on kun ei edes ymmärrä sitä että googlesta saa kaikki faktat muutamassa minuutissa. Koskien idiootti missi Sieppiä tai aika paljon muitakin asioita.

   Haha uskomatonta kuinka tyhmä ja hullu voi joku idiootti missin fanikin olla!

   • Kumma Kommentoija
    Posted at 21:52h, 04 elokuun Vastaa

    Mitä Kumma Kommentoijan ikään tulee Kumma Kommentoja on 20:n ja mitä se sinulle kuuluu välissä. Mitä taas googleen tulee Kumma Kommentoija jättää moiset stalkkaukset sinun kaltaisillesi idiooteille ,kun toisten asiat eivät Kumma kommentoijaa kiinnosta.Tieto,joka ei jalosta ihmistä on tarpeeton.

 • Herää jo höperö hölmö Sieppi.
  Posted at 16:25h, 02 elokuun Vastaa

  sarasieppiAikamoinen kommenttimylly saatiin aikaan mun edelliseen kuvaan. Kivaa, että ootte täällä noin aktiivisia, mutta pidetään mielessä, että näiden sometilien takana on ihka oikea henkilö, kenestä siellä kommenteissanne puhutte. Se on kyllä tottunut vastaanottamaan kaikenlaista, mutta ihan roskakorina se ei ajatellut siellä olla. Pus.

  Vai Sara raukkaa, aina kun jotain julkisesti sanot mokaat itsesi, etkö todellakaan ymmärrä olevasi niin tyhmä persoona ettet tajua realiteetteja, etkä tiedä mistään mitään! Et ymmärrä mitä höpötät somessa etkä tajua minkälaisen vaikutuksen sanomisesi tekee!
  Nytkin valehtelit että olet meikittä vaikka et sitä ollut.
  Kummalista myös että kuvittelet jonkun meikkauksen lisäkurssin tekevän sinusta sen alan ammattilaisen?
  Kuinka tyhmä oiken olet?
  Etkö todellakaan tajua ettet asioita ymmärrä vaikka saat jatkuvasti joka puolella siitä palautetta?
  Kannattaisko olla poissa julkisuudesta tai ainakin olla mitään siellä sanomatta, koska et itse ymmärrä koskaan mitä sanot!
  Roskakori ja vitsi olet ollut jo monta vuotta et vain itse sitä ymmärrä koska olet niin tyhmä!
  Herää jo höperö!

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:46h, 02 elokuun Vastaa

   Saran sijaan sinun pitäisi kysyä itseltäsi sitä minkälaisen vaikutelman annat itsestäs näillä idioottimaisilla kommenteillasi. Itsekritiikki kunniaan!

   • Pahasti Sairas hullu fani.
    Posted at 20:11h, 03 elokuun Vastaa

    Sara Tyhmä kuin saapas ja fanit samaa luokkaa, sekä vielä pahasti hullujakin. Toivottavasti Sieppi ei vielä aivan yhtä hullu kuin suomen mielisairain ja hulluin Sieppi fani kummakommentoija.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:56h, 04 elokuun Vastaa

     Kyllä sinulla täytyy olla dementtia kun jatkuvasti samoja asiota jauhat joita jo edellisessä ja sitä aikaisemmissa viesteissäsi ihmettelet ja kyselet.

 • Säälittävä Sieppi
  Posted at 16:55h, 02 elokuun Vastaa

  Sieppi on niin tyhmä ja yksinkertainen ettei se edes tajua sen poikaystävän jatkuvasti pettävän sitä.
  Aika säälittävän tyhmää.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:41h, 02 elokuun Vastaa

   Sinä taas olet niin tyhmä ,yksinkertainen ja vastenmielinen ettet saa ikinä naista. Niin, olihan sinulla se pumpattava barbara mutta sekin jätti sinut.

   • Kummakommentoija Hoitoon pikaisesti
    Posted at 20:08h, 03 elokuun Vastaa

    Surkuhupaista kun tämä mielisairas kummakommentoija jatkuvasti kertoo omasta elämästään Siepin blogissa.
    Nyt tällä hullulla on ollut pumpattava barbara joka on jo hänet jättänyt!
    Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä ja hullu kuin tämä idioottihullu kummakommentoija!!?

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:35h, 04 elokuun Vastaa

     Sinulla on jääny kyllät pahasti levy päälle. Olet kuin itseäsi toistava papukaija-anteeksi vaan kaikki papukaijat. Olisiko syytä mennä nyt lepämään ja latamaan akkuja sinne Kellokosken sairaalaan.

     • Kummakommentoja pahasti Sairas hullu.
      Posted at 13:40h, 05 elokuun

      Miten noin hullu ja mielisairas saa nykyään olla vapaalla jalalla, eikö yhteiskunnalla ole varoja hoitaa kummakommentoijan tapaisia pahasti psyykkisesti sairaita?
      Miksi kummakommentoija päästetään pois suljetulta osastolta?

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 21:00h, 06 elokuun

      Kellokosken potilaana sinulta puuttuu uskottavuus. Toiseksi eihän terveitä ihmisiä kuten Kumma Kommentoijaa tarvitse hoitaa,se on rahan tuhlausta. Nekin rahat tarvitaan sinun hoitoon.

 • Siepin tyhmyys....
  Posted at 17:00h, 02 elokuun Vastaa

  Sieppi sanoo instassaan…
  ”Rakastan meikkaamista, mut viel siistimpää on pestä ne pois ja olla ilman.”
  Uskomatonta miten tämä kana-aivo bimbo Sieppi osaa mokata itseään jatkuvasti julkisesti!
  Eikö hän yhtään mieti koskaan mitä sanoo ja tekee??

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 20:43h, 02 elokuun Vastaa

   Älä Päivi poika pure ruokkivaa kättä. Niin ,Sara on ollut tosiaan hölmö sen suhteen että on maksanut veronsa kustantaaksen sinun kaltaisten laiskojen idioottien elämää.

   • Supertyhmät sekohullu Sieppi fani.
    Posted at 20:05h, 03 elokuun Vastaa

    Kuinka tyhmiä nämä Siepin sekofanit ovat, juuri otsikoitu että Sieppi on ulosotossa myös verovelkojen takia!
    Tyhmä idoli niin vielä tyhmemmät ja jopa täysin hullut psykosekofanit, kuten tämä säälittävän hullu kummakommentoija!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:32h, 04 elokuun Vastaa

     Hyvä Sara! Älä maksa niitä velkojas, joutuu patalaiska idiootti Päivi poikakin ansaitemaan kerranki itse elantonsa. Kun hän on stalkkeri niin joku semmoinen homma sopis jossa tarvitaan kiikareita.

   • Säälittävää ja sekaista touhua Siepillä ja sen fanilla
    Posted at 20:32h, 03 elokuun Vastaa

    Super idiootti pervo kummakommentoija jolla nähtävästi mys ongelmia sukupuoliidentiteetinsä kanssa, taas kerran kuvittelee itsensä päivipojaksi ja luulee että Sieppi maksaa hänen työttömyysturvansa!
    Sieppi on supertyhmä ja hänen faninsa ovat mielisairaita ja pahasti sekaisin.
    Sellainen idoli millaiset fanit!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 21:41h, 04 elokuun Vastaa

     Olet niin säälittävä ettei sinua voi edes sääliä.

     • Mielisairas hullu Sieppi fani
      Posted at 13:37h, 05 elokuun

      Taas kerrot itsestäsi, kummakommentoija , olet hyvin mielisairas ja huvittava tapaus.
      Nähtävästi sinua ei voi edes sääliä koska olet niin psykohullu ja sairas.

     • Kumma Kommentoija
      Posted at 20:50h, 06 elokuun

      Sinun kohdallasi Päivi poika, Kumma Kommentoija ja muutkaan täällä eivät luule sinun olevan jotain muuta kuin olet. Olet Harhainen,yksinkertainen,idiotismiasi levittävä mielipuolipotilas.

 • Onko Sara Sieppi liian tyhmä julkisuuteen?
  Posted at 20:03h, 03 elokuun Vastaa

  Siitä lähtien kun Sieppi tullut julkisuuteen hän on jatkuvasti mokaillut asioita toisensa jälkeen ja jo 6 vuotta ollut julkisuudessa eikä ole mitään oppinut sinä aikana?
  Sieppi ei ole tehnyt mitään järkevää tai hyvää julkisuudessa?? Kaikki hänen otsikkonsa olleet pinnallista roskaa tai hänen omia mokiaan.
  Mikä Sara Sieppiä oikein vaivaa? Onko hän vain liian tyhmä julkisuuteen?

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:29h, 04 elokuun Vastaa

   Taidat olla ihan umpityhmä kun moisia kyselet. Sinuun verrattuna Sara on superälykäs mutta sinähän et ole mikään mittari. Sara on käynyt lukion joten senkin perusteella voisi sanoa että on vähintää älykkyydeltään keskitasoa. Sinä taas olet käynyt vain apukoulun ja se taas kertoo kaiken sinun älyllisistä kyvyistäsi. Nämä sinun umpityhmät viestisi vain vahvistavat asian.

   • SuomenHulluin kummakommentoija , ei edes ymmärrä perusasioita
    Posted at 13:31h, 05 elokuun Vastaa

    Julkis fanit aina yhtä tyhmiä ja harhaisia kun luulevat idoliensa olevan aina jotain muuta kuin mitä ne ovat.
    Kaikki tietää että Sara Sieppi on harvinaisen tyhmä ihminen.
    Sehän on selkeä tosiasia.
    Oletko niin mielisairas ettet edes näin yksinkertaista asiaa ymmärrä?

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:46h, 06 elokuun Vastaa

     Sinun kohdallasi Päivi poika, Kumma Kommentoija ja muutkaan täällä eivät luule sinun olevan jotain muuta kuin olet. Olet Harhainen,yksinkertainen,idiotismiasi levittävä mielipuolipotilas.

   • Mielisairas hullu Sieppi fani
    Posted at 13:34h, 05 elokuun Vastaa

    Tuo pahasti häiriintynyt ja harhainen mielisairas kummakommentoija ei taida edes tajuta ettei suomessa ole apukouluja. Onko hän sellaisen itse käynyt oltuaan jo nuorena mielisairaalassa, jossa hänen omaa kouluaan nimitetty apukouluksi!

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:44h, 06 elokuun Vastaa

     On niitä, niillä vain eri nimi ja sinä olet käynyt sen.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 22:00h, 04 elokuun Vastaa

   Päivi pojan elämän Sara päivin öin täyttää ja kaiken aikansa siihen käyttää. On poika tytöllä paha olla ja sekaisin on polla. Kun ei mitään mistään tajua ,ei oo henkisestä tilastaankaan mitään hajua. Päivät pitkät makaa ja idiootti postauksiaan jakaa. On elämänsä tyhjää kun vain päivät pitkät nyhjää. Nautinnon hälle tuo vain sairas postaus joka orgasmeihin johtaa. On hällä silloin hyvä olla eikä tunne olevansa täysi nolla.

   • Mileisairas Kummakommentoija täysi nolla
    Posted at 13:22h, 05 elokuun Vastaa

    Suomen mielisairain ja hulluin Sieppi fani kummakommentoija, taas kerran kertoo omasta elämästään, ukko vain jatkuvasti niin tyhmä ettei tajua olevansa mielisairas ja pahasti sekaisin.
    On sinulla sitten ankea elämä jos olet täysi nolla ja yksinäisyyttäsi selittelet Siepin blogissa.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:42h, 06 elokuun Vastaa

     Sinulla vähän hidas sytytys mutta etköhän aikanasi tajua kenestä tässä puhutaan. Annan sinulle vinkin se ei ole ainakaan Kumma Kommentoija.

 • Sieppi on ruma tyhmyytensä takia!
  Posted at 20:28h, 03 elokuun Vastaa

  Siepin tyhmyys tekee hänestä todella ruman.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:27h, 04 elokuun Vastaa

   Tuon logiikan mukaan sinä sitten olet aivan sietämättömän ruma.

   • Kummakommentoja mielisairas hullu.
    Posted at 13:42h, 05 elokuun Vastaa

    Mielisairas selittää logiikasta kun kummakommentoja edes tajua mitä sana tarkoittaa, koska on niin seko hullu ja mielisairas.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:38h, 06 elokuun Vastaa

     Se on nyt selvää ilman logiikkaakin että olet ruma ja hullu.

 • Alkujaan jo kuollut naurettava suhde!
  Posted at 20:48h, 03 elokuun Vastaa

  Sara Sieppi ja Roope Salminen????Pariskunta on iso vitsi, julkkispiirien naurunaihe, ei mitään tulevaisuutta, ei yhtään mitään muutakaan…
  Kaksi naurettavaa hölmöläisidioottia keskenään ja toinen vielä alituisesti pettää toista.

  • Kumma Kommentoija
   Posted at 21:26h, 04 elokuun Vastaa

   Kateus voittaa kiimankin. Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista.
   Katkeruustes on niin käsin kosketeltavaa koska rinnallas ei viihdy yksikään ”kinkku” ja kohtalonas on olla ikisinkku.

   • SuomenHulluin Sieppi fani kummakommentoija aina yksin, rumana ja tyhmänä ei seuraa ole löytynyt.
    Posted at 13:28h, 05 elokuun Vastaa

    Haha mielisairas Sieppi fani vanha pervo vanha ukko kummakommentoija taas kerran kertoo että hän kuinka katkera kun on yksin ollut elämänsä.
    Rumana ja tyhmänä joutunut yksin olemaan, eikä ole edes kinkkuja koskaan saanut, kun on ikänsä ollut ikisinkku.
    Säälittävä tämä raukka sekohullu kummakommentoija.

    • Kumma Kommentoija
     Posted at 20:37h, 06 elokuun Vastaa

     Sokea Reettakin sen näkee ,että olet yksinäinen,katkeroitunut ja elämään pettynyt .Syy on tietysti kaikissa muissa kuin sinussa.

Post A Comment