BALI

Kotiuduttiin Balin matkalta jo tammikuun puolessa välissä, mutta koneeni sanoi reissun aikana itsensä irti ja olenkin saanut ravata huoltopisteellä kerran jos toisenkin. No, tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hän on todella palannut takaisin tähän elämään ja oon valmis raottamaan Instagram-kuvien takaista elämää Balilla.

Kun syksyllä varailin lentoja sinne, en oikein tarkalleen tiennyt, millaiseen paikkaan ollaan menossa. Se oli joku muu kuin Thaimaa ja tarpeeksi kaukana. Totesin hieman varautuneena poikaystävälleni, että siellä on sitten sadekausi meneillään ja hän vastasi tyylilleen uskollisesti, että siistii, voidaan kuunnella vaa sateen ropinaa huoneessa ja kattoo Netflixii. Sen jälkeen lopetin itsekin stressaamisen ja päätin lähteä samalla asenteella reissuun.

Ensimmäiset kymmenen yötä olin varannut meille majoituksen Seminyakista. ”Joo, se ei oo aitoo Balia, eikä siellä kannata olla montaa päivää”, oli useimpien keskustelupalstojen kommentti. Iso villa omalla poolilla ja ihanalla henkilökunnalla – me kyllä viihdyttiin. Oli tärkeätä muutenkin saada alkureissuun paikka, jossa pystyi kunnolla relaamaan ja hengähtämään, koska reppureissu ei missään vaiheessa ollut meidän tarkoituskaan. Balin hintataso on sen verran kiva, että noiden päivien aikana tehtiin myös läpi yön kestäviä reissuja esim. Ubudiin ja Uluwatuun. Edellisenä iltana tsekattiin paikkoja, mihin voitaisiin lähteä ja otettiin taksi seuraavana päivänä alle ja vietettiin ikimuistoisia päiviä ympäri Balia. Oon muutenkin huono suunnittelemaan ihan täysin koko reissua, vaan tykkään enemmän mennä fiilispohjalta, samoin kun toi mun matkaseuralainen, niin tää oli ihan täydellinen tapa nähdä Balia meidän silmin.

Joulupyhien jälkeen suunnattiin uuden vuoden viettoon Gili Menolle. Kyllä, siihen rauhallisimpaan saareen niistä kolmesta. Koko reissun ajan oli tottunut siihen, että hommat toimii, mutta saarella eläminen onkin sitten aika paljon erilaisempaa, mitä alkuun kuvittelee. Taksien sijaan körryytellään hevosilla, pyörällä tai muuten vaan tallustellaan ympäri saarta tietämättä tarkalleen, missä edes ollaan, sillä kaikkialla näytti samanlaiselta ja koko saari oli yksi iso labyrintti. Eksyminen tuolla saarella oli enemmän kuin tapa eikä niinkään poikkeus (tai ainakin meidän mielestä :D). Rannat ovat mielettömän upeita, mutta jos ei halua ylimääräistä säätöä matkalleen, en suosittele ainakaan Gili Menoa. Lungiudesta kertoo sekin, että paluubotskia Balille odoteltiin valehtelematta 7 tuntia, kun meille koko ajan sanottiin, että kyllä se pian tulee. Kun taivas repesi ja myrsky alkoi, olikin aika hypätä veneeseen, jossa kerkesin sen pahan olon siivittämänä päässä miettiä, että onpas ollut kuitenkin siistii, jos tässä nyt jotain käy. Näin jälkeen päin koko Gili-kokemus vaan naurattaa mua. Ananasjuomat, yölliset seikkailut ja Salmisen salmiakki jättivät silti lähtemättömän vaikutuksen muhun. Kun ei Gileille enää palata, niin noita silti vielä joskus toteutetaan.

Gili Meno

Gililtä suunnattiin takaisin Ubudiin, Bisma Eightiin. Oi sitä ihanuutta, kun pääsi hotellin sänkyyn ilman hyönteisverkkoa ja wifi oli taas toiminnassa, sekä viiniä oli mahdollista saada ovista ja ikkunoista! Sieppo oli onnellinen. Gilit oli kiva kokea, mutta paikka, missä asiat toimii, on kyllä parasta lomalla.

Bisma Eight, Ubud

Ubudista jatkettiin matkaa yhdeksi yöksi Kutalle ennen lentoa Singaporeen, jossa vietettiin loman neljä vikaa päivää. Kuta oli ehkä koko reissun mieleenpainuvin juttu, sillä siellä vietettiin poikaystäväni päivää ja missäs muuallakaan kuin vesipuistossa. Ajatuksenani oli viettää päivä aurinkotuolissa (enhän mä nyt uskalla mihinkään liukumäkeen ja ei siinä oo mitään kivaa) sillä välin, kun toinen juoksee laitteissa, mutta ei se ihan niin mennytkään. Mua oli lopulta melkein vaikeampi saada pois tuolta. Se oli mun elämäni paras päivä, niin hullulta kuin se kuulostaakin.

Waterbom Bali

Kotiin oli onneksi kiva palata, kun tiesi, että matkaseura pysyy samana kotonakin ja muistot säilyy tiukasti pääkopassa. Reissatkaa ihmiset, jos se vaan suinkin on mahdollista. <3

Ps. Miks mulla oli tuli kylmät väreet tätä postausta tehdessä. #herkkissieppo

xo Sar

 

 

28 Comments
 • Kumma Kommentoija
  Posted at 19:39h, 28 helmikuun Vastaa

  Balilla ei ainakaan palele. Yöt oli varmaan kuumia jo ilmastonkin puolesta-ja kaksin vielä kuumempia. Voiko Balilla pailata? Et mainitse siitä sanakaan. Etkö muista vai oliko bailaaminen niin hurjaa,että se piti sensuroida matkakeromuksesta? No ei se mitään! Viiniä ainakin kerroit lipitelleesi. Viinihän paranee iän myötä,Kumma Kommentoija taas paranee viinin myötä.

 • Teresa
  Posted at 21:27h, 04 maaliskuun Vastaa

  Moi, olin ite reissaamassa pitkin Aasiaa viime syksyn ja myös 1kk Balilla. Pakko sanoa, että teillä on käynyt huono tuuri noiden Gilien suhteen! Vietettiin ite 10pv Gili Trawanganilla ja ei ollut ollenkaan noita ongelmia! Tietenkin liikkuminen on samanlaista kuin menolla, mutta suosittelen lämpimästi siellä trawanganilla käymään! Kiitos myös mukavasta postauksesta 🙂

 • B
  Posted at 23:16h, 30 maaliskuun Vastaa

  Kuinka Sara kehtaat enää mennä mihinkään tosi tv ohjelmaan( Julkisselviytyjät) tai edes olla julkisuudessa?
  Aina kun olet ”jossain” somessa tai mediassa, näytät kaikille kuinka airhead yksinkertainen, tyhmä, laiska, höperö ja saamaton persoona olet!
  Tällä kertaa paljastui että unelma ammattisi on olla elätettävä nainen, kodinpitäjä/ perheenäiti. Myös se että olet sosiaalisesti avuton läheisriippuvainen, puhelimestasi ja lähimmäisistäsi.
  Et ole reipas, etkä oma-aloitteinen millään tasolla.
  Kaikki nämä asiat tulleet aikaisemminkin esille, mutta miksi ihmeessä taas kerran kehtasit mennä muistuttamaan meitä muita sinun idioottimaisista vajavuuksistasi ja tyhmyyksistäsi?? Mikä sinua vaivaa, kuinka kehtaat???

 • Emmi
  Posted at 20:11h, 31 maaliskuun Vastaa

  Hei
  Voitteko tehä jutun Goasta tänne? Kiinnostaa nähä kuvia ja vähä kuulumisia sieltä kun suunnittelen ite ens talveksi reissua sinne päin

 • Kata
  Posted at 17:08h, 20 huhtikuun Vastaa

  Moikka,
  Voisitko/voisitteko tehdä Q&A-postauksen? Mulla on ainakin pari kysymystä heti mielessä. 🙂

  Kivaa kevättä teille molemmille

  • fabulous
   Posted at 16:55h, 31 toukokuun Vastaa

   Oi joo, määki tahon! =) <3

 • Ghd gvv
  Posted at 19:55h, 16 toukokuun Vastaa

  Hei
  Ette viittis tehä sitä blogikirjoitusta Goasta?

 • 007
  Posted at 14:07h, 18 toukokuun Vastaa

  Moi Sara.
  Monet meistä ovat jo kuukausia tienneet että poikaystäväsi tapailee useampia muita naisia.
  Oletko sinä taaskin ollut niin sinisilmäinen ja typerä ettet ole asiaa huomannut?
  Tosi hienoa jos teillä on vapaa suhde ja saatte paneskella muitakin.

  Sinä matkoillasi ja Roope suomessa kun on keikoilla ym ja silloin kun koti vapaa ja sinä matkoilla ym.
  Vai onko hän jo kyllästynyt sinuun ja pettänyt sinua, kuten nyt asia on jo julkiseksi tullut!

  https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salmisen-outo-naisruletti-vietti-yon-BB-Marin-kanssa-ja-hempeili-turkulaisnaisen
  Onnea teille.

  • Annle
   Posted at 16:29h, 29 toukokuun Vastaa

   Voi jessus sun kanssa 007. Että jaksat uskoa kaikenmaailman huhuihin ja juoruihin. Säälittävää.

 • 007
  Posted at 14:08h, 18 toukokuun Vastaa

  ps, Seiskan juttu vain jäävuorenhuippu.

 • 007
  Posted at 14:40h, 18 toukokuun Vastaa

  Hyvä kommentti Roopen kootuista selityksistä somessa.

  ”Hahahahaha
  Roopen kootut selitykset, kuulostaa surkealta hätävalheelta ja ei vaan mene ihan läpi .
  Sieppi tosin niin tyhmä että on tähänkin mennessä uskonut kaiken mitä Narsisti Roope selittää ja valehtelee.
  Roope kertoo että hänen luonaan oli myös mies ”kavereita” mutta Roope kumminkin lähti yksin pois kotoa, noin 20 min kuluttua siitä kun Mari oli poistunut asunnosta.
  Ei kukaan kutsu mies kavereita jos ex pano/ heila (Mari Luhtavaara) tulossa kylään yöksi, ellei heillä ole kimppakivaa.
  Jäivätkö mies kaverit asuntoon sikailemaan?? Niin varmaan :D”

  https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-myontaa-yon-BB-Marin-kanssa-Ollaan-oltu-paljon-samoilla-keikoilla/1121137

 • Vo iRaukaa Saraa, pettäjät pettää aina
  Posted at 13:06h, 20 toukokuun Vastaa

  Saran kannattas käydä lukea lukemassa tuolta miten asiat on, siellä tutut ja tuntemattomat kommentoi Roopen syrjähyppyjä jotka kuulemma jatkuneet jo aika pitkään.
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14857470/roope-salminen-jaanyt-kiinni-muiden-naisten-kanssa#comment-89938263

 • Huvittavaa hölmöilyä Saralta taas kerran
  Posted at 13:22h, 22 toukokuun Vastaa

  Sara kuinka voit olla noin typerän sinisilmäinen??
  Tällaista taas löytyi juorupalstoilta

  ”Siepin tyhmyys ja sinisilmäisyys uusiin ulottuvuuksiin!! Kuinka kukaan voi olla näin tyhmä?

  Roope on selittänyt että ”yö bileissä” oli myös mukana 2 mies ystävä.
  Jos näin olisi nämä mies ystävät olisivat tietysti lähteneet samaan aikaan pois asunnosta kuin Roope, eli noin 20 min Marin jälkeen.
  Kumminkin Roope oli yksin lähtiessään aamulla asunnostaan…. Missä ”mies”kaverit olivat?
  Samoin Marin kieltäminen koko asiasta ” se oli varmaan joku muu, en ollut minä Roopella” Vaikka Roope jo myöntänyt asian, kertoo ettei siellä ollut muita kun Roope ja Mari.
  Seuraavan illan autopussailu turkulaisen opiskelijatytön kanssa todistaa myös että Roopella muita naisia .
  Seiska saanut Roopen ”tutuilta” jo monta kuukautta viestiä että Roopella ollut sutinaa muiden naisten kanssa.
  Nyt tyhmä ja sinisilmäinen Sieppi haluaa uskoa narsistisen Roopen selityksiä ja on niin tyhmä ettei tajua mitä on tapahtunut.
  Roope on jo useita kuukausia käynyt paneskelemassa muita.
  Kuinka tyhmä tämä Sieppi airhead oikein on!!!

  Surku hupaisaa on vielä se että Sieppi mediassa puolustelee huijari pettäjä Roopea.
  On narsisti taas saanut hyvin huijattua yhtä tyhmää uhriaan.
  Tyhmät naiset huvittavia ja Sieppi on yksi tyhmimmistä julkisuudessa.

  Selkeitä tosiasioita että mies pettää ja silti Sieppi ei usko asiaa vaan puolustaa huijaria ja pettäjä miestään!
  Kenelle tahansa joka tuntee vähääkään ihmisiä ja heidän toimintojaan, on kristallin kirkasta että Roopella on useampia muita naisia, Sara ei tietenkään tätä ymmärrä ja halua nähdä.”

  https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salminen-vietti-yon-BB-Marin-kanssa-nyt-puhuu-Sara-Sieppi-Pidanhan-minakin-bileita

  Sara sinulla taitaa olla höperyyden lisäksi Tukholma syndrooma

  • Annle
   Posted at 16:30h, 29 toukokuun Vastaa

   Nämä teidän niinsanotut totuudet löytyvät juorupalstoilta. Niin…. sehän kertookin jo kaiken minkälaisista totuuksista on kyse.

 • Herää jo Sieppo, älä ole noin tyhmä!
  Posted at 14:09h, 25 toukokuun Vastaa

  Moi Sara tunkeeko todellisuus harhaiseen kuplaasi joka kohta poksahtamassa!?
  Sieltä löytyykin pahanhajuinen narsistinen pettäjäpoikaystävä joka on pettänyt sinua jo pitkään useampien naisten kanssa!
  Puhunut sinulle paskaa jatkuvasti ja käyttänyt sinua ja hyväntahtoisuuttasi ja sinisilmäisyyttäsi vain hyväksi!
  Näyttelijät osaavat imarrella, manipuloida ja valehdella, he tekevät sitä ammatikseen, narsistit osaavat sitä ihan luontaisesti!

  Julkisuus ei varmasti auta asiaa koska kaikki tietää että typerä Sieppi on niin yksinkertainen, ettei edes tajua että puolikaupunkia on tiennyt sen poikaystävän pettävän sitä jo pitkään.
  Pettäjät pettää aina ja jos mitään miehistä tietäisit niin tajuaisit sen että mitä enemmän mies ”menestyy” sitä todennäköisemmin hän pettää, koska se kuuluu jo ihan perus käyttäytymis vietteihin ja malleihin miehillä.
  Ihannointia ja huomiota kaipaavat näyttelijät, kuten Roope ja julkkikset vielä varmemmin, sekä enemmän kun normijamppa joka ei ole julkisuudessa tai tee näyttelijän hommia.

 • Herätys taas kerran mitä sanot julkisesti, älä jatkuvasti mokaa itseäsi!
  Posted at 12:07h, 26 toukokuun Vastaa

  Sara kannattaisko taas vähän miettiä mitä julkisuudessa sanoo?
  Sulla aina ollut se ongelma kun sanot jotain julkisesti niin mokaat aina vaan itsesi.

  Kuten nytkin. Juorupalstoilla taas huvittavaa ja osuvaa tekstiä uusimmasta ulostulostasi.
  Kaikki varmaan ymmärtää että sinulla ikävää nyt kun poikaystäväsi paljastunut pettäväksi kusipääksi, jolla ollut monia naisia jo useita kuukausia. Mutta silti kannattaa pitää malttia ja ajatusta julkisissa sanomisissasi vaikka se rassaakin että Roope käy panemassa muita naisia.
  Juorupalstan viestiä..aika osuvasti ja oikein..

  ”Huvittavaa kun 2 kana-aivoa missukkaa( Cheyenne ja Sieppi) alkaa kiistelemään jostain yhdentekevästä asiasta, jota jompikumpi pitää tärkeänä.
  Eikä toinen( Sieppi) tai kumpikaan ymmärrä että heillä kummallakin on asiassa pointtia.
  Cheyenne oli täysin oikeassa mitä sanoi EVSssä, on hän itsekin miss Helsinki perintöprinsessa ja myös muutamakertainen salarakas.

  Sieppi tuohtui asiasta ihan turhaan koska asiahan on juuri kuten Cheyenne sanoi.
  Sieppi vaan ei nähtävästi halua tätä myöntää.
  Eikä ymmärrä ettei hän ole saanut mitään järkevää aikaiseksi sen jälkeen kun on missiksi tullut.

  Sieppi on ollut täysin turhake ja aivoton typerys, kuten missit nykyään yleensä ovat.
  Hän itse on juossut lätkäpelaajien perässä, ollut salarakkaana varatuille miehille, täysin turhana julkimona, bimbona juossut tosi-tv ohjelmissa, eikä ole missään mitään saanut aikaiseksi!

  Toisista tulee salarakkaita kuten Siepistä ja Cheyennestä, sekä turhia julkimoita jotka juoksevat vip bileissä ja seurustelevat narsisten rumien pettäjäpoikaystävien kanssa.

  Kana-aivo Sieppi joka yksi suomen tyhmimpiä missejä, otti nokkiinsa Cheyennen sanomiset ja unohti itsekin olleensa salarakas varatuille miehille, tosin nämä miehet eivät olleet julkimoita.

  Sieppi joka huonolla menestyksellä juossut lätkäpelaajien perässä ja saanut pakit heiltä todennäköisesti oman tyhmyytensä vuoksi.
  Sieppi myös unohti että hän seurustelee yhden suomen tunnetuimman häntäheikin pettäjäpoikaystävä Roopen kanssa ja on itse niin tyhmä ettei edes tajua että poikaystävä on pettänyt jo monta kuukautta!
  Huvittavaa kun nämä kana-aivot lähinnä nyt Sieppi taas tällä kertaa ei oikein ymmärrä asioita!

 • Herätys taas kerran mitä sanot julkisesti, älä jatkuvasti mokaa itseäsi!
  Posted at 15:37h, 26 toukokuun Vastaa

  Sara kuinka voit olla noin tyhmä?
  Joku kertoo totuuden telkkarissa ja sinä tyhmänä menet väittämään vastaan, vaikka hän on oikeassa!!

  Kannattais vähän miettiä mitä sanoo ja tekee, koska media takertuu siihen kumminkin, sinulla vain tapana laukoa älyttömyyksiä aina kun jotain sanot!
  Nyt sua pidetään vielä entistä tyhmempänä( jos se enää mahdollista), roikut pettäjäpoikaystävän kanssa ja heität someen älyvapaita mielipiteitä kun joku kertoo tosiasiaa!
  Varmaan pinna kireellä kun elämänkumppanisi pettää muiden kanssa sinua, mutta kannattaa silti miettiä asioita.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14867456/sara-siepin-purkaus

 • Saraaa Herätys, nyt olis aika ajatella sun julkista kuvaas jos siihen edes kykenet. Taas kerran mokasit pahasti!
  Posted at 23:28h, 26 toukokuun Vastaa

  Totuuden voi aina lukea netin juorupalstoilta ja siellä tiedetään hyvin asioista.
  Sara sinun olisi terveellistä säännöllisesti lukea niitä jotet luule itsestäsi liikoja kuten kommenttisi taas kerran paljasti.
  Sinähän olet kouluttamaton surkimus tyhjäntoimittaja bimbo joka ei osaa mitään, jonka narsistinen ruma miesystävä juoksee muissa naisissa ja pettää sinua.
  Et osaa muuta kuin postata instakuviasi ja juosta matkoilla muiden rahoilla.

  Alla hyvää analyysiä sinusta muistakin kiusaaja misseistä ja julkkisbimboista, poimittu suoraan nettipalstalta josta kuulet ”totuuden” itsestäsi tai ainakin sen miten muut sinut näkevät!

  Nyt kyllä osu ja uppos mitä näihin missibimboihin tulee, hyvä Cheyenne! Jos nyt Sarat Sieppi ja Chafak oikeesti miettii pikkuruisilla aivoillaan, niin täysin tottahan tuo Cheyenne puhui.

  Sara Sieppi: täysin turha ex-missi, jonka ”työtä” on matkustelu, bilettäminen ja selfieiden jakaminen somessa. Välillä leikkii myös olevansa ”ammattimeikkaaja”. Tähän asti yritti epätoivoisesti iskeä lätkänpelaajia, kunnes joutui toteamaan ettei ole moisiin mitään saumaa ja tyytyi Roope Salmisen panopatjaksi. Ja nyt Roope pettää tätä tyhjäpäätä minkä ehtii.

  Sara Chafak: entinen täysin turha missi, joka otti silikoonia tisseihin. Nykyinen työ on esitellä milloin persettä, milloin tissejä somessa. Ilman somea tätä tyrkkyä ei muistais kukaan. Leikkii myös olevansa ammatiltaan ”kokki” , mutta tosiaan kaikki aika menee omien kuvien räpsimiseen, rajuun muokkaamiseen ja julkaisemiseen.

  Rosanna Kulju: jäätävän ruma ex-missi jossain mitättömässä leikkimissikilpailussa. Suurin saavutus kun iski itselleen Hunks- tanssijan. Edes kumitissit ei muuta sitä tosiasiaa, että Rosannalla on todella rumat, miehekkäät kasvot. Ja ”työnä” tälläkin bimbolla jatkuva lomailu, biletys ja somettaminen.

  Janna Hurmerinta: rumaääninen, katkera ruma ex-vaimo. Ratsastaa vanhempiensa maineella, ilman julkkisäitiä kukaan ei tietäis tästä misukasta mitään.

  Kommentit erittäin osuvia ja todenmukaisia kaikista noista misseistä ja julkkisbimboista.

  • Annle
   Posted at 16:32h, 29 toukokuun Vastaa

   Herranen aika, eikö teillä ole muuta tekemistä kuin lukea kaikenmaailman juorupalstoja ja käydä sitten laukomassa sitä sun tätä esimerkiks just täällä. Aika köyhä elämä.

 • Siepilläkin joskus harvoin ajatusta, vai onko?
  Posted at 14:23h, 27 toukokuun Vastaa

  Kappas Siepilläkin joskus ajatusta mukana!!Kumma juttu??
  Tällaista tänään juorupalstoilla…

  Onko tyhjäpää Siepillä vielä toivoa????????
  Kas kummaa Sara Sieppi avautuu fbssä ja ekaa kertaa missi historiansa aikana vuodesta 2011 sanoo jotain järkevää!
  Onko Sieppi oppinut ajattelemaan??
  Ei Voi olla? Vai voiko? Onko hänellä vielä toivoa??
  Jos potkii pettäjä poikaystävänsä vielä ulos niin hän on ylittänyt itsensä, vai onko?
  Voiko tyhjäpää Sara Siepillä olla ajatustakin??
  Ainakin tuossa Fb postauksessa ajatusta oli 😀
  Hyvä Sieppi jatka ajattelua!
  http://www.iltalehti.fi/viihde/201705272200166615_vi.shtml

 • HerääSieppi, kuinka voit olla noin tyhmä!
  Posted at 14:58h, 28 toukokuun Vastaa

  Jos Siepillä olis ajatusta tai edes vähän järkeä!
  Niin se jättais samantien Roopen.
  Menis yliopistoon opiskelemaan jonkun häntä kiinnostavan tutkinnon.
  Poistuisi julkisuudesta tai tekis järkevää julkisuuttaa ja pyrkis vaikuttamaan eri asioihin positiivisesti heikompien puolesta.
  Mutta kun ei Siepillä taida olla järkeä eikä ajatusta?
  Se jatkaa kokokansan pellenä olemista, eikä edes ymmärrä sellainen olevansa.
  Kuten tämä viimeinen ”lausunto” kohu taas kerran todisti.

  Nämä tyhmät missit Sara, ruma Rosanna Kulju, rumaakin rumempi Gorilla Kelly, pinnallinen ja ilkeä Sara Chefak, katkera ja ruma ex vaimo Janna Hurmerinta ym.. etunenässä, eivät ymmärrä olevansa typeriä, pinnallisia, median ylläpitämiä surkeita, säälittäviä, luuseri idiootti pellejä, joilla ei ole mitään annettavaa kellekkään!
  Sitten he vielä julkisesti kiusaavat yhtä samanlaista aivotonta missukkaa, joka tekee näistä pelleistä ilkeitä, säälittäviä rumia raukkoja.

  Sara todennäköisesti jatkaa samaa linjaa ja antaa median hyväksikäyttää itseään, sekä myös itse koittaa sitä hyväksikäyttää, mutta ei ymmärrä että hän hävinnyt jo kisan median kanssa ja suhteen.
  Media on jo Siepin hyvällä omalla avustuksella, tehnyt hänestä jo aivottoman kokokansan pinnallisen media pellen ja vitsin ihmisenä ja naisena.

  • Annle
   Posted at 16:34h, 29 toukokuun Vastaa

   Voisit jo lopettaa tän meuhomisen , mitä saat tästä? Aika idiootilta vaikutat. Keskity omaan elämääs. Vai onko sulla sitä?

   • Herääätys Koita ajatella joskus vaikka Sieppi fanioletkin
    Posted at 17:16h, 29 toukokuun Vastaa

    Missit ja muut julkkis bimbot kuten Sara Sieppi elää harhaisessa kuplassa, heille itselleen olisi erittäin tärkeää että he saisivat oikeata informatiota itsestään ja asioista, koska ovat yleensä niin tyhmiä, laiskoja ja tietämättömiä etteivät niitä ymmärrä.
    Yksi parhaista tässä on Sara Sieppi joka on tehnyt itsestään esikuvan, idiootti turhantoimittaja ääliömissinä ja vitsin julkisuudessa.
    Se että Sara seurustelee yhden suomen tunnetuimman häntäheikin kanssa ei hänen mainettaan paranna, ei myöskään se että hän julkisesti heittää typeriä lausuntoja toisista missukoista.
    Vaikka on totta se asia mitä toinen missukka sanoo.

    Silloin kun Sara tai muut missukat sekoilevat, on eritttäin hyvä että joku tuo Saralle tiedoksi sen miltä hän näyttää ulospäin ja miten muut ihmiset hänet näkevät, koska hän ei ikinä sitä itse näytä tajuavan! Koska jatkuvasti julkisesti mokaa itseään, eli aina silloin kun jotain julkisesti sanoo ja siis ihan aina kun jotain sanoo!

    Silloin hänelle tehdään palvelus, josta kannattaisi olla kiitollinen, eikä kitistä siitä että joku tuo tosiasioita esiin!!
    Sara ja moni muukin missi elää omassa kuplassa, joka ei ole todellinen ja joka on jo Saran kohdalla osaksi puhjennut, jos puhutaan hänen poikaystävästään
    .
    Samoin kaikkien Saran fanien kannattaisi olla kiitollisia että joku joskus tuo tosiasiat ilmi.
    Silloin Sara ja muut missukat eivät olisi niin harhaisia ja sekaisin jos heille annettaan palautetta siitä.
    Silloin heillä ainakin parempi mahdollisuus toimia järkevämmän.
    Kun ymmärtävät että heidän käytöksensä on monesti idioottimaista ja typerää.
    Kuten Saralla oli viimeinen julkinen somelausunto, minkä hän myös itse huomasi jälkeenpäin ja korjasi.

    Saralla oli vain tunteet pinnassa ja se vähäinenkin ajatus kadoksissa mikä hänellä mahdollisesti on.
    Koska poikaystävä oli jäänyt just kiinni muiden naisten panemisesta ja hänen pettämisestään.
    Totta kai misseilläkin on joskus vaikeaa vaikka somessa koittavat antaa sellaisen kuvan ettei ole.

    Jos Saran fanina et ymmärrä tosiasioita, tai olet Sara itse, niin silloin olet yhtä harhainen, tyhmä ja jopa sekaisin kuin sinä tai Sara Sieppi.
    Koita pärjätä ja muista joskus ajatellakin!

 • HerääJoSieppi
  Posted at 17:16h, 04 kesäkuun Vastaa

  Kaikki muut missit tuossa on bimboja paitsi Ninnu, eli Niina-Maria Levonen joka oli samaan aikaan perintöprinsessa kuin Sara Sieppi.
  Hän opiskeli missivuoden jälkeen opinnot loppuun ja tekee nykyään uraa esimiehenä pankissa.
  Harvinainen missi siinä mielessä!

  Muut aivan ääliö bimboja ja noi ei missit on tyyliin kosmetologeja ja partureita ym.
  Onhan siellä mukana ruma, lahjaton ja Katkera ex vaimokin Janna Hurmerinta.
  Sieppi ota mallia Ninnusta ja pyri samaan.

 • MeePoisJulkisuudesta Idiootti
  Posted at 14:39h, 08 kesäkuun Vastaa

  Suoraan somen juorupalstoilta, kannattaisko vetäytyä julkisuudesta ja yrittää kehittää tyhmyytäsi!!??

  Sara Sieppi liittyi luuseri julkkiksiin jotka ulosotossa.
  Kuinka tyhmä Siepin pitää olla?
  Inhimmillisen erehdyksen takia ulosotossa on yhtäkkiä 15 000€. Ei tuo ole inhimmillistä enään vaan suurta tyhmyyttä ja typeryyttä.
  Aivan tyyliin Sara Sieppi.
  Sieppi kommentoi ”Välillä sitä unohtuu joku lasku maksamatta, ja sitten käy näin, missi harmittelee.”
  Saa olla aika moista yli varojensa elämistä jos 15 000 menee ulosottoon ja aikamonta laskua jäänyt maksamatta.
  Me kaikki maksamme laskuja ja tiedämme että jos ne unohtaa niin niistä tulee jatkuvasti muistutuksia.
  Saa olla aika tyhmä ja saamaton jos näitä ei huomaa ja ne unohtuu, vaikka pitää huidella velkarahalla matkoilla ja ostella vaateita ja laukkujaa ym.. muuta turhaa.
  Kuinka uskomattoman tyhmä Sara Sieppi oikeen on?
  Onko Siepin tyhmyys lisääntynyt sen jälkeen kun on seurustellut ruman ääliöNarsisti Roopen kanssa, onko Siepin tyhmyys lisääntynyt kun Roope juoksee muissa naisissa, vai onko se seuraus sille että Roope panee muita naisia?
  Kuinka tyhmiä nämä kaksi oikein ovat?

 • MeePoisJulkisuudesta Idiootti Sara
  Posted at 14:58h, 08 kesäkuun Vastaa

  Sara onko tyhmyys tiivistynyt ja mopo lähtenyt käsistä kunnolla ja kokonaan?
  Koko kevääsi ollut sitä että tulee jatkuvasti ääliö julkisuutta omista tyhmyyksistäsi!
  Mikä vaivaa, ahdistaako vai onko kontrolli karannut ja harhainen kuplasi puhjennut, kannattaisko vähän vaihtaa tyyliä miten teet asioita, ottaa vähän järkeä mukaan ja ajatella???? Mitä Luulet??

  Ensin Roope pettää sinua ja panee muita naisia, et edes osaa reagoida asiaan tai panna Roopea pellolle, no nyt tuli selitys siihen, olet köyhä ja veloissasi…………Mokaat itsesi taas kerran julkisesti!

  Sitten kun Roopen syrjähypyt sinua vituttaa, niin purkaat sen turhautumisesi typerällä lausunnolla toiseen missin, joka puhui asiaa ja totta, mokaat itsesi taas kerran julkisesti!

  Sitten vielä olet tyhmyydelläsi mokannut raha-asiasi ja olet ulosotossa suurella summalla, sekä vielä selittelet aivan päättömästi ulosottoasi, airhead bimbon tyyliisi!…………..Taas mokaat itsesi naurettavasti ja julkisesti!!??

  Montako mokaa voimme sinulta vielä odottaa tänä kesänä, vai lähdetkö velaksi matkoille, karkuun julkisuutta?
  Etkä todellakaan itse tajua olevasi julkinen vitsi ja jatkuvasti mokailevasi julkisuudessa?

 • ruusu
  Posted at 12:56h, 09 kesäkuun Vastaa

  ymmärrän täysin ylläolevien kommentoijien pahan olon ja tuskan, ilman täydellistä rakkauden puutetta he eivät ikimaailmassa kykenisi kirjoittamaan noin sairasta vihatekstiä. oma äitini oli narsisti joka teki kaikkensa osoittaakseen vihaavansa minua ja äitiyttä minun edessäni mutta tyypillisenä narsistina esitys täydellisestä äidistä meni läpi kaikkiin ulkopuolisiin. anyway ei tullut katsomaan minua sairaalaan missä oleskelin usein ja pitemmän aikaa, makasi poikaystävieni kanssa, häpäisi minut ystävieni edessä, valitti vieraille ihmisille mikä taakka hänelle on olla minun äitini, jne. jne. isä kuoli alkoholiin kieltäen testamentissaan isyytensä. ensimmäinen poikaystäväni diilasi työkseen huumeita, vapaa-aikana hakkasi päätäni seinään, veti hiuksista, potki kotona ja kadulla. no, edes äiti oli onnellinen kun en ollut hänen läheisyydessään. tarina jatkuu loputtomiin mutta ydin on etten ikinä purkaisi omaa vihaa, raivoa, pettymystä, katkeruutta vieraaseen ihmiseen. kaikki nämä kommentteja kirjoittaneet ihmiset joiden sielu on täynnä rumuutta ja kateutta voivat valita myös toisen tien. AINA ON TOIVOA ! onnea Saralle joka selkeästi elää ns. elämänsä parasta aikaa, tsemppiä ja rohkeutta vihaajille hakea apua ja parantua. niin vaikealta kuin se vaikuttaakin, se on mahdollista olla tyytyväinen omaan elämäänsä ilman että sitä häiritsee kukaan tuntematon ihminen. kaikki alkaa sisältäsi ja siitä että katkaiset elämästäsi kaiken pahuuden olipa se narsistinen äiti, insestinen isä, tai väkivaltainen poikaystävä. kun teet sen sinua ei pysäytä mikään eikä kukaan saatikka tuntematon missi maailmassa voi viedä sitä onnea sinulta, stay strong, life is short, fight like a girl, YLITÄ ITSESI VOITA VIHASI HANKI ITSEKUNNIOITUKSESI TAKAISIN !

  • ruusu
   Posted at 13:06h, 09 kesäkuun Vastaa

   edelliseen viitaten täytyy mainita että lensin Saran ja Sabina Särkän kanssa Israeliin ja takas joten voin tunnustaa myös sen että asenne oli molemmilla ja molemmissa päissä erittäin ylimielinen. 2 ystävääni työskentelee Ovdan kentällä ja toinen heistä sattui olemaan työvuorossa kun Sara, Sabina, ja kuolevaiset lennettiin. matkalaukkuja avattaessa paikallinen kaverini kuiskasi minulle ”edes Bar Refaeli ei tekisi noin”. mutta kuten sanottu kommenttini aihe on hatersin mielenterveys.

Post A Comment